temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Secde pozisyonundaydi. Bak suradaki iki çizgiden ense kalinligini olcuyoruz dedi. Seninki normal dedi sonrada. Gobegimi biraz salladi hareket etsin diye ama onu cinsiyet için yaptı canım.
Bana da normal gibi görünüyor ama ben oraya 1,5 mm ya da 1,8 mm yazarsam sonuçlar birbiriden çok farklı çıkabilir dedi. O yüzden pzt tekrar bakalım tam ölçüm yapayım dedi. Bakalım canım hayırlısı

Haklisin canım bidahaki gidişimde sorayim bunu. Unutuyorum gerçi doktorun yanına gittigimde herşeyi

Kızlar ben galiba depresyona giriyorum idrar yolu enfeksiyonuyla başım dertteydi tekrar taş mi acaba dedik üst batın ultrasonu çekildi karaciğerde biraz büyüme ve yaglanma çıktı zaten alt değeri de yüksek çıkıyor moralim bozuldu ikili testle gostericem sonucu doktoruma haftaya

Canım dur bakalım hemen mıralini bozma bir de stres ekleme bebişine. Bakalım doktorun ne diyecek. Belki de önemli birşey değildir basit bir tedavisi vardır hem hamilelik ve doğum annenin vücudunu yeniler derler. Allah büyüktür. bakalım doktor ne diyecek. Moralini bozmamaya çalış.

Zaten bütün endişem bebeğim o iyi olsun iyi olduğunu bileyim sabredip katlanırım herşeye onlar iyi olsun inşallah keşke merak ettiğimiz her saniye iyi olduklarını ogrenebilsek

Zaten bütün endişem bebeğim o iyi olsun iyi olduğunu bileyim sabredip katlanırım herşeye onlar iyi olsun inşallah keşke merak ettiğimiz her saniye iyi olduklarını ogrenebilsek
İyidir canım merak etme. Bence senin de soruna diyet falan verecektir. Sıkıntı yapma bebişine annem üzülüyor diye üzülür o daha küçücük

İyidir canım merak etme. Bence senin de soruna diyet falan verecektir. Sıkıntı yapma bebişine annem üzülüyor diye üzülür o daha küçücük
Canım biraz da beni işyerinde benimle aynı hamile vardı bebeğin kalbi durmuş çok etkiledi endişelerim arttı üzüldüm çok

Canım biraz da beni işyerinde benimle aynı hamile vardı bebeğin kalbi durmuş çok etkiledi endişelerim arttı üzüldüm çok
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun.
Bu kalp atışlarını dinleyebildiğin angel sound dan al istersen böylece merak ettiğinde bakarsın için rahatlar stres yapmazsın. Burda da kullanan vardı hatırladığım kadarıyla.

Geçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)

Hadi ya :) benim de 19.9 mus baktım şimdi. Doktorum muhtemelen erkek demisti zaten ultrasonda bakarken

Geçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)
Aa çok iyi bak bunu bilmiyordum. Eşimle muhabbetini yapmıştık acaba duyulurmu diye ama ihtimal vermemiştik ay buna çok sevindim hadi 16 olalım

Kaçıncı çocuğun :)
11. Haftada ikilide doktor 3-4 dk baktı baktı birşeyler yaptı ölçtü bizim de hemen oldu .:) Ben sadece ikili için devlet hastanesine gittim. Doktorum burda pahalı boşuna para verme dedi. 14. Haftamda da doktora gitttim özeldekine cinsiyet için :) %90 lik oranla söyledi cinsiyeti :)
Evet doktorlar direkt kız ya da erkek demiyor bir daha gitmemiz için mı bilmiyorum birde daha bebek küçük diye olabilir veya tam emin olmak için çünkü cinsiyet 16. Haftada tamamlanıyormus.

Yinede istisnalar dışında tahminler doğru çıkıyor o kadar yıllık doktorlar sonuçta

Aslında doktorlar net bakarsa 12. Haftada bile anlarlarmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…