temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?
selam canım, ben de bu sütü içiyorum, bir de ülker içimin var laktozsuz sütü. çok az ısıtıp içine 1 çay kaşığı kadar nescafe de koyuyorum güzel oluyor. bu şekilde günde 1 tane küçük süt içiyorum. zaten gebelere laktozsuz süt öneriyorlar, sindirimi kolay olduğundan.

Gerçekten içimi rahatlatiyorsunuz :) sizinle doğuma kadar konuşsam koşarak giderim heralde doğuma bende her şeyin normal gitmesi konusunda hemfikirim. Siz daha önce yaptınız mi doğum?

Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim canım

Ben kızıma hamileyken yaşadım dediğiniz durumu.Benimki yatar pozisyonda hareket etmeden dururdu,bu yüzden cinsiyetinide 19. Haftada anca öğrenebilmiştik.20.haftadan sonrada sürekli hareket halindeydi.Korkmayın herşey normalse sizinkide rahatına düşkündür

Deneyimli anneler bir şey sorucam sizlere. Bebek yorgani beşiğin boyutunda mi oluyor yoksa biraz daha büyük mü oluyor. Netten baktığımda hep ölçüler büyük gibi geldi de nasıl oluyo normali?

Benim 20 haftalikken ayrintilida rahimi kapatmamis Ama yakin demisti 22 haftadayim dun gittim cekilmis bile dedi yukari,bende normal dogum istiyorum cekilir canim merak etme:)
Gerçekten mi canım çok sevindim . Dün doktoruma gitmiştik henüz korkulacak bişey Yok dedi 16+1günlük bebek ilerleyen zamanlarda yukarı çekilir rahim büyüdükçe normal Doğum olur ama çekilmezse sezaryen olur dedi bende korktum çok. Normal Doğumdan çok korkuyorum ama sağlık için korkularımı yenip normal Doğum istiyorum. Sen kaç haftalıkken ögrendin plasentanın aşagıda olduğunu

İnşallah düzelir canım ben daha 16+2gün oldu dün gittik öyle dedi korktum biraz. Bende korkuyorm ama inşallah normal Doğum olur dua edelim hep

Yarın kontrolümüz var çok heycanlandım kalbim pıt pıt =) önümüzdeki hafta da bebek arabasını alacağım inş ilk hediyesi o olsun bebişin.

Denedim dun gittigimde yolda yedim yine hareketsizdi
Bende neler yerdim neler :) çikolata yerdim ama yine banamısın demezdi.Şimdi ikinciye hamileyim bu ilki gibi değil. Rutin kontrollerde herhangi bir sıkıntı yoksa dert etmeyin kendinize.Sizi gayet iyi anlıyorum yaşamış biri olarak.

Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?

canım hiç sorun olmaz. ben ilkinde hep laktozsuz süt içtim. hatta 7 yıl öncesinde bu kadar yoktu. bakkala söyleyip koliyle alıyordum. bunda her yerde bulabiliyorum rahatlıkla içiyorum. hiç sorun olmuyor.. ve lezzeti daha güzell bana göre

Deneyimli anneler bir şey sorucam sizlere. Bebek yorgani beşiğin boyutunda mi oluyor yoksa biraz daha büyük mü oluyor. Netten baktığımda hep ölçüler büyük gibi geldi de nasıl oluyo normali?

valla canım sanki bi tık büyük gibi geliyor ama üzerini örtünce öyle bir durum olmuyor

Ya özeldeki doktora kesinmi diye sordum o da kız yani için rahat etmiyosa bi on gün sonra gel bidaha bakalım dedi ama emin olamadım falan demedi ya devlete güven olmaz bencede

Ya özeldeki doktora kesinmi diye sordum o da kız yani için rahat etmiyosa bi on gün sonra gel bidaha bakalım dedi ama emin olamadım falan demedi ya devlete güven olmaz bencede
ayrıntılıya gün aldıysan orda net görünür. Ama 1 aydan önce gidince muayene ücreti almıyorlar. Git görün kesinleşsin bari.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…