- 19 Ocak 2017
- 6.383
- 13.547
- 198
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.921
Canim 60 liraydi,kidoCanım markası ne bir de fiyatı? Çok kullanışlı görünüyor
Canim 60 liraydi,kidofix diye magaza var bizim burda ordan aldim,heryerini kurcaladim cantanin etiket bulamadim.fermuar yerlerinde N sport yaziyor bi.Ya aynisi olmasa bile bakarken bu tarz bisey tavsiye ederim canim kullanisli cunku.Canım markası ne bir de fiyatı? Çok kullanışlı görünüyor
Ben ilk buyuklerden basladim canim.arabasini besigini bide yanimda duruken kullanmak ana kucagi aldim.kiyafetlere biberonlora bakim urunlerine falan daha yeni basliyorum bende.hepsi birden alinmiyo zaten.malum biraz masrafli oluyor:) tabi yine senin tercihin ben her ay biseylerini aliyorum ufak ufak.Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum
Biz buyukleri sona birakicaz canim cunku baya masraf olucak :) bebek arabasi, park yatak ve ana kucagini son ay alicam sanirim ama hangi marka alacagima karar verdim. Belki arada indirime girer :) onun disinda sadece kiyafet aldim zibinlar, hastane cikislari, tulum gibi seyler. Daha coook sey var nasil alincak bilmiyorum :)Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum
Canim zayifsin ondan daha fazla kilo almisin cok normal bu. Zayif olanlarda 15 kg kadar doktor normal gozuyle bakiyor. Zaten bu haftalarda hizli aliniyor.Ben çok kilo almışım 45 kiloyla hamile kaldım 51 kilo olmusumbaşlarda kilo almak hosuma gidiyodu da sanırım biraz fazla almışım iştahım çok açık hamur işi çok tüketiyorum süt pekmez çerez de arada yiyince 6 kilo aldım bebis daha 20 haftalık karnımda bana büyük gibi geliyo ama bakalım ilerde nasıl olcaz
kızlar sırt çantası almak istiyorum hem normelde kullanayım diyorum hem de bebiş doğdundada da kullanabileceğim birşey olsun istiyorum tavsiye edeceğiniz bir çanta var mı
Canim eger calismiyorsan ve evde sut sagip depolamicaksan gerek yok bence. Zaten ilk dogum yaptiginda ilk 10 gun anca bebege yetecek sutun olur sonradan da aliniyor. Ama erken dogum yapanlar cocuklari kuvezde kaliyorsa evde sut sagip hastaneye goturmek icin alirlar.Kizlar gogus pompasini almamiz zorunlu mu ne icin ve ne zaman kullaniliyor?
Suyuna limon koy yada soguk su ic. Benimde oyleydi soguk su iciyordum. Soguk olunca tadi daha iyi geliyordu.canım zaten bütün sorun ordan kaynaklı galiba su içemiyorum doğru düzgün içtiğim zaman da çıkartıyorum
Canim bence doktorunu ara sor.Kızlar günaydın. Benim tsh değerim 4.15 e yükselmiş tekrar. Acil bir durum mu muayeneyi bekleyim mi doktorumu arayım mı? 3 küsür çıkmıştı ilk hamilelikte 2.5 üst sınır takip edicez demişti. Sonra 2.4 e düştü şimdi yine 4.15 e çıkmış. Fazla mı sizce? Bilgisi olanlar fikir verebilir mi?
Benim hala olabiliyor. Mesela balik kokusuna gelemiyorum hic.Mide bulantıları hala devam eden var mı?? Bir koku, bir gıda beni bir anda tetikleyebiliyor maalesef...
Kizlaar ayrıntılidan geldim gördük oğlusumu. Ay çok heyecanliydi çok duyguluydum ağladım tutamadim kendimi. Parmagini emiyordu bebeğim. Allahim isteyen kim varsa herkese versin inşallah :)
18+6 da girdim canım. Ama bebek bir hafta önden gidiyor.
yoksa 2 günde 2 kilo mümkün değil.. ödemse napcaz bilmiyorum.. yarın gideceğim soracağım bakalım
Kızlar ben akşam 6 dan sonra yediğim meyve sebze ne olursa olsun sindşremiyorum resmen, karnım davul gibi oluyor akşam su bile içsem zor nefes alıyorum, sabah uyanıyorum karnım inmiş bi kahvaltı ediyorum onda da bişey yok ama öğle yemeğinden sonra karnım bi şişiyor akşam nirvanaya ulaşıyorum sabah 5 aylıksam akşam 8 aylık oluyorum
hazımsızlık bendede var malesef.. su içmeye korkuyorum içince biliyorumki diğer gıdalarımı alamıcam..
Ay benim gibi birileri varmışakşam taş oluyo karnım buna bi çözüm bulursanız banada diyin nolur ben doktora sordum çok geç yemek yeme dedi ama zaten işten geldiğimde 6buçuk oluyo 7-7buçuk yemek yiyoruz erken yemek yemek imkansız ;(
Bende 43le kaldım suan 51 kiloyum canim 22.haftadayım.heralde 60a kadar yolu var gibi gorunuyo
biraz görünümü güzel olsun da istiyorum günlük kullandığımız çantaların büyüklerinden arıyorum aslında matmazelde bulmuştum tükenmişaynenn bende istiyorum arıyorum ama henüz bulamadın valla öneri varsa açığım bendr :)
öyle bir çantam var biraz şık birşey istiyorum ben günlük taktığımız deri ya da suni deri çantaların boyut olarak biraz daha büyük olanlarındanBence Nike Adidas gibi markalarda güzel bir çanta bulabilirsiniz, hem daha dayanıklı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?