temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

İşte keyifli süreç başlıyor bize kız Dedi ama ben hala rüyamda erkek görüyorum hayırlısıyla sen de öğrenirsin umarım biran önce. Yorma kendini tansiyonun çok düşerse ayaklarını kaldır yat ben de evi toparlayacağım haftaya tatile gidiyoruz valiz hazırlıkları var

Kizlar doktorumuza gittik bebegim Sata gore 10+6 iken ultrasona gore 1 Hafta onde gorunuyor var mi Boyle arkadaslar? Ense kalinligi burun Kemigi oluşumu çok şükür iyiymiş ama tarama testini haftaya yapalım dedi. Bir çıkıntı var önümüzdeki 2haftada kızsa bu söner erkekse gelişiyor dedi. Ay ama şok oldum bildiğin bebek olmuş maşallah 41 kere :) eli ayağı kıyamam ya şimdiden bukadar seviyorsak tahmin edemiyorum ilerisini

Bu satırları yazdıktan sonra bulantı tuttu şimdi de baş ağrısı dinleniyorum annemler geldi yemeği hazırlıyor böylesi ne güzelmiş :) iyi tatiller canım bi güzel dinlenirsin

maşallah benimki de 5 gün önden gidiyordu bakalım Çarşamba günü bende öğrenebilecek miyim? Sat a göre 13+3 yine önde gidiyorsa ölçümde de 14 hafta çıkar. Çatlıyorum meraktan Zaman geçmek bilmiyor

Evet zaman bekleyince hiç geçmiyor ama görünce çok heyecanlanıyorum :)) şaka maka 3 ay bitti sağ sağlim tamamına Erelim inş

Ay pek bişi duyamadim bende açıkçası acaba kaziklandimmi diye de düşünmüyor değilim daha erkenmis ama öyle yazıyor gerçektende kullanım kılavuzunda 16. Haftadan sora duyuluyormus

bildigim kadarıyla anglesoundda digiital gosterge yok.ben o yuzden bu markayı tercih etmedim. benim aldıgım direk digitalden gösteriyor su an duyulan bir kalp sesi yok cunku. keşke bir sorsaydın burda kullananlara .angelsoundda kalp atıslarını sayman gerekiyor sanırım.15sn saysan 4le carparsın. memnun kalmadıysan geri iade et.

kızlar sıpaların cogu cinsiyeti saklıyor galiba temmuz-agustos annelerinde kız cocuk patlaması yasanacak
bakalım ben haftaya ögrenicem bende merak etmeye basladım
Bana da kiza benziyor dedi cikolata yiyip girdigim icin done done heryeribi gosterdi degismezse tabi.arkadasimda temmuz ortasinda dogum yapacak erkek demisler onada . O da istisna sanirim :) ztn kiz senesi diyorlar :)

Aynen gösterge yok bacım snnki güzelmiş bak güle güle kullan tatlı tatlı duy bebisini inşallah.. :) ben öyle ilk bulduguma daldım aldim aman artik napam olduğu kadar.. İsten güçten fırsat bulup inceleyemedim daha inşallah çok kötü çıkmaz... Geri veresimde yok hic valla pek beceremiyorum ben ole kargo islerini ilk kez bişi aldım zati internetten...

Bana da kiza benziyor dedi cikolata yiyip girdigim icin done done heryeribi gosterdi degismezse tabi.arkadasimda temmuz ortasinda dogum yapacak erkek demisler onada . O da istisna sanirim :) ztn kiz senesi diyorlar :)

Ay insallah... Amiiin.... Kız bebek görmek istiyoruz artik sulelecek ablam ç.k görmekten biktim artik diyor

Hamişler selam herkese umarim herkes iyidir
Ikili test yaptirdim pazartesi günü. Ultrasonda bi sorun çıkmadı. Kan sonucu icin pazartesi gidicem.
Bi sorum olcak ben sadece suana kadar folik asit kullandim ve kullaniyorum hala.
Ozeldeki doktor hicbir tahlilime bakmadan sormadan omega 3 ve kan hapi yazdi folik asiti artik birakabilirsin dedi. Ilk gidisimdi bende almadim. Cunku kanima baksa belki kan hapina ihtiyacim yoktur ezbere söyledi.
Devletteki doktoruma gidicem o cok iyi bi doktor.sali gunu ona muayene olcam.
Suana kadar folik harici herhangi takviye ilac kullanmamamda bi sakinca olur mu. Et tavuk balik yiyemiyorum tiksinme oluştu. O yuzden telas yaptim biraz

angelsounddan memnun olan cok kişi var.bebek buyusun biraz daha duyucaksın sesini. bak cihazı al kalbine tut tak kulaklıgı kendi kalp atıslarını duyuyrsun

Kaç haftalık

Aynı durum olmuş çikolata çok yememek gerek sanırım bende de %60 kız dedi merakla bekliyorum bi sonraki tarihi saglikli olsun fark etmez ama iste merak ediyorum

Aynı durum olmuş çikolata çok yememek gerek sanırım bende de %60 kız dedi merakla bekliyorum bi sonraki tarihi saglikli olsun fark etmez ama iste merak ediyorum
Evet bnm icinde hic farketmez saglikli olsun yeter zaten ilk bebegim.ama rengimiz belli olsun artik daha da erken gerci netlessin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…