- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #5.701
:) sağol canimAyy cok tatliiii
Hoşgeldin canım bende 16 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli mi ?Merhabalar..ben yeni üye oldum.açıkçası çok acemiyim..16 haftalik hamileyim..
Benim ki de 12 de söyledi gayette emindi %90 dedi hatta çokta güveniyorum doktoruma değişir diye de beklemiyorum nasip artık :)hoşgeldın :) sana 15. haftada soylemış yıne iyi bnmkı 12. haaftada pat diye soyledı şimdi değişebilir diye beklıyorum :)
Bende netlesmeden almicaktim ama dayanamadım valla. Artik kiz da dese giydircem :)çok tatlı benim bebiş de netleşsin de inş. sabırsızlanıyorum bişeyler almak için
Meraba cnm. 15 haftalikken erkek dedi. .çok tecrübeli bi doktor. .emin olmadan söylemez diyolar ama. .bilemiyorum. .Hoşgeldin canım bende 16 haftalık hamileyim. Cinsiyet belli mi ?
Bana da 13+2 de erkek muhtemelen dedi doktorum. Bende değişeceğini düşünmüyorum çok emin konuştu canım. Erkekler daha erken belli ediyormuş ya kendiniMeraba cnm. 15 haftalikken erkek dedi. .çok tecrübeli bi doktor. .emin olmadan söylemez diyolar ama. .bilemiyorum. .
İlk hamileligimde 12.haftada başka bir doktor kesin bir şekilde erkek demişti. .ama kızmış :)Bana da 13+2 de erkek muhtemelen dedi doktorum. Bende değişeceğini düşünmüyorum çok emin konuştu canım. Erkekler daha erken belli ediyormuş ya kendini
Bence 16 haftadan sonra kesinleşir haftaya bende 12 haftalık olacağım doktora da soracağım ama buna dayanarak alışveriş yapmayacağım.İlk hamileligimde 12.haftada başka bir doktor kesin bir şekilde erkek demişti. .ama kızmış :)
Inşallah canım almicaktim daha ama görünce dayanamadım :)
Benim ki de 12 de söyledi gayette emindi %90 dedi hatta çokta güveniyorum doktoruma değişir diye de beklemiyorum nasip artık :)
inşallah bnmkıde oylesıne soylememıstır de kendınden emındırBenim ki de 12 de söyledi gayette emindi %90 dedi hatta çokta güveniyorum doktoruma değişir diye de beklemiyorum nasip artık :)
Kur'an da geçiyormu güzelmiş o da bakZeynep büyük yeğenimin adı malesef ki :) Melek Ilgın yahut Aydan Ilgın düşünüyorum ama kararsızım :)
Benim 108 çıktı hcg.kızım olcakmışKizlar 11 veya 12. haftada yapilan ikili test sonucundaki free bhcg degerine gore cinsiyet tahmini varmis, eger 50 nin altindaysa erkek ustundeyse kizmis. Uygulayan dogru cikan var mi acaba merak ettim :) benimki 30 cikti, aslinda kiz hissediyordum ama bu sonuca gore erkek oluyor bilemedim
12.haftada 168 di canimKızlar cinsiyeti erkek olanlar için bebeğin kalp atış sayısını hatırlıyormusunuz.
Hayirli olsun canim seninki tutmuş bu tahmine göre :)Benim 108 çıktı hcg.kızım olcakmış
Evet y bu zamana kadar bile zor dayandimValla bende aldım birkaç cici ara renkler belli olsun daha ne ciciler alcammdayanılmıyor valla insan o minik şirin eşyaları görünce
Tabi canım degisedebilir. Hayırlısı bakalım artıkİlk hamileligimde 12.haftada başka bir doktor kesin bir şekilde erkek demişti. .ama kızmış :)
O değere göre benimki de erkek canım. Doktor da erkek tahmininde bulundu.Kizlar 11 veya 12. haftada yapilan ikili test sonucundaki free bhcg degerine gore cinsiyet tahmini varmis, eger 50 nin altindaysa erkek ustundeyse kizmis. Uygulayan dogru cikan var mi acaba merak ettim :) benimki 30 cikti, aslinda kiz hissediyordum ama bu sonuca gore erkek oluyor bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?