- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.361
Kızlar selam...benim ikinci hamileliğm kizim park yatak kullanıyor ve yaza ona baza almayı düşünüyorum. 26 aylık olmuş olacak o zaman. Sizce baza güvenli olur mu alışır mi. Tecrubeeli anneler yardımcı olabilir mi. Birde odasini yapmamistim kızımın böyle bir dolap aldık bugün. Sizce naisl doğru karar verdim Mi acaba.
https://www.tekzen.com.tr/alpino-melek-4-kapakli-2-cekmeceli-gardirop-156335
Çok teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı ya. Eşim biraz aceleci davrandı d. Ben bakmaya diye gittim o almaya gitti hemencanım bazaların yanına koruyucu tahtalar var. monte edilebilir şekilde. onlardan alırsın hiçbir şey olmaz. dolap kullanımı rahat duruyor. bence kullanışlı olur. hayırlı olsun canım :)
Aynen canım bende ondan korkuyorum. İnşallah yatıp kalmayız. Yattım ama geçmedi hala kasıklarım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun valla zormuş bu işlersorma canım valla napcaz bilmiyorum. alt tarafı oğlanın okul alışverişi için gittim beslenmesi için. avm de gezmedim bilesonra eğlence merkezinde babasıyla oynadı ben oturdum o halde yani.. sıpa bunlar bizi hemen yoruyor.. bu böyle gidecek sanırım.. oğlumda son 1 ay hiç gezemedim hep yatmıştım. bu öyle olmasa bari... Allah yardımcımız olsun canım. işleri sonlara bırakmadan halletmemiz lazım ona emin oldum bugün :)
Aynen canım bende ondan korkuyorum. İnşallah yatıp kalmayız. Yattım ama geçmedi hala kasıklarım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun valla zormuş bu işler
Çok teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı ya. Eşim biraz aceleci davrandı d. Ben bakmaya diye gittim o almaya gitti hemen
Hayirli olsun canim besiginiz :) biz de bugun bi kac bebek magazasina baktik besik icin ama yorgunluktan öldüm hemen. Sen de dikkat et ben sirtimin ve belimin altina yastik koyup uzaniyorum agriyinca o zaman geciyor. Dizlerini de karnina cekersen kasik agrin gecer insallah canim.Pazar telaşı canım :) kimi gezmede kimi iş güç. Biz de bebişin beşiği gelmişti onu yerleştirdik yatak odasına. :) bütün işi eşim yaptı ben sadece ıfak tefek iş yaptım ona rağmen belimde karnımda bir ağrı başladıyattım şimdi biraz geçer inşallah. Biz böyle hemen yorulcak mıyız hiç iş yapamaz oldum ben. İlerde napıcam bilmiyorum
Sağol canım. Yatıyorum ben de ama geçmedi hala. Bel ağrısını kabullendim artık hayatımın bir parçası da karnım ağrıyınca tedirgin oluyorum. İlk bebiş olunca hangi ağrı sıkıntı hangisi normal anlayamıyoruz ya insan stres oluyor. Bebişim çok şükür hareketli de bu kasılma dedikleri nasıl bişey acaba. İnşallah yorgunluktandır önemli birşey olmasın da..Hayirli olsun canim besiginiz :) biz de bugun bi kac bebek magazasina baktik besik icin ama yorgunluktan öldüm hemen. Sen de dikkat et ben sirtimin ve belimin altina yastik koyup uzaniyorum agriyinca o zaman geciyor. Dizlerini de karnina cekersen kasik agrin gecer insallah canim.
Sabahtan beri temizlik yapıyorum şuan ağrımı anlatamam canım belim karnım fena tuvalete gidiyorum endiseden hemen kontrol ediyorum leke bişey gelmiş mi diye o derece korkutacak ağrım var ama demekki yorulmaya gelmiyoruz daha dikkatli olmalı anlaşılanSağol canım. Yatıyorum ben de ama geçmedi hala. Bel ağrısını kabullendim artık hayatımın bir parçası da karnım ağrıyınca tedirgin oluyorum. İlk bebiş olunca hangi ağrı sıkıntı hangisi normal anlayamıyoruz ya insan stres oluyor. Bebişim çok şükür hareketli de bu kasılma dedikleri nasıl bişey acaba. İnşallah yorgunluktandır önemli birşey olmasın da..
Bazalarin yanina koruma konuluyor oyle yaptirabilirsin. Yoksa muhtemelen dusebilir canim. Yada yerden cok yuksek olman yataklar var oyle bir yatak dusunebilirsib. O yaslarda biraz deli yatiyorlar. O dolap yeterli olur gibi. Bende ogluma o buyuklukte dolap almistim. Ama 3. Coxugum olacak o yuzden ek dolap yaptirma niyetindeyim.Kızlar selam...benim ikinci hamileliğm kizim park yatak kullanıyor ve yaza ona baza almayı düşünüyorum. 26 aylık olmuş olacak o zaman. Sizce baza güvenli olur mu alışır mi. Tecrubeeli anneler yardımcı olabilir mi. Birde odasini yapmamistim kızımın böyle bir dolap aldık bugün. Sizce naisl doğru karar verdim Mi acaba.
https://www.tekzen.com.tr/alpino-melek-4-kapakli-2-cekmeceli-gardirop-156335
Aynen canım ben de aynı durumda yattım. Biraz hafifledi ama geçmedi hala. Yat sende ayaklarını karnına çek. Geçer inşallahSabahtan beri temizlik yapıyorum şuan ağrımı anlatamam canım belim karnım fena tuvalete gidiyorum endiseden hemen kontrol ediyorum leke bişey gelmiş mi diye o derece korkutacak ağrım var ama demekki yorulmaya gelmiyoruz daha dikkatli olmalı anlaşılan
Sağol canım içim rahat etmedi epeydir böyle temizlemedim şimdi ev konusunda içim rahatta ağrıyla kaldım başbaşaAynen canım ben de aynı durumda yattım. Biraz hafifledi ama geçmedi hala. Yat sende ayaklarını karnına çek. Geçer inşallahev işte ne kadar yardım eden de olsa sen yatarken dönmüyor. İllaki birşeyler yapıyorsun dikkat et kendine canım sen de. Geçmiş olsun
Aynen canim bilmedigimizden endiseleniyoruz. Kasılma nasil bisey ben de anlayamadim ama okuduklarima gore herkes bebek hareketi sanmis ama sonrasinda kasilma cikmis falan. Insallah biz anlayabiliriz bir sorun olmadan.Sağol canım. Yatıyorum ben de ama geçmedi hala. Bel ağrısını kabullendim artık hayatımın bir parçası da karnım ağrıyınca tedirgin oluyorum. İlk bebiş olunca hangi ağrı sıkıntı hangisi normal anlayamıyoruz ya insan stres oluyor. Bebişim çok şükür hareketli de bu kasılma dedikleri nasıl bişey acaba. İnşallah yorgunluktandır önemli birşey olmasın da..
Yazarım cnm da diş taşı temizliği yapar diye düşünüyorum sana yapmadı mıBen de gittim dişçiye aynı durumdan dolayı..
Bol bol tuzlu gargara yapın ama yutmayin tansiyon için dedi.dislerinize dikkat edin çünkü yapılacak pek bir şey yok dedi.
Acaba senin Dr ne diyecek merak ettim gidince yazarsan sevinirim
Yazarım cnm da diş taşı temizliği yapar diye düşünüyorum sana yapmadı mı
Amannn dikkat! !bosver temizligi falan yok mu yardim edecek biri yoksa da yüzden yap gec bida yapma sakın..bak ben 5gun yattimSabahtan beri temizlik yapıyorum şuan ağrımı anlatamam canım belim karnım fena tuvalete gidiyorum endiseden hemen kontrol ediyorum leke bişey gelmiş mi diye o derece korkutacak ağrım var ama demekki yorulmaya gelmiyoruz daha dikkatli olmalı anlaşılan
Ay çok şükür benimki sabahları uyandirmiyor beni hatta kahvaltiyi yapıyorum oturuyorum öyle uyaniyo. Annesine çekmiş benimki geceleri uyumaz sabahlari uyanmazBen de bu hafta hareketlerini fazlaca hissediyorum karnımın hareket ettiğini görüyorum. Benim kızım da yaramaz teyzesi Gece uymadan önce uykuya dalmama müsade etmiyor sabah da 7 gibi uyanıp beni de uyandırıyor. Sanırım bizi hazırlıyor maratona
Canim ayrıntılı 22.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum eğer yaptiracaksan acele et istersen bilgin olsun:)Selam kizlar
Benim bebisim artik cok daha kuvvetli vuruyor. Elimle hissetmemi gectim dışardan gözle görünüyor
Devamlı hareket halinde nerdeyse masallah
Oturduğum da uzandigimda itekleyip vuruyor erkenden çıkacak galiba
Biz henuz ayrıntılı ultrason yaptirmadik bu hafta hastane arastiracagiz yüzünü cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?