temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Sadece tiroid ilacı kullanıyorum yarın ya da cumartesi doktora sorucam hangi ilaçla devam edeyim diye midem kötü ilaç hiç almıyor inan meyve yiyorum bol bol kaldığı kadar artık
Allah yardincin olsun canim yaa kötü bi his

Geçen hafta doktorum erkek olduğunu söyledi. .15.haftada cinsiyeti belli olan var mı? ??haftaya tekrar gidicem. .o zaman netlesir heralde. .

Geçen hafta doktorum erkek olduğunu söyledi. .15.haftada cinsiyeti belli olan var mı? ??haftaya tekrar gidicem. .o zaman netlesir heralde. .
hoşgeldın :) sana 15. haftada soylemış yıne iyi bnmkı 12. haaftada pat diye soyledı şimdi değişebilir diye beklıyorum :)

Tesekkurler:)12.haftada benim doktorum bakmamisti bile daha erken diye. .ama o haftada da tutturan doktorlar var. .Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah

Tesekkurler:)12.haftada benim doktorum bakmamisti bile daha erken diye. .ama o haftada da tutturan doktorlar var. .Allah hepimizin gönlüne göre versin insallah
bencede cok erkendi ama doktorun özgüvenı dıyelım inşallah değişmez insan iister istemez fikre alışıyor

kızlar bana da doktorum dün bebek kız gibi görünüyor tahminim öyle ama 2 hafta sonra net belli olur dedi. 12. haftada bebişinin cinsiyetini öğrenen var mı? bir de ben 2li tarama testi yaptırmadım sadece ense kalınlığına baktı doktor herşey normal 2'li test istemiyorsan yaptırma dedi.

Bir de ben çok fazla istifra etmeme rağmen 12 haftada 1 kilo aldım.55 kiloyla hamile kaldım boyum 1.65. ilerki dönemde iştahım açılınca kendimi düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…