temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Doğum günümüz sizinle aynı. Ben perşembe günü doktora gittim. Doktor bana da folik asidi bırakırdı. Multivitamin ve mineral için decavit diye bir hap verdi. Fiyatı gayet uygun. Demir takviyesi için de 16. Haftadan sonra dedi.

Hayirli olsun canim artik alışverise baslarsin yavas yavas :) darisi basimiza ben de hafta sonu gidicem doktoruma insallah gösterir :)
Aynen canim ya saolasin artik bi don alalim yani kizmi erkekmi diye kararsizliktan sonunda kurtulduk :)
Insallah seninkide gösterir canim cok tatlilar ya minicik ve hareket ediyor cok farklı duygular :)

Ben de aynı şekilde folik asiti bırakıp başka vitaminler içeren haplara başladım onları devlet karşılamıyor bende birine 40 birine 20 küsür bir ücret vermiştim, sana söylenen normal birşey yani
hmm sizin epey fiyatları fazlaymış, yani gerekliliği konusunda şüpheye düştüm bilmeden almak istemedim, gerekliyse tabi almak lazım,teşekkürler..

ooo 1.80 boy ile harika görünüyorsundur eminim, neden hastalıklı gibi görünesin. çok kilo vermişsin evet ama bazı hamişlerde oluyormuş bu durum. ben toplasan 3 kez istifra ettim ama hazımsızlıktan dolayı çok sıkıntı yaşadım. şükür şu an turp gibiyiz

aa evet aynı günlerimiz decaviti sanki buradaki diğer arkadaşlardan da duydum, yani eşdeğer daha uygun bir hap varsa onu almayı tercih ederim, siz cinsiyeti öğrenebildinizmi

aa evet aynı günlerimiz decaviti sanki buradaki diğer arkadaşlardan da duydum, yani eşdeğer daha uygun bir hap varsa onu almayı tercih ederim, siz cinsiyeti öğrenebildinizmi
Benim sıpalar %60 iki erkek. Doktor ikisinde de çıkıntı olduğunu kesin sonucu 16. Haftada vereceğini söyledi Senin gönlünden ne geçiyor.

Merhaba ben 56 ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum mide bulantısı sorunu pek yaşamadığım için kilo aldım malesef
bebeğe faydalı şeyler yemeye çalış canım, hamişiz diye hapur hupur yemeyelim dimi. şuan ben o durumdayım ama frenlicem kendimi, dün akşamdan beri dikkat ediyorum

Sağol canım. Kısa sürede çok kilo verince yüzüm çöktü gözlerimin altı karardı bir de yetmezmiş gibi bu hafta yüzümde bisürü sivilce birden çıktı çok kötü hissediyorum kendimi aynaya bakasım gelmiyor

Benim sıpalar %60 iki erkek. Doktor ikisinde de çıkıntı olduğunu kesin sonucu 16. Haftada vereceğini söyledi Senin gönlünden ne geçiyor.
ayy ne güzel ikiz ve erkek mi süpermiş Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım, benim hep içimden erkek geçiyor rüyalarımda hep aynı erkek bebek, ama hayırlısını diliyoruz Allahtan,farketmez ne olduğu

bebeğe faydalı şeyler yemeye çalış canım, hamişiz diye hapur hupur yemeyelim dimi. şuan ben o durumdayım ama frenlicem kendimi, dün akşamdan beri dikkat ediyorum
Aslında yemem hiç değişmedi sadece biraz kuruyemiş ve meyve ekledim ama nasıl aldım bilmiyorum

Aynı benim durumumdasin sen de. Ben kız kız diye okuyorum önce hayırlısı diyerekten ama herkeste bir erkek sevdasıdir gidiyor. Neymiş eşim tek erkekmis önce oğlu olsun diye dua etmeliymisim. Ya allah erkek vermezse diye korkup kız hiç dememeliymisim. Ya ben oğlum olmasın demiyorum ki. Önce kızım olsa ne güzel olur diyorum ona bile hakkım yokmuş. Gerdiler beni cok

çok takma diyeceğim ama ben de 3 ayda 3 kilo aldım zaten 66 kiloydum

Aynen canım seni çok iyi anlıyorum. Ben de aynı düşünüyorum oğlum da olsun tabi. Ama ilk çocuğumuz kız olsun istiyoruz. Anne baba olarak hevesimiz gönlümüzden geçen o. Erkek olursa üzülecek de değiliz tabiiki allahım evlat nasip etmiş kızı erkekği üzülünüt mü hiç. Ama sanki inat yapar gibi konuşuyorlar. Biz kız dedikçe hayır erkek bak göreceksin diye diretiyorlar. Zaten hormonlar tepemde :) ben de dua ediyorum allahım sen gönlümü biliyorsun hakkımızda hayırlıysa nasip et diyorum. :) hayırlısı olsun canım hakkımızda allah herkesin gönlüne göre versin :)

Anladım cnm bu cumartesi tarama testim olucak zaten sorarım ben de ne kadar alakası var bilmiyorum ama çok az su içtiğim kesin.

Amin canım dediğin gibi allah gonlumuzdekini hayırlı etsin hayırlı değilse de bize hayırlısıni versin. Bizi de uzmesinler zaten hamilelik bizi karamsar hale getiriyor yeterince

Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.

gecmıs olsun ya kotu olmuş çıkık agrısı da zor..

öncelikle geçmiş olsun canım, zaten geçmiş bitmiş, allah bir daha yaşatmasın inşallah. aslında yediklerimize dikkat edersek fazla almayız diye düşünüyorum. sadece bebeğimize fayda sağlıyacak yiyecekler yesek yeterli. iştahım ilk açıldığı günlerde ne bulsam yiyordum ama şimdi toparladım kendimi daha sağlıklı beslenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…