- 20 Ekim 2016
- 4.044
- 7.518
- 158
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.961
Canım valla bitirmişsin sen maşallah :) bence yıkamak için acele etme dolapta bile olsa toz olur daha çok erken. Bir de gelen giden hep bakmak istiycek elleyecek kirlenir sanki iki kere iş olmasın sana. 7. Ayda falan yıkayım diyorum ben de geç mi olur dersin?ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Eki Görüntüle 1963617
Canim benim de 4.44 çıktı. Bana saglikocagi sinir 4.20 ama 2.5 larda olsa daha iyi olurdu dedi. Perşembe doktor randevum var ama ben msj attim doktoruma ve bana hap verdi. Hemen kullanmaya basla dedi. bence sende sor doktoruna canimKızlar günaydın. Benim tsh değerim 4.15 e yükselmiş tekrar. Acil bir durum mu muayeneyi bekleyim mi doktorumu arayım mı? 3 küsür çıkmıştı ilk hamilelikte 2.5 üst sınır takip edicez demişti. Sonra 2.4 e düştü şimdi yine 4.15 e çıkmış. Fazla mı sizce? Bilgisi olanlar fikir verebilir mi?
Canim her kadinin sut kanallari ayni degil. Ve herkesin sutu olcak diye birsey yok. Yazilanlara cok bakmayin derim. Ablam ve ben iki kardesiz. Ablam sut icin herseyi yapti ama sutu olmadi. Ve onumde boyle cok ornekler var. O yuzden illa sutum olacak diye kendinizi sartlamayin olmayinca olmuyor.Canım ben 220 ye aldım. E bebekte günlük indirimler vardı orda yakaladım. Deneyimli anneler daha iyi bilir ama sütün olmaması die bişey olacağını sanmıyorum illaki gelir ama az olabilir o durumda da özellikle sağmayı tavsiye ediyorlar süt artsın diye. Ama yine de araştır istersen. Ben okuduklarıma göre söylüyorum
Canim her kadinin sut kanallari ayni degil. Ve herkesin sutu olcak diye birsey yok. Yazilanlara cok bakmayin derim. Ablam ve ben iki kardesiz. Ablam sut icin herseyi yapti ama sutu olmadi. Ve onumde boyle cok ornekler var. O yuzden illa sutum olacak diye kendinizi sartlamayin olmayinca olmuyor.
Benim değişti canım hemde 4 kez 13 kız 16 erkek 19 kız 20 erkek
Kızlar akşam sekiz sabah sekiz arası ebebekte indirim varmış. Beslenme ürünleri diyor. Emzik biberon önlük mama termosları falan filan. İhtiyacınız varsa bakın uygulamasından.
Anladım canım. Hastane çıkışı kaç tane almayi düşünüyorsunuz bide bi tanesini kötülerden al diyolar bir kere giyiliyormus hastanede sonra atılıyormus. O yüzden 2 al diyorlarBen ilk buyuklerden basladim canim.arabasini besigini bide yanimda duruken kullanmak ana kucagi aldim.kiyafetlere biberonlora bakim urunlerine falan daha yeni basliyorum bende.hepsi birden alinmiyo zaten.malum biraz masrafli oluyor:) tabi yine senin tercihin ben her ay biseylerini aliyorum ufak ufak.
Bilmiyorum ki göstermedi mi tam. Ben ayakları elleri vs her şeyini gördüm çok şükür. Ağzını açıp kapamasini mimiklerini falan. Belki erken haftalarda gittiyseniz gorememis olabilirsinzben neden görmedim ki parmağını benimkinin..
Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?Anladım canım. Hastane çıkışı kaç tane almayi düşünüyorsunuz bide bi tanesini kötülerden al diyolar bir kere giyiliyormus hastanede sonra atılıyormus. O yüzden 2 al diyorlar
Ayy maşallah ya stres bastı şimdi beni daha başlamadıgim için :/ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Eki Görüntüle 1963617
Hastane cikislari genelde 0-1 ay oluyor. Ve set halinde satiliyor. Icerisinde battaniyesi ,zibini,eldiveni, sapkasi vs oluyor. Ama 0-3 ay alip giydirsen de birsey olmaz biraz buyuk gelir once ama aradan 2 - 3 hafta gecince guzel durur.Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?
Erkek olsa ben de yiğit istiyordum. Çok sevdiğim bir isim. Senin kız mı yoksa erkek miBende duru ismi düşünüyorum ama net deilim eşim de pelin diyo duru ikinci isim de naz düşünüyoruz ama bakalım ahu ismi guxel gercekten dediğin gibi İslami isim olması önemli bende daha bakıyorum ama tahminimden daha zormuş isim bulmak senin aklında hangi isimler var erkek ismi yigit seviyorum bende
Valla benimde cehaletime versinler bende acemiyim ve bilmiyorum bendeKızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?
Sağol canım. Ben de gördüm hastane çıkışlarını ama set olanlar 100-150 lira civarinda hep. Bana pahalı geldi normal aldığım kıyafetlerin küçüklerini kullanırım diye düşünmüştüm. Dedim bilmediğim bir özelliği varsa ben de alayımHastane cikislari genelde 0-1 ay oluyor. Ve set halinde satiliyor. Icerisinde battaniyesi ,zibini,eldiveni, sapkasi vs oluyor. Ama 0-3 ay alip giydirsen de birsey olmaz biraz buyuk gelir once ama aradan 2 - 3 hafta gecince guzel durur.
O zaman canim diesel in indirim zamanlarinda tam aradigin modeller oluyir uygun fiyataöyle bir çantam var biraz şık birşey istiyorum ben günlük taktığımız deri ya da suni deri çantaların boyut olarak biraz daha büyük olanlarından
Canim ben hic set almadim. Ayri ayrida satiliyor.Sağol canım. Ben de gördüm hastane çıkışlarını ama set olanlar 100-150 lira civarinda hep. Bana pahalı geldi normal aldığım kıyafetlerin küçüklerini kullanırım diye düşünmüştüm. Dedim bilmediğim bir özelliği varsa ben de alayım
Ben de öyle düşünmüştüm canım sağol :) Ama hep set konuşulunca dedim eksik birşey kalmasın :) bunlar hep deneyimsizlik.Canim ben hic set almadim. Ayri ayrida satiliyor.
Soylede yapabilirsin istersen 2 tane 0-1 ay takim alirsin. Icinede citcitli bady giydirirsin olur biter. :)
Illa set olacak diye birsey yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?