temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Canım olumlu düşünmek lazım.rahim büyüyor diyedir ama dünden beri dinlenmeye rağmen geçmiyorsa bir görün doktora bence ...
Allahın izniyle bir şey yoktur inşallah ama garantiye al istersen hem.icin de rahatlar...

Aynen canım ben de öyle yapmayı düşünüyorum. Soba açtım ayaklarımı ısıtıyorum. İyi geldi sanki biraz. Geçmezse gidicem mutlaka iş çıkışı. Teşekkür ederim :)

Canım cok geçmiş olsun geçenlerde benim de öyle oldu takip ettm gecmedi iki aksam sonra dr gittim normal dedi rahim büyüyo yer edniyo olabilir Allah korusun kanama yoksa sıkıntı olmaz dedi icini ferah tut yok duramıyorum dersen bi dr na görün icin rahat eder

Ayy sağol canım içimi rahatlattı doktora sormuş olman :) biraz hafifledi çok şükür. Büyüyor demekki fındık kurdum

Ayy sağol canım içimi rahatlattı doktora sormuş olman :) biraz hafifledi çok şükür. Büyüyor demekki fındık kurdum
Evet cnm sordm ama benm rahimimde sıkntı var ilkgebeliğim boş gebelik oldu kürtajla aşdılar o yüzden sürekli dr takibindeym sen kendi dr na da danış hic olmadi bi telefon aç Allah korusun bişey olmasin

Amin canim :) benim de yarin saat 6 da cok heyecanliyim

Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Canim biz de pierre cardin evian ve casual cadillac arasinda kaldik. Casual cadillac katlaninca on tekerler de kivriliyor eger bagajiniz kucukse daha avantajli. Surusu de daha rahat geldi bana. Casual da karar kaldik sonuc olarak simdi indirim bekliyoruz fiyati 1500 lerde, düştüğü an alicaz :)

Kullanıyorum canım. Kabızlık sorunum yok şuan.
Gaz da rahatsız edici boyutlarda değil ama belki yine de ondandır. Hafiflemezse arayım akşama da giderim sıkıntı varsa canım çok sağol :)
Canim ihmal etme yine de. Benim de arada oluyor ama uyuyup uyaninca geciyordu. Nolur nolmaz git bence onemli bisey olmasa bile icin rahat eder :)

Bide idrarini cok tutma canim.ben bi gece uyumusum tutmusum,idararimi yaptiktan sonra butun gun kramp girdi karnima.2 gun surdu sonsa gecti.dikkst et canim onada
Gece nasil uyaniyorsunuz tuvalete ben cok sıkışık olsam bile hic uyanmiyorum :/ hatta yanimda sise oluyor gece kalkip iciyorum onu ama hala uykuda oluyorum. Yarim siseyi bitirdigim halde sabaha kadar tutuyorum tuvaletimi. Sonrasında benim de agrim oluyor ama napsam bilemedim. Alarm mi kursam acaba diyorum ama o zaman da apartmanda herkesi uyandircam.

Canim ben gece 2 3 kere uyaniyorum,kendiligimden uyaniyorum kafamda oluyo heralde.ama hamile degilkende en az 1 kere uyanirdim aliskanlik heralde.bence biraz kisik sesle kur canim en azindan bi gece bide sabaha karsi kalksan iyi olur senin icin.

Bide idrarini cok tutma canim.ben bi gece uyumusum tutmusum,idararimi yaptiktan sonra butun gun kramp girdi karnima.2 gun surdu sonsa gecti.dikkst et canim onada
idrar tutma bendede çok var ya evde problem değil de işte cok sıkıntı oluyo çok da su içiyorum resmen artık su içmeyi bırakacam

Kalsiyum desteğine ihtiyacın olabilir canım
Kemik eklem ağrıları kalsiyum ve magnezyum takviyesi ile azalıyor kullanıyor musun vitamin?
ya aslında doktorum osteocare diye vitamin vermişti ilk zamanlarda kullanmıştım sonra nedense bıraktım. Bu akşam almaya başlayacağım.

idrar tutma bendede çok var ya evde problem değil de işte cok sıkıntı oluyo çok da su içiyorum resmen artık su içmeyi bırakacam
Sıkıntı canım hele calısıyoken,normaldede iyi bisey degil zaten idrar tutmak annem cocuklugumdan beri uyarir beni tutma tutma diye,bende aliskanlik olmus tutamiyom zaten,hele simdi hamileyken cok sıkıstırıyo agrı yapiyo sonra,dikkat etmemiz lazim oyuzden su icmemizde gerekiyo,bekleme canim gelsin diye firsat buldukca gitmeye calis

ya ozaman benim hastane cidden özel olmasına rağmen çok yetersiz.. benim bunların hiç biri rapor edilmemiş.. ve baksa kesin ederdi.. çok sinir bozucu..

canım beni üniversite hastanesine gönderdi orda bakıldı ayrıntılı. kendi özel gittiğim yerde de hemen hemen aynı şekilde raporum. kötü olmuş canım. başka bir yere baksan ayrıntılı gitsen için rahat eder en azından. yaşadığın yerde var mı Üniversite hastanesi?

yok canım malesef .. ama içim içimi kemiriyo geçen haftadan beri , diyorumya beş yada altı değeri rapor etmiş sadece.. çok eksik geldi bana şahsen.. yok yeremi evham yapıyorum bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…