temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.

ben babyfox jaguar travel aldım.. biraz büyük ama ben sık dışarı çıkıyorum o sebeple tekerleri falan büyük olsun istedim.. her gün gidiş geliş var anca paklar :)

bende yarın sabah gidicem geç kalmamışızdır inşaalah işten izin alıp çıkmak problem ya ;(
Canım ben 21 e girdim. Ama bana 21 mayısa randevu verdi aşı için. Benim tek doz yapılacak belki de ondandır bilmiyorum ama 22. Haftaya falan denk geliyor sanmıyorum geç olacağını senin için

canım benim de sancım devam ediyor ara ara yokluyor dünden beri.. ama ben buldum sebebini kabızlık ve gaz sancısı.. senin de öyle bir şey olabilir mi? değilse doktorunu ara mutlaka.. magnezyum kullanıyor musun ?

Kullanıyorum canım. Kabızlık sorunum yok şuan.
Gaz da rahatsız edici boyutlarda değil ama belki yine de ondandır. Hafiflemezse arayım akşama da giderim sıkıntı varsa canım çok sağol :)

Kullanıyorum canım. Kabızlık sorunum yok şuan.
Gaz da rahatsız edici boyutlarda değil ama belki yine de ondandır. Hafiflemezse arayım akşama da giderim sıkıntı varsa canım çok sağol :)

anladım canım.. rahatsız edici değil bende de ama sıkıştırınca sancı yapıyor o sebepten olabilir senin de.. çünkü akşam vardı benim karnımı sardım geçti.. uyuyunca açılmış bakım yine var.. yine sardım geçti sabahta aynısı olunca dedim kesin gaz :) battaniye örtülü şimdi :)

Kızlar iyi haftalar. Bu sefer de grip oldum öksürdükçe,hapşırdıkça bebeğime bişey olcak diye korkuyorum dr ilac da vermiyor bi türlü de geçmiyor tuzlu su gargarasi yapıyorum sadece sizde hic grip olanınız oldu mu ?

Ben de ısıtıcı açtım ayağımın altına iyi gelir o zaman. İş yerinde imkanlar sınırlı :) tuvalete git gel yarım saatte bir yürüyüş yapıyorum resmen :) su içesim gelmiyor artık. Bugün de buna taşınırız napalım

iyi yapmışsın canım :) farkında olmadan üşütülmüş olabiliyor :) ayyyy o tuvalet derdiii ooooff off bıktırıyooor yaa evde bile bıktırıyor işyerinde seni düşünemiyorum

Bizde iyiyiz şükür.
Son 2-3 gündür dahada anne ben burdayım diyo
ikinci cocuk olunca o evet önemli

di mi yaaa o tekmeler falan çok zevkli oluyor :)) hele sabahları.. kalk bir şeyler ye dercesine yatakta pıtır pıtır yiyince sus pus benim ki evet canım küçük olsa zor olurdu bana çantası ağır zaten arabaya sığsın istedim..

Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Ben de bugaboo cameleon baktım baya hoşuma gitti canım sanırım turuncu olanını alacağım

Ah canım çok geçmiş olsun neden oldu bu kadar yorulmaktan mı ? Şimdi iyi misiniz peki ?
Ben hamile olduguma alisamadim ki hop oturup hop kalkiyodum bide yürüyerek markete gittim gece 3te soluğu acil de aldim 5gun yattim

Kalsiyum desteğine ihtiyacın olabilir canım
Kemik eklem ağrıları kalsiyum ve magnezyum takviyesi ile azalıyor kullanıyor musun vitamin?

Çok geçmiş olsun canım
Dikkat et kendine dinlen.. ikiz gebelik çok daha zor olsa gerek ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…