temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

10 gün içinde gidince ücret almıyolar ayrıntılı bekliyim diyorum gün almıştım 3 nisana
Ayrıntılı daha net oluyor. Ama kafana çok takıyırsan git doktora. Ben 2 ciye gittiğimde ücret almadılar.17 haftada bir gittim. 19 haftada bir kere gittim.Bu arada bende 4 nisana aldım. Senle aynıyız heralde. Nisana kadar bekleyebilecekmisin. Ben cinsiyetini öğrendim hiç birşey almadım. kesinleşsin dedim. Kesinleşti şükür. Zaten almışın ayrıntılıya kadar birşey alma en iyisi.

Gerçekten içimi rahatlatiyorsunuz :) sizinle doğuma kadar konuşsam koşarak giderim heralde doğuma bende her şeyin normal gitmesi konusunda hemfikirim. Siz daha önce yaptınız mi doğum?
Yaptım canım iki yıl evvel, ikinciye hamileyim, onun da normal doğmasını çok istiyorum. Sancı çekiliyor evet ama katlanılır birşey, vakti geldiğinde makat bolgende büyük tuvaletine sikismissin gibi bir baskı hissediyorsun, o andan itibaren de ikinma vakti geliyor. Popondan bir şey çıkarmak istercesine ikiniyorsun, benim sanırım ikinci ikinmada başı çıkmıştı oğlumun, omzunu çıkışını da rahat hatiiyorum, sonra bebek tamamen çıkmış oluyor , yani dogum anı 10-15 dakika en fazla. Arkasından plasentanı ikinarak çıkarıyorsun, o daha da kolay, kaygan bişey çünkü ve kemik yok malum. Ardından da bacakta iynevuruyoar ve varsa dikişlerin atılıyor. Bak mesela doğumu hiç sancılı hatirlamiyorum, dogum sonrasında herşey normale dönüyor ya hemen. Bu aşamada yapay kısım başlıyor dikiş atılması. Herşeyin dogali güzel bence, dikis bile insan doğasına ters aslında. Ben dikişin yapıldığı anı daha acılı hatırlıyorum doğumdan, hiç bitmedi gibi gelmişti dikiş atılması ...

Ben ayrintili ultrasona girdigimde 20 haftalikken ogrendim canim.rahim duvarina yakin demisti.ben dedim normal dogum istiyorum suan engel degil ama yakin demisti,cekilir dedi.dunde kendi doktorumla randevum vardi o bakti cekilmis bile dedi 22 haftaligim cekilmis yukari canim.stres yapma takip ettir her gittiginde kontrole sor durumunu plesentanin.cekilir ferah tut icini canim

Yok almam artık zaten erkek çıkarsa bide değiştirmeye uğraşcaz

İnşallah canım Rabbim büyüktür Allah hepimizin yardımcısı olsun

Az önce içtim gayet lezzetli :) çok teşekkür ederim canım

Hiç farketmez bana ilk çocuk zaten sağlıklı olsunda
Amin inşallah. Benimde ilk çocuğum. Tek isteğimiz sağlıklı olması zaten. Hadi bakalım bende merak ettim kızınmı olacak diye. haber verirsin burdan bize. Sana birşey diyimmi sanki oğlun olacak gibi geldi bana, ama hadi hayırlısı olsunda

Hayırlısı canım öğrenir öğrenmez yazarım

diyom daha süt yok birşey yok emzirirken ne olacak diyorum:) artık rahatsız olmaya başladım sırf o yüzden mevcut kıyafetlerimi giyinmede zorlanıyorum valla vay halimize.

benim baya baya küçüktü başlarda büyümesinden pek memnundum.. ohh ohh mis filan diyodum kendi kendime:)))))) baktım dur durak bilmiyo

Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?

benim diyetisyenim laktozsuz süt önerdi diyestisyen artı kendi doktorum ortak hareket ediyor. zararı olcağını sanmıyorum olsa önermezlerdi. bende içemiyorum hiç. onuda iki gün içebildim bıraktım malesef

benim diyetisyenim laktozsuz süt önerdi diyestisyen artı kendi doktorum ortak hareket ediyor. zararı olcağını sanmıyorum olsa önermezlerdi. bende içemiyorum hiç. onuda iki gün içebildim bıraktım malesef
Anladım canm ben de icemiyorum zorluyorum arada bir kendimi bebişimiz için

Benimde ilk dogumum normal zor bi dogumdu çok korkuyorum ama yinede normal olsun istiyorum bebek çıktıktan sonra ağrı sizi bitiyor inşallah senin dediğin gibi benim ikincide kolay olur içime su serptin
Canim yuruyus yapabiliyorsan yap. Kolaylastiriyor gercekten. Ben cok faydasini gordum. Insallah daha kolay bir dogum olur. Ilk dogum her zaman en zor olanidir.

Ya özeldeki doktora kesinmi diye sordum o da kız yani için rahat etmiyosa bi on gün sonra gel bidaha bakalım dedi ama emin olamadım falan demedi ya devlete güven olmaz bencede
Bebeğiniz saklamışta olabilir pipisini.Bir tanıdığım doğuma girene kadar kız diye biliyordu herşeyini ona göre hazırladılar,doğumda bebek erkek olarak doğdu.Yani bu tarz şeyler milyonda bir olabiliyor sizde ya başka özel bir doktora görünün ya da kendi doktorunuza gidince tekrardan sorarsınız.Cinsiyet farketmesede insan kafası net olsun istiyor.Bebeğiniz çok küçük olsa devletteki kesin yanılmıştır diyeceğim ama küçükte değil,olmayan pipiyi nasıl gördüki.Neyse netleşince yazarsınız bende merak ettim şimdi

kızlar 16+5 haftalık hamileyim bugun farklı bir duygu yasadım
karnımın içinde balık var sanki kayıyıro ve vuruyor gibi özellikle bu sabah vişne suyu içerken hissettim gün içinde de sık sık hissettim birdn vuruyor gibi oluyor sıçrıyorum içim bi hoş oluyor yılna var sanki içimde hissi oluyor :)

bugun bariz şekilde hissediyorum bu duyguları byle olan var mı bebeimi hissediyorsam eger birden pat diye inanılmaz hissetmeye başladım ben daha yavaş yavaş hissedicem diye düşüyorumdum şimdi at diye hisseymeye başlayınca korktum açıkcası normal mi bunlar sizce

yemek yerken daha fazla hissediyorum bunları

fikirlerinizi bekliyorum tecrübeli annelerden ve anne adayarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…