- 13 Temmuz 2016
- 1.186
- 768
- 43
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.341
Çıkmış bayağı senin benim çok belli değil daha bu sefer çok kilo almayacağım saniyorumKizlar son halim bu 3gunde şok bi sekilde çikti.Eki Görüntüle 1966328
Kizlar ben geceleri surekli ciglik atarak uyaniyorum. Son bir haftada 4 5 kere oldu. Esim sakinlestiriyor yoksa aglamam durmuyor. Sizde de oluyor mu boyle kabuslar, hormonlarla mi alakali acaba? Uyumaya korkar oldum.
Ay gercekmi sevndim bak buna sutumuzn geleck umudu bile guzel ozaman sknti yapmama gerek yok, tecrubesizlik zor ya herseyi sorarak ogreniyoruz,tekmeleme konusunda da ayniyiz ac tok dinlemiyor yapistryo tekmeyi, cok zevkli bisey ama bunh hissetmek, sanrm en zevkli kisimlari bunlar hamileliginCanim ilk olsaydi gebeligin bende bilmezdim benimde oluyor gayet normallll :))) sütün geldigi icin o sivi geliyor ilk şeffaf su gibi gelir bebek emdikce beyaza doncek bu haftalarda gayet normal canim endiselenme benim goguslerim hatta cok sizliyor.
Ben de bu hafta hareketlerini fazlaca hissediyorum karnımın hareket ettiğini görüyorum. Benim kızım da yaramaz teyzesi Gece uymadan önce uykuya dalmama müsade etmiyor sabah da 7 gibi uyanıp beni de uyandırıyor. Sanırım bizi hazırlıyor maratonaKızlaaar dün gece yaşadığım şeyin etkisindeyim hala :) normalde gün içinde de çok hareketliyiz ama artık gece uykumdan uyandirmaya başladı güçlendi benim yakışıklım:) dün tam uyumak üzereydim tekmeyi yedim uyandim sırt üstü yattım. Allahim ne göreyim resmen karnim kalkip iniyo kalkıp iniyo eşime dedim hemen bişeyler oluyo korkuyorum çocuğa bişey mi oluyo acaba dedim ama içimdeki hissi anlatamam hem korkuyorum hem tuhaf bi his elimi karnima koysam avcuma vuruyor. Sonra düşündüm neresiyle yaptı bunu diye bu haftalarda dizlerini çok hareket ettirirmis zaten hissettigim şey sanki pedal çevirir gibi hızlı hızlı ve güçlüydu inanamadim. Uzun süredir çok hareketliydi hatta aşırı ama dün cok farkliydi Allah herkese yaşatsin inşallah. Elini koyduğun yere vurması sana tepki veriyor olmasi bile alt üst ediyor insanın duygularini:) bidr cok hareket eden bebek yaramaz olur yorumlarıni da kafama takmiyor değilim
Benim oglum da bu sabah 5 6 gibi tekmeleriyle uyandirdi cok tatli ya :) esimi de uyandirdim hatta elini koydurdum o da hissetti. Dogunca boyle erken uyancak heralde diyoruz :) cok guzel bir hismis bu tekmeleri hissetmek. Dedigin gibi ac tok farketmiyor artik.Ben de bu hafta hareketlerini fazlaca hissediyorum karnımın hareket ettiğini görüyorum. Benim kızım da yaramaz teyzesi Gece uymadan önce uykuya dalmama müsade etmiyor sabah da 7 gibi uyanıp beni de uyandırıyor. Sanırım bizi hazırlıyor maratona
Kizlar son halim bu 3gunde şok bi sekilde çikti.Eki Görüntüle 1966328
Cümleten herkese iyi pazarlar arkadaslar. Artık fazla kişi girmiyor yorumlar çok azaldı
Canim sen icini ferah tut. Birsey olmamistir. Ben ilk hamilelikte yasadiklarimi bilsen. Bu cocuk nasil dogmus derdin :)bugün eşimle iyi değildik çok gerildim bebeğim çok etkilenmiş mıdır of of
Masallah ikinizede. Benim pek karnim yok. Olanda aksam top gibi onde cikiyor :)Kizlar son halim bu 3gunde şok bi sekilde çikti.Eki Görüntüle 1966328
Canim benim doktorumda kilo ve tansiyona bakiyor. Bebege bakiyor. Bebegin kalp, beyin ,bobrek, el,kol vs bunlara bakip bana gosteriyor.Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim
Kızlar bu hafta dişçi randevusu alıyorum doktorum mutlaka git dedi zaten epey kanamaya başladı dişetlerim.
Canim benim de ilk gittigim doktor hic konuskan degildi. Benim de ozeldi. Hatta kiloma ve tansiyonuma bile bakmiyodu. Ilk hamileligim ve hic bir bilgi vermiyodu. Simdi onu degistirdim baska bi ozele gidiyorum. O da konuskan ama oyle bu ay sunlar oluyo gibi bilgi vermiyo. Seninki gibi kilo tansiyon ve ultrasonda bebege bakiyo onunla ilgili detaylar veriyo. O ay gerekli tahlilleri yapiyo. Kan ilacini bile ben kendim istedim mesela o yazmadi. Bilmiyorum dr larin çoğu boyle sanirim. Bu gittiğimden herkes memnun kalmis mesela ama bana gore eh iste. Bekletim yuksek sanirim ama karsilayacak doktor bulamadim.Kızlar merha ben 23 haftalık hamileyim şu sıralar aklımda doktorumla ilgili şüphelerim var özel bi hastaneye gidiyorum doktorum pek konuşkan değil benim ilk hamileliğim ne sormam gerektigini bilemiyorum oda pek bisi anlatmıyor.bide bebegin cinsiyetine kız dedi detaylı ultrasyonda erkek dediler. Benim muayenem sırasında kiloma tansiyonuma bakıyor ultrasyonda bebege bakıyor bu kadar bu hafta şöyle bu ay şöyle diye hiç bişey anlatmıyor sizinde muayeneleriniz böylemi geciyor doktorunuz la neler soruyo neler anlatıyor benide aydınlatırsanız sevinirim
Kizlarrrrr oglumm artik fena tekmeliyor yerimden sıçriyorum resmen cok guzel bi duygu benimde 21bitti ve 13haftada hissetmeye baslamistim hafif hafif ama buyudukce simdi gercekten net hissediyorum karnimda cok cikti.
Cümleten herkese iyi pazarlar arkadaslar. Artık fazla kişi girmiyor yorumlar çok azaldı
pazar gezmesi sanırım:) bende yeni geldim karnımda sancı var belimde ağrıyor.. gezmedim çok ama yoruldum sanırım :)
Pazar telaşı canım :) kimi gezmede kimi iş güç. Biz de bebişin beşiği gelmişti onu yerleştirdik yatak odasına. :) bütün işi eşim yaptı ben sadece ıfak tefek iş yaptım ona rağmen belimde karnımda bir ağrı başladıyattım şimdi biraz geçer inşallah. Biz böyle hemen yorulcak mıyız hiç iş yapamaz oldum ben. İlerde napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?