- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.561
Sorma canım keyiflerini bekliycez sıpaların :) ben artık doktora tahmin de mi yok die bile aordum yok dedi hiç göstermediBugüb bulantı ilacımı içmedim çok şükür bulantım olmadı.. Hafif bi yanma oldu onda da doktorum Rennie Duo içebilirsin demişti ondan aldım ve iyi geldi.. Öksürüğüm hala geçmediartık karnım sancılanıyor.. baldan_madam canım benim sıpa da rahatını bozmuyor göstermiyor cinsiyeti.. Oğlum sordu hatta kardeşim kız mı olcak erkek mi diye..o da sen ne istiyorsun dedi kız istediğini söyledi doktor inşallah dedi. Acaba tahmini var da söylemiyor mu bilemedim. Bizim bu sıpalar bizi meraktan çatlatacak o kesin. 27 sinde gideceğim bakalım gösterirseeee
çok şükür sağlıklı ya önemli olan o :)Kızlar benim sıpa yine göstermedihiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye
Sorma canım keyiflerini bekliycez sıpaların :) ben artık doktora tahmin de mi yok die bile aordum yok dedi hiç göstermedi28 de de ben gidicem inşallah gösterirler bu hafta
Valla yaaa. Keyifçilerinşallah gösterir pek umudum yok
Aaaaaaaaa ne Zaman gideceksin tekrar ?Kızlar benim sıpa yine göstermedihiç umrunda değil ama neyseki ensesini ölçebildi doktor çok şükür iyiymiş. Kan sonuçları da haftaya çıkacak. Giderken birsürü çikolata gofret şeker yedim ama çocuğumun hiç umrunda değildi o kadar rahat yatıyordu ki doktor bir iki tık tık yaptı göbeğime ona bile sadece kafasını çevirdi bir dahakine çikolata falan yok zorla yemiştim sırf harelket etsin diye
Neden Kuran da geçsin diye diretiyorsunuz? Ben ilk hamileliğimde isim konusunda çok zaman harcadım, ne olmalı, nasıl olmalı, en iyisi nedir diye çok araştırdım. Birçok yerde peygamber efendimizin hadisiyle karşılaştım, orada diyordu ki, "çocuklarınıza koyduğunuz isimlerin anlamları güzel olsun", Kuran'da geçsin, Arapça olsun demiyordu. Bu yüzden birsüre sonra sadece anlamlara bakmaya başladım, ve anlamı güzel olan bir isim koydum. Naçizane fikrimdir, paylaşmak istedim. Allah hepimize sağlıklı, aklı başında hayırlı evlatlar nasip eder inşallahArkadaşlar ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorumm, bizim kız kendini gösterir göstermez isim telaşı sardı bizi :) Eşim daha bekarlığından beri hep kızım olursa adı ılgın olsun dermiş, onun hevesini kırmak istemediğimden ılgına tamam dedim ama bir isim de ben koyacağım o şartla dedim, ılgını hiç beğenmedim orası ayrı mevzu ama o beğenmiş madem baba olarak onunda hakkı var koymakta, ben koyacağım ismin kesinlikle kuranı kerimde geçmesini istiyorum, ılgın hem geçmiyor hem manasız birşey, ben insanların gerçektrn adı gibi yaşadığına inanırım o yüzden manalı birşey olsun istiyorum. Aranızda Ilgın'ın önüne gelebilecek Kuran da geçen anlamlı bir isim önerebilecek olan var mı acaba?
Bende herşeye ağlıyorum, eşime alınıyorun evde yalnız kalınca vakit nasıl geçicek diyorum kendimi yalnız hissediyorum sürekli birde yine bulantılar baslıcak diye korkuyorum saçma sapan düşünceler içindeyim
Canım benimde hafif oldu bu haftasonu ultrasonda bakılması gerek ve eğer progestan varsa alttan kullan istersenKizlar 14 haftalik hamileyim bugun gun icinde az az pembemsi akinti geldi uzaniyorum suan bisey yok ama bebegime bisey oldumu diye icim icimi yiyor yarin zaten doktor randevum var ama sabahi nasil edicem bilmiyorum aynı durumu yaşayan oldumu aranizda
Kizlar iyi geceler uzun bi sure olamiycam anneme gidiyorum amaliyat olucak kendinize iyi bakin allaha emanetsiniz.
arkadaşlar ben kilo ile ilgili sanırım sorun yaşıyorum. boyum 174 başlangıç kilom 62 idi. Hamile kalmadan evvel haftanın 3 günü pilatese giden iyi derecede sağlıklı beslenen biriydim. şuan tam 3 ayı geride bıraktım. ve toplamda 5 kilo almışım bile:/ bu arada ilk üç ay pilatesi bıraktım ne olur ne olmaz diye, aşırı yorgunluk ve uyku haklinden dolayı (iş yeri şartları da eklenince resmen pert oluyordum) ne yürüyüş yapabildim ne başka birşey. Ve işin ilginç tarafı hiçbirşekilde aşırı yemedim, yiyemedim zaten ama buna rağmen 5 kilo almışım:/ sadece çok fazla miktarda meyve tükettim aklıma birtek bu geliyor. hala normalde giydiğim kıyafetlerimi giyebiliyorum. sanırım boyumdan dolayı bakan hiçkimse kilo aldığımı düşünmüyor benim tek dikkatimi çeken şey karnımın şişmesi. Bir de bulantı ve tiksintiden dolayı su içemedim hiç. Şimdi yeni yeni başladım. Pilatese tekrar başlayacağım. Su tüketimini artırmaya başladım. Umarım bundan sonra bu kadar almam :/ sizler anladığım kadarıyla vermişsiniz bile. ay inşallah benim başıma sorun açmaz bu durum:/
Kizlar selam
Simdi kontrolden ciktim. Devletteki doktoruma gittim bu kez.
Cinsiyet kesinleşti Oğlusumuz olcak
6 cm olmus hareketleri iyiydi. Elini basina koyup duruyordu minigim .
ikili testimizde temiz çıktı şükür.
Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
inşallah canım bnde öyle düsünüyorum.sanırım bu hormonların etkisi ama merak etmeyin, üç aydan sonra bulantılar bitiyor. bulantılar beta hcg hormonuna vücudunuzun verdiği bir tepkidir. hcg de ilk üç aydan sonra azalıyor.
yaaa kızlar benim mide bulantım bitmiş gibiydi , geri gelmeye basladı bugun cıkardım yine napıcam bi de midem cok kotu yanıyor. inanın oturdum 2 limon yedim .benim gibi olan var mı mide bulantısı geri gelmeye baslayan
Sizin görüşünüzdür tabiki saygı duyarım, ama ben de diretiyorum illa ki bu olacak bu olacak demedim farkındaysanız Kuran da geçsin istiyorum dedim diretiyor olsa idim eşimin seçtiği ismi de katiyetle kabul etmezdim, benim tercihim bu yönde.Amin inşallah rabbim herkesin gönlüne göre versin.Neden Kuran da geçsin diye diretiyorsunuz? Ben ilk hamileliğimde isim konusunda çok zaman harcadım, ne olmalı, nasıl olmalı, en iyisi nedir diye çok araştırdım. Birçok yerde peygamber efendimizin hadisiyle karşılaştım, orada diyordu ki, "çocuklarınıza koyduğunuz isimlerin anlamları güzel olsun", Kuran'da geçsin, Arapça olsun demiyordu. Bu yüzden birsüre sonra sadece anlamlara bakmaya başladım, ve anlamı güzel olan bir isim koydum. Naçizane fikrimdir, paylaşmak istedim. Allah hepimize sağlıklı, aklı başında hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Bir de mide yanmasına limon yemek doğru değilmiş. Az evvel tv de Ahmet Maranki söyledi 2 yudum süt için dedi. Tekrar yanmaya başlarsa yine 2 yudum süt için 1 bardak değil dediyaaa kızlar benim mide bulantım bitmiş gibiydi , geri gelmeye basladı bugun cıkardım yine napıcam bi de midem cok kotu yanıyor. inanın oturdum 2 limon yedim .benim gibi olan var mı mide bulantısı geri gelmeye baslayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?