temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İyi akşamlar kızlar bişey soracaktım size bn klomen ile catlatma ignesi yaptırdım iğneden 14 gün snra idrar testi yaptım evde silik çıktı ihtimal vermedim ama kasigimn ağrısından duramadim acile gittim kan testi yaptılar sonuç 0.429 çıktı doktor negatif dedi çok erken olduğundan dolayimi yok sa catlatma ignesinden mi kaynaklaniyor

Anladım canım tek çift farketmez.sağlıklı olsunlar da.benimki çift ama ablamdan hatırlıyorum son aylara doğru yatamıyordu ikizlerinde o yüzden korkuyorum ama veren rabbim kolaylığını da verir
Bende korkuyorum ya ondan panikledim biraz sağlıklı sıhhatli olsun da tek olsun

Canım 14 gün sonra eğer hamile olsaydın 5 üstü olması gerekti.malesef doktorun dediği dogru

Niye o kadar çıktı pki daha öncede yaptırmıştım hep 0.01 çıkıyordu ama adetim e daha 6 gün var
Bilmiyorum canim ama bende aşılama yaptırdığımda 3 çıkmıştı negatif ti. adetine kaç gün kaldığı önemli değil aşılamadan 14 gün sonra yaptırdığın kan testi sonuç verir

Canım basina soğuk pres yap yada sıcak pres iyi geliyormuş bi yerde okumustum

Deniycem saol bacim çokta üşüyorum anam yerimden kalkamiyorumki...

ayyy kuzum çok gecmiş olsun sen anlatınca benim canım acıdı Kendine dikkat et lütfen biraz uyumaya çalış istersen hem bak bebiş de iyiymiş annesi Eşin yanındaysa başına masaj yapsın

Teşekkürler çok saolasiniz ya uyudum uyandım hic bi azalma yok zonkluyor.. Çok korktum ya atamiyorum aklımdan.. Nasıl bu kadar dikkatsiz olabildim ya bişi olsaydı... Stres ne kadar yapmamaya calissamda olmuyor esimde donmedi eve daha gelsin bi soğuk suya sokucam kafami..

Canım bence soğuk suya sokma buzu poşete koy beze sar onu koy alnına başına. Grip olursun gece gece soğuk suyla. Ben oldum 10 gündür yeni yeni geçiyor. Dikkat et kendine

Canım şunu da unutma hamilelik ilerledikçe vücutta kan üretimi artıyor bu da beyine baskı yapıp baş ağrısı yapıyor bu kadar kafana takma jel gibi bişey varsa jeli soğuk suya koy sonra ağrıyan yere koy soğuk suya kafanı sokma sinüzit olursun sonra

Canım bence soğuk suya sokma buzu poşete koy beze sar onu koy alnına başına. Grip olursun gece gece soğuk suyla. Ben oldum 10 gündür yeni yeni geçiyor. Dikkat et kendine

Çok geçmiş olsun haklisin bacım valla zati hasta olma havası tam.. iyilesebildinmi bari gebelikte grip çok agir zor geçiyormuş ilaçtan kullanamayinca..

Ayy zati hic sevmem soğuk bide hasta olursam hic cekilmem bn ... jel gibim biseyim var buzluga atsam on dakika yeter herhalde du onu yapım bari...

Yeni yeni toparlıyorum canım sağol. Bence de jeli dene sen. Geçmiş olsun

İsmi ne babasının

Yok canim her hafta alinmadi.Yani 2li test icin degil mi cnm.

Çok geçmiş olsun tekrar

Canim dün akşamdan beri benim de basın catliyor. Hamilelikten dolayı olabilir o. Sen strese sokma kendini bebisin iyiymiş bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…