- 20 Kasım 2016
- 4.977
- 6.676
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.641
Cok gecmis olsun canim neyse ki atlatmissinBenim iştahım hala yerine gelmedi ama işte biraz zorluyorum hala kendimi. Kendi pişirdigim yemeği yiyemedigimden annemler yolluyo ya da arkadaşım yapıp yolluyo sağolsunlar. Bole bole idare ediyorum iste
Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.
Nasıl patlıyor yağsız ya bi tarif verir misin düdüklüde mi yapıyorsun ben az yağ koysam bile patlamıyor düzgünogun haricinde cok acıkırsanyagsız patlamııs mısır ye ben patlatıyorum hem doyuruyor hemde kalorisi az.
İyiyiz teşekkürler benim bel Ağrıları ve kasık sancıları başladı siz nasılsınızİyi akşamlar kızlar nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik biraz konuşmak istedim sizlerle :)
Bugün Bi arkadaşım doktorunun ilk bebeğine doğumdan bir gün önceye kadar erkek dediğini doğumdan Bir gün önceki son kontrolde kız dediğini söylediBana bugun kiz dedi bebegim kizmis cok mutluyumm allah herkese gonlunden geceni nasip etsin kizlar 15+4 daha degismez dedi doktorum ins degismez insan yinede korkuyor simdi kiza alisip erkek olmasindan
Bu ne saçma Bi durum yahu sen gebesin ve cinsiyeti Allah tan başka kimse bilemez belirleyemez insanlar laf olsun diye konuşuyor resmen ama şirke mi gireriz anneyi mi üzeriz hiç umurlarında değilAynı benim durumumdasin sen de. Ben kız kız diye okuyorum önce hayırlısı diyerekten ama herkeste bir erkek sevdasıdir gidiyor. Neymiş eşim tek erkekmis önce oğlu olsun diye dua etmeliymisim. Ya allah erkek vermezse diye korkup kız hiç dememeliymisim. Ya ben oğlum olmasın demiyorum ki. Önce kızım olsa ne güzel olur diyorum ona bile hakkım yokmuş. Gerdiler beni cok
AyyyKızlar ben de tombik hamile olacaklardanim 1.61 boyla 71 kusurle kaldım en son 68 kilo olmuştum daha verdim mi bilmiyorum bi hafta oldu tartilali iki gündür kusmalar yine tavan yaptı gidiyo sanmıştım
Parol aldın mı canım? Doğal sakinleştirici bişeyler iç istersen papatya filan ama en fazla 1 fincanbütün gün başım ağrıdı dün soğuk çarptı çok kötüyüm kızlar geçmiyor hatta dün geceden beri agriyor
Benim başta hem Çin hem de Rus takvimleri kız Dedi ama şimdi Çin takvimi erkek diyor anlamadımCinsiyet tahminleriniz Çin takvimine uyuyor mu acaba hanimlar
Benim ilk gebeliğimde tutmadı cunku
Merak ediyorm herkes uyuyor dedi de belki ben yanlış bakmıştım...
ogun haricinde cok acıkırsanyagsız patlamııs mısır ye ben patlatıyorum hem doyuruyor hemde kalorisi az.
Daha almaya geçmedim verdim ama güzel alıcam sanırım bu açlığın rahat edince nasıl acısını cikaricam belli degil müsaitim de kilo almaya napalım veririz bi kucağımıza gelsinler hayırlısıylaAyyyben de coşmuşum 5 kilo da benden ekleyin haneye ama inanın hiç umrumda değil nasılsa hepsi gidecek ekmeğin arasına makarna koyup yiyorum resmen ve ömrümde toplamda şu 3 ay kadar ekmek yememişimdir bu kadarcıkken bile yönetiyorlar bizi sıpalar
eşim ona bile izin vermiyor kullanma diyor ne yaptimsa geçmedi cnmParol aldın mı canım? Doğal sakinleştirici bişeyler iç istersen papatya filan ama en fazla 1 fincan
eşim ona bile izin vermiyor kullanma diyor ne yaptimsa geçmedi cnm
teşekkür ederim cnm denicem Rabbim böyle bir agri kimseye vermesin mahvoldum tüm gunTansiyonuna bir bak canım.. Başına soğuk bez koy o da iyi gelir..
teşekkür ederim cnm denicem Rabbim böyle bir agri kimseye vermesin mahvoldum tüm gun
Sadece çin takvimine bakmistim canim erkek cikmisti :)Canim seninle aramizda 1 gun vardi, cin ve rus takvimine bakmis miydin ne diyordu? Benim cin erkek rus kiz diyor, acaba gunlerimiz yakin diye ayni cinsiyet mi dedim ama yaş faktoru de etkiliyor sanirim. Cok heyecanli beklemek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?