temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

banada oluyor canım dinlenince geçiyor mu senin, benim dinlendikçe masaj yaptıkça rahatlıyorum

arkadaşlar facede kanz m1 avm sayfasında oda takımları çok uygun bilgisi olan varmı . dikkat bebek var sitesi de resmi sitesi galiba . çok uygun geldiler acaba burdan alışveriş yapan var mı aranızda

kızlar gunaydınn ...
ayrıntılıya son 1 :)
dun aksam bıraz fazla kacırdım yemegı ondan mıdır bılmem bnmkı ıcımde kıpır kıpırdı bu sefer gercekten hıssettım sonunda yarın aksamustude ayrıntılımız var ardındanda doktorumun randevusu var yarın cok gorusucez bakalım neler yapıyor bızımkı
herkesın mutlu haberler alacagı bı hafta olsun..

Usutmus olabilirmisin canım idrarini yaparken sıkıntı yasiyormusun
Sıkıntı yok canım. Normal herşey gaz sıkıntım da yok şuan.
doktorunu aradın mı canım
Aramadım canım. Bilemiyorum ki önemli mi önemsiz mi? Karın ağrısında genelde kanama olmadıkça sıkıntı yok diyor aradığım zamanlarda. Bakalım geçmezse akşam iş çıkışı giderim olmazsa.

20 hafta dolunca yapılıyormuş bnm saglık ocagımdakı hemsıre oyle soyledı ama daha gıtmedım bu hafta ıcı bıgun yaptırıcam sanırım
bende yarın sabah gidicem geç kalmamışızdır inşaalah işten izin alıp çıkmak problem ya ;(

Bunlar canım :) tek tek yazmadım raporu yolladım bak diye :)

Eklentiler

• IMG_20170313092212.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20170313092230.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42

canım benim de sancım devam ediyor ara ara yokluyor dünden beri.. ama ben buldum sebebini kabızlık ve gaz sancısı.. senin de öyle bir şey olabilir mi? değilse doktorunu ara mutlaka.. magnezyum kullanıyor musun ?

kızlar sağlık ocağı aşıları hangi haftalarda yapılıyor ?

ben 20. haftada yaptırdım canım.. ara onları sana söylerler şu gün diye

Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…