temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bende de var canım. Aynı durumdayım iki seferdir banyoda dikkatimi çekiyor ama neden olduğunu ben de bilmiyorum

Aynı günlük bebeklerimiz hayırlı olsun canım göğüs ölçülerim çok büyüdü ama dediğin gibi bişey yaşamadım bence kremlerini ihmal etme

Arkadaşlar ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorumm, bizim kız kendini gösterir göstermez isim telaşı sardı bizi :) Eşim daha bekarlığından beri hep kızım olursa adı ılgın olsun dermiş, onun hevesini kırmak istemediğimden ılgına tamam dedim ama bir isim de ben koyacağım o şartla dedim, ılgını hiç beğenmedim orası ayrı mevzu ama o beğenmiş madem baba olarak onunda hakkı var koymakta, ben koyacağım ismin kesinlikle kuranı kerimde geçmesini istiyorum, ılgın hem geçmiyor hem manasız birşey, ben insanların gerçektrn adı gibi yaşadığına inanırım o yüzden manalı birşey olsun istiyorum. Aranızda Ilgın'ın önüne gelebilecek Kuran da geçen anlamlı bir isim önerebilecek olan var mı acaba?

Merhaba Benim ilk hamileliğim olduğu icin çok hevesliyim merak ediyorum siz neler hissediyorsunuz :) nası gidiyo

Eskişehir'den merhaba. İlk hamileliğim. Yorgunluk dışında hiç bir belirtim yok. Biraz karamsarlaştım, telaş sardı. Ya düşürürsem veya ya bi tarafına bir şey olursa diye düşünüyorum sürekli. Evde bomboş da duramıyorum. Siz nasılsınız?

Bende aksaraydayım. Benim 6. Haftadan beri bulantılarım vardı şuan biraz daha iyiyim, uykum geliyor ve biraz pskolojikmen çöküşteyim sürekli duygu değişikliği yaşıyorum canım.

Meva düşünüyorum ben kız olursa cennet kapılarından birinin ismi Kuran'da var mı bilmiyorum erva da olabilir o da aynı anlam

Bende aksaraydayım. Benim 6. Haftadan beri bulantılarım vardı şuan biraz daha iyiyim, uykum geliyor ve biraz pskolojikmen çöküşteyim sürekli duygu değişikliği yaşıyorum canım.

Bulantılar 12. Haftada bitiyor sanırım. Duygu değişikliği bende de var bir de öesela şehit haberi görünce içli içli ağlıyorum. Neden çöküştesiniz? Anneliğin getirdiği bir şey mi scaba?

Bugüb bulantı ilacımı içmedim çok şükür bulantım olmadı.. Hafif bi yanma oldu onda da doktorum Rennie Duo içebilirsin demişti ondan aldım ve iyi geldi.. Öksürüğüm hala geçmedi artık karnım sancılanıyor.. baldan_madam canım benim sıpa da rahatını bozmuyor göstermiyor cinsiyeti.. Oğlum sordu hatta kardeşim kız mı olcak erkek mi diye..o da sen ne istiyorsun dedi kız istediğini söyledi doktor inşallah dedi. Acaba tahmini var da söylemiyor mu bilemedim. Bizim bu sıpalar bizi meraktan çatlatacak o kesin. 27 sinde gideceğim bakalım gösterirseeee

Bulantılar 12. Haftada bitiyor sanırım. Duygu değişikliği bende de var bir de öesela şehit haberi görünce içli içli ağlıyorum. Neden çöküştesiniz? Anneliğin getirdiği bir şey mi scaba?
Bende herşeye ağlıyorum, eşime alınıyorun evde yalnız kalınca vakit nasıl geçicek diyorum kendimi yalnız hissediyorum sürekli birde yine bulantılar baslıcak diye korkuyorum saçma sapan düşünceler içindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…