temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Benim iştahım hala yerine gelmedi ama işte biraz zorluyorum hala kendimi. Kendi pişirdigim yemeği yiyemedigimden annemler yolluyo ya da arkadaşım yapıp yolluyo sağolsunlar. Bole bole idare ediyorum iste

gecmıs olsun ya kotu olmuş çıkık agrısı da zor..
Evet ya hayat kalitem eksilerdeydi o günlerde. Çok kötü bir haftaydi ama geçti neyse ki. Hamile kalınca salgılanan hormonlar eklemlerin gevsemesini sagliyomus doğum kolay olsun diye. Bnm çene öncedenzaten tık tık ses cikariyodu da demek hamile kalınca hormonlarin etkisiyle saliverdi kendini

Gecmis olsun eşimin çenesi de çıkık o ses hep geliyor sert bişey yerken nasıl yerine yerleşti tekrar.eşimin senelerdir cikikmis herhalde bundan sonra girmez yerine

aksilik işte Allah beterinden korusun

Aynen canim ya saolasin artik bi don alalim yani kizmi erkekmi diye kararsizliktan sonunda kurtulduk :)
Insallah seninkide gösterir canim cok tatlilar ya minicik ve hareket ediyor cok farklı duygular :)
Canim seninle aramizda 1 gun vardi, cin ve rus takvimine bakmis miydin ne diyordu? Benim cin erkek rus kiz diyor, acaba gunlerimiz yakin diye ayni cinsiyet mi dedim ama yaş faktoru de etkiliyor sanirim. Cok heyecanli beklemek :)

ne koydunuz ismi merak ettim

Zeynep ılgın
ılgın sare
1. isim sessiz harfle bitip 2. si sesliyle başladığı zaman isiöler daha kolay söyleniyor.
kızım olursa Zeynep Öykü ya da Zeynep Ela koyacağım :)

suyu ve hareketi bırakınca ister istemez kilo alınabiliyor. ortalama olarak ilk 3 ay 3 kiloya doktorlar normal diyor. bence fazla kafana takma, hamilelik stresli geçince çocukta o kadar sıkıntılı oluyomuş doğduğu zaman. Büyüklerimiz öyle söylülüyor. Önemli olan bebek

Bana bugun kiz dedi bebegim kizmis cok mutluyumm allah herkese gonlunden geceni nasip etsin kizlar 15+4 daha degismez dedi doktorum ins degismez insan yinede korkuyor simdi kiza alisip erkek olmasindan
Ayy canım gözün aydın çok sevindim:) darısı başımıza inşallah

Cinsiyet tahminleriniz Çin takvimine uyuyor mu acaba hanimlar
Benim ilk gebeliğimde tutmadı cunku
Merak ediyorm herkes uyuyor dedi de belki ben yanlış bakmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…