- 14 Kasım 2016
- 105
- 119
- 23
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.381
Canım ben ondan 2 defa kullandım bi zararı yokmuş onun özellikle sordum hatta üzerine ilaç bile kullanıyorum zararı olsa zaten vermezler heraldeKizlar monurol sase tek kullanimlik kullanan varmi aramizda benim engeksiyonum cikmadi idrarda ama hafif yanma oluyor bazen doktor verdi ama bilemedim yaa bebege bir sikintisi olmaz dimi
Bende sürekli düşünüyorum biraz oynamasa merak ediyorum endişe etme bişey yoktur inşallah canımKizlar ya kendimi pek iyi hissetmiyorum.. Iki gundur uyuyamiyorum. Hep aklim bebekte oynadi mi oynayacak mi diye strese girdim iyice.. Sol tarafıma uzandim sakince hicbisi yok iki gundur. Esimi bekliyorum gelsin acile gidicem bana dua edin lutfen yaa
Günaydın canım ben de geceleri çok uyanıyorum doğru pozisyonu bulana kadar da uyuyamıyorum saate bakıyorum alarm yakınsa kalkarım diye daha çok var bi daha uykuya dalma derdi sarıyor Allah yardım etsin gerçektenKizlar gunlerdir uykusuzluktan manf oldum ne yapcam bilemiyorum bileyime her gece agri giriyo kiranp deyil ama gecelerim gunduzlerim karisti ne zor bu hamilelik ben simdiden uyamiyorsam ileride ne yaparim rabbim bana ve bu yolda olanlara once sabir sonrada güç versin amin.
Kızlar biz 14 +2 günlüğüz bugün cinsiyetimizi öğrendik erkek dedi :) Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah çok oğlum olsun istiyodum sagsalim doğar inş
Kizlar bugun saglik ocagina gittim tetanoz asisi ve kan tahlili icin. Oğlumun kalp atışlarını da dinledik ozlemisimtetanoz asisi yaparken cok agridi ama simdi gecti insallah bi daha agrimaz yalniz eve geldikten sonra koluma bi baktim komple kan olmus damarim sismis, bastiriyim gecer dedim iyice kanadi. Ben de kan gormeye dayanamam cok kotu oldum. Bir önerisi olan var mi nasil gecer kendi haline mi birakayim?
Cok tesekkur ederim canim denicem hemen :)Geçmiş olsun canım. Olmuşsun aşını. Soğuk kompres yap koluna. Kolonya pamuk koyabilirain ya da ıslak mendil. Şişmesini de engeller. Sanırım kılcal damara denk gelmiş aşı. Bant yapıştır minicik kan görme diye :)
Kızla Kızla bugün sağlık ocağından kan sonucumu aldım. Troidim çok az yüksek çıkmış9 martta doktora gidince gostericem sonucumu bakalım ne diyecek.
Canım ne kadarlık oldu tam olarak ılk bebek mi bide ? Dün karnım sancı yapınca aynı endişe benim de içime düşmüştü ama akşama doğru dayanamadım gittim bebeğim çoook güzeldi herşey yolundaydı bu akşam sırt üstü uzandım ellerimi de yukarı uzattım biraz gerilmiş gibi oldum ki tak tak göbeğim attı elimi koydum hemen iki tane de öyle tekme yedim şimdiye kadar hissettiğim hicbiseymis dedim sen de yasicaksin Allah ın izniyle çok güzel bi duygu ben de hep dinledim kendimi bekledim hiçbişey yoktu arada bir pır pır oluyodu emin değildim ama tekme çok başkaymış inşallah yaşayınca anlicaksinsadece sabret herkesin değişiyor
Kaçıncı haftadasın ?
Benim de kasinti var karnımin kasintisindan sabahlıyorum resmen psikolojim bozuldu resmen allah yardimcimiz olsunKizlar gunlerdir uykusuzluktan manf oldum ne yapcam bilemiyorum bileyime her gece agri giriyo kiranp deyil ama gecelerim gunduzlerim karisti ne zor bu hamilelik ben simdiden uyamiyorsam ileride ne yaparim rabbim bana ve bu yolda olanlara once sabir sonrada güç versin amin.
İYİYZ CNM SAGOL AYNI ISTE GUN SAYIYORUZARTIK KARNIMDA CIKMAYA BASLADI HİSSETCEM DIYE BEKLIYORUM :) SEN NASILSIN ?
Canım kaçıncı haftadasın ki? Sol tarafa uzanınca oynayacak diye bir şey yok. Ben sırtüstü yattığımda oynuyor. Ama hissetmemiş olabilirsin sen. Oynuyordur o mutlaka.
Canim sirt ustu dumduz yat kafanin altinda yastik da olmasin ben en cok o zaman hissediyorum. Canini sikma bence sorun yoktur ben de bazi günler hic duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?