- 24 Mart 2016
- 1.569
- 1.877
- 133
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.101
Çok mantıklı ya bende son zamanlarda rüyamda isim görmeyi bekliyorum yada görmüş gibi yaparım :) cilve naz Yok ama kafalar zehir :))Ya işte benim asıl sorunum doğuştan naz ve cilve noksanlığıher defasında kızıyorum kendime tembihliyorum ama olmuyor bir yapsam ikincide unutuyorum ben çareyi inancının güçlü olduğunu düşündüğüm birini istihareye yatırmakta bulacağım galiba o da benim istediğim ismi görmüş olacak
Canım seyirmeler rahim kaslariyla alakalı olabilir benim de oluyor genelde ılk bebekte 17 haftadan sonra hissediliyor deniyor bide zayiflikla da alakalı zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormus ben de sabırsızlıkla tam anlamıyla hissetmeyi bekliyorumAyy kızlar son bişey var sizinle paylaşmayı unutuyordum az kalsın galiba dün ilk hareketlerini hissettimçok garip Bi duyguydu seyirme gibiydi emin olamadım aöa sonra birkaç kez daha tekrarladı gün içerisinde mümkün mü sizce? Gerçi ben kistlerimi de 2.5 cm de hissetmeye başlardım
Inşallah canım ikili testi isticek sanırım bakalım napiyomus miniğim inşallah hareketli haline denk gelir izlerim azıcıkGüzel haberler bekliyoruz
Güzel isim benim doktorumun adı da Ali küçük oğlumun doğumunda göbek adı Ali olsun demişti.
Yok Canım henüz belli değil haftaya çarşamba ya randevu aldım doktoruma inşallah öğrenirim popişini falan Dönmez. Benimle aynı haftada olan bi akrabamızın düşük yaptığını öğrendim canım sıkıldı. 12 hafta bitti biraz rahatlarım diyordum ama yine tedirgin oldum.Ah canım çok zor şeyler yaşamışsın ama çok şükür ki aslanını sağlıkla almışsın kucağına inşallah bu kez rahat geçer gebeliğin. Bunun cinsiyeti belli mi?
Canım bulantı için bir kere ilaç aldım çok etkiledi beni kendimden geçtim resmen. O yüzden içmedim bir daha. Beni okadar etkilediyse bebeğim napsın. Onu içeceğime bunlara katlanırım daha iyidüşükmüş ayaklarını yukarıda tutuyorsun değil mi? bulantı için ilaç alıyor muydun?
Evet canım aslına bakarsan ben de severim ali ismini o yüzden çok diretmedim erkek olursa ali çınar olacak gibi. Bakalım hayırlısı:)Güzel isim benim doktorumun adı da Ali küçük oğlumun doğumunda göbek adı Ali olsun demişti.
Çok güzel ve uyumlu senin içine erkek doğuyor başından beri bende de artık direk senin oğlun olacak gibi bir algı oluştu.Evet canım aslına bakarsan ben de severim ali ismini o yüzden çok diretmedim erkek olursa ali çınar olacak gibi. Bakalım hayırlısı:)
Canim hayirli olsun cok sevindim :) gunlerimiz ayni ama doktor bana daha cok erken dedi heralde benimki kiz göstermedigine göre :)) saglikli olsunlar da tabi cinsiyeti doğumda ogrensem de olur :))Ay cok sasirmamla birlikte bugun devlet has.gittim doktor gitmisti ozele gittim bayagidir bebegi gormuyorum diye merakimdan
Gordum ve erkek baya baya belli videoyada aldik.
Bacakları bi rahat durmuyor kıpır kıpır masallah cok mutlu oldum görünce
Allah isteyen herkese nasip etsin
Öyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)Çok güzel ve uyumlu senin içine erkek doğuyor başından beri bende de artık direk senin oğlun olacak gibi bir algı oluştu.
Ben garanti olsun diye bir sonraki haftaya aldım randevuyu bu haftayla mı değiştirsem acaba ya çok meraklandım şimdiÖyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)
Geçmez şimdi günler :)Ben de cumartesi kontroldeyim hem ikili test hem de cinsiyet öğrenme zamanımız geldi meraktan öleceğim hem büyüdüğünü hem de hareketlerini görmek istiyorum
Canım benim 13+1gibi bişey olacak. Takvime göre 4gün ilerden gidiyor bebişim. Bence senin de görmen lazım bu hafta. Göstermezse sıpalar o başkaBen garanti olsun diye bir sonraki haftaya aldım randevuyu bu haftayla mı değiştirsem acaba ya çok meraklandım şimdi
Benim ki de usg de 4-5 gün önde gidiyor ama benim doktorum devlet hastanesinde acaba ultrason cihazının acizliğine uğrar mıyım? Önceki doğumumda akşamları geliyordu özele iyidik orada şimdi sezeryanı hangi hastanede yapacağı bile belli değil.Canım benim 13+1gibi bişey olacak. Takvime göre 4gün ilerden gidiyor bebişim. Bence senin de görmen lazım bu hafta. Göstermezse sıpalar o başka
Nasıl ya her konuda söz sahibi olmak istiyor! Sen 9 ay karnında tasi bütün zorluğu çek tek basina bütün kararı versin. Ortak karar alınır her konudaEşimle tartıştık cumartesi günü tüm haftasonum burnumdan geldisorunumuz Bebek'le ilgili her konuya kendisi karar vermek istiyor. Annesi bakacakmış, ismi o koyacakmış... Her konuda tek söz sahibi olmak istiyor
Maşallah canım. Erkekler çoğalıyor deseneAy cok sasirmamla birlikte bugun devlet has.gittim doktor gitmisti ozele gittim bayagidir bebegi gormuyorum diye merakimdan
Gordum ve erkek baya baya belli videoyada aldik.
Bacakları bi rahat durmuyor kıpır kıpır masallah cok mutlu oldum görünce
Allah isteyen herkese nasip etsin
Ben o konuda rahatım Allah tan. Benim kayinvalidem daha sozluyken ben çocuk bakamam dedi. Bende öyle mi dedim o zaman annemin yakınlarından ev alicaz ileride annem bakar çocuğumuza dedim. Öyle de oldu anneme yakınız.Zaten hassasiz bu dönemde şimdiden niye bunları konuşup tartışır ki bu erkekleri anlamak zor gerçekten biraz odunluk etmiş emin ol çoğumuz da yaşıyoruz bunları benim eşim değilse de kv söylüyo ona yakın tasinmamizi istiyo hatta hemen çevresinde ev bulunca haber veriyo bakana kadar uğraşıyor bu karda tasinmam desemde aynısı devam ben de kendi annemi ikna etmeye çalışıyorum yanıma gelsin diye ayrı şehirde annemle babam ama yanıma getiricem onları bi şekilde annem baksın istiyorum
Babasının ismi ne ?Biz de de anne babanın adı muhabbeti var. Kız için iki isim istemiyorum dedim evlenince kendi soyadını kullanmak istese kullanamaz çok uzun oluyor dedim. Hak verdi anne isminden vazgeçtik :) ama baba ismi için çaresizim kızlar :) mecbur iki isim ve biri babasının ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?