- 6 Eylül 2015
- 414
- 394
- 53
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.661
Ya canim bu sivilceler bende de çıktıSağol canım. Kısa sürede çok kilo verince yüzüm çöktü gözlerimin altı karardı bir de yetmezmiş gibi bu hafta yüzümde bisürü sivilce birden çıktıçok kötü hissediyorum kendimi aynaya bakasım gelmiyor
Aynen canım moralim bozuluyor aynaya bakınca ama biyandan da züğürt tesellisi yapıyorum kendime kız bebek annenin güzelliğini alırmış sivilce ondan çıkarmış diyeYa canim bu sivilceler bende de çıktı
Ergenlikte boyle sivilcelenmedim cikmazdi ama suan alnimda ve cenemde cikti cok sinir bozucu
Canım galiba hiç geçmiycek bu bulantılar iki gündür iyiydim ben de geçiyor heralde yavaş yavaş derken bugün en kötü günlerimden biri olduKızlar ben de tombik hamile olacaklardanim 1.61 boyla 71 kusurle kaldım en son 68 kilo olmuştum daha verdim mi bilmiyorum bi hafta oldu tartilali iki gündür kusmalar yine tavan yaptı gidiyo sanmıştım
Gecmis olsun Aynı bende senin gibiyim benim de başım çok agriyo üç gündür çatlayacak gibi suan bile ağrı varbütün gün başım ağrıdı dün soğuk çarptı çok kötüyüm kızlar geçmiyor hatta dün geceden beri agriyor
Ben 45 kiloyla hamile kaldım şuan 47 kiloyumKizlar bisey merak ediyorum suanda
Bazi hamileler kendine kilo alıyor bazilari sadece bebegi besliyor kendisi hemen hemen ayni kiloda görünüyor.
Bunu nasil sağlıyorlar?
Bunyeyle mi alakali yoksa ona gore yemek mi yeniliyor ?
Beyin pert
Epey atlattık biraz daha sabredicez galiba mide yanması da eklendi beni o da mahvediyor şimdi çok zor kimseye vermesin RabbimCanım galiba hiç geçmiycek bu bulantılar iki gündür iyiydim ben de geçiyor heralde yavaş yavaş derken bugün en kötü günlerimden biri oldu
Parol almanda hiç bir sakınca yok aksine ağrının oluşturduğu stres daha zararlı tüm doktorlar bunu söylüyor. Eşin bu süreçte sana destek olmalı bal ve limonlu çaylar da iyi gelir birazcık da uyumayı dene isterseneşim ona bile izin vermiyor kullanma diyor ne yaptimsa geçmedi cnm
Yatarken yastığını yükseltmeyi unutma canımEpey atlattık biraz daha sabredicez galiba mide yanması da eklendi beni o da mahvediyor şimdi çok zor kimseye vermesin Rabbim
Benim bildiğim kadarıyla ilk üç ay zaten biz ne yersek yiyelim bebeği etkilemiyor standart gelişiyorlar daha sonra annenin yediklerinden beslenmeye başlıyorlar bu durumda da yenilen şeylerin miktarından çok bebeğe etkisi önemli sanırım asıl etkili olan da dediğin gibi bünye. Benim annem balıketli bir gençkızken hamile kalınca biraz kilo almış doğum yapınca da iyice zayıflamış teyzelerim de aynı. Biz de 3 kardeş ortalama 4 er kilo doğmuşuzKizlar bisey merak ediyorum suanda
Bazi hamileler kendine kilo alıyor bazilari sadece bebegi besliyor kendisi hemen hemen ayni kiloda görünüyor.
Bunu nasil sağlıyorlar?
Bunyeyle mi alakali yoksa ona gore yemek mi yeniliyor ?
Beyin pert
Ah canım benim haklısın dertlenmekte sen çektiğini bilirsin. Elinden geleni mutlaka yapıyorsundur hiç üzme kendini. Vitamin kullanıyor musun? Belki biraz daha artırır direnciniYa midem bomboş resmen ogurmek için gidiyorum lavaboya yoruldum yarın iş var akşamları böyle geçip sabah ise gidiyorum o kadar yoruldum bittim ki bu ohalden dolayı doktorlar rapor yazmaktan korkuyo idare edecekler diyolar ben zaten sabah en iyi olduğum zaman bu halimden kimsenin haberi yokki idare de kimse etmez bunu çok iyi biliyoruz üstelik bide kurumda çalıştığım birim değişti iş yoğunluğundan beni yeni bi yere verdiler bu halde hangi yoğunluğa iyi geleceksem bilmiyorum ben hakkimla çalışıp kazanayım da kendimi de idare ediyorum çok şükür gücümün yettiği yere kadar ay biraz içimi döktüm
Ben 68 ile hamile kaldım malesef boyum 1.68 kilo almaya çok musait bir bünyem var çok alırım diye korkuyodum çünkü son 1 yılda 10 kilo aldım ve veremedim. Ama çok bulantım oldu ve iştahım yoktu hiç. Günlük 1 bardak süt 2 tüm ceviz ve bir haşlanmış yumurta mutlaka yedim kendimi zorlayarak ama başka bişi yiyemedim. 2 buçuk kilo verdim. Şu an 12.haftaya yeni girdim ve 65 66 kilo arası gidip geliyorum. Şu sıra bulantım azaldı iştahım da yerine geliyo yavaş yavaş. Umarım çok almam. Ha bir de o kadar şey varken üstüne çenem çıktı ilk hamile olduğumu ogrendigimde o zaman da çok bişi yiyemedim ama o da yerine oturdu neyse ki.
Canım bende sinbonun makınası var onla patlatıyorumNasıl patlıyor yağsız ya bi tarif verir misin düdüklüde mi yapıyorsun ben az yağ koysam bile patlamıyor düzgün
58 kilo ile hamile kaldım. 16. Haftamdayim ve henüz kilo almadım :)günaydın hamişler, hadi bir konu açalım, bugünki konumuz; kaç kilo ile hamile kaldık, kaçıncı haftadayız, kaç kilo aldık.
Ben başlıyorum. 51 kilo ile hamile kaldım. boyum 159 cm. şuan 15.hafta içindeyim. son 15 günde neredeyse 2 kilo aldım. 12 haftam bitene kadar hiç kilo almadım. ama sanırım artık alacağım. zaten son 1 haftadır deli gibi iştahım açık. hatta sabah uyandığımda açım diye ağlıyorumböyle giderse ayda 3 kilo alırım heralde :)
Vitamin olarak decavit verdi canım banakızlar bugün kontrolüm vardı şükür gördüm bebişimi iyiydi ayakları üstünde hoplayıp duruyorduama sıpa göstermedi cinsiyetini dönmedi hiç ölcem meraktan 3 hafta daha nasıl durcam öğrenmeden bilmiyorum size bir sorum var doktor folik asiti bırak dedi sana vitamin veriyorum dedi ama devletin karsılamadıgı regenesis diye bi hap verdi omega 3 agırlıklı, tahlil falan yapmadan, 44 tl, bende almadım çok pahalı buldum, sizlerede böyle şeyler veriyorlarmı, yada benzeri ne alabilirim, yani demir hapıda vermedi, 16.haftada başlarız dedi, anlayamadım bu işi
Bana 13+2 de erkek muhtemelen dedi doktor canım. 7 şubatta gittiğimde kesinleşecek ama doktor kendinden emindi ben değişeceğini sanmıyorum :)Slm kızlar bebeği erkek olan var mı ben okuyorum da yazışmaları temmuz ayı kız ayı sanki benim bebise de Dr kıza benziyo dedi hiç erkek diyen oldu mu merak ettim
Zeynep büyük yeğenimin adı malesef ki :) Melek Ilgın yahut Aydan Ilgın düşünüyorum ama kararsızım :)Zeynep ılgın
ılgın sare
1. isim sessiz harfle bitip 2. si sesliyle başladığı zaman isiöler daha kolay söyleniyor.
kızım olursa Zeynep Öykü ya da Zeynep Ela koyacağım :)
Sadece tiroid ilacı kullanıyorum yarın ya da cumartesi doktora sorucam hangi ilaçla devam edeyim diye midem kötü ilaç hiç almıyor inan meyve yiyorum bol bol kaldığı kadar artıkAh canım benim haklısın dertlenmekte sen çektiğini bilirsin. Elinden geleni mutlaka yapıyorsundur hiç üzme kendini. Vitamin kullanıyor musun? Belki biraz daha artırır direncini
Hep ayni kafayi yaşıyoruz var yaAynen canım moralim bozuluyor aynaya bakınca ama biyandan da züğürt tesellisi yapıyorum kendime kız bebek annenin güzelliğini alırmış sivilce ondan çıkarmış diyeinşallah kızdır bebişim feda olsun ona sivilceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?