temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ya canim bu sivilceler bende de çıktı
Ergenlikte boyle sivilcelenmedim cikmazdi ama suan alnimda ve cenemde cikti cok sinir bozucu

Ya canim bu sivilceler bende de çıktı
Ergenlikte boyle sivilcelenmedim cikmazdi ama suan alnimda ve cenemde cikti cok sinir bozucu
Aynen canım moralim bozuluyor aynaya bakınca ama biyandan da züğürt tesellisi yapıyorum kendime kız bebek annenin güzelliğini alırmış sivilce ondan çıkarmış diye inşallah kızdır bebişim feda olsun ona sivilceler

Kızlar ben de tombik hamile olacaklardanim 1.61 boyla 71 kusurle kaldım en son 68 kilo olmuştum daha verdim mi bilmiyorum bi hafta oldu tartilali iki gündür kusmalar yine tavan yaptı gidiyo sanmıştım
Canım galiba hiç geçmiycek bu bulantılar iki gündür iyiydim ben de geçiyor heralde yavaş yavaş derken bugün en kötü günlerimden biri oldu

Ben 45 kiloyla hamile kaldım şuan 47 kiloyum bünyeden bence

Canım galiba hiç geçmiycek bu bulantılar iki gündür iyiydim ben de geçiyor heralde yavaş yavaş derken bugün en kötü günlerimden biri oldu
Epey atlattık biraz daha sabredicez galiba mide yanması da eklendi beni o da mahvediyor şimdi çok zor kimseye vermesin Rabbim

Ya midem bomboş resmen ogurmek için gidiyorum lavaboya yoruldum yarın iş var akşamları böyle geçip sabah ise gidiyorum o kadar yoruldum bittim ki bu ohalden dolayı doktorlar rapor yazmaktan korkuyo idare edecekler diyolar ben zaten sabah en iyi olduğum zaman bu halimden kimsenin haberi yokki idare de kimse etmez bunu çok iyi biliyoruz üstelik bide kurumda çalıştığım birim değişti iş yoğunluğundan beni yeni bi yere verdiler bu halde hangi yoğunluğa iyi geleceksem bilmiyorum ben hakkimla çalışıp kazanayım da kendimi de idare ediyorum çok şükür gücümün yettiği yere kadar ay biraz içimi döktüm

eşim ona bile izin vermiyor kullanma diyor ne yaptimsa geçmedi cnm
Parol almanda hiç bir sakınca yok aksine ağrının oluşturduğu stres daha zararlı tüm doktorlar bunu söylüyor. Eşin bu süreçte sana destek olmalı bal ve limonlu çaylar da iyi gelir birazcık da uyumayı dene istersen

Benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay zaten biz ne yersek yiyelim bebeği etkilemiyor standart gelişiyorlar daha sonra annenin yediklerinden beslenmeye başlıyorlar bu durumda da yenilen şeylerin miktarından çok bebeğe etkisi önemli sanırım asıl etkili olan da dediğin gibi bünye. Benim annem balıketli bir gençkızken hamile kalınca biraz kilo almış doğum yapınca da iyice zayıflamış teyzelerim de aynı. Biz de 3 kardeş ortalama 4 er kilo doğmuşuz

Ah canım benim haklısın dertlenmekte sen çektiğini bilirsin. Elinden geleni mutlaka yapıyorsundur hiç üzme kendini. Vitamin kullanıyor musun? Belki biraz daha artırır direncini

Selam kizlar bugun kontrolumuz vardi bebisimi gordum kocaman olmuş ya cok tatli hareket ediyordu sanki ilkmis gibi heyecanli oluyor insan taramamizda yapıldı ense kalinligi ve burun kemigi normalmis cok sukur cinsiyet tahmini de yapti doktorum kemik yapisi erkege benziyor cikintisida var ama net degil daha kucuk dedi kesin erkek diyemem dedi ilk cocugum erkek olduğu icin kiz olsun cok istiyordum ama saglikli olsun da cinsiyet farketmez o benim parcam
Bi sorun olmazsa 1 ay sonra gel dedi ben yapmayin dayanamam okadar cinsiyeti belli olsun dedim tamam 2 hafta sonra gel ozman dedi

ogun haricinde cok acıkırsanyagsız patlamııs mısır ye ben patlatıyorum hem doyuruyor hemde kalorisi az.
Nasıl patlıyor yağsız ya bi tarif verir misin düdüklüde mi yapıyorsun ben az yağ koysam bile patlamıyor düzgün
Canım bende sinbonun makınası var onla patlatıyorum

58 kilo ile hamile kaldım. 16. Haftamdayim ve henüz kilo almadım :)

Vitamin olarak decavit verdi canım bana

Slm kızlar bebeği erkek olan var mı ben okuyorum da yazışmaları temmuz ayı kız ayı sanki benim bebise de Dr kıza benziyo dedi hiç erkek diyen oldu mu merak ettim
Bana 13+2 de erkek muhtemelen dedi doktor canım. 7 şubatta gittiğimde kesinleşecek ama doktor kendinden emindi ben değişeceğini sanmıyorum :)

Zeynep ılgın
ılgın sare
1. isim sessiz harfle bitip 2. si sesliyle başladığı zaman isiöler daha kolay söyleniyor.
kızım olursa Zeynep Öykü ya da Zeynep Ela koyacağım :)
Zeynep büyük yeğenimin adı malesef ki :) Melek Ilgın yahut Aydan Ilgın düşünüyorum ama kararsızım :)

Ah canım benim haklısın dertlenmekte sen çektiğini bilirsin. Elinden geleni mutlaka yapıyorsundur hiç üzme kendini. Vitamin kullanıyor musun? Belki biraz daha artırır direncini
Sadece tiroid ilacı kullanıyorum yarın ya da cumartesi doktora sorucam hangi ilaçla devam edeyim diye midem kötü ilaç hiç almıyor inan meyve yiyorum bol bol kaldığı kadar artık

Hep ayni kafayi yaşıyoruz var ya
Bende oyle dusunuyordum kiz unuduyla
Ama su goguslerin büyüme isini sevdim
75 takiyorum dolmuyordu ne ka guzel oldular şimdi bebegimiz saolsun dogal yoldan buyuduler yokluk boyle bisey :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…