temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Çok geçmiş olsun yaa. Hiç önemsiyoruz bişi olmaz gibi geliyo ama dikkat etmemiz lazım aslında.
Aynen öyle canim benim doktorum un meşhur lafi var
Esim riskli bir durum var mı diye sordu doktorum da
Hamilelik bir risk zaten başlı başına dedi bu laftan anlamak lazim

Çok geçmiş olsun şu an nasılsınız peki. Bir de ne yapmıştıniz bu kadar ağır korktum açıkçası.
Hicbisey canim ev isi bile elimi surmuyodum kayinvalidem gelip yapti hep 15dk markete yürümek ve ani hareket yüzünden oldu bide kabızlık cok onemli yaptigim bu yani

Hicbisey canim ev isi bile elimi surmuyodum kayinvalidem gelip yapti hep 15dk markete yürümek ve ani hareket yüzünden oldu bide kabızlık cok onemli yaptigim bu yani
Halbuki yürümek için çok faydalı yürüyün diyorlar insan ne yapacağını bilemiyor. Allah sağlık versin size de. Hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah

Herkese iyi geceler hanımlar
Off çok fena şişkinlik var bende uyuyamıyorum çok geç yemek yedim zaten akşamları iki kat şişen bir göbeğim var hiç de iyi etmedim
Hadi umarım siz tatlı tatlı uyuyorsunuzdur

Kizlar benimde bel agrilarim tekrardan basladi bu durum gercekten hayatimi engelliyor oturunca kitlenip kaliyorum inleye inleye kalkiyorum yerimden Allah celle celalü yardimcimiz olsun hepimizin kardeşlerim.

Kizlar benimde bel agrilarim tekrardan basladi bu durum gercekten hayatimi engelliyor oturunca kitlenip kaliyorum inleye inleye kalkiyorum yerimden Allah celle celalü yardimcimiz olsun hepimizin kardeşlerim.
gecmiş olsun canım. senin göbek bayagı şişmiş ondan agrıyordur belin bi de cok iş yapıosan canım. bugun bir yemek ve corba yaptım mutfagı topladım perisan oldum valla cok yoruluyorum

kızlar bu arada onemli olan bebeğin boy kilo olarak gelişimi degilmiş organ gelişimi onemli ve ozellikle akcigerler.bu yuzden son adet tarihi baz alınması gerekiyormus sezeryan olacaklar için

arkadaşlar facede kanz m1 avm sayfasında oda takımları çok uygun bilgisi olan varmı . dikkat bebek var sitesi de resmi sitesi galiba . çok uygun geldiler acaba burdan alışveriş yapan var mı aranızda
Ben baktım canım da kayseri de yeri sanırım yanlış hatirlamiorsam. Ben bursa da oturuyorum. Sadece netten bakarak ta odasını almaya guvenemedim açıkçası. Güvenilir mi onu da bilemedim

Ayrıntılı için kaç para odedin canım ? Hangi doktor kaç dakika bakti. Bende geçen hafta gittim de sana ne kadar bakılacak merak ettim

Bebek arabası ne alıyosunuz kızlar?
Biz pierre cardin evian yada Bayb 2 go volo ikisi var şimdilik aklımızda.
Kullanım ve hafiflik olarak iyiler araştırdıgımıza göre.
Baby 2 go kendi ekseni etrafında 360 derece dönen mi canım ? Eger oysa onların çok çabuk kırıldığını söylediler bana

Bizde uyuyamiyoruz oğlumlaa dizlerini oynatiyor gene içim kimil kimil :) benim bel ağrım da çok fena kızlar. Dediginiz gibi azıcık iş yapsam mahvoluyorum. Ve göbeğim de sipsivri çıktı ne basen ne kalça var. Sanirim göbek büyüdükçe bele baskisi artıyor

Günaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mı hiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah

Ne güzel tek avazda doğurursun inşallah..
Aynen ben de hep bebek rüyaları görüyorum. kafayı yiycem resmen her gün bir bebek çeşit çeşit bir gün kız bir gün erkek bir gün esmer bir gün sarışın hangisi benim bilemedim

Ayrıntılı için kaç para odedin canım ? Hangi doktor kaç dakika bakti. Bende geçen hafta gittim de sana ne kadar bakılacak merak ettim
nigar hanımdan aldım cnm randevuyu radyolojı uzmanıymıs medıcabılde. gecen ay randevu aldıgımda sordum 200 tl dediler. tabi değişmemişse. sen ne kadar ödemıstın. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…