- 30 Kasım 2015
- 751
- 673
- 23
- 35
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.401
banada oluyor canım dinlenince geçiyor mu senin, benim dinlendikçe masaj yaptıkça rahatlıyorumKızlar günaydın. Benim karın ağrım dünden beri geçmiyor. Gece hiç uyumadım. Karnımın alt kısmına bıçaklar saplanıyor hareket ettikçe. Ne yana dönsem aynısı oldu. Neden oluyor ya da önemli bir durum mu deneyimi olan yaşayan arkadaşlar yardım edin.
dikkat et canım kendine bi problem olmasın .Ah canım çok geçmiş olsun neden oldu bu kadar yorulmaktan mı ? Şimdi iyi misiniz peki ?
ben kestirdim canım önce çok araştırdım sonra kısacık kestirdimGünaydın kızlar saçlarınız ne alemde kestiren boyatan var mı
Canim benimde arada oluyor dinlenince geçmiyor mu
Yok kızlar malesef. Dün öğlenden beri devam ediyor. En ufak bir hareketimde bıçak saplanıyor kasıklarıma.banada oluyor canım dinlenince geçiyor mu senin, benim dinlendikçe masaj yaptıkça rahatlıyorum
Teşekkür ederim canım bende kestirmeyi düşünüyorum aşırı uzadıben kestirdim canım önce çok araştırdım sonra kısacık kestirdimbatılmış hepsi ama boya konusunda bişi diyemicem çünkü kimyasal ;/
Usutmus olabilirmisin canım idrarini yaparken sıkıntı yasiyormusunYok kızlar malesef. Dün öğlenden beri devam ediyor. En ufak bir hareketimde bıçak saplanıyor kasıklarıma.
20 hafta dolunca yapılıyormuş bnm saglık ocagımdakı hemsıre oyle soyledı ama daha gıtmedım bu hafta ıcı bıgun yaptırıcam sanırımkızlar sağlık ocağı aşıları hangi haftalarda yapılıyor ?
doktorunu aradın mı canımYok kızlar malesef. Dün öğlenden beri devam ediyor. En ufak bir hareketimde bıçak saplanıyor kasıklarıma.
ben hamileliğimin ikinci ayında kestirdim çok uzamışlardıTeşekkür ederim canım bende kestirmeyi düşünüyorum aşırı uzadı
Sıkıntı yok canım. Normal herşey gaz sıkıntım da yok şuan.Usutmus olabilirmisin canım idrarini yaparken sıkıntı yasiyormusun
Aramadım canım. Bilemiyorum ki önemli mi önemsiz mi? Karın ağrısında genelde kanama olmadıkça sıkıntı yok diyor aradığım zamanlarda. Bakalım geçmezse akşam iş çıkışı giderim olmazsa.doktorunu aradın mı canım
bende yarın sabah gidicem geç kalmamışızdır inşaalah işten izin alıp çıkmak problem ya ;(20 hafta dolunca yapılıyormuş bnm saglık ocagımdakı hemsıre oyle soyledı ama daha gıtmedım bu hafta ıcı bıgun yaptırıcam sanırım
ayrıntılıda hangi değerler ölçüldü hatırlıyormusunuz bana benim rapor sonucum için çok eksik geldide eğer herkeste aynı durum söz konusuysa başka hastaneye gitmicem.. hep topu beş değer ölçülmüş bende..
Kızlar günaydın. Benim karın ağrım dünden beri geçmiyor. Gece hiç uyumadım. Karnımın alt kısmına bıçaklar saplanıyor hareket ettikçe. Ne yana dönsem aynısı oldu. Neden oluyor ya da önemli bir durum mu deneyimi olan yaşayan arkadaşlar yardım edin.
kızlar sağlık ocağı aşıları hangi haftalarda yapılıyor ?
Merhaba , mutlu haftalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?