temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok mantıklı ya bende son zamanlarda rüyamda isim görmeyi bekliyorum yada görmüş gibi yaparım :) cilve naz Yok ama kafalar zehir :))

Canım seyirmeler rahim kaslariyla alakalı olabilir benim de oluyor genelde ılk bebekte 17 haftadan sonra hissediliyor deniyor bide zayiflikla da alakalı zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormus ben de sabırsızlıkla tam anlamıyla hissetmeyi bekliyorum

Ah canım çok zor şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki aslanını sağlıkla almışsın kucağına inşallah bu kez rahat geçer gebeliğin. Bunun cinsiyeti belli mi?
Yok Canım henüz belli değil haftaya çarşamba ya randevu aldım doktoruma inşallah öğrenirim popişini falan Dönmez. Benimle aynı haftada olan bi akrabamızın düşük yaptığını öğrendim canım sıkıldı. 12 hafta bitti biraz rahatlarım diyordum ama yine tedirgin oldum.

düşükmüş ayaklarını yukarıda tutuyorsun değil mi? bulantı için ilaç alıyor muydun?
Canım bulantı için bir kere ilaç aldım çok etkiledi beni kendimden geçtim resmen. O yüzden içmedim bir daha. Beni okadar etkilediyse bebeğim napsın. Onu içeceğime bunlara katlanırım daha iyi

Kizlar iyi geceler bende hastanelerde surunuyorum bugun tiroid icin dahiliyeye gittim tiroid normale donmuş kendiliginden seker yuksek hem ac hem tok verdim diyet verdi bide bir hafta hem aclik hem tokluk sekerime bakilcak baya sikintimda varmis yarin bebisin konturolu var 12+2yarin kesin cinsiyeti ogrenicem demisti haftaya kesin derim diye baya heyecanliyim :)

Canim hayirli olsun cok sevindim :) gunlerimiz ayni ama doktor bana daha cok erken dedi heralde benimki kiz göstermedigine göre :)) saglikli olsunlar da tabi cinsiyeti doğumda ogrensem de olur :))

Çok güzel ve uyumlu senin içine erkek doğuyor başından beri bende de artık direk senin oğlun olacak gibi bir algı oluştu.
Öyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)

Öyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)
Ben garanti olsun diye bir sonraki haftaya aldım randevuyu bu haftayla mı değiştirsem acaba ya çok meraklandım şimdi

Ben garanti olsun diye bir sonraki haftaya aldım randevuyu bu haftayla mı değiştirsem acaba ya çok meraklandım şimdi
Canım benim 13+1gibi bişey olacak. Takvime göre 4gün ilerden gidiyor bebişim. Bence senin de görmen lazım bu hafta. Göstermezse sıpalar o başka

Canım benim 13+1gibi bişey olacak. Takvime göre 4gün ilerden gidiyor bebişim. Bence senin de görmen lazım bu hafta. Göstermezse sıpalar o başka
Benim ki de usg de 4-5 gün önde gidiyor ama benim doktorum devlet hastanesinde acaba ultrason cihazının acizliğine uğrar mıyım? Önceki doğumumda akşamları geliyordu özele iyidik orada şimdi sezeryanı hangi hastanede yapacağı bile belli değil.

Kızlar Size bişey sorucam düşük tehlikem var 7 haftalik hamileyim duş alabilir miyim genel de yatıyorum kalkmadan eşim izin vermiyor kalkmama siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da

Eşimle tartıştık cumartesi günü tüm haftasonum burnumdan geldi sorunumuz Bebek'le ilgili her konuya kendisi karar vermek istiyor. Annesi bakacakmış, ismi o koyacakmış... Her konuda tek söz sahibi olmak istiyor
Nasıl ya her konuda söz sahibi olmak istiyor! Sen 9 ay karnında tasi bütün zorluğu çek tek basina bütün kararı versin. Ortak karar alınır her konuda

Maşallah canım. Erkekler çoğalıyor desene

Ben o konuda rahatım Allah tan. Benim kayinvalidem daha sozluyken ben çocuk bakamam dedi. Bende öyle mi dedim o zaman annemin yakınlarından ev alicaz ileride annem bakar çocuğumuza dedim. Öyle de oldu anneme yakınız.

Babasının ismi ne ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…