temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım 5 cm olmus cinsiyet için hiçbişey demedi devlette pek bişey denmiyor ya bu haftalarda artık ozeldekinden duyarım inşallah bişeyler haftaya gidicem biraz zaman geçsin hem
Maşallah kuzuna :) olsun sağlıklı ya haftaya öğrenirsin sen ikisine de sıcaksın nasılsa :)

Bende test sonuçları bekliyorum darısı bana inşallah çok korkuyorum.

Korkma canım.. Doktor da dedi garanti değil sadece ihtimal diye.. Korkulacak bir durum yok. İlkinde ben testlerin hiçbirini yaptırmadım. Gayet sağlıklı maşallah. Allah bilir ne olacağını. Sakin ol sen.

Oooyy maşallah kuzuyaaaa. Cinsiyeti göstermemiş gibi saklamış sanki.. 2. Fotoda arkası mı dönük bana mı öyle geldi? Baktım görebilir miyim diye ama yok göremedim cinsiyeti..

Kizlar anlayanlar var mi sizce cinsiyeti ne 10+4 burada ??

Eklentiler

• IMG-20170106-WA0006.webp
    6 KB · Görüntüleme: 48
  • 20170110_124249.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 53
Ben bulantilari gectimde uyandigimda deli gibi aninda biseyler yeme ihtiyaci son zamanlarda yaşadığım bisey. Bas ucuma mandalina koymustum sabah 6 da gozumu actim hemen yedim açlığa dayanamiyorum artik

Bende oyleyim.kraker yiyorum sabah 5.30 da esim fare diyo bana :) bende dayanamiyorum.elim ayagim titriyor

Valla istanbuldayim b3n gunese mahrum kaldim.. 1 haftadir kar icindeyiz.. suan kapinin onunde 50 cm kar var :) icine atlayip yuvarlanasim var ama kaynanam ve esim evde zor tutuyor.. sirf evde durim diye kopegimi bile eve aldilar napim kar manyagiyim ben.. gunes kremini anca mart gibi alirim d vitamini ayni gunesde kalmisim.gibi yapiyo yuzumu yakiyo kizartiyor filn..

Kizlar anlayanlar var mi sizce cinsiyeti ne 10+4 burada ??

Canim 10+4 de cinsiywt evet belli ama sadec3 o bilir en detaylisinda bile kesin belli olmaz.. 12 13 haftaya kadar sabret.. ben 13+5 de gittim dönmedi.. bi anlık dondu ben kipirdaninca ama doktor ne desem yalan olur 15 16. Haftada bakalim daha net olsun dedi.. bu arada 12. Haftaya girenler hamile oantolunu giymeye baslayin yok diye sikan eden seyler giymeyin canlar

Hamilelik süreci heyecanli, stresli, umutlu Allah' im ne güzel bir şey :)

Kızlar hepinize merhabalar birşey sormak istiyorum benim cuma günü beta HCG 61 çıkmıştı bugün 613 çıktı bugün adet 2 gün geçmiş oluyor normalmi yükseliş sanki bana fazla geldi

Kızlar hepinize merhabalar birşey sormak istiyorum benim cuma günü beta HCG 61 çıkmıştı bugün 613 çıktı bugün adet 2 gün geçmiş oluyor normalmi yükseliş sanki bana fazla geldi
Olabiliyor öyle canim çünkü ilk günler daha hızlı bir yükseliş oluyor benim de cuma 47 iken pazartesi 207 olmuştu

11+5 olucak benim gtiiğim gün aslında önemli değil ama insan merak ediyor işte :I)
özelde belki bi yorum yapabilir doktor benim bugün 11+6 ydı doktor cinsiyetle ilgili yorum yapmadı ama kıpırdamasını herşeyini gösterdi uzun uzun ilgilendi çok güzeldi o anlar

özelde belki bi yorum yapabilir doktor benim bugün 11+6 ydı doktor cinsiyetle ilgili yorum yapmadı ama kıpırdamasını herşeyini gösterdi uzun uzun ilgilendi çok güzeldi o anlar
Canım senin bugünki hamilelik takviminde 1. Trimester bitti yazıyor inşallah bulantıların da biter onunla birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…