- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.461
folik asitte yapıyor :S
Canim tebrik ederim ogrenmissin cinsiyeti. Bana burun kemigiyle ilgili bisey söylemedi doktor yaMerhabalar hanımlar bugün kendimi çok kötü hissettim kasılmalarım bel Ağrılarım vardı psikolojik olarak da hiç iyi değildim yarın olan kontrolümüzü bugüne çektik dr a gittim bebeğimi gördümkıpır kıpırdı ense kalınlığı burun kemiği herşeyi yerinde çok şükür cinsiyetini de öğrendik teyzeleri kızımız olacakmış çok şükür herşey yolunda Dedi dr darısı başınıza inşallah hayırlısıyla
Bence dogru hissetmissin canim ayni seyi bende 9. Haftamda hissettim ama ihtimal vermedim baya okudum 7. Haftada bebek kipirdamaya yavas yavas basliyormus zaten sok olmustum ama gercekten oyle gaz sancisi gibi degil bildigin icinde top donuyor dimiKızlar hani bu bebek hareketine avucunun içinden balık kayması gibi hissediyosun diye tarif edenler varya; heh işte az önce ben sol kasığıma yakın yerde benzer şeyi hissettim. Sanki bişiy bi iki saniye kayarcasına döndü. Çok şaşırdım çünkü 5 dk öncesinde tatlı bişiy yemiştim uzanıyodum. Doğrumu anladım bilmiorum ama çok sevindimbakalım bu çarşamba hem özelde hem devlette kontrol var, eğer dr erkek derse dahada inanıcam hissettiğime. Çok şaşkınııııımmmm
Cinsiyet için bi tahminde bulunsa da bu sefer 16. Haftayı bekliyorsun canım kesin mi acaba diye. Bize de erkek dedi isim falan baktık ama hicbisey alamadım daha hadi diyorum bi sonraki randevu gelsin de netlessin öyle alayım. Ama yine de bi tahminde bulunsun tabi insan sabırsızlanıyor çünkü :)Ayaz da gayet güzel canım. Allah uzun ömürler versin bebislerimize. Ben hala kız ümidiyle bekliyorum. 15 gün sonra ense kalınlığıni olcmeye çağırdı belki cinsiyet de belli olur inşallah
Çok teşekkür ederim canımCanim tebrik ederim ogrenmissin cinsiyeti. Bana burun kemigiyle ilgili bisey söylemedi doktor ya
angelsounddan memnun olan cok kişi var.bebek buyusun biraz daha duyucaksın sesini. bak cihazı al kalbine tut tak kulaklıgı kendi kalp atıslarını duyuyrsun
Dogru hissetmissin canim hadi hayirli olsun kiprasmalarinKızlar hani bu bebek hareketine avucunun içinden balık kayması gibi hissediyosun diye tarif edenler varya; heh işte az önce ben sol kasığıma yakın yerde benzer şeyi hissettim. Sanki bişiy bi iki saniye kayarcasına döndü. Çok şaşırdım çünkü 5 dk öncesinde tatlı bişiy yemiştim uzanıyodum. Doğrumu anladım bilmiorum ama çok sevindimbakalım bu çarşamba hem özelde hem devlette kontrol var, eğer dr erkek derse dahada inanıcam hissettiğime. Çok şaşkınııııımmmm
ay canımmm ne güzell senin adına sevindimKızlar hani bu bebek hareketine avucunun içinden balık kayması gibi hissediyosun diye tarif edenler varya; heh işte az önce ben sol kasığıma yakın yerde benzer şeyi hissettim. Sanki bişiy bi iki saniye kayarcasına döndü. Çok şaşırdım çünkü 5 dk öncesinde tatlı bişiy yemiştim uzanıyodum. Doğrumu anladım bilmiorum ama çok sevindimbakalım bu çarşamba hem özelde hem devlette kontrol var, eğer dr erkek derse dahada inanıcam hissettiğime. Çok şaşkınııııımmmm
Bende ayniyim buzdolabı kokusu beni mahvediyor kötü bişey göreyim hemen oguruyorum sabahlari hele ağzımı burnumu tuta tuta geziyorum.Ama çok şükür sağlıklı olsunlar da bunlar da geçer elbetGecmis olsun sana da canim. Ben de oyle düşünüyordum doğruymuş demek. Her şeye oguruyorum mutfaga giremez oldum. Insallah gecer normale döner.
Leblebi iyi geliyor bana bi de bu aralar domates salatalık mideme iyi geliyor kişiye göre degisebilir ama deneyebilirsinbulantılar için bişi yapıyomusunuz kızlar. sadece sabah değil akşama kadar günün her saati bulantım var çok yogun hemde. 2 gündürde kusma başladı. tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi bana
Canım bende çok ağır geçirenlerdenim bulantıları, geçen haftadan beri epey azaldı benim, ama erken başlamıştı da zaten, ben yöntem olarak doğadan marka zencefil limon kabuğu bitki çayını içtim günde iki defa, vede ayva yedim, bu ikisinin çok faydasını gördüm, doktorum önermişti zencefili zaten, tavsiye ederim, umarım en yakın zamanda atlatırsınız anlıyorum durumun berbatlığınıbulantılar için bişi yapıyomusunuz kızlar. sadece sabah değil akşama kadar günün her saati bulantım var çok yogun hemde. 2 gündürde kusma başladı. tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi bana
yaaa süper ben de tam 11+6 da gideceğim umarım cinsiyet söyler kac mm ve gram olmuş minnak ?Bugun 11+5im doktorum cinsiyet icin %80-90 kiz dedi :) Eki Görüntüle 1940106
canım ben sabah yataktan kalkmadan önce Uno'nun grissini çubukları var ince, ondan 2-3 tane yiyordum ondan sonra kalkıyordum, gün arasında da sürekli ondan yedim, gece yatmadan önce de mutlaka 1-2 tane yiyordum.. bilmiyorum bana iyi geldi. 11 haftamdan sonra mide yanmalarım başladı, bunun için de doktorum Gaviscon Şurup ve tablet verdi, onlar da çok iyi geliyor. çok şükür şuan 15.haftama girdim hiçbir sıkıntım kalmadı. umarım senin bulantılarına da iyi gelir.bulantılar için bişi yapıyomusunuz kızlar. sadece sabah değil akşama kadar günün her saati bulantım var çok yogun hemde. 2 gündürde kusma başladı. tecrübeli olanlar yardımcı olabilirmi bana
İyi bari canım tadını çıkar bundan sonra, cinsiyet belli oluncada yazarsın bize bakalım ne dicek dr :)ay canımmm ne güzell senin adına sevindimçok da özendim bende hissedebilsem keşke, benim de yarın sabah hem devlette hem özelde kontrollerm var inşallah cinsiyeti öğrenicem, bulantılarımda epey azaldı,artık hamileliğimizin güzel günleri başlasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?