- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.381
Secde pozisyonundaydi. Bak suradaki iki çizgiden ense kalinligini olcuyoruz dedi. Seninki normal dedi sonrada. Gobegimi biraz salladi hareket etsin diye ama onu cinsiyet için yaptı canım.Hareket mi etti canım nasıl ölçtü enseyi? Dönmedi bizim sıpa :)
Bana da normal gibi görünüyor ama ben oraya 1,5 mm ya da 1,8 mm yazarsam sonuçlar birbiriden çok farklı çıkabilir dedi. O yüzden pzt tekrar bakalım tam ölçüm yapayım dedi. Bakalım canım hayırlısıSecde pozisyonundaydi. Bak suradaki iki çizgiden ense kalinligini olcuyoruz dedi. Seninki normal dedi sonrada. Gobegimi biraz salladi hareket etsin diye ama onu cinsiyet için yaptı canım.
Hcg cinsiyet teorisine göre derken canım ? O nasıl oluyorEki Görüntüle 1938984 Sonunda aldım ikili test sonucunu. Bu arada hcg cinsiyet teorisine göre de erkek bu durumda
Haklisin canım bidahaki gidişimde sorayim bunu. Unutuyorum gerçi doktorun yanına gittigimde herşeyiKızlar bu arada aklınızda bulunsun ben doktorumu doğum için özellikle seçtiğimden dolayı bu konuyu doktorumla konuştum sizin de konuşmanızı tavsiye ederim. Doğumlarımız yaz ayında en çok tatile çıkılan bayram seyran zamanlarına denk geliyor. Doktorunuzla izin programını konuşun. Çünkü izinli olma ihtimalleri var. Bu durumda da hiç bilmediğiniz bir doktorla seçme şansınız olmadan doğuma girmek zorunda kalabilirsiniz bu da o zor zamanda sıkıntınızı artırabilir. Konuya dikkatinizi çekmek istedim kızlar
Ben notlara kaydediyorum aklıma gelen soruları hemen. Pratik oluyor canımHaklisin canım bidahaki gidişimde sorayim bunu. Unutuyorum gerçi doktorun yanına gittigimde herşeyi
Canım dur bakalım hemen mıralini bozma bir de stres ekleme bebişine. Bakalım doktorun ne diyecek. Belki de önemli birşey değildir basit bir tedavisi vardır hem hamilelik ve doğum annenin vücudunu yeniler derler. Allah büyüktür. bakalım doktor ne diyecek. Moralini bozmamaya çalış.Kızlar ben galiba depresyona giriyorumidrar yolu enfeksiyonuyla başım dertteydi tekrar taş mi acaba dedik üst batın ultrasonu çekildi karaciğerde biraz büyüme ve yaglanma çıktı zaten alt değeri de yüksek çıkıyor moralim bozuldu ikili testle gostericem sonucu doktoruma haftaya
Zaten bütün endişem bebeğim o iyi olsun iyi olduğunu bileyim sabredip katlanırım herşeye onlar iyi olsun inşallah keşke merak ettiğimiz her saniye iyi olduklarını ogrenebilsekCanım dur bakalım hemen mıralini bozma bir de stres ekleme bebişine. Bakalım doktorun ne diyecek. Belki de önemli birşey değildir basit bir tedavisi vardır hem hamilelik ve doğum annenin vücudunu yeniler derler. Allah büyüktür. bakalım doktor ne diyecek. Moralini bozmamaya çalış.
İyidir canım merak etme. Bence senin de soruna diyet falan verecektir. Sıkıntı yapma bebişineZaten bütün endişem bebeğim o iyi olsun iyi olduğunu bileyim sabredip katlanırım herşeye onlar iyi olsun inşallah keşke merak ettiğimiz her saniye iyi olduklarını ogrenebilsek
Canım biraz da beni işyerinde benimle aynı hamile vardı bebeğin kalbi durmuş çok etkiledi endişelerim arttı üzüldüm çokİyidir canım merak etme. Bence senin de soruna diyet falan verecektir. Sıkıntı yapma bebişineannem üzülüyor diye üzülür o daha küçücük
Çok üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun.Canım biraz da beni işyerinde benimle aynı hamile vardı bebeğin kalbi durmuş çok etkiledi endişelerim arttı üzüldüm çok
İkili test için verdiğimiz kanda bakılan fbHCG değeri 10-20 arası olanların çok büyük ihtimalle erkek 20-50 arası olanların yine erkek olma ihtimali daha fazla 50 den büyükse değer kız oluyormuş bebeğin cinsiyeti canım.Hcg cinsiyet teorisine göre derken canım ? O nasıl oluyor
Geçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)Çok üzüldüm canım. Allah yardımcısı olsun.
Bu kalp atışlarını dinleyebildiğin angel sound dan al istersen böylece merak ettiğinde bakarsın için rahatlar stres yapmazsın. Burda da kullanan vardı hatırladığım kadarıyla.
Bende öyle yapmayı düşünüyorum canım :)Ben notlara kaydediyorum aklıma gelen soruları hemen. Pratik oluyor canım
Hadi ya :) benim de 19.9 mus baktım şimdi. Doktorum muhtemelen erkek demisti zaten ultrasonda bakarkenİkili test için verdiğimiz kanda bakılan fbHCG değeri 10-20 arası olanların çok büyük ihtimalle erkek 20-50 arası olanların yine erkek olma ihtimali daha fazla 50 den büyükse değer kız oluyormuş bebeğin cinsiyeti canım.
13+2 de bana da muhtemelen erkek dedi canım. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebislerimiz :)Slm kızlar bugün Dr a gittim bebek 12+6 çıktı cinsiyet hakkında da tam olarak belli deil ama kıza benzettim dedi cinsiyetini öğrenen var mı benim gibi
Aa çok iyi bak bunu bilmiyordum. Eşimle muhabbetini yapmıştık acaba duyulurmu diye ama ihtimal vermemiştikGeçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)
Kaçıncı çocuğun :)Ayy canım inşallah kız olduğu için saklamıştır :) ay ben baştan beri çok meraktayım :) artık birşeyler almak istiyorum herşeyi sarı yeşil gri kırmızı almaktan sıkıldım beğeniyorum alamıyorum sinir oluyorum:) neyse bilelim sıpamızı adıyla sevelim istiyorum artık :) inşallah öğreniriz artık hayırlısıyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?