temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

merhaba kızlar bende 4 aylık hamileyim kız bebeğim olacakmış. Herkesin çocugunu sağlıkla sıhatle eline almasını nasip etsin Allah.Bende ağustos annesiyim :)
Amin canım. ben de 4 aylık hamileyim :) benim de kızım olacak... sende baş dönmesi oluyor mu? ben hafta sonu kötü oldum. yattığım halde başım dönüyordu.

merhaba kızlar bende 4 aylık hamileyim kız bebeğim olacakmış. Herkesin çocugunu sağlıkla sıhatle eline almasını nasip etsin Allah.Bende ağustos annesiyim :)
Amin canım. ben de 4 aylık hamileyim :) benim de kızım olacak... sende baş dönmesi oluyor mu? ben hafta sonu kötü oldum. yattığım halde başım dönüyordu.

yok canım malesef .. ama içim içimi kemiriyo geçen haftadan beri , diyorumya beş yada altı değeri rapor etmiş sadece.. çok eksik geldi bana şahsen.. yok yeremi evham yapıyorum bilmiyorum

acaba diğerleri normaldi de rapora o sebeple mi yazmadı? üzülme canım kötü bir durum olsa hemen rapor ederler merak etme.. demek ki iyiymiş bebiş

baş dönmesi normal canım.. hamilelikte olağan şeyler.. ara ara benim de dönüyor.

Ben hamile olduguma alisamadim ki hop oturup hop kalkiyodum bide yürüyerek markete gittim gece 3te soluğu acil de aldim 5gun yattim
Ah canım geçmiş olsun dikkat et ben o kadar hoplamadim ama çoook yordum bugün işte heryerim sızlıyor

Canım nasıl oldun?
Daha iyiyim canım. Dün çok su içmemiştim. Aklıma o geldi bol su içiyorum. Yarım saatte bir tuvalet daha iyiyim çok şükür. Belki de susuzluk yorgunluk falan birleşince oldu. Hamilelik işte heran yeni bir sıkıntı yaşıyoruz canım. Vücut delirmiş durumda :) çok sağol ilgin için

Kızlar öksürürken ağzıma metal tadı geliyo bikaç haftadır.İnternetten baktım hamilelikten olabilir veya vücutta çok fazla demir yüklenmesinden olabilir yazıyor.Sağlık ocağında değerlerime baktırmıştım daha önce iyi çıkmıştı.Bunu yaşayınca bi süreliğine decavit ilacını bıraktım doktora sormadan.Yanlış mı yapıyrm ki?Böyle bişey yaşayan var mı?

O sevindim o zaman iyi olmana :) rica ederim tekrar geçmiş olsun canım

baş dönmesi normal canım.. hamilelikte olağan şeyler.. ara ara benim de dönüyor.
aniden kalktığımda oluyordu önceden ama bu sefer yatarken oldu, bayılacak gibi oldum. korktum canım. ayaklarımı yastığın üstüne koydum bi de tuzlu ayran içtim geçti çok şükür :)

decavitte birçok vitamin var canım. Sadece demir değil. ağırlıklı olarak da kalsiyum magnezyum fosfor olduğunu biliyorum. doktoruna bi sor istersen

aniden kalktığımda oluyordu önceden ama bu sefer yatarken oldu, bayılacak gibi oldum. korktum canım. ayaklarımı yastığın üstüne koydum bi de tuzlu ayran içtim geçti çok şükür :)

tansiyonun düşmüş demek ki canım :) dikkatli ol korkma ama hamilelikte normal baş dönmeleri :)

Mrblar kızlar İnş bende temmuz annesi olucam rabbimin iZniyle. Benim gibi clexane kullanan var mı aranızda
Merhaba canım ben de clexane muadili Oksapar kullanıyorum temmuz annesiyim . Henüz doktorumla Doğum hakkında bişey konuşmadık ama aile hekimim normal Doğumun riskli olduğunu söylemişti sana doktorun bu konuda birşey söyledi mi

Ben ilk iki hamileliğimde bilmiyorum ve araştırma yapılmamıştı ve düşükle sonuçlandı malesef. 3.de ise iğne kullandım 0.4 lük ama onda da boş gebelik dendi 12.haftaya kadar embriyo oluşması ve kürtaj istemediğim için kendiliğinden düştü. Bildiğin doğum sancısı gibiydi Allah kimseye yaşatmasın. Şu an 0.6 lık iğne kullanıyorum çok şükür her şey yolunda. Boyum 1.68 kilom da 65 ti kiloya göre veriyoruz dedi doktorum. Gerçi benim yaşadığım yer küçük bir il öle çok daha detaylı araştırma şansım yok. Belki de senin dediğin daha sağlıklı bir yöntemdir iğne için. Bende çok az pıhtılaşma olduğunu hatta düşük risk grubunda olduğumu bile söylemişti Üniv.deki doktor ama 0.4 yine de kiloya göre 0.6 lık kullanıyorum. Sağlıkla doğsun da bebeğim 1000 lik Bike olsa sorun değil

Bende de aynı durum var kaç gündür. Pazar temizlik yaptım ama çok az. Yormadan çalıştım kendimi ama önce belim tutuldu ve akşama kadar bakamadım bacağımın üzerine. Fıtığım var o azdı galiba. Bugün de sırt ağrım hala devam ediyo. Okulda ayağa pek kalkmamaya çalışıyorum ama ders anlatırken bile nefes nefese kalıyorum. Kaldı ki yürümek iş yapmak falan hiç yetmiyor nefesim. Natura biz daha şimdiden böyleyse

Çok geçmiş olsun yaa. Hiç önemsiyoruz bişi olmaz gibi geliyo ama dikkat etmemiz lazım aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…