temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Eşimle tartıştık cumartesi günü tüm haftasonum burnumdan geldi sorunumuz Bebek'le ilgili her konuya kendisi karar vermek istiyor. Annesi bakacakmış, ismi o koyacakmış... Her konuda tek söz sahibi olmak istiyor

13+1di kontrolüm %90 erkek dedi doktorum,söylüyolar yani canım
Ay cok sasirmamla birlikte bugun devlet has.gittim doktor gitmisti ozele gittim bayagidir bebegi gormuyorum diye merakimdan
Gordum ve erkek baya baya belli videoyada aldik.
Bacakları bi rahat durmuyor kıpır kıpır masallah cok mutlu oldum görünce
Allah isteyen herkese nasip etsin

Ah canım çok geçmiş olsun bu defa huzurla keyifle geçir inşallah gerçekten zormuş yaşadıkların çok şükür kucağına almışsın sağlıkla ikisini de

Eşimle tartıştık cumartesi günü tüm haftasonum burnumdan geldi sorunumuz Bebek'le ilgili her konuya kendisi karar vermek istiyor. Annesi bakacakmış, ismi o koyacakmış... Her konuda tek söz sahibi olmak istiyor
Zaten hassasiz bu dönemde şimdiden niye bunları konuşup tartışır ki bu erkekleri anlamak zor gerçekten biraz odunluk etmiş emin ol çoğumuz da yaşıyoruz bunları benim eşim değilse de kv söylüyo ona yakın tasinmamizi istiyo hatta hemen çevresinde ev bulunca haber veriyo bakana kadar uğraşıyor bu karda tasinmam desemde aynısı devam ben de kendi annemi ikna etmeye çalışıyorum yanıma gelsin diye ayrı şehirde annemle babam ama yanıma getiricem onları bi şekilde annem baksın istiyorum

blacklable canım hiç üzme kendini. Boşuna tartışmaya da girme.. De ki eşin böyle konuştuğunda hele bi doğum zamanı gelsin o zaman konuşuruz. Şimdi erken daha doğuma zaman var de.. Ne üzül ne de onu inada bindir. Maalesef düşüncesizlik yapıyorlar. Erkekler böyle ne yazık ki.. Farklı durumlarını da ben yaşıyorum ara ara.. Yok her hafta neden çağırıyor doktor vs. Vs. Yani gerek olmasa çağırmaz değil mi.. İşte.. Erkekler bazen çok anlamlı düşünemiyor. Oğlumda illa kayınbabanın adını koyacaklardı inat ettiler ailesi eşim falan. Dedim hayır ben taşıyorum sen fikir susarsın ben ismini koyarım dedim. Benim hakkım dedim. Ayrıca kayınbaba ismi falan da koymam koyarsan mahkemeyle yine değiştiririm adını istediğin yine olmaz dedim. İtiraz edemedi. Sonuç benim istediğim ismin yanına kendi beğendiği ismi koyduk. Yani takma o da kabul edecektir de daha erken.. Şimdi hiiiiç canını sıkma.. Boşver bebeğini düşün onla konuş sen

Çok haklısın canım zaten ben de aynısını dedim sen hastanedeysen gider çıkartırım nüfus cüzdanını Dedi ben de koyarsan Bi dilekçeye bakar dedim ama bu şekilde tartışmak çok üzücü şimdi hatasını anladı özür diliyor dediğin gibi ben de inatlaşmayacağım bakalım hayırlısı deyip geçiştireceğim çok teşekkür ederim

Ah tatlım anne baba kv kb konusunda ayrı bir dertliyim annem önceleri doğur mutlaka bakarım diyordu şimdilerde hiç yanaşmıyor ben de kadın tutarım diyorum bakalım hiç takmayacağım şimdilik. Sen de hiç takılma kv ne. Bakmak için ısrar ediyorsa bak boşver ama hepsine Bi bahane bulursun nasılsa Sanki biz değil onlar hamile biz onları idare ediyoruz

Ay kızlar ılk defa farkettim benim göğüslerim damardan ibaret resmen acı sizi geçti ama bu defa da mosmor damar kaplandi her tarafı
Tatlım çok normal bu şikayetlerin. Ben Bi program indirdim ordan hafta hafta takip ediyorum orda yazıyor göğüslerde bacaklarda damarlar belirginleşir diye. Endişe etme kremlerini de ihmal etme

benim eşim de hamile kalmadan önce babasının isminde tutturdu sürekli daha ortada bebek yokkken sırf o yüzden bebeği erteledim neyse kaynım koydu da rahatladım yoksa eşim bu dönemi burnumdan getirirdi :)

Son düzenleme:
benim eşim de hamile kalmadan önce babasının isminde tutturdu sürekli daha ortada bebek yokkken sırf o yüzden bebeği erteledim neyse kaynım koydu da rahatladım yoksa eşim bu dönemi burnumdan getirirdi :)
Biz de de anne babanın adı muhabbeti var. Kız için iki isim istemiyorum dedim evlenince kendi soyadını kullanmak istese kullanamaz çok uzun oluyor dedim. Hak verdi anne isminden vazgeçtik :) ama baba ismi için çaresizim kızlar :) mecbur iki isim ve biri babasının ismi

Öyle canım bakmak istiyosa bakabilir tabi de sürekli dillendirilmesi rahatsız ediyo beni annemi de istiyorum yanımda bakalım gelsin o günler de

Tatlım çok normal bu şikayetlerin. Ben Bi program indirdim ordan hafta hafta takip ediyorum orda yazıyor göğüslerde bacaklarda damarlar belirginleşir diye. Endişe etme kremlerini de ihmal etme
Evet normalmiş ama bana aşırı geldi belki tenimin rengindendir çok belirgin hepsi :)

Anne isminde çok ısrarlı olmuyorlar baba isminde ısrarlılar ilerde kendi isimleri konuldun diye sanırım :)

Kızlar bugün kalktığım gibi istifra etmeye başladım. Ve sabahtan beri su dahil ağzıma hiçbirşey koyamadım. Bişeyler yemeyi denedim ama çiğnerken bile öğürme geliyor. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. Başımda çok ağrımaya başladı artık. Çok kötüyüm. Öneriniz var mı ne yapabilirim?

Adı ne babasının?

canım valla ben koymadım babasının adını.. tamam babasıdır okey o da ister ismi olsun ama anne baba ismi bana itici geliyor.. yani eşşek sıpası dediğimde alınır ve ben bunun sinirkatsayısı ile uğraşamam.. yaa o kadar isim varken ali oğlu ali olmasına gerek yok şahsen.. babasının ismi eniştemin de adıydı aynı zamanda.ve telaffuzu zor bir isim. zekayi.. enişteme sezai dediler zekeriye dediler.. dediler de dediler.. o sebepten istemedim.. oğlumun adı Anıl Doruk :) ilk ismi benden ikinci babadan... bu kez de oğlumla karar veriyoruz şimdiden sevmesi gerek kardeşini diye..kız olursa derin kumsal damla.. kumsal kesin de diğerlerini bilemiyorum değişebilir. mide bulantına gelince valla canın şuan ne istiyorsa ye diyebilirim sana.. ben o süreçte cips yedim ve isteyerek.. enerji olsun diye yedim yarar zarar hak getire.. napim aç olunca insan mide de kötü olunca berbat oluyorsun. bana kola iyi geldi o istifra sürecinde. şimdi içmiyorum ama soda artık iyi geliyor. süt ürünleri içme.. şimdilik..tuzlu ayran ya da pirinçli yayla çorbası içebilirsin.. mideye iyi geliyor..çok geçmiş olsun canım.. inşallah en kısa zamanda iyi gelir.

canım bir zaman sonra mecbur kalıyorlar.. bizim babamız vazgeçti.. şimdi de şu isim olsun falan demiyor.. tamam elbette babanın da hakkı baba sonuçta ama kırmadan dökmeden ortak nokta bulması gerek.. tek başına yapılmıyor çocuk ama eziyet anne üzerinde ilk çocuk olunca böyle bir atarlı oluyorlar ama geçiyor emin ol hele anne baba adı dışında başka isim düşünsün 2 isim koyun ..o da olabilir mesela..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…