temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar benim sıpa yine göstermedi hiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye

Ben de lierac ve mustela arasinda kaldim mustela daha yagliymis sanirim benim cildim de cok kuru o yuzden onu siparis ettim denicem bakalim :)[/QUOTE]
Lierac çok yağlı değil. Hatta sürdükten 10 dk sonra sürmemiş gibi oluyor . Mustela kullandıktan sonra deneyimlerini paylasirsan sevinirim.

Benimki de gostermiyor canim araya kordonu almis en son, oncekinde de yuz ustu yatiyordu. Bence seninki de benimki de kiz olacak oyle hissediyorum baştan beri :) hayirlisi tabi erkek olsa da kiz olsa da bizim

Kızlar gobusleriniz çıktı mı benim kusmalar bitince mi nedir kasık kismimin az üstü kasikla birlikte böyle yumruk kadar yeri taş gibi sanki içeri bile bastiramiyorum :) ay yerim onu yaa

Benimki de gostermiyor canim araya kordonu almis en son, oncekinde de yuz ustu yatiyordu. Bence seninki de benimki de kiz olacak oyle hissediyorum baştan beri :) hayirlisi tabi erkek olsa da kiz olsa da bizim
Ayy canım inşallah yaa. Ben kız istiyorum eşimde kız istiyor. Sanki inadımıza yapar gibi çevremizdeki herkes erkek olacak diyo inşallah erkek olur diyor. Resmen psikolojimi bozdular arkadaş sanki onlar bakıp büyütecek en güzeli allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin de bırak erkek olsun die dua etmek nedir yani hayırlısı bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah :) erkek de olursa olsun o da sıpa sevilmez mi hiç

Kızlar gobusleriniz çıktı mı benim kusmalar bitince mi nedir kasık kismimin az üstü kasikla birlikte böyle yumruk kadar yeri taş gibi sanki içeri bile bastiramiyorum :) ay yerim onu yaa
Benim kendi gobegimde vardı zaten ama her gören bebek kendini belli etmeye başlamış gobegin çıkmış diyor. 1 ay önce böyle degildin bu kilo değil belli bebek diyorlar belli etsin kendini ya zaten daha hissedemiyoruz bari gobusum ciksin :)

Kizlar 14 haftalik hamileyim bugun gun icinde az az pembemsi akinti geldi uzaniyorum suan bisey yok ama bebegime bisey oldumu diye icim icimi yiyor yarin zaten doktor randevum var ama sabahi nasil edicem bilmiyorum aynı durumu yaşayan oldumu aranizda

Benim de gobusum var ama bu farklı kasık kısmı butunlesiyor göbekle arası taş gibi şiş belli edecek sanırım iç karnımız küçük gelsin çatlaklar annemin hiçbişey belli olmazdı beni doğuma gittiğinde hastanede 59 kiloymus

Ay kız yine mi gostermedi cok nazlı yaw senin bebiş neyse artık bidaha sonucların içi çn gittiğinde tekrar denersiniz :)

Ay kız yine mi gostermedi cok nazlı yaw senin bebiş neyse artık bidaha sonucların içi çn gittiğinde tekrar denersiniz :)
Çyle olacak canım :) sorma bir naz bir naz sıpa yaa 28 ine randevu verdi hem sonuçlara bakacak hem cinsiyete hayırlısı bakalım inşallah gösterir bu sefer :)

Benim hamile kaldığım kilo zaten 58 aman belli olsun biraz ya bence tadını çıkaralım hamileligimizin

Çyle olacak canım :) sorma bir naz bir naz sıpa yaa 28 ine randevu verdi hem sonuçlara bakacak hem cinsiyete hayırlısı bakalım inşallah gösterir bu sefer :)
Ay valla bende cok merak ettım senınkının cınsıyetını 28ine de var kız baya neyse kesinleşir en azından bidahakine bnm gibi acaba demezsin :)

Çıktı benim de canım Dümdüzdü karnım ama artık hafif belli olmay başladı kıyafetler zorluyor 1 aya kalmaz lastiklilere geçerim sanırım

14. Hafta düşük için artık tehlikesiz bir dönemdir bazı kadınların kanamaları bile oluyor bence kötü şeyler düşünme dinlen güzelce nasılsa sabah dr a gidecekmişsin geceyi zehir etme kendine Canım kötü rüyalar görürsün

Ayyy seninki aramızda en nazlısı çıktı tatlım hayırlısı olsun bakalım hiç takma bebiş cool demek ki

merhaba kızlar. 10. haftaya girdim ama en ufak bir belirtim yok. bulantısı olanlar, unutmayın herşey yolunda demek.

Kızlar iyi akşamlar, hamilelikleriniz iyi gidiyordur inşallah. Benim göğüs değişikliğimle ilgili bir sorum olacak normal mi bilmiyorum ama...

12+5 iz. Göğüs uçlarım açıldı biraz çatlamış gibi nasıl diyim patlamış mısır gibi. Aradaki boşluklarda da beyaz bişey var. Krem kalıntısı gibi sanki yani bişey çıkmış ordan. Atletimde sütyenimde bi sıvı yok sadece meme uçlarımda var. Bu nedir normal midir, sizde de var mı

Kizlar catlak kremi kullanmaya basladiniz mi? Neler kullaniyorsunuz benim cildim cok kuru normalde de her banyodan sonra bebe yagi kullaniyordum ama o yeterli olmaz simdi sanirim.
Bio oil kullanıyorum şimdilik sadece lierac tavsiye eden arkadaşlar da oldu ama henüz başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…