- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.170
- 823
- 38
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.521
Ben bir kez gördüm dahada görmedimGünaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mıhiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah
Ay inşallah canım çok istiyorum herşey yolunda gitsin Hee anını tadayim :)Ne güzel tek avazda doğurursun inşallah..
Aynen ben de hep bebek rüyaları görüyorum. kafayı yiycem resmen her gün bir bebek çeşit çeşitbir gün kız bir gün erkek bir gün esmer bir gün sarışın hangisi benim bilemedim
Ben hemen her akşam doktorumu ve doğumu görüyorum :))Ben bir kez gördüm dahada görmedim
MaşallahBen hemen her akşam doktorumu ve doğumu görüyorum :))
Bu sabah yaptırdım canım geç kalmamışımCanım ben 21 e girdim. Ama bana 21 mayısa randevu verdi aşı için. Benim tek doz yapılacak belki de ondandır bilmiyorum ama 22. Haftaya falan denk geliyor sanmıyorum geç olacağını senin için
Aaaaaaaa inanmıyorumBugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
Bugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
Doktor birden erkek deyince şok oldum ,yüzde kaç diye sordum kızdı banaAaaaaaaa inanmıyorumbenmde ayrıntılım 22.haftada olucak süprizlere açık olmak lazım demekki vay beee hakkınızda hayrlısı olsun inşallah şaşılmayacak gibi değil cidden
17 hafta da kız denildi , bişey almadık oda takımı aldık ama tüm tekstilini kız olarak seçtik gidip değiştirecez gec olmadan :) çok niyetlendim bişeyler almaya ama içimden bir ses hep engel oldu ,kısmet :)Şaşirilmiycak gibi değil ...
Saklamış senin yakışıklı sürpriz seviyor demek ki..
Bir arkadaşta daha olmuştu bu geçen gün
Hayırlısı olsun adınıza inşallah alışveriş felan çok yapmadınız..
Kaçıncı haftada kız olduğu söylenmişti bebeğin size
Gece nasil uyaniyorsunuz tuvalete ben cok sıkışık olsam bile hic uyanmiyorum :/ hatta yanimda sise oluyor gece kalkip iciyorum onu ama hala uykuda oluyorum. Yarim siseyi bitirdigim halde sabaha kadar tutuyorum tuvaletimi. Sonrasında benim de agrim oluyor ama napsam bilemedim. Alarm mi kursam acaba diyorum ama o zaman da apartmanda herkesi uyandircam.
Bugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
Merhaba canım ben de clexane muadili Oksapar kullanıyorum temmuz annesiyim . Henüz doktorumla Doğum hakkında bişey konuşmadık ama aile hekimim normal Doğumun riskli olduğunu söylemişti sana doktorun bu konuda birşey söyledi mi
Aaa değişti mi cinsiyet ayrıntılıdan once emın olmamak lazım ya valla bızım 17de bı degıstı tekrar degısmesınden korkmuyor degılımBugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
Günaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mıhiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah
Aa oyle mi canim onu bilmiyordum ben hep icerim su cunku agzim cok kuruyor nefes alamiyorum su icmezsem nedense. Ne zarari var acaba bakayim bi.Canim gece tuvalete kalkmakta önemli aslinda. Sen kendini sartlandir bebegin icin boylesi daha iyi daha rahatliycak en az 1 defa kalk tuvalete. Ben uyumadan once geciyorm sonra gece mutlaka en az bi defa kalkiyorum. Ayrica uyku arasinda su icmek iyi degil hele bir de hamilesin onu bi arastir suyu uyku arasinda icmemeye dikkat et.
Aa inanmiyorum :) nasil bugune kadar saklamis :) benim de bugun detaylim var değişir mi acaba hep mavis seyler almistik bakalim hayirlisiBugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?