- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.421
İşte keyifli süreç başlıyorHaklısın canım düşünmemeye çalışıyorum bugün biraz evimi toparlıyorum kusmalarim bitti denebilir bulantı da akşamları hafif vuruyor artık tansiyonum çok düşük aman çıkmasın su içmeye başladım bu çok güzel benim için haftaya cumartesi görüş günü hayırlısıyla cinsiyeti de öğreniriz diyorum artık heyecanlıyım :)
Canım doktorum bana pişirerek tüketebilirsin dedi. Canın mı çekti? :) benim de canım istiyordu sordum doktora ama ben yiyene kadar midem kötü oldu yiyemedim daha :)kızlar ya hamilelikte pastırmanın zararı var mıdır?
Tsk edrm cnm.12+2 de canım
Hiç yemediğim şey, nasıl canım istedi anlamadım. pişirip yerim artık sağ ol canım:)Canım doktorum bana pişirerek tüketebilirsin dedi. Canın mı çekti? :) benim de canım istiyordu sordum doktora ama ben yiyene kadar midem kötü oldu yiyemedim daha :)
Bu satırları yazdıktan sonra bulantı tuttu şimdi de baş ağrısı dinleniyorum annemler geldi yemeği hazırlıyor böylesi ne güzelmiş :) iyi tatiller canım bi güzel dinlenirsinİşte keyifli süreç başlıyorbize kız Dedi ama ben hala rüyamda erkek görüyorum hayırlısıyla sen de öğrenirsin umarım biran önce. Yorma kendini tansiyonun çok düşerse ayaklarını kaldır yat ben de evi toparlayacağım haftaya tatile gidiyoruz valiz hazırlıkları var
Evet zaman bekleyince hiç geçmiyor ama görünce çok heyecanlanıyorum :)) şaka maka 3 ay bitti sağ sağlim tamamına Erelim inşmaşallah benimki de 5 gün önden gidiyordu bakalım Çarşamba günü bende öğrenebilecek miyim? Sat a göre 13+3 yine önde gidiyorsa ölçümde de 14 hafta çıkar. Çatlıyorum meraktan Zaman geçmek bilmiyor
Ay pek bişi duyamadim bende açıkçası acaba kaziklandimmi diye de düşünmüyor değilim daha erkenmis ama öyle yazıyor gerçektende kullanım kılavuzunda 16. Haftadan sora duyuluyormus
Bana da kiza benziyor dedi cikolata yiyip girdigim icin done done heryeribi gosterdi degismezse tabi.arkadasimda temmuz ortasinda dogum yapacak erkek demisler onada . O da istisna sanirim :) ztn kiz senesi diyorlar :)kızlar sıpaların cogu cinsiyeti saklıyor galiba temmuz-agustos annelerinde kız cocuk patlaması yasanacak
bakalım ben haftaya ögrenicem bende merak etmeye basladım
bildigim kadarıyla anglesoundda digiital gosterge yok.ben o yuzden bu markayı tercih etmedim. benim aldıgım direk digitalden gösteriyor su an duyulan bir kalp sesi yok cunku. keşke bir sorsaydın burda kullananlara .angelsoundda kalp atıslarını sayman gerekiyor sanırım.15sn saysan 4le carparsın. memnun kalmadıysan geri iade et.
Bana da kiza benziyor dedi cikolata yiyip girdigim icin done done heryeribi gosterdi degismezse tabi.arkadasimda temmuz ortasinda dogum yapacak erkek demisler onada . O da istisna sanirim :) ztn kiz senesi diyorlar :)
Aynen gösterge yok bacım snnki güzelmiş bak güle güle kullan tatlı tatlı duy bebisini inşallah.. :) ben öyle ilk bulduguma daldım aldim aman artik napam olduğu kadar.. İsten güçten fırsat bulup inceleyemedim daha inşallah çok kötü çıkmaz... Geri veresimde yok hic valla pek beceremiyorum ben ole kargo islerini ilk kez bişi aldım zati internetten...
Kaç haftalıkGünaydııın kızlaar.. Bugün gittik doktorumuzaa ama yine göstermedi.. 2 hafta sonra tekrar gel dedi. Belki o zaman gösterir yani umarım.. Yan döndü yattı tan dönüyordu vazgeçti sıpa.. Kalp atışı da iyimiş antibiyotik kullandım diye kontrol etti. Çatlatacak meraktan yaa aleeem
Aynı durum olmuş çikolata çok yememek gerek sanırım bende de %60 kız dedi merakla bekliyorum bi sonraki tarihi saglikli olsun fark etmez ama iste merak ediyorumaynısı oldu canımbızde 12+1 iz. ıkılı tarama testıne gıttım ensesıne baktı o kadar hareketlıydı kı heryerını gosterdi döne döne.sankı kız gıbı ama kesın degıl degısebılır dedı. bnde kesınlesmeden soylemmeyın dıcektım pat dıye soylemıs oldu sımdıde bı dahakıne erkek mı dıcek acaba dıye dusunyoruz saglıkla gelsın bebeğin inşallah
HahahahAy insallah... Amiiin.... Kız bebek görmek istiyoruz artik sulelecek ablam ç.k görmekten biktim artik diyor
Evet bnm icinde hic farketmez saglikli olsun yeter zaten ilk bebegim.ama rengimiz belli olsun artikAynı durum olmuş çikolata çok yememek gerek sanırım bende de %60 kız dedi merakla bekliyorum bi sonraki tarihi saglikli olsun fark etmez ama iste merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?