temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhabalar canım çok mantıklı geldi yazdıkların tabi deneyimli anneler bilir doğrusunu. Ben stokke xplory i çok beğendim ama tekerleri konusunda eşimle anlaşamadık henüz görmedim ama tekerleri büyük arabaya sığmaz diyor eşim. Söylediğin gibi yazı anakucağı ve kanguruyla mı atlatsak acaba?

Ben ankaradayım kış ekim sonunda gelir buralara. Ocak gibi işe başlayacağın ben de hesaplarıma göre bebek 6 aylık olacak inşallah. Bakabilirse kayınvalideye bırakacağız o da kışın evden çıkmaz zaten

Sagol canim..ben de doktoruma danisayim o zaman..

Kızlar ben henüz hiç birşey almadım Ancak biraz araştırma yaptım sizinle beğendiğim malzemeleri paylaşmak istiyorum:
1. Araba: stokke xplory
2.yatak: nanna oh yatak yanı beşik (sallanıyor)
3. Süt sağma makinası: ameda lactaline elektrikli
4.emzirme koltuğu: tahterevalli astoria (sallanıyor)
Ben çok beğendim bu ürünleri. Alternatif tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım şehrinizin ortamı o aylarda uygun değilse boşa masraf etmeyin. Arabası alınır illa ki. Evet ankara buz gibi nisanda bile. En iyisi kendinize göre karar verip alın. Evde boşa durmasınında anlamı yok yani. Ben dediğim gibi Adana sıcak memleket 10 ay yaz ay kış. Bahar falan da bilmeyiz. Badem ağaçları çiçek bile açtı yani hele haziran temmuz ağustoa ve eylül bildiğin cehennem sıcağı. Ekim de sıcak ama dayanılacak gibi en azından kasımda başlarız uzun kollulara.. Ben bebeğe de bol bol çıtçıtlı giydiririm bu sebeple. En iyisi hava şartlarını göz önüne alıp öyle alın eşyaları. Alıpta kullanamamak var

Ohh sıcakta bol bol güneşlensin bebişinbenim evim güneş bile almıyor kayınvalideme taşınsam diyorum bi süreliğine. Bol güneşli evi. Araba konusunda acele etmeyim en iyisi. Acil olan yatak ve pompa sanırım

Canım kullanmayacağını düşünüyorsan almamak daha mantıklı bence de. Ben araba koltuğu şeklinde birşey aldım hem puset hem koltuk hem araba oluyor. Bagaja ekstra parçası girmiyor. Ben bebek biraz kendini toplayınca bebişimi hava almaya çıkarırım izindeyken diye düşünüyorum. Yalnız da arabasız zor olur. Aslında en pratiği kanguru ama Erkek çocuklarında da kanguru iyi değil dediler bilmiyorum doktora bir aorucam. Bence senin işini kanguru da çözer. Rahat edersin diye düşünüyorum. Olmadı çok ihtiyacın olursa da o zaman alırsın

Evet kızlar sonradan nasıl bişey ihtiyacımı görür anlamış olurum öyle alırım kanguruya koyarız mis gibi koklaya koklaya gezeriz ohh :)

Kızlar benim sabahtan beri sol kasığımdan aşığıya vajinama doğru ara ara batar giriyor böyle birşey yaşayan var mı?

Benim de aynen ilk deneme 5.gün embriosu ama genetik test için donduruldu. 1 hafta önde gelişimi herşey yolunda çok şükür. Sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza inşallah :)

Canim bebekle yuruyus yapmayi dusunuyorsan al bence. Avm vs gidincede cok ise yariyor. Birxe yaz bebebegi tam aksine bence ihtiyac duyarsin. Bebegi alip icine koyup yuruyus yaparsin. Bebek icinde uyur.

Ay ne kadar guzel ya hayalimdeki sehir :) biz yaza hasret yasiyoruz yazin bile ayagimdan corap cikmaz benim, bebisim de bana cekip usuyen biri olmaz umarim

Canim ilk 2 ay anakucagi kullanirsin rahatlikla ama ya sonrasi bebek agirlasicak. Benim iki cocugumda yaz bebegi (biri temmuz 28 ve digeride agustos 18) ve dogumdan itibaren bebek arabasini cok kullandim. Anakucagi ile uyumlu bebek arabasi kullandim cok rahat ettim.

Evet canım yatak kesinlikle.. Kayınvalidenle yaşayabilirsen eğer neden olmasın bebeğe de sana da iyi olur hem güneş hem de yardımcı olur bebekle ilgili

Ay ne kadar guzel ya hayalimdeki sehir :) biz yaza hasret yasiyoruz yazin bile ayagimdan corap cikmaz benim, bebisim de bana cekip usuyen biri olmaz umarim

Ehh güzel yanları olduğu kadar sıcak olması çokta iyi değil canım. Nem oranı çok. Dışarı 40 derece ise hissettiğin 50yi geçebiliyor. Ki bu her sene olan durum.. Buharlaşacak gibi hissediyorsun. Sürekli değil ama temmuz ağustos öyle maalesef. Arada esti mi oh diyoruz. Yani doğum sonrası dikişleri nasıl koruyacağım bilmiyorum. Enfeksiyon kapar falan korkuyorum. Oğlum mayıstı ama bu tam sıcakta.

Haklisin canim cok sicak da kotu ama o aylar cok disarda vakit gecirmezsiniz artik en azindan iyilesene kadar. Bizim de burasi asiri soguk eger sezaryen olursam dikislerim hep sizlicak diye korkuyorum. Yazin bile aksamlari ceketsiz disari cikilmiyor, yaz sadece 2 ay suruyor diger 10 ay titreyerek geciyor maalesef. O yuzden ben dogum yazin olacak diye seviniyorum :)

Evet canım yatak kesinlikle.. Kayınvalidenle yaşayabilirsen eğer neden olmasın bebeğe de sana da iyi olur hem güneş hem de yardımcı olur bebekle ilgili
Kv sağolasın yardımcı olur. Eşim de işe gittiğinde yanlız kalmam. Bakalım bi aklım bi aklımı tutmuyor o gün psikolojimiz nasıl olacak

Araba al diyorsun yani o zaman alternatif araba önerileri alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…