temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Yok cnm yapmadı...
Pek yapmak istemedi aslında 4 ay daha idare eder bu dişler dedi
Çekilmesi gereken 20 lik diş vardı benim ondan
Çok kötü olursa yine gel dedi bilemedim ben de başka Dr a gitsem mi diye
Ben temizlesin istiyorum ya biraz şişti bazı dişetlerim. 20 lik dişlerimden sadece biri kalmıştı benim ama şimdilik maşallah bişeyi Yok başka bir dişimde problem var hissediyorum ara ara kendini belli ediyor 4 ay daha idare etsin inş. Zaten daha vahim bir problemim başladı kalça kemiklerimi kırmışlar gibi acıyor

Geçmiş olsun canım sen ne için yattın iyi misin ?
Lekem geldi baya bi fazla sürekli ayakta durmaktan ve dikkat etmedigimden kesenin biri rahim duvarindan 1cm disari çıkmış ve idrar torbasiyla ikisi arasina sıkışmış kabizlikta olunca sürekli kanamam oldu az daha esi dusecekti

Ah canım çok geçmiş olsun neden oldu bu kadar yorulmaktan mı ? Şimdi iyi misiniz peki ?

Gecmis olsun canim dikkat et kendine yorulma. Benim su an evimin halini gorsen savas alani gibi ama napiyim yorgunluktan yapamiyorum. Dinlene dinlene yapmak lazim bebisler daha önemli :)

Yoğun ve yorucu bir pazarın ardından mobilyamızı ve yanımızda yatırmak içinde park yatağımızı aldık kızlar. İnşallah hayrlısıyla güzel günlerde kullanmak nasip olur. Mobilya Belis nova, park yatak Prego cosmos. Darısı başınıza kızlar

Kızlar artık benim midemdeki aşırı ezilme açlık hissi kayboldu. Günde 2 öğün yiyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği aralarda meyve ceviz yoğurt süt tarzı yiyecekler atıstiriyorum. Sizde durumlar nasıl ?

Geçmiş olsun canım . İnşallah sorun olmaz Allahın izniyle

Herkese iyi haftalar arkadaşlar,inşallah bu hafta da hepimiz için sorunsuz ve çok güzel bir şekilde geçer :) Ben de bir iki gündür çok ciddi şekilde hissediyorum bebeğiöin hareketlerini özellikle akşamları yattığımda başlıyor kıpırdanmaya bağırsaklarım çalışıyor gibi oluyor ama artık karnım da hareket etmeye başlayınca ayırt edebiliyorum ne nedir :) Hele dün gece ildiğiniz tekmeyi vurdu sıpa :) O kadar güzel heyecanlar ki bunlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Günaydın tatlım aynen benimki de dün maşallah hiç durmadı bazen epey uzun sürüyor arkaarkaya acaba diyorum rahatsız mı oldu oturuşumu değiştiriyorum ama alakası yoktur belki :)

Benimde az kaldı kızlar bende çok heycanlıyım

Çok sagol canm araştıracağız yatakları artık. Çocuk sayısı arttıkça ihtiyaç artıyor. Kızımın eşyalar bizim sifonyere sigiyordu. Şimdi ikinci gelince bizedd ihtiyaç oldu

Kızlar günaydın. Benim karın ağrım dünden beri geçmiyor. Gece hiç uyumadım. Karnımın alt kısmına bıçaklar saplanıyor hareket ettikçe. Ne yana dönsem aynısı oldu. Neden oluyor ya da önemli bir durum mu deneyimi olan yaşayan arkadaşlar yardım edin.

Canim benimde arada oluyor dinlenince geçmiyor mu

haaa onu diyorsun.. normal canım.. ayrıntılıda falan bende de öyle çıktı.. o boyu kilosu vs. hafta hafta değişiyor..

ayrıntılıda hangi değerler ölçüldü hatırlıyormusunuz bana benim rapor sonucum için çok eksik geldide eğer herkeste aynı durum söz konusuysa başka hastaneye gitmicem.. hep topu beş değer ölçülmüş bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…