- 17 Temmuz 2016
- 2.598
- 2.513
- 83
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.081
Tamam canım sağol. Sorucam yarinCanım eğer yiyemiyorssn doktoruna söyle belki başka bir tavsiyede bulunur ya da balık hapı verir. Omega zihin gelişimi için önemliymiş çünkü. Ceviz al yanına aklına geldikçe atıştır o da çok iyi omega vs. açısından.
haftada iki kez yemen gerekiyor. en ideali bir gün hamsi tarzı küçük balık yiyorsan diğer gün de levrek, çupra ya da somon tarzı balık yiyebilirsin. farklı balıklarla birbirinden farklı vitaminlerle beslenebilirsin.Kizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
Ben de az önce izledim büyük dikkatle ve üzüntüyle, içim parçalandı vallahi , bir de Anne dizisinde böyle oluyorum, daha karnımızdayken nasılda büyüttü merhamet sahibi yaptı bizi evlatlarımızKızlar kanal d' de yeni bi dizi başladı izleyen var mı evlat kokusu adı çok ağlafım
Anladim canım çok sağol.haftada iki kez yemen gerekiyor. en ideali bir gün hamsi tarzı küçük balık yiyorsan diğer gün de levrek, çupra ya da somon tarzı balık yiyebilirsin. farklı balıklarla birbirinden farklı vitaminlerle beslenebilirsin.
Benim kız canım :) ilk bebisimErkek olsa ben de yiğit istiyordum. Çok sevdiğim bir isim. Senin kız mı yoksa erkek mi
Yalnız deilsin canım bende senin gibiyim hamileligimden beri balık yemedim çok üzülüyorum ama napim elimde deilNormalde balığı cokkk severim, hiç yemedim uzun zamandır, evde balık düşüncesine bile tahammül edemiyorum
Mutlaka sor canım bebek için çok önemli. Bende aynı durumdayım çok severim ama hamilelikte ağzıma değmedim bile. Omega 3takviye edici gıda verdi sağolsun doktorum içim rahat ediyo en azından.Kizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
Ben balik tezgahinin önünden gecemiyorum normalde haftada bir gün yerdim ilk hamilegimde sürekli yerdim bunda yiyemiyorum bebek için zararlı şeylerden vucut tiksinirmis belkide balığa ihtiyacı yoktur diyorum çokta uzulmuyorum yiyemedigim içinNormalde balığı cokkk severim, hiç yemedim uzun zamandır, evde balık düşüncesine bile tahammül edemiyorum
evet evet aynen öyle yapıcam, yaa zaten o kadar çok kıyafeti oldu ki umarım hepsini giydirme fırsatım olur :) dün detaylı ultrasonumuz vardı, böceğim iyice büyümüş, çok şükür herşeyi de iyi durumda. artık kafam tamamen rahat, bebeğimin geleceği günü bekliyorumCanim tam set almana gerek yok ki. 2 li takimlar var 20 tl felan yeterde artar :)) yada sapka eldiven vs de olsun diyorsan 5 li takimlar oluyor . Onlarinda fiyatlari makul oluyor. ben hic tam set almadim zaten. Simdide tam set almicam. Kizima aldiklarimi baskalarina vermistim. 2 li takim alcam yeter findiga :))
evet evet aynen öyle yapıcam, yaa zaten o kadar çok kıyafeti oldu ki umarım hepsini giydirme fırsatım olur :) dün detaylı ultrasonumuz vardı, böceğim iyice büyümüş, çok şükür herşeyi de iyi durumda. artık kafam tamamen rahat, bebeğimin geleceği günü bekliyorumCanim tam set almana gerek yok ki. 2 li takimlar var 20 tl felan yeterde artar :)) yada sapka eldiven vs de olsun diyorsan 5 li takimlar oluyor . Onlarinda fiyatlari makul oluyor. ben hic tam set almadim zaten. Simdide tam set almicam. Kizima aldiklarimi baskalarina vermistim. 2 li takim alcam yeter findiga :))
Günaydın canım :) güzel haberlerle gel inşallahGünaydın herkeseayrıntılı ultrasonumuz var çok heycanliyizzzz
Inşallah canım çok sabırsızım saat 1.40 olmaz banaGünaydın canım :) güzel haberlerle gel inşallah
Sorucam canım randevu saatimi bekliyorum.Mutlaka sor canım bebek için çok önemli. Bende aynı durumdayım çok severim ama hamilelikte ağzıma değmedim bile. Omega 3takviye edici gıda verdi sağolsun doktorum içim rahat ediyo en azından.
Kizlar ayrıntılı ultrasondan çıktım şimdi. Şükür herşeyi iyi dedi. Suyu, kalbi, parmak sayısı. doktora gostericem simdi sonuclari bide o bakacak. Sizin ne kadar sürdü ayrintili kizlar? Benim 10 dk da bitti. Hicbirsey anlamadım. Burda yarim saat bakılıyor diye duydum 10 dk da bitince moralim bozuldu daha uzun bekliyordum. Doyamadim yavrumabide suratını net görürüm diyordum. Suratiyla alakalı bi fotoğraf vermedi. Suratını daha net gormicek miydik dedigimde de bebek durmuyor, hareketli dedi. Neyse sorun sıkıntı olmasın buna da sukur ama insan daha detaylı bekliyor tabi
Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yanisevindim canım her şeyin yolunda olmasına. valla bende radyolojide girdiğimde 25 dakika sürdü.. ama perinatolojiye gittiğimde 15 dakika sürdü şaşırdım. ama her yerine baktı. yüzünü falan gördüm görmesine de foto vermedi. 12 haftadan beri foto vermiyorlar zaten nedensesıpa da durmuyor o ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?