- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.161
inşallah canım evet bugün artık bitti 12 hafta olduk usg de 11+6 ama o kadar olur fark tam uyumlu gidiyoruz bakalım inşallah geçer dicem de öğleden beri bulantı çekiyorum bu evde daha şiddetli olacak sanırım baş ağrısı da cabasıCanım senin bugünki hamilelik takviminde 1. Trimester bitti yazıyor inşallah bulantıların da biter onunla birlikte
Bende ikili testime haftaya cumartesi 12+3 iken gidecegim bakalim belki
İnşallah söyler numan bey seninkini söylerse kesin benimkini de söyler çünkü ben 22 sinde gidicem. Bir arkadaşım numan beyin kendisinikini 16.haftada soyledigini soyledi dün ikili testte söylemedi dedi 12.haftada yani
Kizlar 2'li 3'lu ve 4'lü testlerin hepsini yptirmak sart mi ? Ben yurtdisindayim dr 1 hafta snra kan alicaz dedi.2li test icin heralde bebegim 8 haftalik olucak.Erken degil mi acaba ?
Benım eşimde diretiyor babasının ismi diye. Ve her seferinde tartışıyoruz en azından 2 isim koyalım diyorum ikimizinde gönlü olsun diyorum fakat tartışmaya başlıyorz . Cok bişi istemiyorum ki bende erkek olursa istedigim bi isim koymak istiyorum fakat imkansız sanırımEvet canım aslına bakarsan ben de severim ali ismini o yüzden çok diretmedim erkek olursa ali çınar olacak gibi. Bakalım hayırlısı:)
Valla istanbuldayim b3n gunese mahrum kaldim.. 1 haftadir kar icindeyiz.. suan kapinin onunde 50 cm kar var :) icine atlayip yuvarlanasim var ama kaynanam ve esim evde zor tutuyor.. sirf evde durim diye kopegimi bile eve aldilarnapim kar manyagiyim ben.. gunes kremini anca mart gibi alirim d vitamini ayni gunesde kalmisim.gibi yapiyo yuzumu yakiyo kizartiyor filn..
Canım çok üstüne gidip inatlaştırma. İlerleyen zamanlarda güzellikle tekrar ikna etmeye çalışırsınBenım eşimde diretiyor babasının ismi diye. Ve her seferinde tartışıyoruz en azından 2 isim koyalım diyorum ikimizinde gönlü olsun diyorum fakat tartışmaya başlıyorz . Cok bişi istemiyorum ki bende erkek olursa istedigim bi isim koymak istiyorum fakat imkansız sanırım
Kesinlesmeden soylemiyordur belki olabilir her doktor farkli yaklasabilir. Ben ondan ogrenemezsem calistigim hastanede baktiririm :))
Canım o değerde ikiz olmaz 2 güne bir 2 katı artar.benim minnoslar ikiz adet günü 219 idi.2 gün sonra 695 idi yani 3 katından fazla artmıştı.ama belli olmuyor katlamasina göreÇok heyecanlandım acaba ikizmi diye
Canım benim adet 1 gün geçmiş oluyor 613 ile düşen hamileliğimde 130 du ondan süphelendimCanım o değerde ikiz olmaz 2 güne bir 2 katı artar.benim minnoslar ikiz adet günü 219 idi.2 gün sonra 695 idi yani 3 katından fazla artmıştı.ama belli olmuyor katlamasina göre
Anladım canım tek çift farketmez.sağlıklı olsunlar da.benimki çift ama ablamdan hatırlıyorum son aylara doğru yatamıyordu ikizlerinde o yüzden korkuyorum ama veren rabbim kolaylığını da verirCanım benim adet 1 gün geçmiş oluyor 613 ile düşen hamileliğimde 130 du ondan süphelendim
Canım basina soğuk pres yap yada sıcak pres iyi geliyormuş bi yerde okumustumHanımlar ben bugün olağan aptallığımı yapıp düştüm karda kayıp popomun üstüne.. Hemen doktora gittim bebek iyi dedi ama hala icim icimi yiyor... Stresten mi yoksa soğuk aldigimdan mi bilmem başım çatlamak üzere kivraniyorum ağrıdan parol içtim ama gecmiyor... Uff çıldırıcam bi akıl verin bna nolur ben bu ağrıyla napıcam...
Canım yanlış hatırlamıyorsam senden her hafta kan alıyorlardı değil mi? 2 li test için bebeğin belli bir cm E ulaşması gerek. Muhtemelen senin değerlerini görmek için alıyordur kanı. Burda hepimiz yaklaşık o haftalarda kan ve idrar tahlilleri verdik bizdeki hormon düzeylerine bakıldıKizlar 2'li 3'lu ve 4'lü testlerin hepsini yptirmak sart mi ? Ben yurtdisindayim dr 1 hafta snra kan alicaz dedi.2li test icin heralde bebegim 8 haftalik olucak.Erken degil mi acaba ?
ayyy kuzum çok gecmiş olsun sen anlatınca benim canım acıdı Kendine dikkat et lütfen biraz uyumaya çalış istersen hem bak bebiş de iyiymiş annesiHanımlar ben bugün olağan aptallığımı yapıp düştüm karda kayıp popomun üstüne.. Hemen doktora gittim bebek iyi dedi ama hala icim icimi yiyor... Stresten mi yoksa soğuk aldigimdan mi bilmem başım çatlamak üzere kivraniyorum ağrıdan parol içtim ama gecmiyor... Uff çıldırıcam bi akıl verin bna nolur ben bu ağrıyla napıcam...
Canım sakın pes etme en kötü ihtimal doğuma girerken o acıyı çektiğimizi görünce yumuşarlar diye düşünüyorum baba ismini koysun ama senin de istediğini koysun ne var bunda. Ben de seninle aynı dertteyim malum ama hergün farklı tatikler geliştiriyorumBenım eşimde diretiyor babasının ismi diye. Ve her seferinde tartışıyoruz en azından 2 isim koyalım diyorum ikimizinde gönlü olsun diyorum fakat tartışmaya başlıyorz . Cok bişi istemiyorum ki bende erkek olursa istedigim bi isim koymak istiyorum fakat imkansız sanırım
Canım çok geçmiş olsun. Bak çok şükür bebeğin çok iyiymiş. Bence bunun stresiyle başın ağrıyordur. Üzme artık kendini ışıkları kapat uyumaya çalış rahatlatıcı bir müzik aç uyuyunca geçecektir. Stres yapıp bebişini de üzme artık boşaHanımlar ben bugün olağan aptallığımı yapıp düştüm karda kayıp popomun üstüne.. Hemen doktora gittim bebek iyi dedi ama hala icim icimi yiyor... Stresten mi yoksa soğuk aldigimdan mi bilmem başım çatlamak üzere kivraniyorum ağrıdan parol içtim ama gecmiyor... Uff çıldırıcam bi akıl verin bna nolur ben bu ağrıyla napıcam...
Bende bugun gittim ense icin ama kendi doktorum ölçmuyormuş artik devlette yaptiricam.bide vitamin yazmadi gerek yokmuş benim icime sinmedi devlette yazdiricam benimkide gostermedi bugun.Selam kızlar ben de ikili testi yaptırdım ultrasonda burun kemiği oluşmuş ense kalınlığı 1.3 herşey güzel taklalar attirdik yavruma kocaman olmus doyamadım izlemeyeyüzünün resmini aldım çok tatlış yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?