- 26 Mayıs 2014
- 287
- 294
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.241
selam canım, ben de bu sütü içiyorum, bir de ülker içimin var laktozsuz sütü. çok az ısıtıp içine 1 çay kaşığı kadar nescafe de koyuyorum güzel oluyor. bu şekilde günde 1 tane küçük süt içiyorum. zaten gebelere laktozsuz süt öneriyorlar, sindirimi kolay olduğundan.Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?
Gerçekten içimi rahatlatiyorsunuz :) sizinle doğuma kadar konuşsam koşarak giderim heralde doğumaCanım normal doğumda sanciyi fazla hissetmek için belden yapılan bir iğneyle bacaklar uyuşturuyor, buna epidural anestezi deniyor. Kişinin isteği ve tercihine kalmış. Ben herşeyin normal gitmesi tarafındayim. Bence anesteziye çok gerek yok. Çekilmez bir sancı değil, Allah insana kaldıramayacağı yükü vermez. Doğum yüzyıllardır yapılabilen bir doğal olay, nefes almak gibi.
Neden öldü canım çok uzuldum
Teşekkür ederim canımMerhaba canım. Bende de aşırı gaz ve mide ağrısı yapıyor normal süt. İçimin Laktozsuz sütünü aldım onu tüketiyorum. Zararı olmaz ama faydasını etkiliyormu çok bilmiyorum. Ama hiç içememekten iyidir. Kalsiyum sonuçta. Laktoz dediği süt şekeri. Faydasını azaltacağını sanmam.
Teşekkür ederim canımselam canım, ben de bu sütü içiyorum, bir de ülker içimin var laktozsuz sütü. çok az ısıtıp içine 1 çay kaşığı kadar nescafe de koyuyorum güzel oluyor. bu şekilde günde 1 tane küçük süt içiyorum. zaten gebelere laktozsuz süt öneriyorlar, sindirimi kolay olduğundan.
Bana arada oluyo kalbimin cok hızlı carptiğini hissediyorum canımKizlar nefes darlığı yasiyor musunuz? Biraz zor nefes alip veriyorm suan ara ara boyle oluyo normal midir acaba
Ben kızıma hamileyken yaşadım dediğiniz durumu.Benimki yatar pozisyonda hareket etmeden dururdu,bu yüzden cinsiyetinide 19. Haftada anca öğrenebilmiştik.20.haftadan sonrada sürekli hareket halindeydi.Korkmayın herşey normalse sizinkide rahatına düşkündürKizlar yardiminiza ihtiyacim var ben 17 haftalik hamileyim 3kontroldur bebegim ayni pozisyonda ve ultrasonda hic hareket etmiyor surekli oturur pozisyonda boynu dik degil cinsiyetini de gostermiyor cok uzuluyorum neden bu kadar hareketsz daha ultrasonda hic bi hareketini yakalayamadm ama kalp atisi iyi ayni durumu yasayan var mi
Gerçekten mi canım çok sevindimBenim 20 haftalikken ayrintilida rahimi kapatmamis Ama yakin demisti 22 haftadayim dun gittim cekilmis bile dedi yukari,bende normal dogum istiyorum cekilir canim merak etme:)
Valla dünden beri kaç defa baktım yüzüne sayamadim o derece :)Maşallah oglusunadoyulmuyor yaa
İnşallah düzelir canımBenim de basindan beri oyle canim. 24. haftaya kadar yukari cikar dedi bana bekliyorum bakalim. Eskiden tamamen rahmi kapatiyordu benim, simdi yarim kapatiyor. Insallah tamamen acilir. Ben de normal dogumu denemek istiyorum oncelikli olarak cok korksam da :)
Bende neler yerdim neler :) çikolata yerdim ama yine banamısın demezdi.Şimdi ikinciye hamileyim bu ilki gibi değil. Rutin kontrollerde herhangi bir sıkıntı yoksa dert etmeyin kendinize.Sizi gayet iyi anlıyorum yaşamış biri olarak.Denedim dun gittigimde yolda yedim yine hareketsizdi
Kızlar selam ben süt içmek istiyorum fakat icemiyorum midem hazmetmiyor. ?bugün pınar laktozsuz süt aldım denemek icin icsem bi zararı olur mu ya da faydası ?
Deneyimli anneler bir şey sorucam sizlere. Bebek yorgani beşiğin boyutunda mi oluyor yoksa biraz daha büyük mü oluyor. Netten baktığımda hep ölçüler büyük gibi geldi de nasıl oluyo normali?
bende oluyor canım nefes darlığı hatta biraz yokuş çıkınca çok zorlanıyorumKizlar nefes darlığı yasiyor musunuz? Biraz zor nefes alip veriyorm suan ara ara boyle oluyo normal midir acaba
Ya özeldeki doktora kesinmi diye sordum o da kız yani için rahat etmiyosa bi on gün sonra gel bidaha bakalım dedi ama emin olamadım falan demedi ya devlete güven olmaz bencedeBende gökçe diye bir doktor var ona gidiyorum. kesin dedimi doktorunuz kız diye. Devlet benimkinin cinsiyetini görmedi sözde. 2 gün sonra gittim gökçe hanıma o gördü. Bu devlet zaten insanı sinir ediyor.devlette doğurcam diye tutturan beni bile vazgeçirdi doktorlar. Yok yanlış ilaç vermeler. Yok korkutmalar. Güvenmeyin devlete.
ayrıntılıya gün aldıysan orda net görünür. Ama 1 aydan önce gidince muayene ücreti almıyorlar. Git görün kesinleşsin bari.Ya özeldeki doktora kesinmi diye sordum o da kız yani için rahat etmiyosa bi on gün sonra gel bidaha bakalım dedi ama emin olamadım falan demedi ya devlete güven olmaz bencede
10 gün içinde gidince ücret almıyolar ayrıntılı bekliyim diyorum gün almıştım 3 nisanaayrıntılıya gün aldıysan orda net görünür. Ama 1 aydan önce gidince muayene ücreti almıyorlar. Git görün kesinleşsin bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?