temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım valla bitirmişsin sen maşallah :) bence yıkamak için acele etme dolapta bile olsa toz olur daha çok erken. Bir de gelen giden hep bakmak istiycek elleyecek kirlenir sanki iki kere iş olmasın sana. 7. Ayda falan yıkayım diyorum ben de geç mi olur dersin?

Canim benim de 4.44 çıktı. Bana saglikocagi sinir 4.20 ama 2.5 larda olsa daha iyi olurdu dedi. Perşembe doktor randevum var ama ben msj attim doktoruma ve bana hap verdi. Hemen kullanmaya basla dedi. bence sende sor doktoruna canim

Canim her kadinin sut kanallari ayni degil. Ve herkesin sutu olcak diye birsey yok. Yazilanlara cok bakmayin derim. Ablam ve ben iki kardesiz. Ablam sut icin herseyi yapti ama sutu olmadi. Ve onumde boyle cok ornekler var. O yuzden illa sutum olacak diye kendinizi sartlamayin olmayinca olmuyor.

kesinlikle katılıyorum. ablamın ilkinde sütü hemen geldi ancak ikinci bebeğinde sütü gelmedi. mama verdirmedi bazı çok bişmişler (genelde her yerde oluyorlar). neymiş 24 saat anne karnından çıktığı hali yetermişşş... emzirdi doydu sandı ama sütü yoktu. hastanede bilen biri de kalmadı yanında istemediler. sonuç sabah beni acil çağırdılar gittiğimde bebek açlıktan uyanmaz hale mamayı almaz hale gelmiş. hemşireye götürdüm şekeri 48e düşmüş. apar topar kaşıkla mama verdik. biberon bile alamadı. güçsüz kalmış kuzu.. doyunca yükseldi şekeri. 2 gün o sebepten hastanede kaldılar o süreçte hem mama aldı almak zorunda kaldı. eve çıkınca çarlar lactamiller falan anca geldi sütü. herkesin hemen gelmeyebiliyor.. yani her durumu düşünmek lazım

Anladım canım. Hastane çıkışı kaç tane almayi düşünüyorsunuz bide bi tanesini kötülerden al diyolar bir kere giyiliyormus hastanede sonra atılıyormus. O yüzden 2 al diyorlar

ben neden görmedim ki parmağını benimkinin..
Bilmiyorum ki göstermedi mi tam. Ben ayakları elleri vs her şeyini gördüm çok şükür. Ağzını açıp kapamasini mimiklerini falan. Belki erken haftalarda gittiyseniz gorememis olabilirsinz

Anladım canım. Hastane çıkışı kaç tane almayi düşünüyorsunuz bide bi tanesini kötülerden al diyolar bir kere giyiliyormus hastanede sonra atılıyormus. O yüzden 2 al diyorlar
Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?

Ayy maşallah ya stres bastı şimdi beni daha başlamadıgim için :/

Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?
Hastane cikislari genelde 0-1 ay oluyor. Ve set halinde satiliyor. Icerisinde battaniyesi ,zibini,eldiveni, sapkasi vs oluyor. Ama 0-3 ay alip giydirsen de birsey olmaz biraz buyuk gelir once ama aradan 2 - 3 hafta gecince guzel durur.

Erkek olsa ben de yiğit istiyordum. Çok sevdiğim bir isim. Senin kız mı yoksa erkek mi

Valla benimde cehaletime versinler bende acemiyim ve bilmiyorum bende

Hastane cikislari genelde 0-1 ay oluyor. Ve set halinde satiliyor. Icerisinde battaniyesi ,zibini,eldiveni, sapkasi vs oluyor. Ama 0-3 ay alip giydirsen de birsey olmaz biraz buyuk gelir once ama aradan 2 - 3 hafta gecince guzel durur.
Sağol canım. Ben de gördüm hastane çıkışlarını ama set olanlar 100-150 lira civarinda hep. Bana pahalı geldi normal aldığım kıyafetlerin küçüklerini kullanırım diye düşünmüştüm. Dedim bilmediğim bir özelliği varsa ben de alayım

Canim ben hic set almadim. Ayri ayrida satiliyor.
Soylede yapabilirsin istersen 2 tane 0-1 ay takim alirsin. Icinede citcitli bady giydirirsin olur biter. :)
Illa set olacak diye birsey yok bence.

Canim ben hic set almadim. Ayri ayrida satiliyor.
Soylede yapabilirsin istersen 2 tane 0-1 ay takim alirsin. Icinede citcitli bady giydirirsin olur biter. :)
Illa set olacak diye birsey yok bence.
Ben de öyle düşünmüştüm canım sağol :) Ama hep set konuşulunca dedim eksik birşey kalmasın :) bunlar hep deneyimsizlik. Bu penye battaniyeler lazım olur mu hastane çıkışında? Çok sıcak olacak hava bir de uzun kollu olacak kıyafetleri kullanır mıyız yine de?

Kızlar bebek Arabası hakkında bilgi verir misiniz. Hangi özelliklere göre almak gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…