temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar ara da tek tük hissediyordum hareketlerini ama bugün maşallah oğluşum hiç durmadı hatta yerimden sıçradığım bile oldu ay yok böyle bir duygu

C
Kizlar monurol sase tek kullanimlik kullanan varmi aramizda benim engeksiyonum cikmadi idrarda ama hafif yanma oluyor bazen doktor verdi ama bilemedim yaa bebege bir sikintisi olmaz dimi
Canım ben ondan 2 defa kullandım bi zararı yokmuş onun özellikle sordum hatta üzerine ilaç bile kullanıyorum zararı olsa zaten vermezler heralde

Bende sürekli düşünüyorum biraz oynamasa merak ediyorum endişe etme bişey yoktur inşallah canım

Kizlar gunlerdir uykusuzluktan manf oldum ne yapcam bilemiyorum bileyime her gece agri giriyo kiranp deyil ama gecelerim gunduzlerim karisti ne zor bu hamilelik ben simdiden uyamiyorsam ileride ne yaparim rabbim bana ve bu yolda olanlara once sabir sonrada güç versin amin.

Günaydın canım ben de geceleri çok uyanıyorum doğru pozisyonu bulana kadar da uyuyamıyorum saate bakıyorum alarm yakınsa kalkarım diye daha çok var bi daha uykuya dalma derdi sarıyor Allah yardım etsin gerçekten

Bende uyuyamayanlardanım. Sabah A karşı uyuyorum. Sol tarafım çürüdü resmen kalça ağrısı çekiyorum. Çok ağırlaştım.Allah yardımcımız olsun

Günaydın kızlar... Bugün ilk defa uyuduummm doktor dün calcimax+d3 verdi. Sanırım onun etkisi var. İçtiğim günler uyurum. Valla günlerdir uyuyamıyordum doğru düzgün. Çok iyi geldii

Kızlar biz 14 +2 günlüğüz bugün cinsiyetimizi öğrendik erkek dedi :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çok oğlum olsun istiyodum sagsalim doğar inş

Amin inşallah... biz de 14+5 günlüğüz, yakınmışız :) haftaya kontrolüm var cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum. bir oğlum var bunun da kız olmasını istiyorum ama, hayırlısı olsun sağlıkla gelsin de inşallah

Kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asisi ve kan tahlili icin. Oğlumun kalp atışlarını da dinledik ozlemisim tetanoz asisi yaparken cok agridi ama simdi gecti insallah bi daha agrimaz yalniz eve geldikten sonra koluma bi baktim komple kan olmus damarim sismis, bastiriyim gecer dedim iyice kanadi. Ben de kan gormeye dayanamam cok kotu oldum. Bir önerisi olan var mi nasil gecer kendi haline mi birakayim?

Geçmiş olsun canım. Olmuşsun aşını. Soğuk kompres yap koluna. Kolonya pamuk koyabilirain ya da ıslak mendil. Şişmesini de engeller. Sanırım kılcal damara denk gelmiş aşı. Bant yapıştır minicik kan görme diye :)

Kızla Kızla bugün sağlık ocağından kan sonucumu aldım. Troidim çok az yüksek çıkmış 9 martta doktora gidince gostericem sonucumu bakalım ne diyecek.

Merhaba, ilaç tedavisiyle düzene giriyor, merak etme. Benimde hamilelikle birlikte tiroid hastalığım oluştu. Doktorum dahiliye bölümüne sevk etti ve TSH değerini düşürmek için ilaç tedavisine başlandı. Hamilelikte 2-2.5 arasında olması gerekiyormuş. Kontrol için her ay kan veriyorum bu yüzden.

Canim 17 18 civari suan. Ikinci gebeligim ilki 8. Ay ölü dogum. O nedenle kaygili geciriyorum bu gebeligimi maalesef

Acile gittik cok sukur hersey yolunda suyu kalp atimi iyi dedi. Elhamdulillah. Arabaya bindim basladim aglamaya anca oyle rahatladim :) benim sanirim biraz gec dollenme gibi 25 ekim son adet tarihim aslinda.

Hastaneden çıktık babamiz bizi gezdirirken arabada tekme yedim ben de :) tam dayaklik degil mi bunlar :) :) bu daha bisi degil canim ben 8. Aya kadar gebelik yasadigim icin o tekmelerin, bebegi hissetmelerin verdigi mutlulugu anlatamam canim. Allah inşallah hayirlisi ile nasip etsin isteyen herkese de bize de :)

Benim de kasinti var karnımin kasintisindan sabahlıyorum resmen psikolojim bozuldu resmen allah yardimcimiz olsun

Canım kaçıncı haftadasın ki? Sol tarafa uzanınca oynayacak diye bir şey yok. Ben sırtüstü yattığımda oynuyor. Ama hissetmemiş olabilirsin sen. Oynuyordur o mutlaka.

Canim sirt ustu dumduz yat kafanin altinda yastik da olmasin ben en cok o zaman hissediyorum. Canini sikma bence sorun yoktur ben de bazi günler hic duymuyorum.

Kizlar 17 18 arasinda haftam. Acile gittik cok sukur herseh yolunda. Kucuk diye pek hissedemiyorum galiba.. Acilden ciktiktan sonra tekmeyi yedim zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…