- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #8.941
biraz görünümü güzel olsun da istiyorum günlük kullandığımız çantaların büyüklerinden arıyorum aslında matmazelde bulmuştum tükenmiş
Canım benim erken doğum riskim var. Allah korusun süt götürmem gerekebilir o durumda. Bir de işe başlayacağım için bol miktarda süt depolamam gerek. :) benim çok ihtiyacım olacak. O yüzden indirim yakalamışken aldım ben Aventin. Senin süt bırakma gibi bir planın yoksa alma ihtiyacın olursa alırsın. Ama ilk zamanlar göğüs ucunda yaralar da olabiliyor o zaman da sağıp vermen gerekebilir.Kizlar gogus pompasini almamiz zorunlu mu ne icin ve ne zaman kullaniliyor?
Sordum canım dahiliyeye görün mutlaka dedi. Sanırım ilaç verecek. Teşekkür ederimCanim bence doktorunu ara sor.
Canım hiç bilmiyorum ki. Bisürü şey anlattı ama değerler falan hiç aklımda kalmadı benim. Çok heyecanlıydım :)detaylıda hangi değerlerinizi ölçtü.. kod olarakda yazmanız yeterli benim için:)))
beğendiğinizi burda paylaşır mısınız? ben de daha almadım bakınıyorum. sırt çantası bence de en uygunu, daha rahat kullanışı. kol çantası olsa tek başınıza bebeği alıp dışarı çıktığınızda sorun olur. sırt çantasını sırtımıza bebeğimizi de kanguruya koyduk mu oh misBen de sırt çantası düşünüyorum canım. Bebek çantası değil de kullanışlı bol gözlü bir sırt çantası alayım diyorum. Henüz bakmadım ama spor mağazalarına bakıcam :) beğenirsek haberleşelim
Benim değişti canım hemde 4 kez 13 kız 16 erkek 19 kız 20 erkekselam arkadaslar nasilsiniz. bugun kontrolumuz vardi ve cinsiyetine %90 kiz dedi doktorumuz. prensesim geliyor yuppy dedim ama birde dusundum acaba degisme ihtimali olurmu die sizce degisirmi %90 dedigi halde doktorumuz. ?
suyuma limon koyuyorum kuzum zten , teşekkür ederim fikrin içinSuyuna limon koy yada soguk su ic. Benimde oyleydi soguk su iciyordum. Soguk olunca tadi daha iyi geliyordu.
CNM HAYIRLI OLSUN .. KESIN DEMIYORUM AMA DEGISEBILIR. BENIM 16. HAFTAYA KADAR %90 KIZDIselam arkadaslar nasilsiniz. bugun kontrolumuz vardi ve cinsiyetine %90 kiz dedi doktorumuz. prensesim geliyor yuppy dedim ama birde dusundum acaba degisme ihtimali olurmu die sizce degisirmi %90 dedigi halde doktorumuz. ?
Ben ilk 16. haftada ogrendim erkek dedi doktor. Ondan baska 2 doktora daha gittim onlar da erkek dedi. Hatta her zaman gittigim doktorum bu kordon degil kesinlikle pipi dediselam arkadaslar nasilsiniz. bugun kontrolumuz vardi ve cinsiyetine %90 kiz dedi doktorumuz. prensesim geliyor yuppy dedim ama birde dusundum acaba degisme ihtimali olurmu die sizce degisirmi %90 dedigi halde doktorumuz. ?
Perşembe detayliya gidicem çok heyecanlıyım değişirse ben naparim kızıma çok alıştım 16+3 de kız dedi doktorumBenim değişti canım hemde 4 kez 13 kız 16 erkek 19 kız 20 erkek
ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum
Oy maşallah :) tatlım ne güzel bitirmek üzeresin inş biz de görürüz bu tabloyuben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Eki Görüntüle 1963617
görürsün görürsün, başlayınca bir anda bitiriveriyorsun :) 10 günde tamamladım bunlarıOy maşallah :) tatlım ne güzel bitirmek üzeresin inş biz de görürüz bu tabloyu
Canim eger calismiyorsan ve evde sut sagip depolamicaksan gerek yok bence. Zaten ilk dogum yaptiginda ilk 10 gun anca bebege yetecek sutun olur sonradan da aliniyor. Ama erken dogum yapanlar cocuklari kuvezde kaliyorsa evde sut sagip hastaneye goturmek icin alirlar.
Tesekkurler kizlar :) dogum izninden sonra calismaya baslicam illa ki alincak demek ki ben de indirim denk getirince alayim o zaman. Ama sutum hic gelmezse bosa gider mi ki?Canım benim erken doğum riskim var. Allah korusun süt götürmem gerekebilir o durumda. Bir de işe başlayacağım için bol miktarda süt depolamam gerek. :) benim çok ihtiyacım olacak. O yüzden indirim yakalamışken aldım ben Aventin. Senin süt bırakma gibi bir planın yoksa alma ihtiyacın olursa alırsın. Ama ilk zamanlar göğüs ucunda yaralar da olabiliyor o zaman da sağıp vermen gerekebilir.
Her ihtimale karsi bir tane yeni dogan cam biberon al canim. Ilk dogumda hemen sut gelmeyebiliyor. Normal dogum yaparsan sutun daha cabik geliyor genelde ama her normal dogum yapanin sutu olur diye birsey yok maalesef. Kilolu bebegin olursa ve sutun gelmezse mama ile beslemen gerekir. Yoksa bebegin sarilik olabilirPeki yenidoğan için biberona gerek var mı?yani sütümüz olacak mı olmayacak mı bilmiyrz.Sütümüz olmazsa mama için gerekecek doğum sonrasına mı bırakmalıyız biberon ve pompa olayını?
Canim sutun az olursa bosa gider. Ben yerinde olsam ilk haftalarda sutume bakarim. Zaten yeteri kadarsa ve fazla ise ilk haftalarda sut birikmesinden gogsun agrirTesekkurler kizlar :) dogum izninden sonra calismaya baslicam illa ki alincak demek ki ben de indirim denk getirince alayim o zaman. Ama sutum hic gelmezse bosa gider mi ki?baldan_madam canim sen ne kadara almistin?
Canim elektronik ates olcer. Tirnak makasi ( bebeklerin dogdugunda tirnaklari uzun oluyor ilk gunden kullaniyorsun ) buyuklerin tirnak makasi bebeklerin tirnagini kesmez.ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Eki Görüntüle 1963617
Canım ben 220 ye aldım. E bebekte günlük indirimler vardı orda yakaladım. Deneyimli anneler daha iyi bilir ama sütün olmaması die bişey olacağını sanmıyorum illaki gelir ama az olabilir o durumda da özellikle sağmayı tavsiye ediyorlar süt artsın diye. Ama yine de araştır istersen. Ben okuduklarıma göre söylüyorumTesekkurler kizlar :) dogum izninden sonra calismaya baslicam illa ki alincak demek ki ben de indirim denk getirince alayim o zaman. Ama sutum hic gelmezse bosa gider mi ki?baldan_madam canim sen ne kadara almistin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?