- 24 Eylül 2016
- 10.492
- 25.381
- 598
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.501
Aynen öyle canim benim doktorum un meşhur lafi varÇok geçmiş olsun yaa. Hiç önemsiyoruz bişi olmaz gibi geliyo ama dikkat etmemiz lazım aslında.
Hicbisey canim ev isi bile elimi surmuyodum kayinvalidem gelip yapti hep 15dk markete yürümek ve ani hareket yüzünden oldu bide kabızlık cok onemli yaptigim bu yaniÇok geçmiş olsun şu an nasılsınız peki. Bir de ne yapmıştıniz bu kadar ağır korktum açıkçası.
Halbuki yürümek için çok faydalı yürüyün diyorlar insan ne yapacağını bilemiyor. Allah sağlık versin size de. Hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallahHicbisey canim ev isi bile elimi surmuyodum kayinvalidem gelip yapti hep 15dk markete yürümek ve ani hareket yüzünden oldu bide kabızlık cok onemli yaptigim bu yani
Cok teşekkür ederim canim yardımcı oldu banada liste gibi olmus
gecmiş olsun canım. senin göbek bayagı şişmiş ondan agrıyordur belin bi de cok iş yapıosan canım. bugun bir yemek ve corba yaptım mutfagı topladım perisan oldum valla cok yoruluyorumKizlar benimde bel agrilarim tekrardan basladi bu durum gercekten hayatimi engelliyor oturunca kitlenip kaliyorum inleye inleye kalkiyorum yerimden Allah celle celalü yardimcimiz olsun hepimizin kardeşlerim.
Ben baktım canım da kayseri de yeri sanırım yanlış hatirlamiorsam. Ben bursa da oturuyorum. Sadece netten bakarak ta odasını almaya guvenemedim açıkçası. Güvenilir mi onu da bilemedimarkadaşlar facede kanz m1 avm sayfasında oda takımları çok uygun bilgisi olan varmı . dikkat bebek var sitesi de resmi sitesi galiba . çok uygun geldiler acaba burdan alışveriş yapan var mı aranızda
Ayrıntılı için kaç para odedin canım ? Hangi doktor kaç dakika bakti. Bende geçen hafta gittim de sana ne kadar bakılacak merak ettimkızlar gunaydınn ...
ayrıntılıya son 1 :)
dun aksam bıraz fazla kacırdım yemegı ondan mıdır bılmem bnmkı ıcımde kıpır kıpırdı bu sefer gercekten hıssettım sonundayarın aksamustude ayrıntılımız var ardındanda doktorumun randevusu var yarın cok gorusucez bakalım neler yapıyor bızımkı
herkesın mutlu haberler alacagı bı hafta olsun..
Baby 2 go kendi ekseni etrafında 360 derece dönen mi canım ? Eger oysa onların çok çabuk kırıldığını söylediler banaBebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Cok teşekkür ederim canim yardımcı oldu banada liste gibi olmus
Ben de her gece doğuma ve çocuğa dair birşeyler görüyorumGünaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mıhiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah
Ya çok güzel uyandığımda gerçek olmasını istiyorumBen de her gece doğuma ve çocuğa dair birşeyler görüyorum
Günaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mıhiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah
evet oydu. Aaaa duymamıştım bunu.Baby 2 go kendi ekseni etrafında 360 derece dönen mi canım ? Eger oysa onların çok çabuk kırıldığını söylediler bana
nigar hanımdan aldım cnm randevuyu radyolojı uzmanıymıs medıcabılde. gecen ay randevu aldıgımda sordum 200 tl dediler. tabi değişmemişse. sen ne kadar ödemıstın. ?Ayrıntılı için kaç para odedin canım ? Hangi doktor kaç dakika bakti. Bende geçen hafta gittim de sana ne kadar bakılacak merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?