temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canim bende hem travel var, hemde puset. Ama keske travel almasaymisim. Tek elle katlaniyor vs . Ama hem agir oluyor hemde araban jeep vs degilse bir yere gittiginde bagajda yer kalmiyor.
Benim arabam da jeep ama cok agir geliyor. Sadece casual cadiilac in travel sistemini begenmistim oda hafif oldugundan. Stokke vs de iyi ama cok pahali. Ama 3. Cocugum olcagini bilseydim stokke alirdim.

Canim hic telsiz almadim. Benim yazlik 3 katli oldugu halde gerek duymadim. Ama herkes icin degisir tabi. Ates olcer olarak brown kulaktan kullandim ve memnunum. Koltuk alti rahat olmuyor. 6 sene once almistim ve sorun yasamadim hala. Alindan olculenlerde var onunda kullanimi rahat oluyor. Brown in urunleri iyi oluyor.

L
hastane çıkışı felan boşverelim bunu, güzel bi çıtçıtlı badi, altına da bir çift çorap, ince bir battaniye oldu bitti yazın ortasında doğuracağız kızlar.
Canim yazin dogum yapicaz evet ama o kadar da degil. Cocuk kendini toparlayana kadar lazim. Ben 10 tane alin demiyorum zaten ama 2 tane 0 -1 ay kiyafet almak lazim . Zaten yeni dogdunda cabik buyuyor 2-3 hafta yika giydir surekli. Sonra kendini toparlayinca ogleyin bady giydir altina ayakli donlardan yeter. Ama aksamlari yine uzun birsey ustune giydirmek gerekebiliyor.
Benim 3. Cocugum olucak ve bundan oncekilerde agustos basi dunyaya geldi. Tecrube ile sabit yani :)

Yok çok erkende değil ayaklarını gördüm ama ellerini göremedim.. bişi olsa söylerdi heralde doktor
Öyle tabi belki siz farketmemissinizdir. Mesela oğlum pipisini gösterdiğinde doktor gördünuz heralde oğlunuzu dedi eşim farkedememis o anın heyecani vs. Ki doktor da önemli damarlarina vs bile bakarken doktorum hepsini belirterek anlattı

sen daha iyi bilirsin tabii. benim ilk daha ondan dedim boşverelim diye :) kayınvalidem almış 1 takım zaten, ben de hazırlarım birşeyler. ne bileyim 2-3 kez belki giyebileceği şeye de 150 vermeyelim diye dedim.

Arkadaşlar beslenmeniz nasıl peki normal hayatımda 2ögün ve arada meyve ve atıştırmalıklar vardı şimdi de pek bi değişim Yok fakat maalesef süt içemiyorum ben et balık mümkün degil yiyemiyorum. Tek iyi yaptıgım şey su içmek normal hayatımda da çok içerdim yine içiyorum. Doktorum omega 3takviyesi verdi yarın doktora gidicez randevumuz var bakalım bebegim ne durumda. Bazen korkuyorum güzel besleyemiyorum diye sizde de oluyor mu endişheler?

bende oyleyım sütü oldum olası sevmem ama yogurt ve peynırle acıgı kapatabılırsın. bnm tek sorunum yumurta sabah evde kahvaltı yapamıyorum ısyerıne gelınce yıyorum ama yumurtada olmuyor tabı bazen aksam dan haslıyorum sabah atıyorum agzıma ama onu da zorla yutuyorum.vıtamınlerımı kullanıyorum aksamları meyve yemeye calısıyorum işte oldugu kadar . bazen bnde endıselenıyorum ama sık ögun yapamıyorum gercekten tıka basa dolu hıssedıyorum kendımı.zaten o yuzden kılo almadım muhtemelen

Sütü severim ama annem yada eşim verirse içerdim öyle canım süt çekti kalkıp içiyim hiç yapmadım kahvaltı yapıyorum her sabah iki yumurta haşlayıp yiyorum peynir yemeye de çalışıyorum zaten bulantılarıma iyi geldiği için yedim epeyce fakat yoğurt konusunda şöyle endişhelerim var hazır yoğurt yemek istemiyorum elimden geldikçe süt alıp kendim yoğurt yapmaya çalışıyorum ama oda her zaman mümkün olmuyor yemeklerin yanında yiyebiliyorum yogurt öyle ara öğün olsun diye alıp hiç yemedim tek başına sevmiyorum dediğin gibi işte meyve yemeye çalışıyorum bol bol ek vitamin kullanmıyorum doktorum vermedi sadece omega 3takviyesi alıyorum okadar. İnşallah sağlıklı olur bebişlerimiz

sen daha iyi bilirsin tabii. benim ilk daha ondan dedim boşverelim diye :) kayınvalidem almış 1 takım zaten, ben de hazırlarım birşeyler. ne bileyim 2-3 kez belki giyebileceği şeye de 150 vermeyelim diye dedim.
Kizlar hastane cikislari o kadar pahali degil ya, ben bir tane 5li aldim. Annem de 5 li ve 10lu hediye almis yeter diye dusunuyorum. 5 linin fiyati 30 40 civariydi.

Ben de et ve balik yiyemiyorum canim. Normalde kırmızı eti severdim kofte olarak falan ama simdi tiksindim. Balik zaten hic sevmezdim.
Sut her gun bir bardak iciyorum. Yogurt esimle mayaliyoruz elimizden geldigince iki gunde bir yiyorum bir kase falan :) yumurta cok zor benim icin uc gunde 1 zorla yiyorum. Insallah saglikli olurlar. Su ne kadar iciyorsun? Ben 2.5 lt zor tamamliyorum, vucudum kuruluktan dokuluyor ama daha fazla da icemem ki :/

ay bana da su içmek zulüm gibi geliyor allahım aratmasın ama zorla içiyorum. süt içemiyorum şu sıralar kokuyor gibi geliyor.
nasıl olacak. inşallah çok bir zararı yoktur

Et ve balık çok severim ben ama hamileliğimde sadece köfte ve bir iki defa haşlanmış tavuk yiyebildim. Süt maalesef sevmiyorum eşimin ısrarıyla arada içiyorum(ayda üç bardak). Yogurt yiyorum elimden geldikçe yumurta zaten seviyorum çok şükür o konuda bi değişiklik olmadı. Su her gün neredeyse 12-14bardak içiyorum çok şükür. Gece yanımda mutlaka bulunur her uyandığımda içerim uyanınca mutlaka içerim gün içinde de içiyorum bol bol çok şükür.

Vücudundaki kuruluk susuzluktan da olmayabilir canım her gün iki buçuk litre tamamlıyorsan gayet iyi. Havadan olur mevsim geçişindeyiz ondan olur cilt yapınla alakası olur kendini endişhelendirme bence. Su içmen güzel bence. Tek sorun sürekli tuvalete gidip gelmek. Uykuyu çok bölüyor her gece 3 4 defa gün içinde zaten çok Allah yardımcımız olsun. Yeterki miniklerimiz sağlıklı olsun I ImaginaryLife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…