temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar, ikili testi devlette yapıyorlar mı acaba?

Ben de 78 ile hamile kaldım 3.ayımdayım 76 kiloyum almadım verdim kusmaktan anlayacağınız :)

Evet canım çok geç kalmadım bence de moralimi bozmayayım =) suyu içiyorum ama bi görsen suratım halden hale giriyor :) bakalım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım umarım bu şekilde idare edebilirim.

Merhabalar
Göğüs uçları kendini emzirmeye ayarlıyor canım yani olması gayet normal beyaz beyaz puturcuklerde süt kanallarının açılmasıyla olurmuş ben de Dr a sormuştum

Evet canım çok geç kalmadım bence de moralimi bozmayayım =) suyu içiyorum ama bi görsen suratım halden hale giriyor :) bakalım bundan sonra dikkat etmeye çalışacağım umarım bu şekilde idare edebilirim.

Limon falan damlat suya tadı değişsin.. İdare edersin sen merak etme

Ben de 78 ile hamile kaldım 3.ayımdayım 76 kiloyum almadım verdim kusmaktan anlayacağınız :)
kilo verdim diye üzülme sakın, bebeğin şuan stoklardan faydalanıyo :) zaten iştahın açılınca ister istemez yiyorsun ve kilo alıyorsun. ben ki kendine hakim olan biriyim, ama şuan inan yemek yemeye doyamıyorum :)

Günaydın canım :) ben 62 ile hamile kaldım ilk öğrendiğim zamanlar bulantım yoktu mutluluktan ne bulursam yiyordum 64 oldum iyi ki de yemişim sonra bulantılar başladı şimdi 58 kg kaldım. Boyum da 1.80 olunca hamileden çok hastalıklı gibi görünüyorum şuan :) ama olsun geçince telafi edicem inşallah:) sıpam iyi çok şükür önemli olan o

Merhaba
Ben 68 kilo ile hamile kaldım. Mide bulantısına rağmen 70 kilo oldum. Genelde göbek ve çevresinden kilo aldım.

Canim ben de 170 boyunda 61 kiloyla hamile kaldim sen benden daha yi durumdasin, ben bile kilomun fazla olmadigini dusunuyorum boyumuzdan dolayi belli olmuyor cunku :) benim hafif gobegim vardi sadece bi de basenlerim tabi.
Neyse tespitine geleyim, ben de seninle benzer durumdaydim 10. haftada 3 kilo almistim ve hic tatli yemiyordum. Sadece aksamlari cok meyve yiyordum. Bir de ben de sporu birakmistim. Ben de bu durumu meyveye bagladim aksamlari artik sadece yemek yiyorum meyveyi gunduzden yiyorum. Tatli bile yiyorum artik ama gunduz. Bi de su cok icmeye calisiyorum cunku plasentada suyum azmis. Bu sayede 1 kilo verdim. Simdi 13. Haftamdayim ve 63 kiloyum. Doktor 2 kilo almama normal dedi. Benim dusuk tehlikem oldugu icin hareket edemiyorum senin spor imkanin varsa yuruyus de iyi gelir. Bence dedigim gibi aksam pek bisey yemezsen dengeye giriyor. Moralini bozma :)

Merhaba ben 56 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum mide bulantısı sorunu pek yaşamadığım için kilo aldım malesef

Hayirli olsun canim artik alışverise baslarsin yavas yavas :) darisi basimiza ben de hafta sonu gidicem doktoruma insallah gösterir :)

boyum 1.73 kilom 59 daha kilo almadım 13. haftam biticek .

Bir de mide yanmasına limon yemek doğru değilmiş. Az evvel tv de Ahmet Maranki söyledi 2 yudum süt için dedi. Tekrar yanmaya başlarsa yine 2 yudum süt için 1 bardak değil dedi

canım yanma derken hararet yapıyordu bende o anlamda sölemiştim.iyi de geldi bana içimi bastırdı .tabi yanmada yenmemesi lazım reflu ,ülser olma ihtimali olabilir.

İyi geldi cevabın canım. Suyun az olduğunu nereden anlıyorlar tarama testinde mi çıkıyor çünkü bana hiç bundan bahsetmedi doktorum. evet akşamları meyveyi tüketmeyeceğim ya da daha az =) akşam hafif şeylerle idare edebilirsem ki bu ara canım deli gibi acılı tarhana çekiyor mis onu yiyince doyuyorum zaten bir müddet böyle gidelim bakalım kilo vermem heralde de bu ivmeyle almayayım yeter

70 kilo boy 1.55 hala ayniyim çok almamaya çalışacam inşallah

Ultrasonda muayene ederken soyledi bana, benim biraz sorunlu da hamileligim plasentam ayrilmis belki onunla alakalidir canim ama yine de doktoruna sorabilirsin suyum normal mi diye bazi doktorlar sen sormadan soylemiyorlar. Benim ilk doktorum oyleydi o yuzden degistirdim. Aksamlari corba icmek en guzeli :)

kızlar bugün kontrolüm vardı şükür gördüm bebişimi iyiydi ayakları üstünde hoplayıp duruyorduama sıpa göstermedi cinsiyetini dönmedi hiç ölcem meraktan 3 hafta daha nasıl durcam öğrenmeden bilmiyorum size bir sorum var doktor folik asiti bırak dedi sana vitamin veriyorum dedi ama devletin karsılamadıgı regenesis diye bi hap verdi omega 3 agırlıklı, tahlil falan yapmadan, 44 tl, bende almadım çok pahalı buldum, sizlerede böyle şeyler veriyorlarmı, yada benzeri ne alabilirim, yani demir hapıda vermedi, 16.haftada başlarız dedi, anlayamadım bu işi

Ben de aynı şekilde folik asiti bırakıp başka vitaminler içeren haplara başladım onları devlet karşılamıyor bende birine 40 birine 20 küsür bir ücret vermiştim, sana söylenen normal birşey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…