- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.521
Benimki de gostermiyor canim araya kordonu almis en son, oncekinde de yuz ustu yatiyordu. Bence seninki de benimki de kiz olacak oyle hissediyorum baştan beri :) hayirlisi tabi erkek olsa da kiz olsa da bizimKızlar benim sıpa yine göstermedihiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye
Ayy canım inşallah yaa. Ben kız istiyorum eşimde kız istiyor. Sanki inadımıza yapar gibi çevremizdeki herkes erkek olacak diyo inşallah erkek olur diyor. Resmen psikolojimi bozdularBenimki de gostermiyor canim araya kordonu almis en son, oncekinde de yuz ustu yatiyordu. Bence seninki de benimki de kiz olacak oyle hissediyorum baştan beri :) hayirlisi tabi erkek olsa da kiz olsa da bizim
Benim kendi gobegimde vardı zaten ama her gören bebek kendini belli etmeye başlamış gobegin çıkmış diyor. 1 ay önce böyle degildin bu kilo değil belli bebek diyorlarKızlar gobusleriniz çıktı mı benim kusmalar bitince mi nedir kasık kismimin az üstü kasikla birlikte böyle yumruk kadar yeri taş gibi sanki içeri bile bastiramiyorum :) ay yerim onu yaa
Benim de gobusum var ama bu farklı kasık kısmı butunlesiyor göbekle arası taş gibi şiş belli edecek sanırım iç karnımız küçük gelsin çatlaklar annemin hiçbişey belli olmazdı beni doğuma gittiğinde hastanede 59 kiloymusBenim kendi gobegimde vardı zaten ama her gören bebek kendini belli etmeye başlamış gobegin çıkmış diyor. 1 ay önce böyle degildin bu kilo değil belli bebek diyorlarbelli etsin kendini ya zaten daha hissedemiyoruz bari gobusum ciksin :)
Ay kız yine mi gostermediKızlar benim sıpa yine göstermedihiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye
Çyle olacak canım :) sorma bir naz bir naz sıpa yaaAy kız yine mi gostermedicok nazlı yaw senin bebiş neyse artık bidaha sonucların içi çn gittiğinde tekrar denersiniz :)
Benim hamile kaldığım kilo zaten 58Benim de gobusum var ama bu farklı kasık kısmı butunlesiyor göbekle arası taş gibi şiş belli edecek sanırım iç karnımız küçük gelsin çatlaklar annemin hiçbişey belli olmazdı beni doğuma gittiğinde hastanede 59 kiloymus
Ay valla bende cok merak ettım senınkının cınsıyetınıÇyle olacak canım :) sorma bir naz bir naz sıpa yaa28 ine randevu verdi hem sonuçlara bakacak hem cinsiyete hayırlısı bakalım inşallah gösterir bu sefer :)
Ay 28 de gösterirse :) keyfine bağlı sonuçta sıpanınAy valla bende cok merak ettım senınkının cınsıyetını28ine de var kız baya neyse kesinleşir en azından bidahakine bnm gibi acaba demezsin :)
Çıktı benim de canım Dümdüzdü karnım ama artık hafif belli olmay başladı kıyafetler zorluyor 1 aya kalmaz lastiklilere geçerim sanırımKızlar gobusleriniz çıktı mı benim kusmalar bitince mi nedir kasık kismimin az üstü kasikla birlikte böyle yumruk kadar yeri taş gibi sanki içeri bile bastiramiyorum :) ay yerim onu yaa
14. Hafta düşük için artık tehlikesiz bir dönemdir bazı kadınların kanamaları bile oluyor bence kötü şeyler düşünme dinlen güzelce nasılsa sabah dr a gidecekmişsin geceyi zehir etme kendine Canım kötü rüyalar görürsünKizlar 14 haftalik hamileyim bugun gun icinde az az pembemsi akinti geldi uzaniyorum suan bisey yok ama bebegime bisey oldumu diye icim icimi yiyor yarin zaten doktor randevum var ama sabahi nasil edicem bilmiyorum aynı durumu yaşayan oldumu aranizda
AyyyKızlar benim sıpa yine göstermedihiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye
Sorma canım yıkılıyorAyyyseninki aramızda en nazlısı çıktı tatlım hayırlısı olsun bakalım hiç takma bebiş cool demek ki
Bio oil kullanıyorum şimdilik sadece lierac tavsiye eden arkadaşlar da oldu ama henüz başlamadımKizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Neler kullaniyorsunuz benim cildim cok kuru normalde de her banyodan sonra bebe yagi kullaniyordum ama o yeterli olmaz simdi sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?