- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.121
Kullandigin hap falan var mi canim ?Kızlar bugün kalktığım gibi istifra etmeye başladım. Ve sabahtan beri su dahil ağzıma hiçbirşey koyamadım. Bişeyler yemeyi denedim ama çiğnerken bile öğürme geliyor. Hiç bu kadar kötü olmamıştım. Başımda çok ağrımaya başladı artık. Çok kötüyüm. Öneriniz var mı ne yapabilirim?
Ben kendi annemin babamın da senin annenin babanin da ismini koymak istemiyorum. Yarın öbür gün vefat ettiklerinde birisi bagirsa gücümüze gider, ikimiz de uzuluruz de.Ya ben kv ve kb den hiç bişey görmedim bir çöp dahil. Ne düğünümde ne de bu güne kadar. Neden koyayım ismini? Sakın yanlış anlamayın beni elbette çocuğumun ismini satmıyorum ama manevi olarak da anlamı pek de hoş olmayan bir ismi var o yüzden inatlaşmadan Nasıl koydurtmamaya çalışacağımın yolarını düşünüyorum. Kv nin iki ismi var biri kendi annemle aynı o yüzden onu koyabilirim sıkıntı yok onda
Çınar ali daha iyi değil mi ?Evet canım aslına bakarsan ben de severim ali ismini o yüzden çok diretmedim erkek olursa ali çınar olacak gibi. Bakalım hayırlısı:)
Aynen geçmiyor kuzumGeçmez şimdi günler :)
MantıklıBen kendi annemin babamın da senin annenin babanin da ismini koymak istemiyorum. Yarın öbür gün vefat ettiklerinde birisi bagirsa gücümüze gider, ikimiz de uzuluruz de.
Ayy O zaman fazla heveslenmeyim dahaCanım seyirmeler rahim kaslariyla alakalı olabilir benim de oluyor genelde ılk bebekte 17 haftadan sonra hissediliyor deniyor bide zayiflikla da alakalı zayıf kişiler daha erken hissedebiliyormus ben de sabırsızlıkla tam anlamıyla hissetmeyi bekliyorum
Bizi bu duruma kendileri getiriyor şekerimÇok mantıklı ya bende son zamanlarda rüyamda isim görmeyi bekliyorum yada görmüş gibi yaparım :) cilve naz Yok ama kafalar zehir :))
Siz de bizim gibisiniz desene, bizde en basindan kiz istiyorduk benim iki tane elimde buyuyen kiz yegenim var belkide ondan hep kiz cocuklarina cok duskun oldum, ama ne zamanki hamile oldugmu ogrendim hic kiz olabilecegi gelmiyor bile aklima ve cevremdeki herkesde oglun olacak diyor :)Öyle ama aksine eşimde ben de kız istiyoruz çok :) hayırlısı olsun canım allah hangisini nasip ederse artık bakalım perş günü öğrenicez :)
Aynen canım bnm hic beklemiyoduk bizde baya şaşırdım:)) amin saglikli olsunlarda bize hepsi uyar ama cok şekerler ya yoktan var oluyor bide kiprasiyor :)Canim hayirli olsun cok sevindim :) gunlerimiz ayni ama doktor bana daha cok erken dedi heralde benimki kiz göstermedigine göre :)) saglikli olsunlar da tabi cinsiyeti doğumda ogrensem de olur :))
Bekliyorum halen geçsin diye birden kesiliyormus bekliyorum halenAy ben de 12.haftayı iple çekiyorum gelsin de geçsin şu bulantı diye yoksa geçmeyecek mi bu
Canim bende şeker için diyet yapıyorum yanlız değilsinKizlar iyi geceler bende hastanelerde surunuyorum bugun tiroid icin dahiliyeye gittim tiroid normale donmuş kendiliginden seker yuksek hem ac hem tok verdim diyet verdi bide bir hafta hem aclik hem tokluk sekerime bakilcak baya sikintimda varmis yarin bebisin konturolu var 12+2yarin kesin cinsiyeti ogrenicem demisti haftaya kesin derim diye baya heyecanliyim :)
Biz kız da olsa erkek de olsa bi ismini eşim bi ismini ben koycam diye anlaşmıştık o anne babasının isimlerini tercih etti tamam dedim çünkü benim seçtiğim isimler belliydi zaten ama şimdi ona da atarlanıyor hep ben koyacağım diye. Dediğin gibi ilk çocuk olduğundan şımarıyorlar galiba tatlım. Üstüne gitmeyeceğim hatta kapatacağım bu konuyu nasılsa daha çok var deyip karnımı severken de kendi istediğim isimle seveceğim
Oğlunuzun ismine bayıldım adıyla uzun sağlıklı musmusmutlu yaşasın inşallahBu isim mevzuusu çok sıkıntıymış ya kırmadan dökmeden hallolsaydı
Canım devlet hastanesi ise öne alma bence dediğin gibi cihaz farkından sıkıntı olabilir.Benim ki de usg de 4-5 gün önde gidiyor ama benim doktorum devlet hastanesinde acaba ultrason cihazının acizliğine uğrar mıyım? Önceki doğumumda akşamları geliyordu özele iyidik orada şimdi sezeryanı hangi hastanede yapacağı bile belli değil.
İlaç kullanmıyorum canım. Geçmesini bekliyorumÇınar ali daha iyi değil mi ?
Canım çok bilgim yok o konuda ama sıcak duş almak risk yokken bile kötü. Bence yattığın yerde bir leğen koy başının altına kuafördeki gibi eşin saçlarını yıkasın. Köpüklü lifle de vucüdunu sil kurula. En azından doktorunla görüşene kadar idare et sıkıntı yok derse yaparsın ama öyle dese bile çok kısa al ve oturarak yap bence. Allah yardımcın olsun canımKızlar Size bişey sorucam düşük tehlikem var 7 haftalik hamileyim duş alabilir miyim genel de yatıyorum kalkmadan eşim izin vermiyor kalkmama siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkın da
Bende test sonuçları bekliyorum darısı bana inşallah çok korkuyorum.kızlar günaydııınnnnndün ikili test sonucumu aldım.. iyi çıktı çok şükür. doktora da dedim fark etmez öyle de böyle de doğacak dedim. gribim ilerledi boğazım da şişmiş..Parol ve antibiyotik verdi.. geçmezse tehlikeli bebek için dedi.. kullanabildiğim kısıtlı antibiyotik olduğundan bana uygun olan varmış neyse ki verdi..bir gün öncesinde de ateşlenmiştim.. dayanamadı adam vitamin falan hepsini alıyorum artık :) bu arada ikili testin hcg sonucuna göre cinsiyet belli olur mu diye sordum olmaz dedi değerim 52 çıktı.. internette baktığım kadarıyla 50 üstü kız deniyormuş ama belli olmaz tabii.. neyse hala göstermedi sordum doktora dur bakim dedi sıpa hep ters döndü göstermedi
Gözün aydın canım :) cinsiyetle ilgili birşey dedi mi? :) kaç cm olmuş? Maşallah allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin :)Selam kızlar ben de ikili testi yaptırdım ultrasonda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1.3 herşey güzel taklalar attirdik yavruma kocaman olmus doyamadım izlemeyeyüzünün resmini aldım çok tatlış yaa
Canım 5 cm olmus cinsiyet için hiçbişey demedi devlette pek bişey denmiyor ya bu haftalarda artık ozeldekinden duyarım inşallah bişeyler haftaya gidicem biraz zaman geçsin hemGözün aydın canım :) cinsiyetle ilgili birşey dedi mi? :) kaç cm olmuş? Maşallah allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?