temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

Ay inşallah canım çok istiyorum herşey yolunda gitsin Hee anını tadayim :)

şuana kadar hiç süt içmemiştim. Bugün laktozsuz süt denedim bakalım inş şişmem

Bugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız
Aaaaaaaa inanmıyorum benmde ayrıntılım 22.haftada olucak süprizlere açık olmak lazım demekki vay beee hakkınızda hayrlısı olsun inşallah şaşılmayacak gibi değil cidden

Bugün detaylı ultrason vardı ,bugüne kadar kız denilen bebeğim erkek çıktı ,hala şoktayız

Şaşirilmiycak gibi değil ...
Saklamış senin yakışıklı sürpriz seviyor demek ki..
Bir arkadaşta daha olmuştu bu geçen gün
Hayırlısı olsun adınıza inşallah alışveriş felan çok yapmadınız..
Kaçıncı haftada kız olduğu söylenmişti bebeğin size

17 hafta da kız denildi , bişey almadık oda takımı aldık ama tüm tekstilini kız olarak seçtik gidip değiştirecez gec olmadan :) çok niyetlendim bişeyler almaya ama içimden bir ses hep engel oldu ,kısmet :)

Canim gece tuvalete kalkmakta önemli aslinda. Sen kendini sartlandir bebegin icin boylesi daha iyi daha rahatliycak en az 1 defa kalk tuvalete. Ben uyumadan once geciyorm sonra gece mutlaka en az bi defa kalkiyorum. Ayrica uyku arasinda su icmek iyi degil hele bir de hamilesin onu bi arastir suyu uyku arasinda icmemeye dikkat et.

Kizlar ben de clexane kullanıyorum. Allah yardimcimiz olsun. Bazen morluklardan vuracak yer bulamiyorum.. Ben de duydugum kadari ile normal dogumu onermiyorlar.. Ilk dogumum sezaryen olduğu için druma sormadim da

Günaydın anneler benim gibi her gece rüyasında doğuran var mı hiç acısız normal doğum yapıyorum mis gibi temiz iş gerçeği de öyle olur inşallah

Senin ki yine iyi canim ben ruyamda annemin dogum yaptığini goruyorum:))) annemle ikimiz hamileymisiz annemin dogumu benden once ve cok kolay doguruyo:)

Aa oyle mi canim onu bilmiyordum ben hep icerim su cunku agzim cok kuruyor nefes alamiyorum su icmezsem nedense. Ne zarari var acaba bakayim bi.

Merhaba Arkadaşlar. Size bir sorum olcak? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri sürekli genzim tıkalı geçenlerde de burnumun sol tarafından çok afedersiniz ama sarı su akti baya 7-8 defa burnum kanıyor gibi sadece sol taraftan sap sarı bir su akti internetten de baktım hamilelik sinüzit i olabiliyormuş. Benim zaten migrenim var Hollanda da yaşıyorum bu arada burda ki doktorlar türkiye'de ki gibi ilgili değil benim görüşüm bu yönde doktoruma söyledim bana iltihaplanma olabilir o akmistir dedi ne bir ilaç verdi nede şöyle yap demedi her sabah geniz tıkanıklığı ve boğazım şiş uyanıyorum ilerleyen saatlerde boğaz şişliğim geçiyor ama her gün aynı şekilde uyanıyorum aranızda böyle bir şey yaşayan var mı benim gibi(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…