- 16 Ocak 2017
- 1
- 3
- 1
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.501
Canım bende çok ağır geçirenlerdenim bulantıları, geçen haftadan beri epey azaldı benim, ama erken başlamıştı da zaten, ben yöntem olarak doğadan marka zencefil limon kabuğu bitki çayını içtim günde iki defa, vede ayva yedim, bu ikisinin çok faydasını gördüm, doktorum önermişti zencefili zaten, tavsiye ederim, umarım en yakın zamanda atlatırsınız anlıyorum durumun berbatlığını
canım ben sabah yataktan kalkmadan önce Uno'nun grissini çubukları var ince, ondan 2-3 tane yiyordum ondan sonra kalkıyordum, gün arasında da sürekli ondan yedim, gece yatmadan önce de mutlaka 1-2 tane yiyordum.. bilmiyorum bana iyi geldi. 11 haftamdan sonra mide yanmalarım başladı, bunun için de doktorum Gaviscon Şurup ve tablet verdi, onlar da çok iyi geliyor. çok şükür şuan 15.haftama girdim hiçbir sıkıntım kalmadı. umarım senin bulantılarına da iyi gelir.
Leblebi iyi geliyor bana bi de bu aralar domates salatalık mideme iyi geliyor kişiye göre degisebilir ama deneyebilirsin
Canım içebildiğin kadar su iç. Bir de o tadı hissettikçe bişeyler atıştır kuruyemiş falan at ağzına ben öyle baş ediyorum o tatla. Sen de dene istersen canımRekor bende sanıyordum sendeymis bende 5 buçuk kilo verdim mide bulantısı azalmaya başladı bu defa ağızda kötü tat başladı hayırlısı artık
Kızlar cuma günü doktora gittik çok hareketliydi bebeğimiz doktora sordum aceba cinsiyeti gözüküyomu dedim erkeğe benziyı bi çıkıntı var dedi ve bizde gösterdi böyle olupta sonra değişen olurmu :) bizim için sağlıklı olması önemli sadece merak ediyoruz
Oldu sanırım teşekkürler :*Canım kişisel bilgilerine git tahmini doğum tarihine gg-aa-yyyy şeklinde yaz değişiklikleri kaydet de
Progestan hemen etkilemişti beni hem midemi bulandiriyodu hem de uyku yapıyordu hatta iştahsızlık falan da yaptı evet. Ilactan da olabilir ayrıca bunyeden bünyeye değişiyor canım. Başka bi arkadaşım progestan falan hiç kullanmadı ama yine de 12 den sonra kusmaya başlamıştı. Belli olmuyo ama ilaç etkili baya. Bi süre cekebilirsin canım ama mutlu sonu düşününce hepsine deger☺Cok tesekkur ederim canim insallah gecer. Bir de benim normalde mide bulantim olmuyordu ama progestani kullanmaya basladigimdan beri cok fenayim dogru duzgun bisey yiyemiyorum. Sende de oyle olmus muydu? Normalde 13. haftada mide bulantisi gecer diye biliyorum benim yeni başlıyor.
Genelde annende bulantı nasılsa sende de aynı olurmuş ben sordum üçüncü ay bitti dedi ona güveniyorum bakalım :)çubuk kraker iyi gelir dediler. denedim ama bişeyi sürekli bide isteksiz yiyince daha beter oluyor. şuan çubuk krakerin paketini görsem cinnet geçiriyorum3. ayda biter diyorlar. tek tesellim o artık. 9 ay süren de var ama şans ve bünye işi galiba
Doğru diyosun hele ki ben biraz da garanticiyimdir☺ ihtimal duymak bile ne güzel bişey ya zaman hiç gecmiyoCinsiyet için bi tahminde bulunsa da bu sefer 16. Haftayı bekliyorsun canım kesin mi acaba diye. Bize de erkek dedi isim falan baktık ama hicbisey alamadım daha hadi diyorum bi sonraki randevu gelsin de netlessin öyle alayım. Ama yine de bi tahminde bulunsun tabi insan sabırsızlanıyor çünkü :)
Genelde annende bulantı nasılsa sende de aynı olurmuş ben sordum üçüncü ay bitti dedi ona güveniyorum bakalım :)
Bu 4 boyutlu ultrason değil mi? Iki boyutluda çıkar mı acaba. Benim de haftaya randevum var ama iki boyutluyla bakacak. Acaba 4 boyutlu için randevu mu alsamBugun 11+5im doktorum cinsiyet icin %80-90 kiz dedi :) Eki Görüntüle 1940106
Banada 12.haftada kıza benzıyo dedı :) ama erkek denılıp sonradan kız olan daha cok sanırım. kız cok degısmıyormusta erkek dedıkten sonra nub cıkıntısı kaybolanlar cok var bnm kızları olan her arkadasıma ılk erkek demıslerbende senin gibi oldum 12+6 haftalık gittim bebek hareketliydi baya bi çıkıntı var kıza benzettım dedisonra erkeğe de benziyo ama büyük ihtimal kız dedi tabiki başta sağlıklı olması ama merak etmiyorum deil
Beyaz diyen de oldu ama ben ender saraç tan duydum sarı leblebi diye geceleri bulantim olunca baş ucumda hemen yiyorum en azından mide suyunu cekiyorleblebiyi çok duydum ama denemedim hiç. beyaz leblebimi?
Beyaz leblebi ye yanında dursun bulandıkça at ağzına bide zencefil limon kaynat iç içmesen de zencefil kokla rahatlatıyor bunlar benianneminde öyle olmuş. 3. aya çok az kala bitmiş bulantısı. inşallah dediğin gibidir canım ya. ölcem artık.
Beyaz diyen de oldu ama ben ender saraç tan duydum sarı leblebi diye geceleri bulantim olunca baş ucumda hemen yiyorum en azından mide suyunu cekiyor
çok saolun kızlar deneyelim bakalım faydasını görürüm inşallahBeyaz leblebi ye yanında dursun bulandıkça at ağzına bide zencefil limon kaynat iç içmesen de zencefil kokla rahatlatıyor bunlar beni
Evet canim bende de uyku cok yapıyor surekli halsizim uyuyorum. Sonu mutlu olsun da her seye raziyim tabi dedigin gibi :)Progestan hemen etkilemişti beni hem midemi bulandiriyodu hem de uyku yapıyordu hatta iştahsızlık falan da yaptı evet. Ilactan da olabilir ayrıca bunyeden bünyeye değişiyor canım. Başka bi arkadaşım progestan falan hiç kullanmadı ama yine de 12 den sonra kusmaya başlamıştı. Belli olmuyo ama ilaç etkili baya. Bi süre cekebilirsin canım ama mutlu sonu düşününce hepsine deger☺
[/QUOTE]Bana daha 8. Hafta da eczacı baslamamı önermişti. İlk olarak bol.oil kullandim ama kokusu midemi bulandirdigi için lierac kullanmaya başladım. Zaten en çok önerilen de o sanırım ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?