temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

selam arkadaslar nasilsiniz. bugun kontrolumuz vardi ve cinsiyetine %90 kiz dedi doktorumuz. prensesim geliyor yuppy dedim ama birde dusundum acaba degisme ihtimali olurmu die sizce degisirmi %90 dedigi halde doktorumuz. ?

biraz görünümü güzel olsun da istiyorum günlük kullandığımız çantaların büyüklerinden arıyorum aslında matmazelde bulmuştum tükenmiş

ben spor tarzda ve bol gözlü istiyorum malum 2 tane var ikisinin de eşyalarını koyabilmek ve kendime ek çanta taşımadan halledebilmek istiyorum valla

selam arkadaslar nasilsiniz. bugun kontrolumuz vardi ve cinsiyetine %90 kiz dedi doktorumuz. prensesim geliyor yuppy dedim ama birde dusundum acaba degisme ihtimali olurmu die sizce degisirmi %90 dedigi halde doktorumuz. ?

Kizlar gogus pompasini almamiz zorunlu mu ne icin ve ne zaman kullaniliyor?
Canım benim erken doğum riskim var. Allah korusun süt götürmem gerekebilir o durumda. Bir de işe başlayacağım için bol miktarda süt depolamam gerek. :) benim çok ihtiyacım olacak. O yüzden indirim yakalamışken aldım ben Aventin. Senin süt bırakma gibi bir planın yoksa alma ihtiyacın olursa alırsın. Ama ilk zamanlar göğüs ucunda yaralar da olabiliyor o zaman da sağıp vermen gerekebilir.

Canim bence doktorunu ara sor.
Sordum canım dahiliyeye görün mutlaka dedi. Sanırım ilaç verecek. Teşekkür ederim

detaylıda hangi değerlerinizi ölçtü.. kod olarakda yazmanız yeterli benim için:)))
Canım hiç bilmiyorum ki. Bisürü şey anlattı ama değerler falan hiç aklımda kalmadı benim. Çok heyecanlıydım :)

beğendiğinizi burda paylaşır mısınız? ben de daha almadım bakınıyorum. sırt çantası bence de en uygunu, daha rahat kullanışı. kol çantası olsa tek başınıza bebeği alıp dışarı çıktığınızda sorun olur. sırt çantasını sırtımıza bebeğimizi de kanguruya koyduk mu oh mis

Peki yenidoğan için biberona gerek var mı?yani sütümüz olacak mı olmayacak mı bilmiyrz.Sütümüz olmazsa mama için gerekecek doğum sonrasına mı bırakmalıyız biberon ve pompa olayını?

Benim değişti canım hemde 4 kez 13 kız 16 erkek 19 kız 20 erkek

CNM HAYIRLI OLSUN .. KESIN DEMIYORUM AMA DEGISEBILIR. BENIM 16. HAFTAYA KADAR %90 KIZDI

Ben ilk 16. haftada ogrendim erkek dedi doktor. Ondan baska 2 doktora daha gittim onlar da erkek dedi. Hatta her zaman gittigim doktorum bu kordon degil kesinlikle pipi dedi o yuzden benim degismedi canim. Ama yuzde doksan yuksek bir sayi bence degismez gibi geldi.

Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum
ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.

Oy maşallah :) tatlım ne güzel bitirmek üzeresin inş biz de görürüz bu tabloyu

Tesekkurler kizlar :) dogum izninden sonra calismaya baslicam illa ki alincak demek ki ben de indirim denk getirince alayim o zaman. Ama sutum hic gelmezse bosa gider mi ki? baldan_madam canim sen ne kadara almistin?

Peki yenidoğan için biberona gerek var mı?yani sütümüz olacak mı olmayacak mı bilmiyrz.Sütümüz olmazsa mama için gerekecek doğum sonrasına mı bırakmalıyız biberon ve pompa olayını?
Her ihtimale karsi bir tane yeni dogan cam biberon al canim. Ilk dogumda hemen sut gelmeyebiliyor. Normal dogum yaparsan sutun daha cabik geliyor genelde ama her normal dogum yapanin sutu olur diye birsey yok maalesef. Kilolu bebegin olursa ve sutun gelmezse mama ile beslemen gerekir. Yoksa bebegin sarilik olabilir

Tesekkurler kizlar :) dogum izninden sonra calismaya baslicam illa ki alincak demek ki ben de indirim denk getirince alayim o zaman. Ama sutum hic gelmezse bosa gider mi ki? baldan_madam canim sen ne kadara almistin?
Canim sutun az olursa bosa gider. Ben yerinde olsam ilk haftalarda sutume bakarim. Zaten yeteri kadarsa ve fazla ise ilk haftalarda sut birikmesinden gogsun agrir sonrada ona gore alirim. Ilk 10 gunde sutun anca oturur.

Canim elektronik ates olcer. Tirnak makasi ( bebeklerin dogdugunda tirnaklari uzun oluyor ilk gunden kullaniyorsun ) buyuklerin tirnak makasi bebeklerin tirnagini kesmez.
Telsiz bence cok gerekli degil. Eviniz buyuk degilse.

Canım ben 220 ye aldım. E bebekte günlük indirimler vardı orda yakaladım. Deneyimli anneler daha iyi bilir ama sütün olmaması die bişey olacağını sanmıyorum illaki gelir ama az olabilir o durumda da özellikle sağmayı tavsiye ediyorlar süt artsın diye. Ama yine de araştır istersen. Ben okuduklarıma göre söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…