temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Geçen martta da yine aynı haftada ikizlerinin kalbi durmuş çok üzüldüm ben de 16 haftadan sonra steteskopla da dinleyebiliyomusuz canım daha uygun :)
Muhtemelen pıhtılaşma sorunları falan var demekki allah yardımcıları olsun. Detaylı araştırsalar keşke tekrar hamile kalmadan. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye tattırmasın böyle acılar

Secde pozisyonundaydi. Bak suradaki iki çizgiden ense kalinligini olcuyoruz dedi. Seninki normal dedi sonrada. Gobegimi biraz salladi hareket etsin diye ama onu cinsiyet için yaptı canım.
Evet kızlar 3 gün önce benim portakalimda uyuyordu arkasini dönmüş sonra doktor göbeğimi biraz salladı pist pşt diyerek bebişim uyandiii .

Doktordan çıktıktan sonra bebisimi uyandırdı diye doktoru dövmek istedim q

İlk çocuğumuz olacak inşallah canım :) çok cahil ve çok hevesliyiz o yüzden ay inşallah pazartesi söyler. Vajinal ultrasonda 12 den sonra kesin de söyleyebiliyorlarmış :) enseyi ölçemezse öyle bakacak mecbur. O zaman derim cinsiyeti de istiyorum

Merhabalar hanımlar bugün kendimi çok kötü hissettim kasılmalarım bel Ağrılarım vardı psikolojik olarak da hiç iyi değildim yarın olan kontrolümüzü bugüne çektik dr a gittim bebeğimi gördüm kıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşeyi yerinde çok şükürcinsiyetini de öğrendik teyzeleri kızımız olacakmış çok şükür herşey yolunda Dedi dr darısı başınıza inşallah hayırlısıyla

Ay pek bişi duyamadim bende açıkçası acaba kaziklandimmi diye de düşünmüyor değilim daha erkenmis ama öyle yazıyor gerçektende kullanım kılavuzunda 16. Haftadan sora duyuluyormus

Kaç haftalıktın Canım?

Muhtemelen pıhtılaşma sorunları falan var demekki allah yardımcıları olsun. Detaylı araştırsalar keşke tekrar hamile kalmadan. Allah tekrarını yaşatmasın kimseye tattırmasın böyle acılar
Amin canım zor imtihan gerçekten kimseye yaşatmasın Allah im

cnım hıc moralını bozma bendede guatr var bastan cok uzuldum agladm ama sonuc gayet normal hersey yoluda gıdıyor. senın degerlerınıde toparlayacak bısey vardır elbet doktorla konusmadan hıc uzme kndını bebegıni uzme.

Slm kızlar bugün Dr a gittim bebek 12+6 çıktı cinsiyet hakkında da tam olarak belli deil ama kıza benzettim dedi cinsiyetini öğrenen var mı benim gibi
aynısı oldu canım bızde 12+1 iz. ıkılı tarama testıne gıttım ensesıne baktı o kadar hareketlıydı kı heryerını gosterdi döne döne.sankı kız gıbı ama kesın degıl degısebılır dedı. bnde kesınlesmeden soylemmeyın dıcektım pat dıye soylemıs oldu sımdıde bı dahakıne erkek mı dıcek acaba dıye dusunyoruz saglıkla gelsın bebeğin inşallah

Canim herseyin ilaci moral..Moralini yüksek tut karamsar olma lütfen boşa stres yapmis olursun

Söyler ozeldekiler söylüyor ablama 11 haftalıkken demiş

Elmol canım ben de iş yerinde benimle aynı hafta gebe gelini olan ablamızın bebeğimiz ölmüş demesinden çok etkilendim senin gibi sabaha çok kötü hissediyordum ama sen benim hatama düşme dün karar aldım ve bebeğime söz verdim asla onu üzecek bişey yapmayacağım diye kimseyi takmıyorum üzüleceğim şeyler konuşulan ortamlardan kaçıyorum sakinleştirici müzikler dinliyorum aksi halde bebek de kasılıyor ben de. Hanımlar şu an dünyanın en kıymetlileri biziz öyle hissetmek için önce kendimize öyle davranmanız gerek

Günaydııın kızlaar.. Bugün gittik doktorumuzaa ama yine göstermedi.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Belki o zaman gösterir yani umarım.. Yan döndü yattı tan dönüyordu vazgeçti sıpa.. Kalp atışı da iyimiş antibiyotik kullandım diye kontrol etti. Çatlatacak meraktan yaa aleeem

Haklısın canım düşünmemeye çalışıyorum bugün biraz evimi toparlıyorum kusmalarim bitti denebilir bulantı da akşamları hafif vuruyor artık tansiyonum çok düşük aman çıkmasın su içmeye başladım bu çok güzel benim için haftaya cumartesi görüş günü hayırlısıyla cinsiyeti de öğreniriz diyorum artık heyecanlıyım :)

Aa çok iyi bak bunu bilmiyordum. Eşimle muhabbetini yapmıştık acaba duyulurmu diye ama ihtimal vermemiştik ay buna çok sevindim hadi 16 olalım

kızlar saglık ocagına kontrolde de fetal dopplerle dınlıyorlar bebişin kalbini. ben huzursuz oldugumda ebeyle aram iyiydi gidip baktırıyordum huzursuz olduğumda.

çikolata ye gitmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…