- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.301
kızlar gunaydınn ayrıntılı maceralarınızı okudum cok guzel ya.. bizimde şafak 3salı gunu ayrıntılımız var .. inşallah uzun uzun goruruz yuzunu :) tabı ınsallah yne uyumaz üşengecim benım hala ara ara pıt pıtın dısında bı harekette hıssetmıyorum :) ya cok uslu olcak ya da suan enerjı depolayıp dısarı cıktıgında canımıza okuyacak hayırlısı bakalım
Öyle düşünme canım bende daha 16+4günlük oldum ama bende bikaç gündür çok hissediyorum bebeğimi. Kıpır kıpır hatta. Doktoruma da söyledim erken ama hissediyorum dedim oda gayet normal olabilir dedi. Normalde 20haftadan sonra olur ama erken hisseden hastalarımda var demekki sende öylesin dedi.canım suan senin hissetme haftan benim 21 de bunlar olsa kesin bebiştir derdim ama 16 da olunca sasırdım ilk hamilelik için 21 sonrası 22 kesin diyorlardı hissetmek için
Benim de ilk hamileligim ama 16 dan beri hissediyorum zaten. Ama bugunlerde hissettiklerim cok daha farkli. Baya yerimden ziplaticak kadar siddetli, onu kastetmistim. Icimdeki balik gibi hareketlerine zaten alismistim :) heralde haftam ilerledi diye daha da net duyuyorum canim, kotu dusunmeyelim.canım suan senin hissetme haftan benim 21 de bunlar olsa kesin bebiştir derdim ama 16 da olunca sasırdım ilk hamilelik için 21 sonrası 22 kesin diyorlardı hissetmek için
merhabalar,kızlar herkese selamlar, 16 haftalık olduk doktorum 13.haftada %99 kız dedi tospağama ama görev nedenıyle bulundugumuz coğrafyadakı hekimlere bir nebze güven problemi yaşıyorum... emin olamadım açıkcası sağlıklı olması herşeyden önemli fakat annelik hormonlarım fena tetikleyip gaza getiriyor beni :) 16.haftadan sonra cinsiyet değişmez sanırım yani bilimsel olarak öyle olduğunu düşünüyorum bu konuda farklı tecrübeleri olan var mı? paylaşırsanız memnun olurum :) tüm 2017 ağustos hamişlerine sevgiler
Bende de var kan pıhtılaşması ve şu an iğne kullanıyorum clexane 0.6. Sen önceki gebeliğinde kullanmış mıydın iğne. Ayrıca kullandıysan kaçlıktı iğne. Boy ve kiloya göre ayarlanıyomuş iğnenin dozu. Şimdi ne kullanıyosunBahsetmistim bi ara canim pihtilasma var ben de sebep olarak o olabilir dendi. Allah bilir tabii ki ama tadbirimizu aldik iste hayirlisi ile kavusuruz ins
Kizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.
Aslinda bu aralar cok kaygim yok canim anlamadim. Bir de gordugum ruyalar bebekle ilgili degil, korktuğum hayvanlari goruyorum hep. Bir anda karsima cikiyorlar ciglik atip kaciyorum o arada uyaniyorum. Insallah gecer yakinda :/Canım hormonlarla ilgili olabilir...
Çok mu kaygılaniyorsun bu günlerde
Rüyalar bilinçaltıni yansıtır derler ya ondan sordum. Dikkatini dağıtmaya çalış olumsuz şeylerden uzak durmaya çalış.
Ben de erken doğuma ne kadar takmışsam gece rüyama girdi mesela ..
Evet yaptırdım ben ama ayrıntılidan daha sonra yapilio. Çocuk kardiyolojiden randevu alıp sonra sana gün vericekler o zaman gideceksin haftana göre alio lar zatenMerhabalar,
dün rutin kontrolüm vardı ve doktor 4 boyutlu ultrason haricinde fetal eko istedi. daha önce fetal eko testini yaptıran var mı?
Ama ilk bebeğime yaptırdım hangi haftaydi hatırlamıyorumMerhabalar,
dün rutin kontrolüm vardı ve doktor 4 boyutlu ultrason haricinde fetal eko istedi. daha önce fetal eko testini yaptıran var mı?
Ay cok gecmiş olsun. Başında komidin falan avrsa ona kuran koy bence.Kizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.
Bende de var kan pıhtılaşması ve şu an iğne kullanıyorum clexane 0.6. Sen önceki gebeliğinde kullanmış mıydın iğne. Ayrıca kullandıysan kaçlıktı iğne. Boy ve kiloya göre ayarlanıyomuş iğnenin dozu. Şimdi ne kullanıyosun
Kızlar hala yemek yedikten sonra yatıp uyuma hissim var .benim gibi olanınız var mı ? Sağ salim geçme zaman çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?