temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bugun 11+5im doktorum cinsiyet icin %80-90 kiz dedi :) Eki Görüntüle 1940106
Ayy canım maşallah bebişine :) ne de güzel poz vermiş :) hayırlı evlat olsun inşallah sağlıkla gelsin :) akşam da benim randevum var bir kız annesi olarak dua et bana da kız der inşallah hayırlısı bakalım. Çok sevindim senin adına tebrikler canım:)

insallaah gonlunden gecen olur canim benim bende hep kiz istiyordum ama niyeyse erkek olacak gibi geliyordu hatta ruyamda hep erkek goruyordum kiz diyince cok sasirdim

Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Neler kullaniyorsunuz benim cildim cok kuru normalde de her banyodan sonra bebe yagi kullaniyordum ama o yeterli olmaz simdi sanirim.

Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Neler kullaniyorsunuz benim cildim cok kuru normalde de her banyodan sonra bebe yagi kullaniyordum ama o yeterli olmaz simdi sanirim.
Canım ben kullanmaya başlamıştım doktor karın 16 da büyümeye başlar 20 den sonra gerilmeye başlar o yüzden şimdiden boş yere sürme vücuduna 16 da vericem krem dedi. Ama 12 de sürmeye başlayan çok var. Ben de başlamıştım bıraktım. Doktoruna da sor istersen

Canım biz senle yeterince çektik o bulantilari fazlasıyla dibine kadar yaşadık .Rabbim acıdı halimize. İnşallah uğramaz artık bize sıramızı savdik diyelim

Canım biz senle yeterince çektik o bulantilari fazlasıyla dibine kadar yaşadık .Rabbim acıdı halimize. İnşallah uğramaz artık bize sıramızı savdik diyelim
Kızlar sanırım benimki de yavaş yavaş geçiyor birkaç gündür daha rahat yiyorum bulantı yine var ama kusmalarım azaldı çok şükür :) kalan kısımları keyfini çıkararak geçiririz inşallah

Yaw benim doktor görse de 4.ayda soluyormuş giden arkadaşlarım öyle diyor. Acaba cinsiyet için başka doktora mi gitsem sonuçta devletten farkı olmuyor devlette 4.ayda söylüyor . Birde vereceğim tahlil paraları testler çabası mantığı olmuyor cinsiyeti öğrenemedikten sonra devlete giderim.

Ay canım seni unutmuşum seninde çok kötüydü bulantilarin. Çok seviniyorum geçiyor diye kendime değil sadece sizler içinde seviniyorum.

Ay canım seni unutmuşum seninde çok kötüydü bulantilarin. Çok seviniyorum geçiyor diye kendime değil sadece sizler içinde seviniyorum.
Aynen canım yaa toplamda 6 kilo verdim şu bulantılardan allah kimseye böyle zorluk yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize :)

Valla kızlar çok şükür geçti en son 3.5 kilo vermiştim almaya geçiyo muyum acaba merak ettim gerçi çok bişey yiyemiyorum

Aynen canım yaa toplamda 6 kilo verdim şu bulantılardan allah kimseye böyle zorluk yaşatmasın. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize :)
Rekor bende sanıyordum sendeymis bende 5 buçuk kilo verdim mide bulantısı azalmaya başladı bu defa ağızda kötü tat başladı hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…