- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.481
Evet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar varBende de aynı durum var kaç gündür. Pazar temizlik yaptım ama çok az. Yormadan çalıştım kendimi ama önce belim tutuldu ve akşama kadar bakamadım bacağımın üzerine. Fıtığım var o azdı galiba. Bugün de sırt ağrım hala devam ediyo. Okulda ayağa pek kalkmamaya çalışıyorum ama ders anlatırken bile nefes nefese kalıyorum. Kaldı ki yürümek iş yapmak falan hiç yetmiyor nefesim. Natura biz daha şimdiden böyleyse
Tansiyon şu aylarda çok ani düşebilirmiş diye okumuştum. Dikkat etmek lazım düşme riskine karşı. Ben başım dönünce hemen oturuyorum. Nabız benim de çok hızlı. Bebeğe çok fazla kan pompalanıyor ondan sanırım.Evet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar varbu ara bide baygınlık hissi vuruyor zaten tansiyonum hep düşük nabzim desen yüksek
İnşallah sorunsuz geçer canım. Güzel bebişlerini görürsün. Keyfini çıkar uzun uzun izleİyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır giremedim muhabbet epey ilerlemiş inşallah herkez iyidir.yarın ayrintili ultrason için randevu almaya gidecem fakülteye gitmişken de muayene olacam insallah hayırlısı ile şu ayrıntılı yi bi atlatsam sıkıntısız korkutuyor beni
Çok geçmiş olsun şu an nasılsınız peki. Bir de ne yapmıştıniz bu kadar ağır korktum açıkçası.Lekem geldi baya bi fazla sürekli ayakta durmaktan ve dikkat etmedigimden kesenin biri rahim duvarindan 1cm disari çıkmış ve idrar torbasiyla ikisi arasina sıkışmış kabizlikta olunca sürekli kanamam oldu az daha esi dusecekti
neredeyse bitirdim diyebilirim :)Kizlar alışveriş yapmaya başladınız mı neler aldınız?
Hayirli olsun canim.merhaba kızlar bende 4 aylık hamileyim kız bebeğim olacakmış. Herkesin çocugunu sağlıkla sıhatle eline almasını nasip etsin Allah.Bende ağustos annesiyim :)
Evet işte nabız bide çarpıntı hissi yapıyo bebeğin kalbi ayrintilida 153 atıyordu yavrum benim hızlı hızlı büyüsünler inşallah :)Tansiyon şu aylarda çok ani düşebilirmiş diye okumuştum. Dikkat etmek lazım düşme riskine karşı. Ben başım dönünce hemen oturuyorum. Nabız benim de çok hızlı. Bebeğe çok fazla kan pompalanıyor ondan sanırım.
Bende nerdeyse bitirdimKizlar alışveriş yapmaya başladınız mı neler aldınız?
Ne kadarlik hamilesinBende nerdeyse bitirdimbebek arabasi besik dolap sifonyer e bebekden yenidogan bebek bezi seti aldim suanda islak mendil depoluyorum tavsiyeler uzerine
Ay ben hicbisey almadım eşim 28.haftaya kadar bişey almayacaz dedineredeyse bitirdim diyebilirim :)
Neler aldınızneredeyse bitirdim diyebilirim :)
Ay ben hicbisey almadım eşim 28.haftaya kadar bişey almayacaz dedi
Bende trendyoldan alıyorum orijinalliği garantiliSlm kizlar uzun zamandir giremiyordum biz bugun 17haftalik olduk sizler nasilsiniz doktorum lierac kullanmaya basla dedi eczanede pahali diye biliyorum internetten alacam ama hangi siteden alsam daha guvenilir olur orjinal midir aranizda kullanan netten getirten varsa yardimci olursa cok sevinirim
ALDIKLARIM ;Neler aldınız
Minikler cok hassas ve korumasiz oluyor günlük ihtiyaç dışında hicbir is yapmıyorum artik ise de sadece 5saat gidiyorum :) bissürü dinlenme vakti oluyo isim de zaten oturmakAh canım geçmiş olsun dikkat et ben o kadar hoplamadim ama çoook yordum bugün işte heryerim sızlıyor
Cok sagol canimCok gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?