temmuz-ağustos 2017 anneleri beraber bekleyelim meleklerimizi :)

kızlar sanırım hasta oluyorum baş ağrısı geniz akıntısı göz yanması hapşırık hepsi bu sabahtan itibaren başladı sanrım salgın varmış ee malum bende hastaların içinde olunca nekadar dikkat etsemde bulaşıyo malesef bana tedavi yöntemlerinizi söyler misinz nasıl baş edcm siz neler yaptınız

Canım geçmiş olsun iki haftadır ben de çekiyorum geçen hafta raporluydum bu hafta işteyim çok zor ama boğazımı limon rahatlattı hep herşeyi limonlu içtim direk limon yedim hatta bademciklerim bile geri indi rahatlattı

Ben baktım canım da kayseri de yeri sanırım yanlış hatirlamiorsam. Ben bursa da oturuyorum. Sadece netten bakarak ta odasını almaya guvenemedim açıkçası. Güvenilir mi onu da bilemedim
yorumlara baktım olumsuz yorumla hiç karşılaşmadım fiyat olarak piyasanın epey altında bilen biri olsa alınır diye düşünüyorum.

Evet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar var bu ara bide baygınlık hissi vuruyor zaten tansiyonum hep düşük nabzim desen yüksek
saydıkğınız problemlerin hepsi bende de mevcut yeni yeni kötü olmaya başladım ben önceleri iyi idim aslında

Bende nerdeyse bitirdim bebek arabasi besik dolap sifonyer e bebekden yenidogan bebek bezi seti aldim suanda islak mendil depoluyorum tavsiyeler uzerine
daha çok erken değil mi hele bebek bezi bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyo islak mendil alerji yapabılıyo benim yeğenim öyle idi bebeğin poposu tamamen kızarıyo hatta kabuk bağlıyordu o yüzden artık ıslak mendil kullanamiyorlar pamuğu ıslatıp poposunu öyle temizliyorlar

Keşke bende rapor alsam ama zaten raporlu biri ben alamam Ihlamur içebiliyo myz acaba

bidahaki ay itibraiyle full başlamayı düşünüyorum şimdilik neyi ne marka alcam onların listesiyle mesgulüm:)
aynen cnm ben de öyle yapıyotum. birtek bebek arabasını belki önümüzdeki günlerde alabilirim karar verdim çünkü.

ben kaç haftadır hastaydım hatta raporluydum geçen hafta en sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldım . bitkisel şeyler dersen ballı zencefilli süt iyi geliyor. adaçayı gargarası yapabilirsin adaçayını demleyip içmek zararlı hamileler için. tavuksuyu çorba yap iç yiyebilirsen soğan sarımsak ye doğal antibiyotik. elma çayı yapabilirsin elmaları kabuklarıyla doğra içine varsa kabuk tarçın birkaç dilim limon at kaynat bal ekle iç. boğazına tuzlu su gargarası yapabilirsin. burnun tıkalıysa burnuna tuzlu su, sulandırılmış sirkeli su deneyebilirsin. ben hepsini denedim :)

Maşallaaahhh valla ben işin hep tıbbi tarafında olduğum için bunları hiç bilmiyomuşum canım :) denicem ama derler ya grip ilaçla 1 haftada dinlenerek 7 günde geçer diye o misal bizimkide

Kızlar bez ve ıslak mendil stoklamaya başlayanlar var mı? Ben 148li 2 numara prima pampers aldım. Bir de Ebebek markası olan baby and me yenidoğan 24'lü ıslak mendil aldım. Hani numara bebek bezinden kaç paket almalıyım bilemedim

kızlar çenemde ufak tuyler vardı gitmişler ay ne olur geri donmesin hiçbir işlem yapmazdım minik ama rahatsız olurdum şimdi onlar yok sizce geri gelir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…