- 29 Mayıs 2016
- 563
- 614
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.321
sanırım hormonlarla alakalı benim rüyalarfdaKizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.
Kizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.[/QUOT
sanırım hormonlarla ilgili , benim ruyalar da fantastik dizileri aratmıyoro kadar korkunç ve saçma sapan kii... ve hamileyken görülen rüyalarda bir mana aramamak gerekiyor diye bi yazı okudum..
Bendede oluyordu bir ara. Hamilelikle ilgili heralde. Ağlayarak kalmıyordum. Susamıyordum birde. Ben gün içinde tvde kuran okuyan kanallar var onları açıyorum. Vede yatmadan önce dua ediyordum. Geçti şükür.Kizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.
Sagol canim komidin yok ama odaya koyayim bari. Benim de sabahları oyle oluyor bazen tv karsisinda uyuyorum ses olsun evde diye.Ay cok gecmiş olsun. Başında komidin falan avrsa ona kuran koy bence.
Bende geceleri hep uyanıyorum. kendi kendime korkuyorum sacma sapan şeyler geliyo.
Bazende sabahları eşim giderken uyuyo oluyorum o gidince korkuyo kapılıp kalkıp salona geciyorum.
Fantastik olsa iyi yine heyecan katar hep hayvanlar alemini goruyorum ben belgesel izler gibisanırım hormonlarla alakalı benim rüyalarfda
Ben de deniyim canim kuran dinlemeyi. Her gece dua okurum aslinda yatmadan ama bu aralar boyle oldu nedense.Bendede oluyordu bir ara. Hamilelikle ilgili heralde. Ağlayarak kalmıyordum. Susamıyordum birde. Ben gün içinde tvde kuran okuyan kanallar var onları açıyorum. Vede yatmadan önce dua ediyordum. Geçti şükür.
son adet tarihinine gore (kesin eminim) :15+1 haftalık hamileyim
ilk öğrendiğimden beridir he bir iki hafta önde gidiyor hamileliğim
bugun rutin doktor kontrolünde çıkan ultrasyon sonucunda bunlar çıktı normal de bir onceki kontrolede (1 ay onceki) bugun 16+6 olmam gerekiyordu
BPD: 16+4 haftalık
HC: 15+5 haftalık
HC*: 15+5 haftalık
AC: 17+1 haftalık
FL: 16+3 haftalık
161 GRAM da bebeğimin ağırlıgı
Özele muayene oluyorum ben,doktorum detaylıyı özelde yaptırmayı düşünmüyorsan Süleymaniyede yaptır demişti.Tabi oradanda gün almak çok zor oluyor,gebeliği öğrenir öğrenmez detaylıya gün almak gerekiyor :) Siz devlettemi yaptırmayı düşünüyorsunuz?Kizlar bu arada ayrintiliyi devlet hastanesinde yaptiraniniz var mi?
normal çıkmış canım. haftasıyla uyumlu. sorun nedir peki?[/QUOTE
sorun yok canım her değer farklı bir hafta vermiş onun için yazdım :) bu normal mi her değer ayrı telden oynuyor çünkü :))
sorun yok canım her değer farklı bir hafta vermiş onun için yazdım :) bu normal mi her değer ayrı telden oynuyor çünkü :))normal çıkmış canım. haftasıyla uyumlu. sorun nedir peki?
sorun yok canım her değer farklı bir hafta vermiş onun için yazdım :) bu normal mi her değer ayrı telden oynuyor çünkü :))
Canım ayrıntılı videomuzu izliyorum sürekli pedal çevirir gibi gerçekten de ben de öyle demiştim bisiklet sürüyo kızım diye :) maşallah onlaraaKızlaaar dün gece yaşadığım şeyin etkisindeyim hala :) normalde gün içinde de çok hareketliyiz ama artık gece uykumdan uyandirmaya başladı güçlendi benim yakışıklım:) dün tam uyumak üzereydim tekmeyi yedim uyandim sırt üstü yattım. Allahim ne göreyim resmen karnim kalkip iniyo kalkıp iniyo eşime dedim hemen bişeyler oluyo korkuyorum çocuğa bişey mi oluyo acaba dedim ama içimdeki hissi anlatamam hem korkuyorum hem tuhaf bi his elimi karnima koysam avcuma vuruyor. Sonra düşündüm neresiyle yaptı bunu diye bu haftalarda dizlerini çok hareket ettirirmis zaten hissettigim şey sanki pedal çevirir gibi hızlı hızlı ve güçlüydu inanamadim. Uzun süredir çok hareketliydi hatta aşırı ama dün cok farkliydi Allah herkese yaşatsin inşallah. Elini koyduğun yere vurması sana tepki veriyor olmasi bile alt üst ediyor insanın duygularini:) bidr cok hareket eden bebek yaramaz olur yorumlarıni da kafama takmiyor değilim
Evet canım maşallah hepsinee :)Canım ayrıntılı videomuzu izliyorum sürekli pedal çevirir gibi gerçekten de ben de öyle demiştim bisiklet sürüyo kızım diye :) maşallah onlaraa
Aynen bi de bende nefes daralması oluyor napcam bilmiyorum ya sıkıntılıyim.ilk gebeliğimde böyle birşey olmadı galiba hatırlardim çünkü. Sağlıkla dogsunda bebis artık çocuk defterini kapaticam 2 tane yeter tabi Rabbim bilir ama benim isteğim o yondeHep yatip uyuma hissi var ben de :)))) halsizim sanki tansiyonum dusuk hep. Ben de onu diyordum bugun zaman cabuk gecse hayirlisi ile kavussak bebislerimize
Canim ultrasyon hesabi cetvel gibi olmaz. Bebegin gelisimide surekli ayni oranda gitmez :) birde bu olcumlerde doktorun olcumuxe onemli ayni doktora 5 dk sonra tekrar olctursen farkli sonuc alabilirsin. Ortama degerler bunlar cok takilma :) .son adet tarihinine gore (kesin eminim) :15+1 haftalık hamileyim
ilk öğrendiğimden beridir he bir iki hafta önde gidiyor hamileliğim
bugun rutin doktor kontrolünde çıkan ultrasyon sonucunda bunlar çıktı normal de bir onceki kontrolede (1 ay onceki) bugun 16+6 olmam gerekiyordu
BPD: 16+4 haftalık
HC: 15+5 haftalık
HC*: 15+5 haftalık
AC: 17+1 haftalık
FL: 16+3 haftalık
161 GRAM da bebeğimin ağırlıgı
tkler canım grüşelerin için :)Canim ultrasyon hesabi cetvel gibi olmaz. Bebegin gelisimide surekli ayni oranda gitmez :) birde bu olcumlerde doktorun olcumuxe onemli ayni doktora 5 dk sonra tekrar olctursen farkli sonuc alabilirsin. Ortama degerler bunlar cok takilma :) .
Bence olcumler haftasi ile orantili gidiyor.
Etkileniyorlar illaki. Dünde ben öyleydim çok pişman oldum üzüldüm çocuğumu da üzdüm diye. Sürekli konuş onunla iyi olduğunu da hisseder elbette:)bugün eşimle iyi değildik çok gerildim bebeğim çok etkilenmiş mıdır of of
Canim ilk olsaydi gebeligin bende bilmezdim benimde oluyor gayet normallll :))) sütün geldigi icin o sivi geliyor ilk şeffaf su gibi gelir bebek emdikce beyaza doncek bu haftalarda gayet normal canim endiselenme benim goguslerim hatta cok sizliyor.Kizlar guzel haftasonlari, uzun zamandir aktif giremiyorum saglik problemlerim cikti safra kesesi tasi falan, biraz problemli geciriyorum hamileligi tabi hepimizin farkli sIkntlari var sonun mutlu bitsin raziyiz tabi hepimiz, kizlar bisey soracagm bir haftadir goguslerimden su geliyo, aniden islanyorm, nedir bu anlayamadim varmi yasayaniniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?