temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Anne isminde çok ısrarlı olmuyorlar baba isminde ısrarlılar ilerde kendi isimleri konuldun diye sanırım :)
Ya ben kv ve kb den hiç bişey görmedim bir çöp dahil. Ne düğünümde ne de bu güne kadar. Neden koyayım ismini? Sakın yanlış anlamayın beni elbette çocuğumun ismini satmıyorum ama manevi olarak da anlamı pek de hoş olmayan bir ismi var o yüzden inatlaşmadan Nasıl koydurtmamaya çalışacağımın yolarını düşünüyorum. Kv nin iki ismi var biri kendi annemle aynı o yüzden onu koyabilirim sıkıntı yok onda

Bu bulantı ne zaman bitecek ya umutsuzum hiç bitmeyecek gibi hamileliğin ilk 3 ayı yılmis resmen 3 yıl 3 ay değil

Sen böyle düşünüyorsun ama eşin öyle düşünmez işte :) bana saçma geliyor ya her türlü isim kıtlığı var gibi aynı isimler hep ne gerek var

Tansiyonuna Bi baktır istersen

Sen böyle düşünüyorsun ama eşin öyle düşünmez işte :) bana saçma geliyor ya her türlü isim kıtlığı var gibi aynı isimler hep ne gerek var
Hay ağzın bal yesin ne güzel demişsin isim kıtlığı mı var bir de eşim elyesa koyalım diyor ben de tamam o zaman Baba'nın adından vazgeç diyorum hem kendi sülalesinde bir sürü erkek torun olmasına rağmen dedesinin ismini taşıyan yok sanki bana kasıtları var

Öyle canım bakmak istiyosa bakabilir tabi de sürekli dillendirilmesi rahatsız ediyo beni annemi de istiyorum yanımda bakalım gelsin o günler de
İnşallah herşey gönlümüzce olur canım bu kadar sıkıntıyı çekiyoruz bir de üstüne bakıcı ana baba kv kb sıkıntısı yaşamayalım

Biz kız da olsa erkek de olsa bi ismini eşim bi ismini ben koycam diye anlaşmıştık o anne babasının isimlerini tercih etti tamam dedim çünkü benim seçtiğim isimler belliydi zaten ama şimdi ona da atarlanıyor hep ben koyacağım diye. Dediğin gibi ilk çocuk olduğundan şımarıyorlar galiba tatlım. Üstüne gitmeyeceğim hatta kapatacağım bu konuyu nasılsa daha çok var deyip karnımı severken de kendi istediğim isimle seveceğim

Oğlunuzun ismine bayıldım adıyla uzun sağlıklı musmusmutlu yaşasın inşallah Bu isim mevzuusu çok sıkıntıymış ya kırmadan dökmeden hallolsaydı

Benim bebeğim daha çok çok küçük :) suan azcikta olsa düşük riskim var ama inanıyorum bebeim beni bırakmayacak. .
Ve onu sagsalim kucağıma alırsam eğer erkek olursa Poyraz kız olursa Yaren olacak ismi eşimi ikna ettim

Ah canım çok zor şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki aslanını sağlıkla almışsın kucağına inşallah bu kez rahat geçer gebeliğin. Bunun cinsiyeti belli mi?

:) sen bayağı arada kalmışsın canım biraz naz yap çok zor hamilelik geçiriyor gibi davran son zamanlar o kadar taşıdım doğurdum benim dediğim olsun tribi yap bence :)

:) sen bayağı arada kalmışsın canım biraz naz yap çok zor hamilelik geçiriyor gibi davran son zamanlar o kadar taşıdım doğurdum benim dediğim olsun tribi yap bence :)
Ya işte benim asıl sorunum doğuştan naz ve cilve noksanlığı her defasında kızıyorum kendime tembihliyorum ama olmuyor bir yapsam ikincide unutuyorum ben çareyi inancının güçlü olduğunu düşündüğüm birini istihareye yatırmakta bulacağım galiba o da benim istediğim ismi görmüş olacak

Ben de cumartesi kontroldeyim hem ikili test hem de cinsiyet öğrenme zamanımız geldi meraktan öleceğim hem büyüdüğünü hem de hareketlerini görmek istiyorum

Ayy kızlar son bişey var sizinle paylaşmayı unutuyordum az kalsın galiba dün ilk hareketlerini hissettim çok garip Bi duyguydu seyirme gibiydi emin olamadım aöa sonra birkaç kez daha tekrarladı gün içerisinde mümkün mü sizce? Gerçi ben kistlerimi de 2.5 cm de hissetmeye başlardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…