temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Tamam canım sağol. Sorucam yarin

Kizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
haftada iki kez yemen gerekiyor. en ideali bir gün hamsi tarzı küçük balık yiyorsan diğer gün de levrek, çupra ya da somon tarzı balık yiyebilirsin. farklı balıklarla birbirinden farklı vitaminlerle beslenebilirsin.

Kızlar kanal d' de yeni bi dizi başladı izleyen var mı evlat kokusu adı çok ağlafım
Ben de az önce izledim büyük dikkatle ve üzüntüyle, içim parçalandı vallahi , bir de Anne dizisinde böyle oluyorum, daha karnımızdayken nasılda büyüttü merhamet sahibi yaptı bizi evlatlarımız

Anladim canım çok sağol.

Kizlar ya balık haftada ne kadar tuketiyorsunuz? Yarın doktoruna randevum var. Hem ayrintiliya giricem hemde gitmisken balık olayını sorayim istiyorum.
Mutlaka sor canım bebek için çok önemli. Bende aynı durumdayım çok severim ama hamilelikte ağzıma değmedim bile. Omega 3takviye edici gıda verdi sağolsun doktorum içim rahat ediyo en azından.

Normalde balığı cokkk severim, hiç yemedim uzun zamandır, evde balık düşüncesine bile tahammül edemiyorum
Ben balik tezgahinin önünden gecemiyorum normalde haftada bir gün yerdim ilk hamilegimde sürekli yerdim bunda yiyemiyorum bebek için zararlı şeylerden vucut tiksinirmis belkide balığa ihtiyacı yoktur diyorum çokta uzulmuyorum yiyemedigim için

kızlar ayak bileklerim çok agriyor geçen çizmem geniş olmasına rağmen epey ayağımı sıkıp sisirmisti gece de hiç uyuyamadım sizde de var mı aynı durum

evet evet aynen öyle yapıcam, yaa zaten o kadar çok kıyafeti oldu ki umarım hepsini giydirme fırsatım olur :) dün detaylı ultrasonumuz vardı, böceğim iyice büyümüş, çok şükür herşeyi de iyi durumda. artık kafam tamamen rahat, bebeğimin geleceği günü bekliyorum

evet evet aynen öyle yapıcam, yaa zaten o kadar çok kıyafeti oldu ki umarım hepsini giydirme fırsatım olur :) dün detaylı ultrasonumuz vardı, böceğim iyice büyümüş, çok şükür herşeyi de iyi durumda. artık kafam tamamen rahat, bebeğimin geleceği günü bekliyorum

Günaydın kızlar :) her sabah davul gibi şiş uyanıyorum ayaklarım acıyor üstüne bastıkça.. akşama doğru iniyorum. var mı içinizde böyle olan ?

Kizlar ayrıntılı ultrasondan çıktım şimdi. Şükür herşeyi iyi dedi. Suyu, kalbi, parmak sayısı. doktora gostericem simdi sonuclari bide o bakacak. Sizin ne kadar sürdü ayrintili kizlar? Benim 10 dk da bitti. Hicbirsey anlamadım. Burda yarim saat bakılıyor diye duydum 10 dk da bitince moralim bozuldu daha uzun bekliyordum. Doyamadim yavruma bide suratını net görürüm diyordum. Suratiyla alakalı bi fotoğraf vermedi. Suratını daha net gormicek miydik dedigimde de bebek durmuyor, hareketli dedi. Neyse sorun sıkıntı olmasın buna da sukur ama insan daha detaylı bekliyor tabi

sevindim canım her şeyin yolunda olmasına. valla bende radyolojide girdiğimde 25 dakika sürdü.. ama perinatolojiye gittiğimde 15 dakika sürdü şaşırdım. ama her yerine baktı. yüzünü falan gördüm görmesine de foto vermedi. 12 haftadan beri foto vermiyorlar zaten nedense sıpa da durmuyor o ayrı

Yüzünü bile görmedim canım ben. Ayak tabanını, parmaklarını falan gördüm :) radyolojiye gittim ama 10 dk bakti ya, biraz daha bak suratini göster bana bebegimin diyesim var yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…