- 17 Aralık 2014
- 4.573
- 2.161
- 248
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.021
isim konusu bizim şuan en büyük derdimiz :) malesef kaar veremiyoruz. Birkan ismi aklımızda sizce nasıl?Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum
Ikisinide plastik aldim canım,ikili takim olarak kutudaydi oyle aldim.Büyüklere su an gerek yok o zaman. Sende 1 cam 1 plastik mi aldin ?
Sağol canimIkisinide plastik aldim canım,ikili takim olarak kutudaydi oyle aldim.
evet öğrenmiştim canıme rkek idi.Öğrendin mi cinsiyetini
Benim zaten gebelikten öncede yüksekti ama bildiğim kadarıyla 140ı geçmemeli işalah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz ve bebeklerimiz sağlıklı doğarbende takip ediyrm benmde tokluk 120-130 arası oluyo doktor gebelik şekeri olabilir dedi
ben mi çok aceleciyim acaba :) ben neredeyse tamamladım. haftasonu gardrobumuz geliyo, alınanları yıkayıp temizleyip doldurcam dolabı :) ama listemdekilerin bazılarını sağolsun eltim verdi, bebek arabası, araba koltuğu vs. kıyafet almadım sağolsun onları da kayınvalidem aldı. listem ekte, fikir olacaktır sana. eksik gördüğün varsa söylersin eklerim ben de.Eki Görüntüle 1963617
amin inşallah ya böyle olunca merak endişe daha çok yıpratyo biziBenim zaten gebelikten öncede yüksekti ama bildiğim kadarıyla 140ı geçmemeli işalah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz ve bebeklerimiz sağlıklı doğar
Bilmiyorum ki göstermedi mi tam. Ben ayakları elleri vs her şeyini gördüm çok şükür. Ağzını açıp kapamasini mimiklerini falan. Belki erken haftalarda gittiyseniz gorememis olabilirsinz
Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?
Kızlar benim sabahtan beri karın ve bel ağrım var ha geçer ha geçti dedim ama yok adet ağrısı gibi, sancı gibi ara ara girmiyor devamlı var mı yaşayan bebeğimin hareketlerini hissettiğim için içim rahat sadece perşembe zaten doktordayim hem detaylı için perinatolog a gidicem ordan da kendi doktoruma
Canım benim erken doğum riskim var. Allah korusun süt götürmem gerekebilir o durumda. Bir de işe başlayacağım için bol miktarda süt depolamam gerek. :) benim çok ihtiyacım olacak. O yüzden indirim yakalamışken aldım ben Aventin. Senin süt bırakma gibi bir planın yoksa alma ihtiyacın olursa alırsın. Ama ilk zamanlar göğüs ucunda yaralar da olabiliyor o zaman da sağıp vermen gerekebilir.
Sordum canım dahiliyeye görün mutlaka dedi. Sanırım ilaç verecek. Teşekkür ederim
Canım hiç bilmiyorum ki. Bisürü şey anlattı ama değerler falan hiç aklımda kalmadı benim. Çok heyecanlıydım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?