- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.141
Maşallah kuzuna :) olsun sağlıklı ya haftaya öğrenirsin sen ikisine de sıcaksın nasılsa :)Canım 5 cm olmus cinsiyet için hiçbişey demedi devlette pek bişey denmiyor ya bu haftalarda artık ozeldekinden duyarım inşallah bişeyler haftaya gidicem biraz zaman geçsin hem
Evet ikisi de olur benimki merak işte çok şükür herşeyi gördüm kıpır kıpır taklalar attı maşallah yavrumaMaşallah kuzuna :) olsun sağlıklı ya haftaya öğrenirsin sen ikisine de sıcaksın nasılsa :)
Bende test sonuçları bekliyorum darısı bana inşallah çok korkuyorum.
Selam kızlar ben de ikili testi yaptırdım ultrasonda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1.3 herşey güzel taklalar attirdik yavruma kocaman olmus doyamadım izlemeyeyüzünün resmini aldım çok tatlış yaa
Beeeennnn :) canim benim mide bulantilarim ve kusmam var ama masallah 2 kilo aldim :) surekli bisi yeme istegi var hatta :)
Ben bulantilari gectimde uyandigimda deli gibi aninda biseyler yeme ihtiyaci son zamanlarda yaşadığım bisey. Bas ucuma mandalina koymustum sabah 6 da gozumu actim hemen yedimaçlığa dayanamiyorum artik
Yok kuzum multivitaminden başka bişey vermedi henüz güneş kremini aslında şimdiden kullanmak gerekiyormuş gerçi iş ortamında güneş görmüyoruz ama biz tatile gideceğiz sömestrda o Zaman çok lazım olacak bana bebekler için olan kremleri öneriyorlar daha çok
Kizlar anlayanlar var mi sizce cinsiyeti ne 10+4 burada ??
Hamilelik süreci heyecanli, stresli, umutlu Allah' im ne güzel bir şey :)Canim 10+4 de cinsiywt evet belli ama sadec3 o bilir en detaylisinda bile kesin belli olmaz.. 12 13 haftaya kadar sabret.. ben 13+5 de gittim dönmedi.. bi anlık dondu ben kipirdaninca ama doktor ne desem yalan olur 15 16. Haftada bakalim daha net olsun dedi.. bu arada 12. Haftaya girenler hamile oantolunu giymeye baslayin yok diye sikan eden seyler giymeyin canlar
Olabiliyor öyle canim çünkü ilk günler daha hızlı bir yükseliş oluyor benim de cuma 47 iken pazartesi 207 olmuştuKızlar hepinize merhabalar birşey sormak istiyorum benim cuma günü beta HCG 61 çıkmıştı bugün 613 çıktı bugün adet 2 gün geçmiş oluyor normalmi yükseliş sanki bana fazla geldi
Çok heyecanlandım acaba ikizmi diyeOlabiliyor öyle canim çünkü ilk günler daha hızlı bir yükseliş oluyor benim de cuma 47 iken pazartesi 207 olmuştu
Hamilelik süreci heyecanli, stresli, umutlu Allah' im ne güzel bir şey :)
Aminn insallah bütün ümmetin kadinlari için isteyen herkes hayırlısı ile evlat sahibi olurMucize ya gerçekten.. caninda icinden sana ait baska bir can tasiyorsun ve yasiyor... en önemlisi allahim insallah isteyen ama olmayan herkese nasip eder insallah..
Ogrenme ihtimalimiz var canim bende haftaya gidecegim 12+3 ikenkızlar bişey soracağım haftaya 2 li test için gideceğim cinsiyet öğrenebilir miyiz ki dersiniz öğrenen arkadaşlar da var da :)
11+5 olucak benim gtiiğim gün aslında önemli değil ama insan merak ediyor işte :I)Ogrenme ihtimalimiz var canim bende haftaya gidecegim 12+3 iken
özelde belki bi yorum yapabilir doktor benim bugün 11+6 ydı doktor cinsiyetle ilgili yorum yapmadı ama kıpırdamasını herşeyini gösterdi uzun uzun ilgilendi çok güzeldi o anlar11+5 olucak benim gtiiğim gün aslında önemli değil ama insan merak ediyor işte :I)
Canım senin bugünki hamilelik takviminde 1. Trimester bitti yazıyor inşallah bulantıların da biter onunla birlikteözelde belki bi yorum yapabilir doktor benim bugün 11+6 ydı doktor cinsiyetle ilgili yorum yapmadı ama kıpırdamasını herşeyini gösterdi uzun uzun ilgilendi çok güzeldi o anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?