temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Merhaba kızlar. bizde cinsiyetimizi öğrendik. Oğlumuz olacak inş
Merhabalar bende adte gore 23 temmuz 2017 de annesi olacam insallh .. 2 bucuk yasinda bir kizim var birde oglusum olacak insallh.. haril haril isim arayisindayim erkek anneleri hangi isimelr I dusunuyorsun acaba a bana da fikir olur
isim konusu bizim şuan en büyük derdimiz :) malesef kaar veremiyoruz. Birkan ismi aklımızda sizce nasıl?
Kızlar alışverişe başlayanlar daha doğrusu. Neler aldınız yazsaniz. Ben hala baslayamadim ve nereden baslayacagim bilmiyorum

canım ben cinsiyet belli olmadan başladım oyüzden bakım ürünlerinden oldu. uni baby nin bakım seti, ateş ölçer, bebek bezi aldım. Küvet seti, havlu bornoz seti, reflü yatağı hediye geldi şimdiden. anneanneside yorgan yastık aldı, nevresimlerini dikmeye başladı. cinsiyeti öğrendikten sonrada tırnak saç bakım setini var onu aldım
bebek arabası araştırmalarımız sürüyor joie nin chrome modeli hoşuma gidiyor karar veremesemde :)

bende takip ediyrm benmde tokluk 120-130 arası oluyo doktor gebelik şekeri olabilir dedi
Benim zaten gebelikten öncede yüksekti ama bildiğim kadarıyla 140ı geçmemeli işalah hepimiz sağlıklı gebelikler geçiririz ve bebeklerimiz sağlıklı doğar

bu tablonu excel formatı varsa atabilir misiniz

Dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun. Maşallah herkes alışverişe başlamış.ben daha hicbisey almadım korkuyorum o yüzden 27.haftadan sonra alacam öyle karar verdik eşimle.inşallah o zamana kadar çok agirlasmam

kızlar kendime göre süper bir liste hazırladım ama excel paylaşamıyoruz heralde :/

Bilmiyorum ki göstermedi mi tam. Ben ayakları elleri vs her şeyini gördüm çok şükür. Ağzını açıp kapamasini mimiklerini falan. Belki erken haftalarda gittiyseniz gorememis olabilirsinz

Yok çok erkende değil ayaklarını gördüm ama ellerini göremedim.. bişi olsa söylerdi heralde doktor

Kızlar cehaletimi mazur görün malum ilk bebeğim ama bu hastane çıkışının farklı bir yanı var mı? Yani aldığımız 0-3 ay kıyafetler ya da yenidoğanlar olmuyor mu?

canım eldiven şapka kullanmadığım için ben hastane çıkış olarak almadım. yeni doğan takım aldım. penye battaniye ve kollu kolsuz yarım kollu body aldım çıtçıtlı. zaten hastanede giyer o takımları. body çorap yetecek. dün lcw da çok ciciş çoraplar vardı dayanamadım aldım :) setler gereksiz pahalı ve içinde gereksiz şeyler oluyor eldiven gibi.. taktığında çok pis kokuyor elleri bebeğin. o sebeple oğlumda da 10 dakika sonra çıkardım yani.

canım bel ağrısı bende hep var.. karın ağrısı genelde gaz yapan gıdalar yediğimde ve kabızlık yaşadığımda oluyor. bazen de yorgunluktan oluypr. yine de sor doktoruna için rahatlar

elinize rapor vermedimi orda hangi değerlerin ölçüldüğü yazıyordur muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…