temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar mrb dün yazmştm bugün kontrolüm olduğunu ama kimse cevap vermemişti gttk bugün çok şükür herşeyi yerinde ve kızım olacağını öğrendm artık mağazadan boş dönmek yok
Gözün aydın canım benim de perşembe detaylı var kızıma çok alıştım ya cinsiyeti değişirse diye bi tedirginlik düştü içime 16+3 de öğrenmiştim ben de :)

Kızlar mrb dün yazmştm bugün kontrolüm olduğunu ama kimse cevap vermemişti gttk bugün çok şükür herşeyi yerinde ve kızım olacağını öğrendm artık mağazadan boş dönmek yok
Gözünaydın canım:) allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin güzel kızına :)

Gözün aydın canım benim de perşembe detaylı var kızıma çok alıştım ya cinsiyeti değişirse diye bi tedirginlik düştü içime 16+3 de öğrenmiştim ben de :)
Aynen ya alışverş yapysn okadar heves edip erkek çıkıyo bide olsun pembe pembe giyfirirz artık :)

Kızlar akşam sekiz sabah sekiz arası ebebekte indirim varmış. Beslenme ürünleri diyor. Emzik biberon önlük mama termosları falan filan. İhtiyacınız varsa bakın uygulamasından.
Bende şimdi onu söylemek için girdim siteye. Sen benden önce davranmissin :) ben biberon ve emzik alacağım. Sen aldin mi? Biberon konusunda kararsız kaldım. En kucugunu mu almalıyız yoksa 2 boyunu da alayım mi? Philips avent in cam olanını düşünüyorum

Kızlar bebek Arabası hakkında bilgi verir misiniz. Hangi özelliklere göre almak gerekiyor
Canım bu konuyu ben de ilk çocuğumda çok araştırmıştım. Bebek arabası tek elle katlanabilir olmalı, travel sistem olsa daha kullanışlı oluyor, tekerleri şişme olmalı, iki yönlü kullanimi, ayarlanabilir yatış pozisyonu olmalı, kılıflar yıkanabilmeli, kapalıyken çok yer kaplamamali, ergonomik olmalı. Biz bebeconfort streety plus aldik, çok memnun kullandık, hiçbir zaman da keşke başka bir model alsaymisim demedim. Maxi cosi de çok başarılı.

Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?
Bence olur ya. Ben hastane çıkışı almayıp kendi istediğim yeni doğan ları takım yaparım diye düşünüyorum ama

Bence olur ya. Ben hastane çıkışı almayıp kendi istediğim yeni doğan ları takım yaparım diye düşünüyorum ama
Ben şu hastane çıkışı setleri hiç anlamıyorum, 18 parça diyor, bir bakıyorsun yarışı eldiven, önlük, şapka, çok ucuza temiz edilebilecek ıvır zıvırlar, bence para tuzağı, alinmamalilar

Bana da çok pahalı geliyor. Sanki ayrı ayrı alsam daha uyguna olurmuş gibi düşündüm.

Kesinlikle katılıyorum eldiven önlük şapka dolu setler bence de beğenerek kendimiz gerekli şeyleri tamamlarız

Aldım canım yenidoğan için olan en küçüklerinden aldım. Anne memesine en yakın başlığı var. Bir tane cam aldım bir de plastik gibi olandan aldım özel bir malzemeden yapılmış zararsızmış o da. Bebek cam olanı taşıyamaz dedi. Bir süre sonra tutabilir tutmak ister bunu kullanabilirsiniz dedi. Bana da mantıklı geldi bir cam bir de ondan aldım. Bir yönden de yedek olsun istedim cam sonuçta yıkarken falan kırılır bişey olur yedeği bulunsun dedim canım.
Hastane seti de bi tane hediye geldi onun dışında almayı düşünmüyorum. Aldıklarımdan kullanıcam. Ayrı ayrı herşeyini beğendim aldım.

Büyük olan biberonu almadin o zaman sadece küçük olanının hem cam hem plastik olanını aldin yani dimi doğru mu anladım canım? Bende alicam şimdi de nasıl almam lazım fikrim yok pek

Anladım canım. Hastane çıkışı kaç tane almayi düşünüyorsunuz bide bi tanesini kötülerden al diyolar bir kere giyiliyormus hastanede sonra atılıyormus. O yüzden 2 al diyorlar
Canım bende hastane cikisi almayi dusunmuyorum gereginden fazla pahalılar,ebebekte ayri ayri cok guzel seyler var yenidogan olarak kendim takim yapicam buyuk ihtimal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…