temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kullandigin hap falan var mi canim ?

Ben kendi annemin babamın da senin annenin babanin da ismini koymak istemiyorum. Yarın öbür gün vefat ettiklerinde birisi bagirsa gücümüze gider, ikimiz de uzuluruz de.

Ben kendi annemin babamın da senin annenin babanin da ismini koymak istemiyorum. Yarın öbür gün vefat ettiklerinde birisi bagirsa gücümüze gider, ikimiz de uzuluruz de.
Mantıklı bakalım ikna olacak mı artık son çare sinirlenip kriz çıkarmak beni buna zorluyor

Ayy O zaman fazla heveslenmeyim daha

Öyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)
Siz de bizim gibisiniz desene, bizde en basindan kiz istiyorduk benim iki tane elimde buyuyen kiz yegenim var belkide ondan hep kiz cocuklarina cok duskun oldum, ama ne zamanki hamile oldugmu ogrendim hic kiz olabilecegi gelmiyor bile aklima ve cevremdeki herkesde oglun olacak diyor :)

Canim hayirli olsun cok sevindim :) gunlerimiz ayni ama doktor bana daha cok erken dedi heralde benimki kiz göstermedigine göre :)) saglikli olsunlar da tabi cinsiyeti doğumda ogrensem de olur :))
Aynen canım bnm hic beklemiyoduk bizde baya şaşırdım:)) amin saglikli olsunlarda bize hepsi uyar ama cok şekerler ya yoktan var oluyor bide kiprasiyor :)

Canim bende şeker için diyet yapıyorum yanlız değilsin

Oğlunuzun ismine bayıldım adıyla uzun sağlıklı musmusmutlu yaşasın inşallah Bu isim mevzuusu çok sıkıntıymış ya kırmadan dökmeden hallolsaydı

aynen öyle oluyorlar canım komikler valla.. ne diyeyim.. sanki bi kendi aileleri var gibiler gülünç oluyor.. ayyy çok alem
amin canım inşallah hepimizin evladı sağlıkla yaşasın mutlu mutlu :)

kızlar günaydııınnnnn dün ikili test sonucumu aldım.. iyi çıktı çok şükür. doktora da dedim fark etmez öyle de böyle de doğacak dedim. gribim ilerledi boğazım da şişmiş..Parol ve antibiyotik verdi.. geçmezse tehlikeli bebek için dedi.. kullanabildiğim kısıtlı antibiyotik olduğundan bana uygun olan varmış neyse ki verdi..bir gün öncesinde de ateşlenmiştim.. dayanamadı adam vitamin falan hepsini alıyorum artık :) bu arada ikili testin hcg sonucuna göre cinsiyet belli olur mu diye sordum olmaz dedi değerim 52 çıktı.. internette baktığım kadarıyla 50 üstü kız deniyormuş ama belli olmaz tabii.. neyse hala göstermedi sordum doktora dur bakim dedi sıpa hep ters döndü göstermedi

Canım devlet hastanesi ise öne alma bence dediğin gibi cihaz farkından sıkıntı olabilir.

Çınar ali daha iyi değil mi ?
İlaç kullanmıyorum canım. Geçmesini bekliyorum
Canım biz çınarı kullanıcaz ali sadece nüfusta yazacak ilk isim kısaltılıyor genelde ç. Ali yazar heryerde. A. Çınar olsun okuyan çınarı kullansın istiyoruz. Bir de çınar ali de ulama oluyor ya yuvarlanıp gidiyor. Ali çınar daha iyi sanki tane tane okunuyor. :)

Kızlar Size bişey sorucam düşük tehlikem var 7 haftalik hamileyim duş alabilir miyim genel de yatıyorum kalkmadan eşim izin vermiyor kalkmama siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da
Canım çok bilgim yok o konuda ama sıcak duş almak risk yokken bile kötü. Bence yattığın yerde bir leğen koy başının altına kuafördeki gibi eşin saçlarını yıkasın. Köpüklü lifle de vucüdunu sil kurula. En azından doktorunla görüşene kadar idare et sıkıntı yok derse yaparsın ama öyle dese bile çok kısa al ve oturarak yap bence. Allah yardımcın olsun canım

Bende test sonuçları bekliyorum darısı bana inşallah çok korkuyorum.

Selam kızlar ben de ikili testi yaptırdım ultrasonda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1.3 herşey güzel taklalar attirdik yavruma kocaman olmus doyamadım izlemeye yüzünün resmini aldım çok tatlış yaa

Eklentiler

• IMAG1117_1.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 94
  • IMAG1116_1.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 86
Gözün aydın canım :) cinsiyetle ilgili birşey dedi mi? :) kaç cm olmuş? Maşallah allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin :)

Gözün aydın canım :) cinsiyetle ilgili birşey dedi mi? :) kaç cm olmuş? Maşallah allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin :)
Canım 5 cm olmus cinsiyet için hiçbişey demedi devlette pek bişey denmiyor ya bu haftalarda artık ozeldekinden duyarım inşallah bişeyler haftaya gidicem biraz zaman geçsin hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…