- 19 Aralık 2016
- 6
- 1
- 6
- 30
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.181
Bende korkuyorum ya ondan panikledim biraz sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsunAnladım canım tek çift farketmez.sağlıklı olsunlar da.benimki çift ama ablamdan hatırlıyorum son aylara doğru yatamıyordu ikizlerinde o yüzden korkuyorum ama veren rabbim kolaylığını da verir
Canım 14 gün sonra eğer hamile olsaydın 5 üstü olması gerekti.malesef doktorun dediği dogruİyi akşamlar kızlar bişey soracaktım size bn klomen ile catlatma ignesi yaptırdım iğneden 14 gün snra idrar testi yaptım evde silik çıktı ihtimal vermedim ama kasigimn ağrısından duramadim acile gittim kan testi yaptılar sonuç 0.429 çıktı doktor negatif dedi çok erken olduğundan dolayimi yok sa catlatma ignesinden mi kaynaklaniyor
Bilmiyorum canim ama bende aşılama yaptırdığımda 3 çıkmıştı negatif ti. adetine kaç gün kaldığı önemli değil aşılamadan 14 gün sonra yaptırdığın kan testi sonuç verirNiye o kadar çıktı pki daha öncede yaptırmıştım hep 0.01 çıkıyordu ama adetim e daha 6 gün var
Canım basina soğuk pres yap yada sıcak pres iyi geliyormuş bi yerde okumustum
ayyy kuzum çok gecmiş olsun sen anlatınca benim canım acıdı Kendine dikkat et lütfen biraz uyumaya çalış istersen hem bak bebiş de iyiymiş annesiEşin yanındaysa başına masaj yapsın
Canım çok geçmiş olsun. Bak çok şükür bebeğin çok iyiymiş. Bence bunun stresiyle başın ağrıyordur. Üzme artık kendini ışıkları kapat uyumaya çalış rahatlatıcı bir müzik aç uyuyunca geçecektir. Stres yapıp bebişini de üzme artık boşabununla gelmiş geçmiş olsun.
Canım bence soğuk suya sokma buzu poşete koy beze sar onu koy alnına başına. Grip olursun gece gece soğuk suyla. Ben oldum 10 gündür yeni yeni geçiyor. Dikkat et kendineDeniycem saol bacim çokta üşüyorum anam yerimden kalkamiyorumki...
Teşekkürler çok saolasiniz ya uyudum uyandım hic bi azalma yok zonkluyor.. Çok korktum ya atamiyorum aklımdan.. Nasıl bu kadar dikkatsiz olabildim ya bişi olsaydı... Stres ne kadar yapmamaya calissamda olmuyor esimde donmedi eve daha gelsin bi soğuk suya sokucam kafami..
Canım herşeyin bir zamanı var.önce psikolojik rahatlık çok önemli önce kafanda çözmen gerekEşimde de bnde de bi sıkıntı yok ama niye olmuyor anlamiyorum
Canım şunu da unutma hamilelik ilerledikçe vücutta kan üretimi artıyor bu da beyine baskı yapıp baş ağrısı yapıyor bu kadar kafana takma jel gibi bişey varsa jeli soğuk suya koy sonra ağrıyan yere koy soğuk suya kafanı sokma sinüzit olursun sonraDeniycem saol bacim çokta üşüyorum anam yerimden kalkamiyorumki...
Teşekkürler çok saolasiniz ya uyudum uyandım hic bi azalma yok zonkluyor.. Çok korktum ya atamiyorum aklımdan.. Nasıl bu kadar dikkatsiz olabildim ya bişi olsaydı... Stres ne kadar yapmamaya calissamda olmuyor esimde donmedi eve daha gelsin bi soğuk suya sokucam kafami..
Canım bence soğuk suya sokma buzu poşete koy beze sar onu koy alnına başına. Grip olursun gece gece soğuk suyla. Ben oldum 10 gündür yeni yeni geçiyor. Dikkat et kendine
Canım şunu da unutma hamilelik ilerledikçe vücutta kan üretimi artıyor bu da beyine baskı yapıp baş ağrısı yapıyor bu kadar kafana takma jel gibi bişey varsa jeli soğuk suya koy sonra ağrıyan yere koy soğuk suya kafanı sokma sinüzit olursun sonra
Yeni yeni toparlıyorum canım sağol. Bence de jeli dene sen. Geçmiş olsunÇok geçmiş olsun haklisin bacım valla zati hasta olma havası tam..iyilesebildinmi bari gebelikte grip çok agir zor geçiyormuş ilaçtan kullanamayinca..
Ayy zati hic sevmem soğuk bide hasta olursam hic cekilmem bn ... jel gibim biseyim var buzluga atsam on dakika yeter herhalde du onu yapım bari...
İsmi ne babasınınBenım eşimde diretiyor babasının ismi diye. Ve her seferinde tartışıyoruz en azından 2 isim koyalım diyorum ikimizinde gönlü olsun diyorum fakat tartışmaya başlıyorz . Cok bişi istemiyorum ki bende erkek olursa istedigim bi isim koymak istiyorum fakat imkansız sanırım
Senin sipa kiz göstermediğine göreBende bugun gittim ense icin ama kendi doktorum ölçmuyormuş artik devlette yaptiricam.bide vitamin yazmadi gerek yokmuş benim icime sinmedi devlette yazdiricam benimkide gostermedi bugun.
Yok canim her hafta alinmadi.Yani 2li test icin degil mi cnm.Canım yanlış hatırlamıyorsam senden her hafta kan alıyorlardı değil mi? 2 li test için bebeğin belli bir cm E ulaşması gerek. Muhtemelen senin değerlerini görmek için alıyordur kanı. Burda hepimiz yaklaşık o haftalarda kan ve idrar tahlilleri verdik bizdeki hormon düzeylerine bakıldı
Anladim canim cok tsk ederim.Yani şahsen 2li testi yaptırdım diğerlerini istemiyorum ben. 8 hafta 2li test için erken zaman.. 12 haftaya girince 14 haftaya ladar yapılıyor. Senin rutin kan kontrollerindir o.. Şeker kan seviyesi demir falan bakacaktır.
Kesinlikle çok erken 2 li içinYok canim her hafta alinmadi.Yani 2li test icin degil mi cnm.
Çok geçmiş olsun tekrarDeniycem saol bacim çokta üşüyorum anam yerimden kalkamiyorumki...
Canim dün akşamdan beri benim de basın catliyor. Hamilelikten dolayı olabilir o. Sen strese sokma kendini bebisin iyiymiş bakHanımlar ben bugün olağan aptallığımı yapıp düştüm karda kayıp popomun üstüne.. Hemen doktora gittim bebek iyi dedi ama hala icim icimi yiyor... Stresten mi yoksa soğuk aldigimdan mi bilmem başım çatlamak üzere kivraniyorum ağrıdan parol içtim ama gecmiyor... Uff çıldırıcam bi akıl verin bna nolur ben bu ağrıyla napıcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?