temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bende aynı durumdayimbu hafta gittim adete göre 4 gün önde sorun olmasin bi hafta sonra bakalım taramaya dedi

Düşük tehlikesi
Fitili içeriye doğru itmek düşüğü tetiklemiyor canım için rahat olsun. Ne kadar içeri itebilirsen o kadar iyi. Tuvalete gitmek için ne kadar beklediğimi hatırlamıyorum ama tuvalete gidip hemen ardından kullanıyodum ben. Su da içmeye çalış önce ve sonraki yarimsar saat. Inşallah hemen geçer düşük tehliken canım.

Cok tesekkur ederim canim insallah gecer. Bir de benim normalde mide bulantim olmuyordu ama progestani kullanmaya basladigimdan beri cok fenayim dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Sende de oyle olmus muydu? Normalde 13. haftada mide bulantisi gecer diye biliyorum benim yeni başlıyor.

Kızlar benim baktım artık kusturmuyo arada hafif vuruyor tansiyonum düşük onun dışında çok şükür o yoğun günler geçti erken başladı denildiği gibi 12 haftadan sonra azalarak geçiyor sanırım inşallah sizin de geçer biran önce

Kızlar cuma günü doktora gittik çok hareketliydi bebeğimiz doktora sordum aceba cinsiyeti gözüküyomu dedim erkeğe benziyı bi çıkıntı var dedi ve bizde gösterdi böyle olupta sonra değişen olurmu :) bizim için sağlıklı olması önemli sadece merak ediyoruz

bence doktor veriyosa bi bildiği vardır. bende de kansızlık çıkmadı ama 3. aydan itibaren kan ilacı vereceğim dedi. ablama sordum ona da folik asiti bıraktırıp kan ilacı vermiş. 2. üç ayda bebek geliştiği için annede kansızlık yaratıyormuş, o nedenledir sanırım

kızlar sıpaların cogu cinsiyeti saklıyor galiba temmuz-agustos annelerinde kız cocuk patlaması yasanacak
bakalım ben haftaya ögrenicem bende merak etmeye basladım
yaa bende kız istiyorum :) bu çarşamba gideceğim bakalım özeldeki doktoruma gitmeyeceğim, araştırma hastahanesine gideceğim bu sefer söyler mi acaba

Canım bende progestan hap kullanıyorum galiba o da mide bulantısı yapıyor

ben uyuyamıyorum, su içmek istyorum boğazım kuruduğu için, içtikçe kuscak gibi oluyorum yalnız değilsin canm :s

yav benimde dilim damagıma yapışıo resmen gece gunduz su içiyorum .geceleride yatmadan corba içiyorum azda olsa alıyor kurulugu .ben troid ilacı içiyorum ondan şüpheleniyorum

yaa bende kız istiyorum :) bu çarşamba gideceğim bakalım özeldeki doktoruma gitmeyeceğim, araştırma hastahanesine gideceğim bu sefer söyler mi acaba

devlet sölemez daha gibime geliyor canım ama bilemem doktoruna baglı belki de söyler. insallah ögrenir ve guzel haberini veririsin bize

Kızlar hani bu bebek hareketine avucunun içinden balık kayması gibi hissediyosun diye tarif edenler varya; heh işte az önce ben sol kasığıma yakın yerde benzer şeyi hissettim. Sanki bişiy bi iki saniye kayarcasına döndü. Çok şaşırdım çünkü 5 dk öncesinde tatlı bişiy yemiştim uzanıyodum. Doğrumu anladım bilmiorum ama çok sevindim bakalım bu çarşamba hem özelde hem devlette kontrol var, eğer dr erkek derse dahada inanıcam hissettiğime. Çok şaşkınııııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…