- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.481
Ayy canım maşallah bebişine :) ne de güzel poz vermiş :) hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin :) akşam da benim randevum var bir kız annesi olarak dua et bana da kız der inşallahBugun 11+5im doktorum cinsiyet icin %80-90 kiz dedi :) Eki Görüntüle 1940106
Grami sormadim da 10 gun once gittim de 3.6 cm di 10 gunde 5 cm olmus :)yaaa süper ben de tam 11+6 da gideceğim umarım cinsiyet söyler kac mm ve gram olmuş minnak ?
insallaah gonlunden gecen olur canim benim bende hep kiz istiyordum ama niyeyse erkek olacak gibi geliyordu hatta ruyamda hep erkek goruyordum kiz diyince cok sasirdimAyy canım maşallah bebişine :) ne de güzel poz vermiş :) hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin :) akşam da benim randevum var bir kız annesi olarak dua et bana da kız der inşallahhayırlısı bakalım. Çok sevindim senin adına tebrikler canım:)
Ayy aynı durumdayım canım bende :) hayırlısı bakalım bana ne diyecek:)insallaah gonlunden gecen olur canim benim bende hep kiz istiyordum ama niyeyse erkek olacak gibi geliyordu hatta ruyamda hep erkek goruyordum kiz diyince cok sasirdim
Canım kişisel bilgilerine git tahmini doğum tarihine gg-aa-yyyy şeklinde yaz değişiklikleri kaydet dekızlar gebelik takvimini nasıl ekliyorsunuz? beceremedim bir türlü :)
Bnada erkek gıbı gelıyordu bana da kız demişti bak ıkıncı arkadasadaa aynısı olmuş sıra sendeAyy aynı durumdayım canım bende :) hayırlısı bakalım bana ne diyecek:)
Hadi bakalım inşallah kızlar :) ağzınız bal yesinBnada erkek gıbı gelıyordu bana da kız demişti bak ıkıncı arkadasadaa aynısı olmuş sıra sendebaldan_madam
Canım ben kullanmaya başlamıştım doktor karın 16 da büyümeye başlar 20 den sonra gerilmeye başlar o yüzden şimdiden boş yere sürme vücuduna 16 da vericem krem dedi. Ama 12 de sürmeye başlayan çok var. Ben de başlamıştım bıraktım. Doktoruna da sor istersenKizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Neler kullaniyorsunuz benim cildim cok kuru normalde de her banyodan sonra bebe yagi kullaniyordum ama o yeterli olmaz simdi sanirim.
Güzel haberlerle gel inşallah :)Hadi bakalım inşallah kızlar :) ağzınız bal yesinsaat yaklaştıkça heyecan basıyor beni
Hadi bakalım inşallah kızlar :) ağzınız bal yesinsaat yaklaştıkça heyecan basıyor beni
Kızlar benim baktım artık kusturmuyo arada hafif vuruyor tansiyonum düşük onun dışında çok şükür o yoğun günler geçti erken başladı denildiği gibi 12 haftadan sonra azalarak geçiyor sanırım inşallah sizin de geçer biran önce
Kızlar sanırım benimki de yavaş yavaş geçiyor birkaç gündür daha rahat yiyorum bulantı yine var ama kusmalarım azaldı çok şükür :) kalan kısımları keyfini çıkararak geçiririz inşallahCanım biz senle yeterince çektik o bulantilari fazlasıyla dibine kadar yaşadık .Rabbim acıdı halimize. İnşallah uğramaz artık bize sıramızı savdik diyelim
Ay canım seni unutmuşum seninde çok kötüydü bulantilarin. Çok seviniyorum geçiyor diye kendime değil sadece sizler içinde seviniyorum.Kızlar sanırım benimki de yavaş yavaş geçiyor birkaç gündür daha rahat yiyorum bulantı yine var ama kusmalarım azaldı çok şükür :) kalan kısımları keyfini çıkararak geçiririz inşallah
Aynen canım yaa toplamda 6 kilo verdim şu bulantılardanAy canım seni unutmuşum seninde çok kötüydü bulantilarin. Çok seviniyorum geçiyor diye kendime değil sadece sizler içinde seviniyorum.
Rekor bende sanıyordum sendeymis bende 5 buçuk kilo verdim mide bulantısı azalmaya başladı bu defa ağızda kötü tat başladı hayırlısı artıkAynen canım yaa toplamda 6 kilo verdim şu bulantılardanallah kimseye böyle zorluk yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?