- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.601
Doğum günümüz sizinle aynı. Ben perşembe günü doktora gittim. Doktor bana da folik asidi bırakırdı. Multivitamin ve mineral için decavit diye bir hap verdi. Fiyatı gayet uygun. Demir takviyesi için de 16. Haftadan sonra dedi.kızlar bugün kontrolüm vardı şükür gördüm bebişimi iyiydi ayakları üstünde hoplayıp duruyorduama sıpa göstermedi cinsiyetini dönmedi hiç ölcem meraktan 3 hafta daha nasıl durcam öğrenmeden bilmiyorum size bir sorum var doktor folik asiti bırak dedi sana vitamin veriyorum dedi ama devletin karsılamadıgı regenesis diye bi hap verdi omega 3 agırlıklı, tahlil falan yapmadan, 44 tl, bende almadım çok pahalı buldum, sizlerede böyle şeyler veriyorlarmı, yada benzeri ne alabilirim, yani demir hapıda vermedi, 16.haftada başlarız dedi, anlayamadım bu işi
Aynen canim ya saolasin artik bi don alalim yani kizmi erkekmi diye kararsizliktan sonunda kurtulduk :)Hayirli olsun canim artik alışverise baslarsin yavas yavas :) darisi basimiza ben de hafta sonu gidicem doktoruma insallah gösterir :)
hmm sizin epey fiyatları fazlaymış, yani gerekliliği konusunda şüpheye düştüm bilmeden almak istemedim, gerekliyse tabi almak lazım,teşekkürler..Ben de aynı şekilde folik asiti bırakıp başka vitaminler içeren haplara başladım onları devlet karşılamıyor bende birine 40 birine 20 küsür bir ücret vermiştim, sana söylenen normal birşey yani
ooo 1.80 boy ile harika görünüyorsundur eminim, neden hastalıklı gibi görünesin. çok kilo vermişsin evet ama bazı hamişlerde oluyormuş bu durum. ben toplasan 3 kez istifra ettim ama hazımsızlıktan dolayı çok sıkıntı yaşadım. şükür şu an turp gibiyizGünaydın canım :) ben 62 ile hamile kaldım ilk öğrendiğim zamanlar bulantım yoktu mutluluktan ne bulursam yiyordum 64 oldumiyi ki de yemişim sonra bulantılar başladı şimdi 58 kg kaldım. Boyum da 1.80 olunca hamileden çok hastalıklı gibi görünüyorum şuan :) ama olsun geçince telafi edicem inşallah:) sıpam iyi çok şükür önemli olan o
aa evet aynı günlerimizDoğum günümüz sizinle aynı. Ben perşembe günü doktora gittim. Doktor bana da folik asidi bırakırdı. Multivitamin ve mineral için decavit diye bir hap verdi. Fiyatı gayet uygun. Demir takviyesi için de 16. Haftadan sonra dedi.
benim de yan karın dediğimiz bölgeler şişti, bir de karnım ufaktan kendini belli etmeye başladı, yaa yerimki ben onuMerhaba
Ben 68 kilo ile hamile kaldım. Mide bulantısına rağmen 70 kilo oldum. Genelde göbek ve çevresinden kilo aldım.
Benim sıpalar %60 iki erkek. Doktor ikisinde de çıkıntı olduğunu kesin sonucu 16. Haftada vereceğini söyledi Senin gönlünden ne geçiyor.aa evet aynı günlerimizdecaviti sanki buradaki diğer arkadaşlardan da duydum, yani eşdeğer daha uygun bir hap varsa onu almayı tercih ederim, siz cinsiyeti öğrenebildinizmi
bebeğe faydalı şeyler yemeye çalış canım, hamişiz diye hapur hupur yemeyelim dimi. şuan ben o durumdayım ama frenlicem kendimi, dün akşamdan beri dikkat ediyorumMerhaba ben 56 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum mide bulantısı sorunu pek yaşamadığım için kilo aldım malesef
Sağol canım. Kısa sürede çok kilo verince yüzüm çöktü gözlerimin altı karardı bir de yetmezmiş gibi bu hafta yüzümde bisürü sivilce birden çıktıooo 1.80 boy ile harika görünüyorsundur eminim, neden hastalıklı gibi görünesin. çok kilo vermişsin evet ama bazı hamişlerde oluyormuş bu durum. ben toplasan 3 kez istifra ettim ama hazımsızlıktan dolayı çok sıkıntı yaşadım. şükür şu an turp gibiyiz
Benim sıpalar %60 iki erkek. Doktor ikisinde de çıkıntı olduğunu kesin sonucu 16. Haftada vereceğini söyledi Senin gönlünden ne geçiyor.
Aslında yemem hiç değişmedi sadece biraz kuruyemiş ve meyve ekledim ama nasıl aldım bilmiyorumbebeğe faydalı şeyler yemeye çalış canım, hamişiz diye hapur hupur yemeyelim dimi. şuan ben o durumdayım ama frenlicem kendimi, dün akşamdan beri dikkat ediyorum
Aynı benim durumumdasin sen de. Ben kız kız diye okuyorum önce hayırlısı diyerekten ama herkeste bir erkek sevdasıdir gidiyor. Neymiş eşim tek erkekmis önce oğlu olsun diye dua etmeliymisim. Ya allah erkek vermezse diye korkup kız hiç dememeliymisim. Ya ben oğlum olmasın demiyorum ki. Önce kızım olsa ne güzel olur diyorum ona bile hakkım yokmuş. Gerdiler beni cokAyy canım inşallah yaa. Ben kız istiyorum eşimde kız istiyor. Sanki inadımıza yapar gibi çevremizdeki herkes erkek olacak diyo inşallah erkek olur diyor. Resmen psikolojimi bozdulararkadaş sanki onlar bakıp büyütecek en güzeli allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin de bırak erkek olsun die dua etmek nedir yani hayırlısı bakalım allah gönlümüze göre versin inşallah :) erkek de olursa olsun o da sıpa sevilmez mi hiç
çok takma diyeceğim ama ben de 3 ayda 3 kilo aldımarkadaşlar ben kilo ile ilgili sanırım sorun yaşıyorum. boyum 174 başlangıç kilom 62 idi. Hamile kalmadan evvel haftanın 3 günü pilatese giden iyi derecede sağlıklı beslenen biriydim. şuan tam 3 ayı geride bıraktım. ve toplamda 5 kilo almışım bile:/ bu arada ilk üç ay pilatesi bıraktım ne olur ne olmaz diye, aşırı yorgunluk ve uyku haklinden dolayı (iş yeri şartları da eklenince resmen pert oluyordum) ne yürüyüş yapabildim ne başka birşey. Ve işin ilginç tarafı hiçbirşekilde aşırı yemedim, yiyemedim zaten ama buna rağmen 5 kilo almışım:/ sadece çok fazla miktarda meyve tükettim aklıma birtek bu geliyor. hala normalde giydiğim kıyafetlerimi giyebiliyorum. sanırım boyumdan dolayı bakan hiçkimse kilo aldığımı düşünmüyor benim tek dikkatimi çeken şey karnımın şişmesi. Bir de bulantı ve tiksintiden dolayı su içemedim hiç. Şimdi yeni yeni başladım. Pilatese tekrar başlayacağım. Su tüketimini artırmaya başladım. Umarım bundan sonra bu kadar almam :/ sizler anladığım kadarıyla vermişsiniz bile. ay inşallah benim başıma sorun açmaz bu durum:/
Aynen canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı düşünüyorum oğlum da olsun tabi. Ama ilk çocuğumuz kız olsun istiyoruz. Anne baba olarak hevesimiz gönlümüzden geçen o. Erkek olursa üzülecek de değiliz tabiiki allahım evlat nasip etmiş kızı erkekği üzülünüt mü hiç. Ama sanki inat yapar gibi konuşuyorlar. Biz kız dedikçe hayır erkek bak göreceksin diye diretiyorlar. Zaten hormonlar tepemde :) ben de dua ediyorum allahım sen gönlümü biliyorsun hakkımızda hayırlıysa nasip et diyorum. :) hayırlısı olsun canım hakkımızda allah herkesin gönlüne göre versin :)Aynı benim durumumdasin sen de. Ben kız kız diye okuyorum önce hayırlısı diyerekten ama herkeste bir erkek sevdasıdir gidiyor. Neymiş eşim tek erkekmis önce oğlu olsun diye dua etmeliymisim. Ya allah erkek vermezse diye korkup kız hiç dememeliymisim. Ya ben oğlum olmasın demiyorum ki. Önce kızım olsa ne güzel olur diyorum ona bile hakkım yokmuş. Gerdiler beni cok
Amin inşallah. Allah hepimiz hakkında hayirlisini versinayy ne güzel ikiz ve erkek mi süpermiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, benim hep içimden erkek geçiyor rüyalarımda hep aynı erkek bebek, ama hayırlısını diliyoruz Allahtan,farketmez ne olduğu
Anladım cnm bu cumartesi tarama testim olucak zaten sorarım ben de ne kadar alakası var bilmiyorum ama çok az su içtiğim kesin.Ultrasonda muayene ederken soyledi bana, benim biraz sorunlu da hamileligim plasentam ayrilmis belki onunla alakalidir canim ama yine de doktoruna sorabilirsin suyum normal mi diye bazi doktorlar sen sormadan soylemiyorlar. Benim ilk doktorum oyleydi o yuzden degistirdim. Aksamlari corba icmek en guzeli :)
Amin canım dediğin gibi allah gonlumuzdekini hayırlı etsin hayırlı değilse de bize hayırlısıni versin. Bizi de uzmesinler zaten hamilelik bizi karamsar hale getiriyor yeterinceAynen canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı düşünüyorum oğlum da olsun tabi. Ama ilk çocuğumuz kız olsun istiyoruz. Anne baba olarak hevesimiz gönlümüzden geçen o. Erkek olursa üzülecek de değiliz tabiiki allahım evlat nasip etmiş kızı erkekği üzülünüt mü hiç. Ama sanki inat yapar gibi konuşuyorlar. Biz kız dedikçe hayır erkek bak göreceksin diye diretiyorlar. Zaten hormonlar tepemde :) ben de dua ediyorum allahım sen gönlümü biliyorsun hakkımızda hayırlıysa nasip et diyorum. :) hayırlısı olsun canım hakkımızda allah herkesin gönlüne göre versin :)
Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.günaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Ben başlıyorum. 51 kilo ile hamile kaldım. boyum 159 cm. şuan 15.hafta içindeyim. son 15 günde neredeyse 2 kilo aldım. 12 haftam bitene kadar hiç kilo almadım. ama sanırım artık alacağım. zaten son 1 haftadır deli gibi iştahım açık. hatta sabah uyandığımda açım diye ağlıyorumböyle giderse ayda 3 kilo alırım heralde :)
gecmıs olsun ya kotu olmuş çıkık agrısı da zor..Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.
öncelikle geçmiş olsun canım, zaten geçmiş bitmiş, allah bir daha yaşatmasın inşallah. aslında yediklerimize dikkat edersek fazla almayız diye düşünüyorum. sadece bebeğimize fayda sağlıyacak yiyecekler yesek yeterli. iştahım ilk açıldığı günlerde ne bulsam yiyordum ama şimdi toparladım kendimi daha sağlıklı beslenicem.Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?