temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Evet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar var bu ara bide baygınlık hissi vuruyor zaten tansiyonum hep düşük nabzim desen yüksek

Evet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar var bu ara bide baygınlık hissi vuruyor zaten tansiyonum hep düşük nabzim desen yüksek
Tansiyon şu aylarda çok ani düşebilirmiş diye okumuştum. Dikkat etmek lazım düşme riskine karşı. Ben başım dönünce hemen oturuyorum. Nabız benim de çok hızlı. Bebeğe çok fazla kan pompalanıyor ondan sanırım.

İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim muhabbet epey ilerlemiş inşallah herkez iyidir.yarın ayrintili ultrason için randevu almaya gidecem fakülteye gitmişken de muayene olacam insallah hayırlısı ile şu ayrıntılı yi bi atlatsam sıkıntısız korkutuyor beni

İnşallah sorunsuz geçer canım. Güzel bebişlerini görürsün. Keyfini çıkar uzun uzun izle

Çok geçmiş olsun şu an nasılsınız peki. Bir de ne yapmıştıniz bu kadar ağır korktum açıkçası.

Kızlar bende bugün kontrole gittim ayrıntılımin sonucunu gösterdim doktoruma çok şükür her şey yolunda. Çarpıntım için kan ilacı sordum 2 hafta sonraki kontrolde başlayalım çok yanlısı değilim kan ilaçlarının dedi. Yani olabildiğince kullanmamaya çalışalim dedi. Onun dışında bel ağrımdan bahsettim magnezyum verdi 2 haftaya gecmezse fizige gönderelim dedi. Bir de şeker testim var bir dahaki kontrolumde

Evet işte nabız bide çarpıntı hissi yapıyo bebeğin kalbi ayrintilida 153 atıyordu yavrum benim hızlı hızlı büyüsünler inşallah :)

Bende trendyoldan alıyorum orijinalliği garantili

ALDIKLARIM ;

bez ( prima premium 1 no , prima aktif bebek 2 no)
banyo havlusu
çıtçıtlı body (uzun kollu, yarın kollu ve kolsuz)
yenidoğan takım (5 adet)
penye örtü (battaniye dediklerinden ama ince 2 tane)
biberon (mamajoo 250 ml 1 adet 150 ml 3 adet ben emzirmiyorum)
çorap
patik çorap
önlük
emzik
biberon fırçası
bebeyağı
şampuan
vücut losyonu
pişik kremi
alt açma minderi
bebek arabası
oto koltuk
örgü yelek ceket

ELİMDE OLANLAR;

örgü battaniye
polar battaniye
bebek yorgani
bebek beşiği (park yatak)
nevresim takımı
yastık
alez (yatak korucuyu)
bebek küveti kova maşrapa
tırnak makası

ALACAKLARIM;

Küvet filesi
bebek maması
saç fırçası
pike
birkaç parça daha çıtçıtlı body
deterjan
yumuşatıcı

Ah canım geçmiş olsun dikkat et ben o kadar hoplamadim ama çoook yordum bugün işte heryerim sızlıyor
Minikler cok hassas ve korumasiz oluyor günlük ihtiyaç dışında hicbir is yapmıyorum artik ise de sadece 5saat gidiyorum :) bissürü dinlenme vakti oluyo isim de zaten oturmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…