- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.621
Benim iştahım hala yerine gelmedi ama işte biraz zorluyorum hala kendimi. Kendi pişirdigim yemeği yiyemedigimden annemler yolluyo ya da arkadaşım yapıp yolluyo sağolsunlar. Bole bole idare ediyorum isteöncelikle geçmiş olsun canım, zaten geçmiş bitmiş, allah bir daha yaşatmasın inşallah. aslında yediklerimize dikkat edersek fazla almayız diye düşünüyorum. sadece bebeğimize fayda sağlıyacak yiyecekler yesek yeterli. iştahım ilk açıldığı günlerde ne bulsam yiyordum ama şimdi toparladım kendimi daha sağlıklı beslenicem.
Evet ya hayat kalitem eksilerdeydi o günlerde. Çok kötü bir haftaydi ama geçti neyse ki. Hamile kalınca salgılanan hormonlar eklemlerin gevsemesini sagliyomus doğum kolay olsun diye. Bnm çene öncedenzaten tık tık ses cikariyodu da demek hamile kalınca hormonlarin etkisiyle saliverdi kendinigecmıs olsun ya kotu olmuş çıkık agrısı da zor..
Gecmis olsun eşimin çenesi de çıkık o ses hep geliyor sert bişey yerken nasıl yerine yerleşti tekrar.eşimin senelerdir cikikmis herhalde bundan sonra girmez yerineEvet ya hayat kalitem eksilerdeydi o günlerde. Çok kötü bir haftaydi ama geçti neyse ki. Hamile kalınca salgılanan hormonlar eklemlerin gevsemesini sagliyomus doğum kolay olsun diye. Bnm çene öncedenzaten tık tık ses cikariyodu da demek hamile kalınca hormonlarin etkisiyle saliverdi kendini
aksilik işte Allah beterinden korusunEvet ya hayat kalitem eksilerdeydi o günlerde. Çok kötü bir haftaydi ama geçti neyse ki. Hamile kalınca salgılanan hormonlar eklemlerin gevsemesini sagliyomus doğum kolay olsun diye. Bnm çene öncedenzaten tık tık ses cikariyodu da demek hamile kalınca hormonlarin etkisiyle saliverdi kendini
Canim seninle aramizda 1 gun vardi, cin ve rus takvimine bakmis miydin ne diyordu? Benim cin erkek rus kiz diyor, acaba gunlerimiz yakin diye ayni cinsiyet mi dedim ama yaş faktoru de etkiliyor sanirim. Cok heyecanli beklemek :)Aynen canim ya saolasin artik bi don alalim yani kizmi erkekmi diye kararsizliktan sonunda kurtulduk :)
Insallah seninkide gösterir canim cok tatlilar ya minicik ve hareket ediyor cok farklı duygular :)
ne koydunuz ismi merak ettimNeden Kuran da geçsin diye diretiyorsunuz? Ben ilk hamileliğimde isim konusunda çok zaman harcadım, ne olmalı, nasıl olmalı, en iyisi nedir diye çok araştırdım. Birçok yerde peygamber efendimizin hadisiyle karşılaştım, orada diyordu ki, "çocuklarınıza koyduğunuz isimlerin anlamları güzel olsun", Kuran'da geçsin, Arapça olsun demiyordu. Bu yüzden birsüre sonra sadece anlamlara bakmaya başladım, ve anlamı güzel olan bir isim koydum. Naçizane fikrimdir, paylaşmak istedim. Allah hepimize sağlıklı, aklı başında hayırlı evlatlar nasip eder inşallah
Zeynep ılgınArkadaşlar ben isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorumm, bizim kız kendini gösterir göstermez isim telaşı sardı bizi :) Eşim daha bekarlığından beri hep kızım olursa adı ılgın olsun dermiş, onun hevesini kırmak istemediğimden ılgına tamam dedim ama bir isim de ben koyacağım o şartla dedim, ılgını hiç beğenmedim orası ayrı mevzu ama o beğenmiş madem baba olarak onunda hakkı var koymakta, ben koyacağım ismin kesinlikle kuranı kerimde geçmesini istiyorum, ılgın hem geçmiyor hem manasız birşey, ben insanların gerçektrn adı gibi yaşadığına inanırım o yüzden manalı birşey olsun istiyorum. Aranızda Ilgın'ın önüne gelebilecek Kuran da geçen anlamlı bir isim önerebilecek olan var mı acaba?
daha çok varmış canım ya nasıl dayancan ben bilene merak ettim :)Sorma canım keyiflerini bekliycez sıpaların :) ben artık doktora tahmin de mi yok die bile aordum yok dedi hiç göstermedi28 de de ben gidicem inşallah gösterirler bu hafta
Mecbur bekliycez canım napalım randevum o zaman :) haylaz olcak bu sıpa heralde biraz :) uğraştırıyor bizi şimdiden :) hayırlısı bakalım :)daha çok varmış canım ya nasıl dayancan ben bilene merak ettim :)
suyu ve hareketi bırakınca ister istemez kilo alınabiliyor. ortalama olarak ilk 3 ay 3 kiloya doktorlar normal diyor. bence fazla kafana takma, hamilelik stresli geçince çocukta o kadar sıkıntılı oluyomuş doğduğu zaman. Büyüklerimiz öyle söylülüyor. Önemli olan bebekarkadaşlar ben kilo ile ilgili sanırım sorun yaşıyorum. boyum 174 başlangıç kilom 62 idi. Hamile kalmadan evvel haftanın 3 günü pilatese giden iyi derecede sağlıklı beslenen biriydim. şuan tam 3 ayı geride bıraktım. ve toplamda 5 kilo almışım bile:/ bu arada ilk üç ay pilatesi bıraktım ne olur ne olmaz diye, aşırı yorgunluk ve uyku haklinden dolayı (iş yeri şartları da eklenince resmen pert oluyordum) ne yürüyüş yapabildim ne başka birşey. Ve işin ilginç tarafı hiçbirşekilde aşırı yemedim, yiyemedim zaten ama buna rağmen 5 kilo almışım:/ sadece çok fazla miktarda meyve tükettim aklıma birtek bu geliyor. hala normalde giydiğim kıyafetlerimi giyebiliyorum. sanırım boyumdan dolayı bakan hiçkimse kilo aldığımı düşünmüyor benim tek dikkatimi çeken şey karnımın şişmesi. Bir de bulantı ve tiksintiden dolayı su içemedim hiç. Şimdi yeni yeni başladım. Pilatese tekrar başlayacağım. Su tüketimini artırmaya başladım. Umarım bundan sonra bu kadar almam :/ sizler anladığım kadarıyla vermişsiniz bile. ay inşallah benim başıma sorun açmaz bu durum:/
hangi hastaneye gidiyosun?Mecbur bekliycez canım napalım randevum o zaman :) haylaz olcak bu sıpa heralde biraz :) uğraştırıyor bizi şimdiden :) hayırlısı bakalım :)
Nilüfer jimere gidiyorum canım. Cenk beye. Bursada mıydın sen de?hangi hastaneye gidiyosun?
yok bende medicale gidiyorum yarın gideceğim bakalım cinsiyeti söyleyecekmi merak da ediyorumNilüfer jimere gidiyorum canım. Cenk beye. Bursada mıydın sen de?
Hadi hayırlısı bakalım inşallah gösterir :) allah gönlüne göre versin canım:)yok bende medicale gidiyorum yarın gideceğim bakalım cinsiyeti söyleyecekmi merak da ediyorum
Ayy canım gözün aydın çok sevindim:) darısı başımıza inşallahBana bugun kiz dedi bebegim kizmis cok mutluyumm allah herkese gonlunden geceni nasip etsin kizlar 15+4 daha degismez dedi doktorum ins degismez insan yinede korkuyor simdi kiza alisip erkek olmasindan
bütüm hamiş anne adaylarının inşallahHadi hayırlısı bakalım inşallah gösterir :) allah gönlüne göre versin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?