- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.401
Muhtemelen pıhtılaşma sorunları falan var demekkiGeçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)
Evet kızlar 3 gün önce benim portakalimda uyuyordu arkasini dönmüş sonra doktor göbeğimi biraz salladı pist pşt diyerekSecde pozisyonundaydi. Bak suradaki iki çizgiden ense kalinligini olcuyoruz dedi. Seninki normal dedi sonrada. Gobegimi biraz salladi hareket etsin diye ama onu cinsiyet için yaptı canım.
İlk çocuğumuz olacak inşallah canım :) çok cahil ve çok hevesliyiz o yüzdenKaçıncı çocuğun :)
11. Haftada ikilide doktor 3-4 dk baktı baktı birşeyler yaptı ölçtü bizim de hemen oldu .:) Ben sadece ikili için devlet hastanesine gittim. Doktorum burda pahalı boşuna para verme dedi. 14. Haftamda da doktora gitttim özeldekine cinsiyet için :) %90 lik oranla söyledi cinsiyeti :)
Evet doktorlar direkt kız ya da erkek demiyor bir daha gitmemiz için mı bilmiyorum birde daha bebek küçük diye olabilir veya tam emin olmak için çünkü cinsiyet 16. Haftada tamamlanıyormus.
Yinede istisnalar dışında tahminler doğru çıkıyor o kadar yıllık doktorlar sonuçta
Aslında doktorlar net bakarsa 12. Haftada bile anlarlarmis
Hayırlı olsun canım . Allah tamamını erdirsin
ben bir hafta önce aldım gunde 1 defabakıyorum digital gösteriyor daha kalp sesi cıkmıo daha1 bebek buyudugunde net duyuluyormus. . benim içinde kolaylık oldu sende rahat ediceksin canım .gule gule kullan
Kaç haftalıktın Canım?Merhabalar hanımlar bugün kendimi çok kötü hissettim kasılmalarım bel Ağrılarım vardı psikolojik olarak da hiç iyi değildim yarın olan kontrolümüzü bugüne çektik dr a gittim bebeğimi gördümkıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşeyi yerinde çok şükür cinsiyetini de öğrendik teyzeleri kızımız olacakmış çok şükür herşey yolunda Dedi dr darısı başınıza inşallah hayırlısıyla
Amin canım zor imtihan gerçekten kimseye yaşatmasın Allah imMuhtemelen pıhtılaşma sorunları falan var demekkiallah yardımcıları olsun. Detaylı araştırsalar keşke tekrar hamile kalmadan. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye tattırmasın böyle acılar
cnım hıc moralını bozma bendede guatr var bastan cok uzuldum agladm ama sonuc gayet normal hersey yoluda gıdıyor. senın degerlerınıde toparlayacak bısey vardır elbet doktorla konusmadan hıc uzme kndını bebegıni uzme.Kızlar ben galiba depresyona giriyorumidrar yolu enfeksiyonuyla başım dertteydi tekrar taş mi acaba dedik üst batın ultrasonu çekildi karaciğerde biraz büyüme ve yaglanma çıktı zaten alt değeri de yüksek çıkıyor moralim bozuldu ikili testle gostericem sonucu doktoruma haftaya
aynısı oldu canımSlm kızlar bugün Dr a gittim bebek 12+6 çıktı cinsiyet hakkında da tam olarak belli deil ama kıza benzettim dedi cinsiyetini öğrenen var mı benim gibi
Canim herseyin ilaci moral..Moralini yüksek tut karamsar olma lütfen boşa stres yapmis olursunKızlar ben galiba depresyona giriyorumidrar yolu enfeksiyonuyla başım dertteydi tekrar taş mi acaba dedik üst batın ultrasonu çekildi karaciğerde biraz büyüme ve yaglanma çıktı zaten alt değeri de yüksek çıkıyor moralim bozuldu ikili testle gostericem sonucu doktoruma haftaya
İlk çocuğumuz olacak inşallah canım :) çok cahil ve çok hevesliyiz o yüzdenay inşallah pazartesi söyler. Vajinal ultrasonda 12 den sonra kesin de söyleyebiliyorlarmış :) enseyi ölçemezse öyle bakacak mecbur. O zaman derim cinsiyeti de istiyorum
12+2 çıktık canım sat la eşitlenmiş. Önceleri 4 gün geriden gidiyordukKaç haftalıktın Canım?
12+2 de canımKizlar 2li test icin ne zmn kan vrdiniz ?
Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum bugün biraz evimi toparlıyorum kusmalarim bitti denebilir bulantı da akşamları hafif vuruyor artık tansiyonum çok düşük aman çıkmasın su içmeye başladım bu çok güzel benim için haftaya cumartesi görüş günü hayırlısıyla cinsiyeti de öğreniriz diyorum artık heyecanlıyım :)Elmol canım ben de iş yerinde benimle aynı hafta gebe gelini olan ablamızın bebeğimiz ölmüş demesinden çok etkilendim senin gibi sabaha çok kötü hissediyordum ama sen benim hatama düşme dün karar aldım ve bebeğime söz verdim asla onu üzecek bişey yapmayacağım diye kimseyi takmıyorum üzüleceğim şeyler konuşulan ortamlardan kaçıyorum sakinleştirici müzikler dinliyorum aksi halde bebek de kasılıyor ben de. Hanımlar şu an dünyanın en kıymetlileri biziz öyle hissetmek için önce kendimize öyle davranmanız gerek
Aa çok iyi bak bunu bilmiyordum. Eşimle muhabbetini yapmıştık acaba duyulurmu diye ama ihtimal vermemiştikay buna çok sevindim hadi 16 olalım
çikolata ye gitmeden :)Selam kızlar. Bugün ikili test için doktora gittim. Sıpam secde pozisyonunda uyuyormuş.ensesini ölçemedi. Biraz gezdik yürüdük geldik bu sefer de yüzünü dönmüş bize yine göremedik :) yani bizim yaramaz ne enseyi ölçtürdü ne cinsiyetini gösterdi. Cinsiyet öğrencez derken ense bile ölçtüremedik kız heralde çok nazlı sıpa kötü yanı pzt tekrar çağırdı yine göstermezse vajinal bakıcaz dedi bu arada 6 cm olmuş sıpam 12+3 görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?