- 8 Şubat 2012
- 550
- 703
- 103
- Konu Sahibi baldan_madam
-
- #9.541
amin canım , ben hiç beklemiyordum değişeceğini :)Aaa değişti mi cinsiyet ayrıntılıdan once emın olmamak lazım ya valla bızım 17de bı degıstı tekrar degısmesınden korkmuyor degılımsaglıkla gelsın erkekin :)
İyi saklanmış valla :) detaylıya girmeden almayın bence suprizler olabiliyor :)Aa inanmiyorum :) nasil bugune kadar saklamis :) benim de bugun detaylim var değişir mi acaba hep mavis seyler almistik bakalim hayirlisi
Canım geçmiş olsun iki haftadır ben de çekiyorum geçen hafta raporluydum bu hafta işteyim çok zor ama boğazımı limon rahatlattı hep herşeyi limonlu içtim direk limon yedim hatta bademciklerim bile geri indi rahatlattıkızlar sanırım hasta oluyorum baş ağrısı geniz akıntısı göz yanması hapşırık hepsi bu sabahtan itibaren başladı sanrım salgın varmış ee malum bende hastaların içinde olunca nekadar dikkat etsemde bulaşıyo malesefbana tedavi yöntemlerinizi söyler misinz nasıl baş edcm siz neler yaptınız
Sıkıntı canım hele calısıyoken,normaldede iyi bisey degil zaten idrar tutmak annem cocuklugumdan beri uyarir beni tutma tutma diye,bende aliskanlik olmus tutamiyom zaten,hele simdi hamileyken cok sıkıstırıyo agrı yapiyo sonra,dikkat etmemiz lazim oyuzden su icmemizde gerekiyo,bekleme canim gelsin diye firsat buldukca gitmeye calis
yorumlara baktım olumsuz yorumla hiç karşılaşmadım fiyat olarak piyasanın epey altında bilen biri olsa alınır diye düşünüyorum.Ben baktım canım da kayseri de yeri sanırım yanlış hatirlamiorsam. Ben bursa da oturuyorum. Sadece netten bakarak ta odasını almaya guvenemedim açıkçası. Güvenilir mi onu da bilemedim
saydıkğınız problemlerin hepsi bende de mevcut yeni yeni kötü olmaya başladım ben önceleri iyi idim aslındaEvet canım yaa konuşmaya mecalim yok bide yemek yiyince beter oluyorum taş gibi karnım nolcak böyle daha aylar var sıcaklar varbu ara bide baygınlık hissi vuruyor zaten tansiyonum hep düşük nabzim desen yüksek
Kizlar alışveriş yapmaya başladınız mı neler aldınız?
daha çok erken değil mi hele bebek bezi bazı bebeklerin cildi çok hassas oluyo islak mendil alerji yapabılıyo benim yeğenim öyle idi bebeğin poposu tamamen kızarıyo hatta kabuk bağlıyordu o yüzden artık ıslak mendil kullanamiyorlar pamuğu ıslatıp poposunu öyle temizliyorlarBende nerdeyse bitirdimbebek arabasi besik dolap sifonyer e bebekden yenidogan bebek bezi seti aldim suanda islak mendil depoluyorum tavsiyeler uzerine
Keşke bende rapor alsam ama zaten raporlu biri ben alamam Ihlamur içebiliyo myz acabaCanım geçmiş olsun iki haftadır ben de çekiyorum geçen hafta raporluydum bu hafta işteyim çok zor ama boğazımı limon rahatlattı hep herşeyi limonlu içtim direk limon yedim hatta bademciklerim bile geri indi rahatlattı
Ihlamur içebiliyosun canım ben bir de hastayken sıcak suya limon sıkıp içerdim o da çok iyi gelirdiKeşke bende rapor alsam ama zaten raporlu biri ben alamam Ihlamur içebiliyo myz acaba
aynen cnm ben de öyle yapıyotum. birtek bebek arabasını belki önümüzdeki günlerde alabilirim karar verdim çünkü.bidahaki ay itibraiyle full başlamayı düşünüyorum şimdilik neyi ne marka alcam onların listesiyle mesgulüm:)
Beni en çok sıcaklar düşündürüyor bakalım napicazsaydıkğınız problemlerin hepsi bende de mevcut yeni yeni kötü olmaya başladım ben önceleri iyi idim aslında
Ben içiyorum canım bol limonla yine yoksa boğazım yumusamiyor berbat durumda sesim bile çatallı olduKeşke bende rapor alsam ama zaten raporlu biri ben alamam Ihlamur içebiliyo myz acaba
ben kaç haftadır hastaydım hatta raporluydum geçen hafta en sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldım . bitkisel şeyler dersen ballı zencefilli süt iyi geliyor. adaçayı gargarası yapabilirsin adaçayını demleyip içmek zararlı hamileler için. tavuksuyu çorba yap iç yiyebilirsen soğan sarımsak ye doğal antibiyotik. elma çayı yapabilirsin elmaları kabuklarıyla doğra içine varsa kabuk tarçın birkaç dilim limon at kaynat bal ekle iç. boğazına tuzlu su gargarası yapabilirsin. burnun tıkalıysa burnuna tuzlu su, sulandırılmış sirkeli su deneyebilirsin. ben hepsini denedim :)kızlar sanırım hasta oluyorum baş ağrısı geniz akıntısı göz yanması hapşırık hepsi bu sabahtan itibaren başladı sanrım salgın varmış ee malum bende hastaların içinde olunca nekadar dikkat etsemde bulaşıyo malesefbana tedavi yöntemlerinizi söyler misinz nasıl baş edcm siz neler yaptınız
neye karar verdin canım? benim bu konuda kafam epey karışık da?aynen cnm ben de öyle yapıyotum. birtek bebek arabasını belki önümüzdeki günlerde alabilirim karar verdim çünkü.
Maşallaaahhh valla ben işin hep tıbbi tarafında olduğum için bunları hiç bilmiyomuşum canım :) denicem ama derler ya grip ilaçla 1 haftada dinlenerek 7 günde geçer diye o misal bizimkideben kaç haftadır hastaydım hatta raporluydum geçen hafta en sonunda antibiyotik kullanmak zorunda kaldım . bitkisel şeyler dersen ballı zencefilli süt iyi geliyor. adaçayı gargarası yapabilirsin adaçayını demleyip içmek zararlı hamileler için. tavuksuyu çorba yap iç yiyebilirsen soğan sarımsak ye doğal antibiyotik. elma çayı yapabilirsin elmaları kabuklarıyla doğra içine varsa kabuk tarçın birkaç dilim limon at kaynat bal ekle iç. boğazına tuzlu su gargarası yapabilirsin. burnun tıkalıysa burnuna tuzlu su, sulandırılmış sirkeli su deneyebilirsin. ben hepsini denedim :)
Ya ben de epeydir bakındım ama bugaboo nin bir modeli var Cameleon 3 diye kendim de gördüm denedim baya hoşuma gitti bakalımneye karar verdin canım? benim bu konuda kafam epey karışık da?
23 haftadayim suandaNe kadarlik hamilesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?