- 15 Temmuz 2008
- 611
- 590
- 103
- 42
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.581
Kizlar selam
Simdi kontrolden ciktim. Devletteki doktoruma gittim bu kez.
Cinsiyet kesinleşti Oğlusumuz olcak
6 cm olmus hareketleri iyiydi. Elini basina koyup duruyordu minigim .
ikili testimizde temiz çıktı şükür.
Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
Ben de 78 ile hamile kaldım 3.ayımdayım 76 kiloyum almadım verdim kusmaktan anlayacağınız :)günaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Ben başlıyorum. 51 kilo ile hamile kaldım. boyum 159 cm. şuan 15.hafta içindeyim. son 15 günde neredeyse 2 kilo aldım. 12 haftam bitene kadar hiç kilo almadım. ama sanırım artık alacağım. zaten son 1 haftadır deli gibi iştahım açık. hatta sabah uyandığımda açım diye ağlıyorumböyle giderse ayda 3 kilo alırım heralde :)
Evet canım çok geç kalmadım bence de moralimi bozmayayım =) suyu içiyorum ama bi görsen suratım halden hale giriyor :) bakalım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım umarım bu şekilde idare edebilirim.Canım bende aynı durumda spor yapıyordum yürüyüş egzersiz vs. Evet kilom vardı ben kilo vermeye çalışıyordum 93 ile hamile kaldım.. Hala aynıyım arada 500 gr oynuyor henüz almadım da vermedim de. Ama sporu bırakınca ister istemez böyle bir sorunla karşı karşıya kalabiliyorsun. Ben hala diyetimdeki gibi besleniyorum. Meyvede şeker var sen ne kadar çok yersen o bile kilo aldırır. Ben ekmek yemiyorum normalde ama hamilelikte yemek durumunda kaldım midem başka türlü sakin kalmıyordu. Ama 10 gün ekmek peynir tüketebildim sadece. Daha yeni normale döndüm. 5 kilo ilk aylar için evet çok ama geç kalmış değilsin. Yeniden sağlıklı beslenme düzeniyle kilo almadan devam edebilirsin. Su içmeyi ihmal etme.. Normal içemesen de ılık limonlu falan su iç. Ben yeniden ekmeği bırakabiliyorum artık. Gastritim var maya zarar veriyor ve yemiyorum o sebepten. Doktorum zaten yememi istemiyor. Elindem geldiğince yürüyüş yap. Egzersiz için bana izin verdi ağrın olursa anında bırak dedi. Doktoruna bu konuda danış hamile pilatesi var sonuçta.. Tuzu da azalt turşu vs gibi şeyler yeme o da şişkinlik yapar. İnan kabızlık bile yapıyor kilo artışı. Ama aldım kilo diye de takma canım.. Karnın çıkacak bebiş büyüyecek.. Sen sadece bebeğe gerekli olan ceviz fındık vs gibi kuruyemişlerden ye çok değil tabii. Onun dışında normal yemeğini yiyebilirsin.. İlk hamileliğimde ben 25 kilo aldım.. Bu kez almak istemiyorum. Sonuçta bebek için vitamin vs. Alıyoruz
Kızlar iyi akşamlar, hamilelikleriniz iyi gidiyordur inşallah. Benim göğüs değişikliğimle ilgili bir sorum olacak normal mi bilmiyorum ama...
12+5 iz. Göğüs uçlarım açıldı biraz çatlamış gibi nasıl diyim patlamış mısır gibi. Aradaki boşluklarda da beyaz bişey var. Krem kalıntısı gibi sanki yani bişey çıkmış ordan. Atletimde sütyenimde bi sıvı yok sadece meme uçlarımda var. Bu nedir normal midir, sizde de var mı
Evet canım çok geç kalmadım bence de moralimi bozmayayım =) suyu içiyorum ama bi görsen suratım halden hale giriyor :) bakalım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım umarım bu şekilde idare edebilirim.
kilo verdim diye üzülme sakın, bebeğin şuan stoklardan faydalanıyo :) zaten iştahın açılınca ister istemez yiyorsun ve kilo alıyorsun. ben ki kendine hakim olan biriyim, ama şuan inan yemek yemeye doyamıyorum :)Ben de 78 ile hamile kaldım 3.ayımdayım 76 kiloyum almadım verdim kusmaktan anlayacağınız :)
28 ocak canım çookk var daha :)Aaaaaaaaa ne Zaman gideceksin tekrar ?
Günaydın canım :) ben 62 ile hamile kaldım ilk öğrendiğim zamanlar bulantım yoktu mutluluktan ne bulursam yiyordum 64 oldumgünaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Ben başlıyorum. 51 kilo ile hamile kaldım. boyum 159 cm. şuan 15.hafta içindeyim. son 15 günde neredeyse 2 kilo aldım. 12 haftam bitene kadar hiç kilo almadım. ama sanırım artık alacağım. zaten son 1 haftadır deli gibi iştahım açık. hatta sabah uyandığımda açım diye ağlıyorumböyle giderse ayda 3 kilo alırım heralde :)
Merhabagünaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Canim ben de 170 boyunda 61 kiloyla hamile kaldim sen benden daha yi durumdasin, ben bile kilomun fazla olmadigini dusunuyorum boyumuzdan dolayi belli olmuyor cunku :) benim hafif gobegim vardi sadece bi de basenlerim tabi.arkadaşlar ben kilo ile ilgili sanırım sorun yaşıyorum. boyum 174 başlangıç kilom 62 idi. Hamile kalmadan evvel haftanın 3 günü pilatese giden iyi derecede sağlıklı beslenen biriydim. şuan tam 3 ayı geride bıraktım. ve toplamda 5 kilo almışım bile:/ bu arada ilk üç ay pilatesi bıraktım ne olur ne olmaz diye, aşırı yorgunluk ve uyku haklinden dolayı (iş yeri şartları da eklenince resmen pert oluyordum) ne yürüyüş yapabildim ne başka birşey. Ve işin ilginç tarafı hiçbirşekilde aşırı yemedim, yiyemedim zaten ama buna rağmen 5 kilo almışım:/ sadece çok fazla miktarda meyve tükettim aklıma birtek bu geliyor. hala normalde giydiğim kıyafetlerimi giyebiliyorum. sanırım boyumdan dolayı bakan hiçkimse kilo aldığımı düşünmüyor benim tek dikkatimi çeken şey karnımın şişmesi. Bir de bulantı ve tiksintiden dolayı su içemedim hiç. Şimdi yeni yeni başladım. Pilatese tekrar başlayacağım. Su tüketimini artırmaya başladım. Umarım bundan sonra bu kadar almam :/ sizler anladığım kadarıyla vermişsiniz bile. ay inşallah benim başıma sorun açmaz bu durum:/
Hayirli olsun canim artik alışverise baslarsin yavas yavas :) darisi basimiza ben de hafta sonu gidicem doktoruma insallah gösterir :)Kizlar selam
Simdi kontrolden ciktim. Devletteki doktoruma gittim bu kez.
Cinsiyet kesinleşti Oğlusumuz olcak
6 cm olmus hareketleri iyiydi. Elini basina koyup duruyordu minigim .
ikili testimizde temiz çıktı şükür.
Allah isteyen herkese sağlıklı gebelik nasip etsin.
günaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Bir de mide yanmasına limon yemek doğru değilmiş. Az evvel tv de Ahmet Maranki söyledi 2 yudum süt için dedi. Tekrar yanmaya başlarsa yine 2 yudum süt için 1 bardak değil dedi
İyi geldi cevabın canım. Suyun az olduğunu nereden anlıyorlar tarama testinde mi çıkıyor çünkü bana hiç bundan bahsetmedi doktorum. evet akşamları meyveyi tüketmeyeceğim ya da daha az =) akşam hafif şeylerle idare edebilirsem ki bu ara canım deli gibi acılı tarhana çekiyor mis onu yiyince doyuyorum zaten bir müddet böyle gidelim bakalım kilo vermem heralde de bu ivmeyle almayayım yeterCanim ben de 170 boyunda 61 kiloyla hamile kaldim sen benden daha yi durumdasin, ben bile kilomun fazla olmadigini dusunuyorum boyumuzdan dolayi belli olmuyor cunku :) benim hafif gobegim vardi sadece bi de basenlerim tabi.
Neyse tespitine geleyim, ben de seninle benzer durumdaydim 10. haftada 3 kilo almistim ve hic tatli yemiyordum. Sadece aksamlari cok meyve yiyordum. Bir de ben de sporu birakmistim. Ben de bu durumu meyveye bagladim aksamlari artik sadece yemek yiyorum meyveyi gunduzden yiyorum. Tatli bile yiyorum artik ama gunduz. Bi de su cok icmeye calisiyorum cunku plasentada suyum azmis. Bu sayede 1 kilo verdim. Simdi 13. Haftamdayim ve 63 kiloyum. Doktor 2 kilo almama normal dedi. Benim dusuk tehlikem oldugu icin hareket edemiyorum senin spor imkanin varsa yuruyus de iyi gelir. Bence dedigim gibi aksam pek bisey yemezsen dengeye giriyor. Moralini bozma :)
70 kilo boy 1.55 hala ayniyim çok almamaya çalışacam inşallahgünaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Ultrasonda muayene ederken soyledi bana, benim biraz sorunlu da hamileligim plasentam ayrilmis belki onunla alakalidir canim ama yine de doktoruna sorabilirsin suyum normal mi diye bazi doktorlar sen sormadan soylemiyorlar. Benim ilk doktorum oyleydi o yuzden degistirdim. Aksamlari corba icmek en guzeli :)İyi geldi cevabın canım. Suyun az olduğunu nereden anlıyorlar tarama testinde mi çıkıyor çünkü bana hiç bundan bahsetmedi doktorum. evet akşamları meyveyi tüketmeyeceğim ya da daha az =) akşam hafif şeylerle idare edebilirsem ki bu ara canım deli gibi acılı tarhana çekiyor mis onu yiyince doyuyorum zaten bir müddet böyle gidelim bakalım kilo vermem heralde de bu ivmeyle almayayım yeter
Ben de aynı şekilde folik asiti bırakıp başka vitaminler içeren haplara başladım onları devlet karşılamıyor bende birine 40 birine 20 küsür bir ücret vermiştim, sana söylenen normal birşey yanikızlar bugün kontrolüm vardı şükür gördüm bebişimi iyiydi ayakları üstünde hoplayıp duruyorduama sıpa göstermedi cinsiyetini dönmedi hiç ölcem meraktan 3 hafta daha nasıl durcam öğrenmeden bilmiyorum size bir sorum var doktor folik asiti bırak dedi sana vitamin veriyorum dedi ama devletin karsılamadıgı regenesis diye bi hap verdi omega 3 agırlıklı, tahlil falan yapmadan, 44 tl, bende almadım çok pahalı buldum, sizlerede böyle şeyler veriyorlarmı, yada benzeri ne alabilirim, yani demir hapıda vermedi, 16.haftada başlarız dedi, anlayamadım bu işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?