temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

benim oğlum öyleydi balık gibiydi kayıp dururdu.. bebiş o annesi ne güzel hissetmeye başlamışsın :)

benim oğlum öyleydi balık gibiydi kayıp dururdu.. bebiş o annesi ne güzel hissetmeye başlamışsın :)
biraz erken gbi geldi bana ne bileyim burda 16 hafta da hisseden çok gormedim daha cok 20 den snrayı bekleyin diyorlar 17 18 de ise ikinci üçüncü çocuga hamile olanlar hissedebiliyor diyorlardı hep burda

biraz erken gbi geldi bana ne bileyim burda 16 hafta da hisseden çok gormedim daha cok 20 den snrayı bekleyin diyorlar 17 18 de ise ikinci üçüncü çocuga hamile olanlar hissedebiliyor diyorlardı hep burda

oğlumu da erken hissettim ben.. o her bünye ve bebeğe göre fark eden bir durum.. yani hissetmişsin bebiş o :) herkesin hissi de farklı

Kizlar merhaba bende 16+5 günlük hamileyim...14 haftaya kadar full bulanti kusma yasadim rabbim sinamasin faciaydi...simdide mide sorunlarim bitemedi az az sürekli yesemde hep açim hep midem kaziniyo yediklerimi hazmedemiyorum ne yapacagim uyku tutmuyor artik ve oyle aman aman herseyide canin cekmiyor meyveler modemi ekşitiyor yogurt ayran ayni ben napicam

doktoruna danış canım. gaviscon ya da rennie duo şuruplar var verebilir. hazımsızlık olduğunda içiyorum rennie bana verdi doktorum. yoğurt ayran içmek zorunda değilsin laktozsuz süt içebilirsim onun yerine. sanırım pınar laktozsuz yoğurt ve peynir de çıkarmışz. laktoz enzimlerinde sıkıntı var demek ki benim öyle çünkü. ekşime bulantı yapabiliyor maalesef. soda içebilirsin o da iyi geliyor.

ben de 16 haftama kadar aynı şeyleri yaşadım. 16. haftadan sonra da midemde seninki gibi garip bir geçiş dönemine girdim bulantının ardından gelen sarsıntılı bir mide kazınması dönemi 18. haftamda hepsi bitti. normale döndüm. ne kazınma ne bulantı ne ekşime. inşallah senin de öyle olur. o mide kazınması döneminde tam hatıllı ekmek ve yoğurt tükettim hep hem tok tuttu hem de midemi rahatlattı öneririm.

Canim inanır misin ben de ayni seyi yazmak icin girmistim. Bu zamana kadar cok hafif hissediyordum ama bugun baya siddetli hissettim. Ayni tarif ettigin gibi oluyor. Bir sagda bir solda hissediyorum, icimde bisey karnımi ittiriyomus gibi. Insallah bebek hareketidir ben de kasilma mi acaba diye tedirgin oldum.
Kasilma nasil oluyor acaba tecrubeli annelerden yardim istiyorum. Allah korusun erken dogum isareti olursa onlemini alabilelim.

canım suan senin hissetme haftan benim 21 de bunlar olsa kesin bebiştir derdim ama 16 da olunca sasırdım ilk hamilelik için 21 sonrası 22 kesin diyorlardı hissetmek için

valla içimi sıyırıyor sanki benim bücür.. ı ittirmeler bebektie emin ol. kasılma yaşamadım. bilmiyorum maalesef

Dinlerken bile içime garip şeyler oldu Allah yardımcımız olsun kolay doğumlar yaşayalım inşallah

Acikcasi bende 17de bariz şekilde başlamıştım hissetmeye. 16da dediginiz gibi ufak ufak şeyler hissediyordum bebek mi gaz mi diye düşünüyordum ama 17de anladim bebek olduğunu:) ve ilk hamileligim :)

Bu dönemde daha duygusal oluyoruz canim bence esine bunu anlatmalisin. Sana karsi daha anlayisli olmasini isteyebilirsin. Sen de kafana takmamaya çalış, bu donemler gecici diye telkin et kendine.

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar çok şükür aramız düzeldi kendisi hatasının farkına vardı bende affettim:)

Ya kızlar sizde de ara ara bebeğim sağlıklı olmazsa endişesi oluyor mu?Aklıma milyonlarca ihtimal geliyor.Özellikle şu son zamanlarda gündemde olan sma hastası çocukların çaresizliğine kahroluyorum.Elimden dua etmekten başka bir şey gelmiyor.Siz nasıl uzak duruyorsunuz bu tür olumsuz düşüncelerden,evhamlardan

Kizlar yaaa sancim var benim normal midir acaba? Belimden vuruyo sanci. Bazen de kasıklarımdan vuruyo. Ağrım olmustu daha önce de sanci normal mi bilemedim

Kizlar yaaa sancim var benim normal midir acaba? Belimden vuruyo sanci. Bazen de kasıklarımdan vuruyo. Ağrım olmustu daha önce de sanci normal mi bilemedim
Nasıl oluyo sancı. Bugun bende de bi gariplik var ama bugün bir durumda dolayi çok üzüldüm ben acaba o etkilemiş olabilir mi diye düşündüm. Ara ara durtuyo sanki bişeyler ben böyle hissediyorum ama bilemedim

valla canım doğduktan sonra o düşünce daha da fazla.. hele okula bırakıp geliyorum acabalarla.. aslında okulumuz güvenilir bir yer öğretmenlerimiz olsun müdürler falan. ama işte deprem olursa bilmem ne diye hep bir düşünce. ama yapacak bir şey yok. hayat böyle.. hamileliği stresten uzak geçirmek istiyorum. o sebeple başka şeyler düşünüyorum. inan çizgi film izliyorum haberleri çıkardım hayatımdan.. her haberde ağlamak olmuyor.. eğlenceli şeyler izlemeye oğlumla oynamaya çalışıyorum. yoksa geçmez bu kalan 4 ay

kızlar gunaydınn ayrıntılı maceralarınızı okudum cok guzel ya.. bizimde şafak 3 salı gunu ayrıntılımız var .. inşallah uzun uzun goruruz yuzunu :) tabı ınsallah yne uyumaz üşengecim benım hala ara ara pıt pıtın dısında bı harekette hıssetmıyorum :) ya cok uslu olcak ya da suan enerjı depolayıp dısarı cıktıgında canımıza okuyacak hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…