- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.541
Bende de var canım. Aynı durumdayım iki seferdir banyoda dikkatimi çekiyor ama neden olduğunu ben de bilmiyorumKızlar iyi akşamlar, hamilelikleriniz iyi gidiyordur inşallah. Benim göğüs değişikliğimle ilgili bir sorum olacak normal mi bilmiyorum ama...
12+5 iz. Göğüs uçlarım açıldı biraz çatlamış gibi nasıl diyim patlamış mısır gibi. Aradaki boşluklarda da beyaz bişey var. Krem kalıntısı gibi sanki yani bişey çıkmış ordan. Atletimde sütyenimde bi sıvı yok sadece meme uçlarımda var. Bu nedir normal midir, sizde de var mı
Aynı günlük bebeklerimizKızlar iyi akşamlar, hamilelikleriniz iyi gidiyordur inşallah. Benim göğüs değişikliğimle ilgili bir sorum olacak normal mi bilmiyorum ama...
12+5 iz. Göğüs uçlarım açıldı biraz çatlamış gibi nasıl diyim patlamış mısır gibi. Aradaki boşluklarda da beyaz bişey var. Krem kalıntısı gibi sanki yani bişey çıkmış ordan. Atletimde sütyenimde bi sıvı yok sadece meme uçlarımda var. Bu nedir normal midir, sizde de var mı
BayıldımBugun 11+5im doktorum cinsiyet icin %80-90 kiz dedi :) Eki Görüntüle 1940106
Tesekkur ederim canim14. Hafta düşük için artık tehlikesiz bir dönemdir bazı kadınların kanamaları bile oluyor bence kötü şeyler düşünme dinlen güzelce nasılsa sabah dr a gidecekmişsin geceyi zehir etme kendine Canım kötü rüyalar görürsün
Merakla bekliyorum bebişinin cinsiyetiniAllah gönlünüze göre versin canımSorma canım yıkılıyoro kadar çikolataya kolunu bile kaldırmadı sıpa yaa
Sağol canım inşallah. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahMerakla bekliyorum bebişinin cinsiyetiniAllah gönlünüze göre versin canım
rabbim hepimizin evladını bizlerr bağışlasın inşallaahhBayıldımharika görünüyor kırkbirbin kez maaşallah kuzuya
İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik biraz konuşmak istedim sizlerle :)
Merhaba Benim ilk hamileliğim olduğu icin çok hevesliyim merak ediyorum siz neler hissediyorsunuz :) nası gidiyoMerhaba :)
Merhaba Benim ilk hamileliğim olduğu icin çok hevesliyim merak ediyorum siz neler hissediyorsunuz :) nası gidiyo
Merhaba iyi gidiyor şükür. Biraz halsizlik var o kadar ☺ Sizin nasıl gidiyor?İyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik biraz konuşmak istedim sizlerle :)
Bende aksaraydayım. Benim 6. Haftadan beri bulantılarım vardı şuan biraz daha iyiyim, uykum geliyor ve biraz pskolojikmen çöküşteyim sürekli duygu değişikliği yaşıyorum canım.Eskişehir'den merhaba. İlk hamileliğim. Yorgunluk dışında hiç bir belirtim yok. Biraz karamsarlaştım, telaş sardı. Ya düşürürsem veya ya bi tarafına bir şey olursa diye düşünüyorum sürekli. Evde bomboş da duramıyorum. Siz nasılsınız?
Meva düşünüyorum ben kız olursa cennet kapılarından birinin ismi Kuran'da var mı bilmiyorum erva da olabilir o da aynı anlamArkadaşlar ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorumm, bizim kız kendini gösterir göstermez isim telaşı sardı bizi :) Eşim daha bekarlığından beri hep kızım olursa adı ılgın olsun dermiş, onun hevesini kırmak istemediğimden ılgına tamam dedim ama bir isim de ben koyacağım o şartla dedim, ılgını hiç beğenmedim orası ayrı mevzu ama o beğenmiş madem baba olarak onunda hakkı var koymakta, ben koyacağım ismin kesinlikle kuranı kerimde geçmesini istiyorum, ılgın hem geçmiyor hem manasız birşey, ben insanların gerçektrn adı gibi yaşadığına inanırım o yüzden manalı birşey olsun istiyorum. Aranızda Ilgın'ın önüne gelebilecek Kuran da geçen anlamlı bir isim önerebilecek olan var mı acaba?
Benimkide iyiye gidiyor çok şükür. Ben sürekli üzüntü içindeyim çok karamsarlaştım, ağlamaya başlıyorum, herşeye alınıyorum :) benimkide böyle.Merhaba iyi gidiyor şükür. Biraz halsizlik var o kadar ☺ Sizin nasıl gidiyor?
Bende aksaraydayım. Benim 6. Haftadan beri bulantılarım vardı şuan biraz daha iyiyim, uykum geliyor ve biraz pskolojikmen çöküşteyim sürekli duygu değişikliği yaşıyorum canım.
Bende herşeye ağlıyorum, eşime alınıyorun evde yalnız kalınca vakit nasıl geçicek diyorum kendimi yalnız hissediyorum sürekli birde yine bulantılar baslıcak diye korkuyorum saçma sapan düşünceler içindeyimBulantılar 12. Haftada bitiyor sanırım. Duygu değişikliği bende de var bir de öesela şehit haberi görünce içli içli ağlıyorum. Neden çöküştesiniz? Anneliğin getirdiği bir şey mi scaba?
Ben de üzücü haberlerden uzak duruyorum mümkün olduğunca.Benimkide iyiye gidiyor çok şükür. Ben sürekli üzüntü içindeyim çok karamsarlaştım, ağlamaya başlıyorum, herşeye alınıyorum :) benimkide böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?