temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

ogun haricinde cok acıkırsanyagsız patlamııs mısır ye ben patlatıyorum hem doyuruyor hemde kalorisi az.

Bana bugun kiz dedi bebegim kizmis cok mutluyumm allah herkese gonlunden geceni nasip etsin kizlar 15+4 daha degismez dedi doktorum ins degismez insan yinede korkuyor simdi kiza alisip erkek olmasindan
Bugün Bi arkadaşım doktorunun ilk bebeğine doğumdan bir gün önceye kadar erkek dediğini doğumdan Bir gün önceki son kontrolde kız dediğini söylediinşallah gönlüne göre olur canım ama ben her halükarda unisex kıyafetler almayı planlıyorum ne olur ne olmaz zaten pembeden tiksinirim muhtemelen kızıma gri giydircem

Kızlar ben de tombik hamile olacaklardanim 1.61 boyla 71 kusurle kaldım en son 68 kilo olmuştum daha verdim mi bilmiyorum bi hafta oldu tartilali iki gündür kusmalar yine tavan yaptı gidiyo sanmıştım

Bu ne saçma Bi durum yahu sen gebesin ve cinsiyeti Allah tan başka kimse bilemez belirleyemez insanlar laf olsun diye konuşuyor resmen ama şirke mi gireriz anneyi mi üzeriz hiç umurlarında değil sen hiç umursama bence bu tarz konuşanları kim olurlarsa olsunlar kimsenin seni üzmeye en ufak bir endişeye sevk etmeye hakkı yokAllah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin deseler yeterli

Kızlar ben de tombik hamile olacaklardanim 1.61 boyla 71 kusurle kaldım en son 68 kilo olmuştum daha verdim mi bilmiyorum bi hafta oldu tartilali iki gündür kusmalar yine tavan yaptı gidiyo sanmıştım
Ayyy ben de coşmuşum 5 kilo da benden ekleyin haneyeama inanın hiç umrumda değil nasılsa hepsi gidecek ekmeğin arasına makarna koyup yiyorum resmen ve ömrümde toplamda şu 3 ay kadar ekmek yememişimdir bu kadarcıkken bile yönetiyorlar bizi sıpalar

Cinsiyet tahminleriniz Çin takvimine uyuyor mu acaba hanimlar
Benim ilk gebeliğimde tutmadı cunku
Merak ediyorm herkes uyuyor dedi de belki ben yanlış bakmıştım...
Benim başta hem Çin hem de Rus takvimleri kız Dedi ama şimdi Çin takvimi erkek diyor anlamadım

Daha almaya geçmedim verdim ama güzel alıcam sanırım bu açlığın rahat edince nasıl acısını cikaricam belli degil müsaitim de kilo almaya napalım veririz bi kucağımıza gelsinler hayırlısıyla

teşekkür ederim cnm denicem Rabbim böyle bir agri kimseye vermesin mahvoldum tüm gun

Amin canım geçmiş olsun.. Benim de baş ağrım vardı bugün tansiyonuma baktım limonlu çorba içtim kendime geldim öyle.. Şu durumda baş ağrısı cidden çok zor.. Dikkat et kendine dinlen

Canim seninle aramizda 1 gun vardi, cin ve rus takvimine bakmis miydin ne diyordu? Benim cin erkek rus kiz diyor, acaba gunlerimiz yakin diye ayni cinsiyet mi dedim ama yaş faktoru de etkiliyor sanirim. Cok heyecanli beklemek :)
Sadece çin takvimine bakmistim canim erkek cikmisti :)
Ben 16 haftada öğreniliyor saniyordum o yüzden ani oldu daha heyecanla beklemeye baslamadan ogrendim yavrucuklarimiz bi an once dogsalarda sevsek azıcık

Kizlar bisey merak ediyorum suanda
Bazi hamileler kendine kilo alıyor bazilari sadece bebegi besliyor kendisi hemen hemen ayni kiloda görünüyor.
Bunu nasil sağlıyorlar?
Bunyeyle mi alakali yoksa ona gore yemek mi yeniliyor ?
Beyin pert

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…