- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.421
Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Nasılsın. Bebiş nasılmerhaba canım :) mutlu haftalar :))
Hı. hiç görmemiştim. şimdi baktımda fena değilmiş.ben babyfox jaguar travel aldım.. biraz büyük ama ben sık dışarı çıkıyorum o sebeple tekerleri falan büyük olsun istedim.. her gün gidiş geliş var anca paklar :)
Canım ben 21 e girdim. Ama bana 21 mayısa randevu verdi aşı için. Benim tek doz yapılacak belki de ondandır bilmiyorum ama 22. Haftaya falan denk geliyor sanmıyorum geç olacağını senin içinbende yarın sabah gidicem geç kalmamışızdır inşaalah işten izin alıp çıkmak problem ya ;(
çok şükür iyiyiz ikimizde canım :) sen ve bebişin nasılsınız nasıl gidiyor ?Nasılsın. Bebiş nasıl
Hı. hiç görmemiştim. şimdi baktımda fena değilmiş.
canım benim de sancım devam ediyor ara ara yokluyor dünden beri.. ama ben buldum sebebini kabızlık ve gaz sancısı.. senin de öyle bir şey olabilir mi? değilse doktorunu ara mutlaka.. magnezyum kullanıyor musun ?
Yok gec oldugunu sanmam ya bnm arkadasım 23 . haftada gıdıp yaptırdı onemlı olan 20 haftanın dolması bıldıgım kadarıylabende yarın sabah gidicem geç kalmamışızdır inşaalah işten izin alıp çıkmak problem ya ;(
Kullanıyorum canım. Kabızlık sorunum yok şuan.
Gaz da rahatsız edici boyutlarda değil ama belki yine de ondandır. Hafiflemezse arayım akşama da giderim sıkıntı varsa canım çok sağol :)
Ben de ısıtıcı açtım ayağımın altına iyi gelir o zaman. İş yerinde imkanlar sınırlı :) tuvalete git gel yarım saatte bir yürüyüş yapıyorum resmen :) su içesim gelmiyor artık. Bugün de buna taşınırız napalımanladım canım.. rahatsız edici değil bende de ama sıkıştırınca sancı yapıyor o sebepten olabilir senin de.. çünkü akşam vardı benim karnımı sardım geçti.. uyuyunca açılmış bakım yine var.. yine sardım geçti sabahta aynısı olunca dedim kesin gaz :) battaniye örtülü şimdi :)
Bizde iyiyiz şükür.çok şükür iyiyiz ikimizde canım :) sen ve bebişin nasılsınız nasıl gidiyor ?
evet rahat geldi bagaj kısmı büyük falan hem bebişin hem oğluşun eşyaları sığar :)
Ben de ısıtıcı açtım ayağımın altına iyi gelir o zaman. İş yerinde imkanlar sınırlı :) tuvalete git gel yarım saatte bir yürüyüş yapıyorum resmen :) su içesim gelmiyor artık. Bugün de buna taşınırız napalım
Bizde iyiyiz şükür.
Son 2-3 gündür dahada anne ben burdayım diyo
ikinci cocuk olunca o evet önemli
Ben de bugaboo cameleon baktım baya hoşuma gitti canım sanırım turuncu olanını alacağımBebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Haftaya çarşamba gününe randevu aldım canım ben. bir de tuzlu su gargarasına başlıycam bugün.benimde çok kanamam var ya
Ben hamile olduguma alisamadim ki hop oturup hop kalkiyodum bide yürüyerek markete gittim gece 3te soluğu acil de aldim 5gun yattimAh canım çok geçmiş olsun neden oldu bu kadar yorulmaktan mı ? Şimdi iyi misiniz peki ?
Şükür ki şuan iyiyiz Rabbim bidaha yasatmaz inşallah benle beraber hicbir hamile anneyeGeçmiş olsun canım . İnşallah sorun olmaz Allahın izniyle
Ben temizlesin istiyorum ya biraz şişti bazı dişetlerim. 20 lik dişlerimden sadece biri kalmıştı benim ama şimdilik maşallah bişeyi Yok başka bir dişimde problem var hissediyorum ara ara kendini belli ediyor 4 ay daha idare etsin inş. Zaten daha vahim bir problemim başladı kalça kemiklerimi kırmışlar gibi acıyor
Lekem geldi baya bi fazla sürekli ayakta durmaktan ve dikkat etmedigimden kesenin biri rahim duvarindan 1cm disari çıkmış ve idrar torbasiyla ikisi arasina sıkışmış kabizlikta olunca sürekli kanamam oldu az daha esi dusecekti
Çok geçmiş olsun canım. Allah tekrarını yaşatmasın. Sağlıkla kavuş inşallah bebişlerine :)Ben hamile olduguma alisamadim ki hop oturup hop kalkiyodum bide yürüyerek markete gittim gece 3te soluğu acil de aldim 5gun yattim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?