- 23 Kasım 2016
- 797
- 629
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.441
Canim bende aynı durumdayimbu hafta gittim adete göre 4 gün önde sorun olmasin bi hafta sonra bakalım taramaya dediKizlar doktorumuza gittik bebegim Sata gore 10+6 iken ultrasona gore 1 Hafta onde gorunuyor var mi Boyle arkadaslar? Ense kalinligi burun Kemigi oluşumu çok şükür iyiymiş ama tarama testini haftaya yapalım dedi. Bir çıkıntı var önümüzdeki 2haftada kızsa bu söner erkekse gelişiyor dedi. Ay ama şok oldum bildiğin bebek olmuş maşallah 41 kere :) eli ayağı kıyamam ya şimdiden bukadar seviyorsak tahmin edemiyorum ilerisini
Kaç haftalık
Ayaz da gayet güzel canım. Allah uzun ömürler versin bebislerimize. Ben hala kız ümidiyle bekliyorum. 15 gün sonra ense kalınlığıni olcmeye çağırdı belki cinsiyet de belli olur inşallahSanırım ayaz da karar kıldık canım. Çağan i eşim istemedi
Düşük tehlikesiProgestani fitil olarak kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Ben iceri çok itmeye korkuyorum dusuk tehlikem var ya zarar gorurse diye. Ne kadar iceri koymak lazım acaba? Bi de ne kadar sure sonra wc ye gidiyorsunuz? Benim sık tuvaletim geldigi icin cok duramiyorum.
Fitili içeriye doğru itmek düşüğü tetiklemiyor canım için rahat olsun. Ne kadar içeri itebilirsen o kadar iyi. Tuvalete gitmek için ne kadar beklediğimi hatırlamıyorum ama tuvalete gidip hemen ardından kullanıyodum ben. Su da içmeye çalış önce ve sonraki yarimsar saat. Inşallah hemen geçer düşük tehliken canım.Progestani fitil olarak kullananlar nasil kullaniyorsunuz? Ben iceri çok itmeye korkuyorum dusuk tehlikem var ya zarar gorurse diye. Ne kadar iceri koymak lazım acaba? Bi de ne kadar sure sonra wc ye gidiyorsunuz? Benim sık tuvaletim geldigi icin cok duramiyorum.
Bennn gece bile uyuyamıyorumHer akşam bulantidan mahvoluyorum kızlar benle aynı olan var mi
Evet canım 6. Haftada başlayan bulantılarım hala devam ediyor ilk haftalar kafamı kaldıramıyodum şuan daha iyiyim ama bulantı kusma hala devam ediyor.Her akşam bulantidan mahvoluyorum kızlar benle aynı olan var mi
Cok tesekkur ederim canim insallah gecer. Bir de benim normalde mide bulantim olmuyordu ama progestani kullanmaya basladigimdan beri cok fenayim dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Sende de oyle olmus muydu? Normalde 13. haftada mide bulantisi gecer diye biliyorum benim yeni başlıyor.Düşük tehlikesi
Fitili içeriye doğru itmek düşüğü tetiklemiyor canım için rahat olsun. Ne kadar içeri itebilirsen o kadar iyi. Tuvalete gitmek için ne kadar beklediğimi hatırlamıyorum ama tuvalete gidip hemen ardından kullanıyodum ben. Su da içmeye çalış önce ve sonraki yarimsar saat. Inşallah hemen geçer düşük tehliken canım.
bence doktor veriyosa bi bildiği vardır. bende de kansızlık çıkmadı ama 3. aydan itibaren kan ilacı vereceğim dedi. ablama sordum ona da folik asiti bıraktırıp kan ilacı vermiş. 2. üç ayda bebek geliştiği için annede kansızlık yaratıyormuş, o nedenledir sanırımHamişler selam herkese umarim herkes iyidir
Ikili test yaptirdim pazartesi günü. Ultrasonda bi sorun çıkmadı. Kan sonucu icin pazartesi gidicem.
Bi sorum olcak ben sadece suana kadar folik asit kullandim ve kullaniyorum hala.
Ozeldeki doktor hicbir tahlilime bakmadan sormadan omega 3 ve kan hapi yazdi folik asiti artik birakabilirsin dedi. Ilk gidisimdi bende almadim. Cunku kanima baksa belki kan hapina ihtiyacim yoktur ezbere söyledi.
Devletteki doktoruma gidicem o cok iyi bi doktor.sali gunu ona muayene olcam.
Suana kadar folik harici herhangi takviye ilac kullanmamamda bi sakinca olur mu. Et tavuk balik yiyemiyorum tiksinme oluştu. O yuzden telas yaptim biraz
ben uyuyamıyorum, su içmek istyorum boğazım kuruduğu için, içtikçe kuscak gibi oluyorum yalnız değilsin canm :sHer akşam bulantidan mahvoluyorum kızlar benle aynı olan var mi
yaa bende kız istiyorum :) bu çarşamba gideceğim bakalım özeldeki doktoruma gitmeyeceğim, araştırma hastahanesine gideceğim bu sefer söyler mi acabakızlar sıpaların cogu cinsiyeti saklıyor galiba temmuz-agustos annelerinde kız cocuk patlaması yasanacak
bakalım ben haftaya ögrenicem bende merak etmeye basladım
Canım bende progestan hap kullanıyorum galiba o da mide bulantısı yapıyorCok tesekkur ederim canim insallah gecer. Bir de benim normalde mide bulantim olmuyordu ama progestani kullanmaya basladigimdan beri cok fenayim dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Sende de oyle olmus muydu? Normalde 13. haftada mide bulantisi gecer diye biliyorum benim yeni başlıyor.
ben uyuyamıyorum, su içmek istyorum boğazım kuruduğu için, içtikçe kuscak gibi oluyorum yalnız değilsin canm :s
yaa bende kız istiyorum :) bu çarşamba gideceğim bakalım özeldeki doktoruma gitmeyeceğim, araştırma hastahanesine gideceğim bu sefer söyler mi acaba
Gecmis olsun sana da canim. Ben de oyle düşünüyordum doğruymuş demek. Her şeye oguruyorum mutfaga giremez oldum. Insallah gecer normale döner.Canım bende progestan hap kullanıyorum galiba o da mide bulantısı yapıyor
folik asitte yapıyor :Syav benimde dilim damagıma yapışıo resmen gece gunduz su içiyorum .geceleride yatmadan corba içiyorum azda olsa alıyor kurulugu .ben troid ilacı içiyorum ondan şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?