temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

bitki çaylarından öyle korkuttuki herkes. normal çay bile tuhaf geliyor bana. içemiyorum bi türlü. geceleri sabaha kadar 6-7 kere bulantıdan uyanıyorum. ayvayı bende çok yiyorum. ama zencefil çayını denemedim. doktor önerdiğine göre yoktur herhalde bi zararı

çubuk kraker iyi gelir dediler. denedim ama bişeyi sürekli bide isteksiz yiyince daha beter oluyor. şuan çubuk krakerin paketini görsem cinnet geçiriyorum 3. ayda biter diyorlar. tek tesellim o artık. 9 ay süren de var ama şans ve bünye işi galiba

Rekor bende sanıyordum sendeymis bende 5 buçuk kilo verdim mide bulantısı azalmaya başladı bu defa ağızda kötü tat başladı hayırlısı artık
Canım içebildiğin kadar su iç. Bir de o tadı hissettikçe bişeyler atıştır kuruyemiş falan at ağzına ben öyle baş ediyorum o tatla. Sen de dene istersen canım

bende senin gibi oldum 12+6 haftalık gittim bebek hareketliydi baya bi çıkıntı var kıza benzettım dedi sonra erkeğe de benziyo ama büyük ihtimal kız dedi tabiki başta sağlıklı olması ama merak etmiyorum deil

Progestan hemen etkilemişti beni hem midemi bulandiriyodu hem de uyku yapıyordu hatta iştahsızlık falan da yaptı evet. Ilactan da olabilir ayrıca bunyeden bünyeye değişiyor canım. Başka bi arkadaşım progestan falan hiç kullanmadı ama yine de 12 den sonra kusmaya başlamıştı. Belli olmuyo ama ilaç etkili baya. Bi süre cekebilirsin canım ama mutlu sonu düşününce hepsine deger☺

Genelde annende bulantı nasılsa sende de aynı olurmuş ben sordum üçüncü ay bitti dedi ona güveniyorum bakalım :)

Doğru diyosun hele ki ben biraz da garanticiyimdir☺ ihtimal duymak bile ne güzel bişey ya zaman hiç gecmiyo

Banada 12.haftada kıza benzıyo dedı :) ama erkek denılıp sonradan kız olan daha cok sanırım. kız cok degısmıyormusta erkek dedıkten sonra nub cıkıntısı kaybolanlar cok var bnm kızları olan her arkadasıma ılk erkek demısler o yuzden bnde guvenemıyorum suan benımkının kız olduguna.kesın degıldır bence

Bulantılar yetmezmiş gibi şimdide grip ;( Birde çok başım ağrıyo kızlar ilaç içmek istemiyorum ne yapsam ki ;/

Beyaz diyen de oldu ama ben ender saraç tan duydum sarı leblebi diye geceleri bulantim olunca baş ucumda hemen yiyorum en azından mide suyunu cekiyor

Beyaz leblebi ye yanında dursun bulandıkça at ağzına bide zencefil limon kaynat iç içmesen de zencefil kokla rahatlatıyor bunlar beni
çok saolun kızlar deneyelim bakalım faydasını görürüm inşallah

Bana daha 8. Hafta da eczacı baslamamı önermişti. İlk olarak bol.oil kullandim ama kokusu midemi bulandirdigi için lierac kullanmaya başladım. Zaten en çok önerilen de o sanırım ☺[/QUOTE]

Evet canim bende de uyku cok yapıyor surekli halsizim uyuyorum. Sonu mutlu olsun da her seye raziyim tabi dedigin gibi :)

Bana daha 8. Hafta da eczacı baslamamı önermişti. İlk olarak bol.oil kullandim ama kokusu midemi bulandirdigi için lierac kullanmaya başladım. Zaten en çok önerilen de o sanırım ☺
[/QUOTE]
Ben de lierac ve mustela arasinda kaldim mustela daha yagliymis sanirim benim cildim de cok kuru o yuzden onu siparis ettim denicem bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…