- 22 Ocak 2017
- 92
- 40
- 3
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.061
soruyu bana sormadınız ama gördüğüm için kayıtsız kalamadım. süt ürünlerini mutlaka yemelisiniz bebeğin kemikleri için çok çok önemli en azından iki bardak ayran ve kahvaltıda 2 kibrit kutusu kadar peynir olmalı. benim doktoruma süt içemiyorum yoğurt yesem olur mu dediğimde "ikisi de aynı şey değil ama sütün içine nescafe veya çikolata katıp öyle de içebilirsin" demişti. ayrıca balık da bebeğinin zihin gelişimi için gerekli ben de sizin gibi yapmıştım ama artık şekerim yükselmeye başladı mecburen doğru beslenmek zorundayım geç olmadan gıdalarınızı biraz düzenlemeye çalışın derim.Ben de et ve balik yiyemiyorum canim. Normalde kırmızı eti severdim kofte olarak falan ama simdi tiksindim. Balik zaten hic sevmezdim.
Sut her gun bir bardak iciyorum. Yogurt esimle mayaliyoruz elimizden geldigince iki gunde bir yiyorum bir kase falan :) yumurta cok zor benim icin uc gunde 1 zorla yiyorum. Insallah saglikli olurlar. Su ne kadar iciyorsun? Ben 2.5 lt zor tamamliyorum, vucudum kuruluktan dokuluyor ama daha fazla da icemem ki :/
Benimde oyle oluyor canim gayet normal 7.aydan sonra hic gecmiycek o agrilar.Ben de bebeğimi hissedene kadar tedirgindim şimdi rahatladım ama ağrı da bezdirdi kemiklerim çatlıyor sanki
Canim tam set almana gerek yok ki. 2 li takimlar var 20 tl felan yeterde artar :)) yada sapka eldiven vs de olsun diyorsan 5 li takimlar oluyor . Onlarinda fiyatlari makul oluyor. ben hic tam set almadim zaten. Simdide tam set almicam. Kizima aldiklarimi baskalarina vermistim. 2 li takim alcam yeter findiga :))sen daha iyi bilirsin tabii. benim ilk daha ondan dedim boşverelim diye :) kayınvalidem almış 1 takım zaten, ben de hazırlarım birşeyler. ne bileyim 2-3 kez belki giyebileceği şeye de 150 vermeyelim diye dedim.
Oyle canim. 10 lu setler pahali oluyor genelde ama gerek yok. 2 li ,3 lu ve 5li olanlar var ve fiyatlari da makul. Internetten de alabilirsiniz bazen cok uygun oluyor. Gecende lcw de gordum 30 tl idi.Kizlar hastane cikislari o kadar pahali degil ya, ben bir tane 5li aldim. Annem de 5 li ve 10lu hediye almis yeter diye dusunuyorum. 5 linin fiyati 30 40 civariydi.
Canim alirsin merak etme. Ilk haftalarda cok kilo alinmasi onerilmiyor. Bende 47 la hamile kadim 18. Haftanin icindeyim ve 1 kilo aldim daha.arkadaşlar ultrasyona gre 16+3 haftalık hamileyim 56 ile başladım sonra 2 kilo verdim 54 oldum ve şuan da son halim 56,5 arkdalar yani toplamda 0,5 kilo almışım karnım belli ve normal adet tarihine gre hamileliim 2 hafta onde
baska byle olan var mı ya 0,5 kilo nedir aynı haftada 5 kilo alan bile var ama ben alamıyorum yiyiyorum da ama alamıyorm kilo
Sen 2.5 lt yine iyi iciyorsun canım. Ben 1.5-2 lt anca icebiliyorum.Ben de et ve balik yiyemiyorum canim. Normalde kırmızı eti severdim kofte olarak falan ama simdi tiksindim. Balik zaten hic sevmezdim.
Sut her gun bir bardak iciyorum. Yogurt esimle mayaliyoruz elimizden geldigince iki gunde bir yiyorum bir kase falan :) yumurta cok zor benim icin uc gunde 1 zorla yiyorum. Insallah saglikli olurlar. Su ne kadar iciyorsun? Ben 2.5 lt zor tamamliyorum, vucudum kuruluktan dokuluyor ama daha fazla da icemem ki :/
Canim kilo vermissin verdiğin kiloyla birlikte toplamda 2.5 kilo almışsın. Ben 18. Haftamda sadece 1.30 kg almıştım. Sen yine iyi almışsın yani canimarkadaşlar ultrasyona gre 16+3 haftalık hamileyim 56 ile başladım sonra 2 kilo verdim 54 oldum ve şuan da son halim 56,5 arkdalar yani toplamda 0,5 kilo almışım karnım belli ve normal adet tarihine gre hamileliim 2 hafta onde
baska byle olan var mı ya 0,5 kilo nedir aynı haftada 5 kilo alan bile var ama ben alamıyorum yiyiyorum da ama alamıyorm kilo
Hamilelikte hiç ağlatan diziler izlemek istemiyorum canım :) sende izleyip üzülme bence bebisin de etkilenmesinKızlar kanal d' de yeni bi dizi başladı izleyen var mı evlat kokusu adı çok ağlafım
Bebeğini elinden alıyolar çok etkiliyoHamilelikte hiç ağlatan diziler izlemek istemiyorum canım :) sende izleyip üzülme bence bebisin de etkilenmesin
Normalde balığı cokkk severim, hiç yemedim uzun zamandır, evde balık düşüncesine bile tahammül edemiyorumKizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
Ben her hafta sonu yiyorum bazen 1 bazen 2 defa. Ama haftada 1 kez kesin yiyorum. Bunun dışında omega cevizde de var, her gün 5 ceviz kırıp yiyorum.Kizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
Ama yemek gerekiyor iste. Yiyemiyorsak ta balık yağı verecek doktor. Onu da istemiyorum ama yapacak bisey yok. Ben haftada 1 defa en fazla yiyebiliyorum. O da her hafta degilNormalde balığı cokkk severim, hiç yemedim uzun zamandır, evde balık düşüncesine bile tahammül edemiyorum
Ben her hafta düzenli yiyemiyorum canım. Üzülüyorum da böyle oluncaBen her hafta sonu yiyorum bazen 1 bazen 2 defa. Ama haftada 1 kez kesin yiyorum. Bunun dışında omega cevizde de var, her gün 5 ceviz kırıp yiyorum.
Doktora sorayim yarın canım ne kadar yemek lazımEğer yiyemiyorsanız doktorunuzla konuşun lütfen. Balık hapı verir.
Canım eğer yiyemiyorssn doktoruna söyle belki başka bir tavsiyede bulunur ya da balık hapı verir. Omega zihin gelişimi için önemliymiş çünkü. Ceviz al yanına aklına geldikçe atıştır o da çok iyi omega vs. açısından.Ben her hafta düzenli yiyemiyorum canım. Üzülüyorum da böyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?