temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

canım bazaların yanına koruyucu tahtalar var. monte edilebilir şekilde. onlardan alırsın hiçbir şey olmaz. dolap kullanımı rahat duruyor. bence kullanışlı olur. hayırlı olsun canım :)

canım bazaların yanına koruyucu tahtalar var. monte edilebilir şekilde. onlardan alırsın hiçbir şey olmaz. dolap kullanımı rahat duruyor. bence kullanışlı olur. hayırlı olsun canım :)
Çok teşekkür ederim içim bir nebze rahatladı ya. Eşim biraz aceleci davrandı d. Ben bakmaya diye gittim o almaya gitti hemen

Aynen canım bende ondan korkuyorum. İnşallah yatıp kalmayız. Yattım ama geçmedi hala kasıklarım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun valla zormuş bu işler

Aynen canım bende ondan korkuyorum. İnşallah yatıp kalmayız. Yattım ama geçmedi hala kasıklarım ağrıyor. Allah yardımcımız olsun valla zormuş bu işler

öyle canım.. ben dinlendim kahve içtim karnımı battaniye ile sardım iyi geldi. sıcak bir şeyler iç iyi gelir belki.

Hayirli olsun canim besiginiz :) biz de bugun bi kac bebek magazasina baktik besik icin ama yorgunluktan öldüm hemen. Sen de dikkat et ben sirtimin ve belimin altina yastik koyup uzaniyorum agriyinca o zaman geciyor. Dizlerini de karnina cekersen kasik agrin gecer insallah canim.

Sağol canım. Yatıyorum ben de ama geçmedi hala. Bel ağrısını kabullendim artık hayatımın bir parçası da karnım ağrıyınca tedirgin oluyorum. İlk bebiş olunca hangi ağrı sıkıntı hangisi normal anlayamıyoruz ya insan stres oluyor. Bebişim çok şükür hareketli de bu kasılma dedikleri nasıl bişey acaba. İnşallah yorgunluktandır önemli birşey olmasın da..

Sabahtan beri temizlik yapıyorum şuan ağrımı anlatamam canım belim karnım fena tuvalete gidiyorum endiseden hemen kontrol ediyorum leke bişey gelmiş mi diye o derece korkutacak ağrım var ama demekki yorulmaya gelmiyoruz daha dikkatli olmalı anlaşılan

Bazalarin yanina koruma konuluyor oyle yaptirabilirsin. Yoksa muhtemelen dusebilir canim. Yada yerden cok yuksek olman yataklar var oyle bir yatak dusunebilirsib. O yaslarda biraz deli yatiyorlar. O dolap yeterli olur gibi. Bende ogluma o buyuklukte dolap almistim. Ama 3. Coxugum olacak o yuzden ek dolap yaptirma niyetindeyim.

Aynen canım ben de aynı durumda yattım. Biraz hafifledi ama geçmedi hala. Yat sende ayaklarını karnına çek. Geçer inşallah ev işte ne kadar yardım eden de olsa sen yatarken dönmüyor. İllaki birşeyler yapıyorsun dikkat et kendine canım sen de. Geçmiş olsun

Sağol canım içim rahat etmedi epeydir böyle temizlemedim şimdi ev konusunda içim rahatta ağrıyla kaldım başbaşa

Selam kizlar
Benim bebisim artik cok daha kuvvetli vuruyor. Elimle hissetmemi gectim dışardan gözle görünüyor
Devamlı hareket halinde nerdeyse masallah
Oturduğum da uzandigimda itekleyip vuruyor erkenden çıkacak galiba
Biz henuz ayrıntılı ultrason yaptirmadik bu hafta hastane arastiracagiz yüzünü cok merak ediyorum

Aynen canim bilmedigimizden endiseleniyoruz. Kasılma nasil bisey ben de anlayamadim ama okuduklarima gore herkes bebek hareketi sanmis ama sonrasinda kasilma cikmis falan. Insallah biz anlayabiliriz bir sorun olmadan.

Yazarım cnm da diş taşı temizliği yapar diye düşünüyorum sana yapmadı mı

Yazarım cnm da diş taşı temizliği yapar diye düşünüyorum sana yapmadı mı

Yok cnm yapmadı...
Pek yapmak istemedi aslında 4 ay daha idare eder bu dişler dedi
Çekilmesi gereken 20 lik diş vardı benim ondan
Çok kötü olursa yine gel dedi bilemedim ben de başka Dr a gitsem mi diye

Amannn dikkat! !bosver temizligi falan yok mu yardim edecek biri yoksa da yüzden yap gec bida yapma sakın..bak ben 5gun yattim

Ay çok şükür benimki sabahları uyandirmiyor beni hatta kahvaltiyi yapıyorum oturuyorum öyle uyaniyo. Annesine çekmiş benimki geceleri uyumaz sabahlari uyanmaz

Canim ayrıntılı 22.haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum eğer yaptiracaksan acele et istersen bilgin olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…